Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE Hall of Famer nie żyje !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dziś nad ranem czasu amerykańskiego odeszła kolejna legenda pro-wrestlingu - Jack Brisco, miał 68 lat. Zawodnik ten to jedna z największych gwiazd lat 70 i jeden z najbardziej utytułowanych wrestlerów w historii. W 1973r. przez magazyn Pro Wrestling Illustrated została mu przyznana nagroda wrestlera roku , a rok wcześn...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wwe-hall-of-famer-nie-zyje.html
https://forum.wrestling.pl/topic/18836-wwe-hall-of-famer-nie-%C5%BCyje/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

1

• nasjazz

1

• CelticWarrior

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dziś nad ranem czasu amerykańskiego odeszła kolejna legenda pro-wrestlingu - Jack Brisco, miał 68 lat

Bardzo lubiłem tego zapaśnika. Klasę miał naprawdę świetną. Szkoda że odszedł *.

Chętnie obejrze ten film choć może go już widziałem.

https://forum.wrestling.pl/topic/18836-wwe-hall-of-famer-nie-%C5%BCyje/#findComment-167437

Oj nie jest to dobry początek roku i mam nadzieje, że ludzie związaniu z tym biznesem trochę przystopują. Widziałem mnóstwo jego walk i jak na lata w których występował był to zapaśnik, który potrafił zrobić bardzo dobrą walkę, szczególnie gdy walczył w tag teamie z bratem. Polecam kilka klasycznych pojedynków z NWA, GCW czy też Championship Wrestling z Florydy, bo wiele walk zapada w pamięć, a można je spokojnie znaleźć w internecie. Cóż jeszcze dodać, Jack całkiem nieźle wyglądał podczas ceremonii Hall Of Fame 2008 i jako, że nie wiedziałem o jego problemach to informacja mnie absolutnie zaskoczyła. Rest In Peace.
https://forum.wrestling.pl/topic/18836-wwe-hall-of-famer-nie-%C5%BCyje/#findComment-167564

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• IIL
      @StuPH jak chcesz, to podaj linki do PJC i thebottomline Bottomline to głównie kolekcja kaset FH, jego felietony, newsy, itd. Głównie to jednak kopia pisanego przez FH kontentu z WrestleFans. Pamiętam, że PJC od @ KL  miało taki chat u góry strony i był bardzo aktywny swego czasu.  Było bardzo dużo efedow opartych na forach. Niektóre z nich funkcjonowały bardzo prężnie, ale nie znam niestety linków do nich.  @HeymanGuy złapałem admina RingSkill właśnie, ale niestety nic się nie zachowało...  
    • HeymanGuy
      Nie mam kontaktu z nikim z RS niestety  
    • StuPH
      Jesienią 2007 roku powstał blog, który w swoim czasie był mocno odwiedzany, a sam lubiłem poczytać raporty, które pisał tam KL. Mowa o Przyjacielu Johna Ceny (uwielbiam tę nazwę ). Niestety w archiwum jest tylko wersja od 2011, a więc po tym jak KL oddał bloga jakimś typkom.  Druga strona, która od razu przyszła mi na myśl, a nie została wskazana przez @ IIL  to The Bottom Line autorstwa FH. Najwcześniejsza wersja z archiwum pochodzi z 2003 r., więc to jakaś moja pierwsza klasa podstbazy xD Ja rzecz jasna trafiłem na stronę później, myślę że jakoś w okresie 2008 r. przez buszowanie na WF.  Na BGZ konto założyłem jakoś w czerwcu 2009 r., ale w sumie się nie udzielałem. Pamiętam, bo to okres wakacji przed gimnazjum kiedy spędzałem masę czasu na graniu w SAMP i...  a na pierwszy zaprosił mnie użytkownik attitude o nicku Hrystek.  Matko, ale nostalgłem! Dzięki adminie 
    • IIL
      To ciekawe...  Generalnie wszystkie konta z BGZ zostały połączone z bazą Attitude, także jeżeli pamiętasz swój nick, to mogę je scalić z Twoim obecnym kontem. Wiesz może ktoś był właścicielem RingSkill? Też miałem tam konto i pamiętam, że udzialałem się tam sporo w tematach odnośnie puroresu z m.in. @ Yao . Pisałem kiedyś na ich fanpage na FB, ale chyba nikt z autorów z tego nie korzysta. Fajnie byłoby moc przywrócić te forum do archiwum jeżeli zachowała się kopia bazy danych. Chętnie przejrzałbym swoje stare posty.
    • Kaczy316
      Podczas main eventu Jacob powiedział w pewnym momencie "I love you Solo" Więc w sumie może dalej jest z Solo, ale ciężko stwierdzić, może za tydzień się dowiemy. 
  • Dodaj nową pozycję...