Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto wygra walkę Rumble na Royal Rumble 2010?

Kto wygra walkę Rumble na Royal Rumble?  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra walkę Rumble na Royal Rumble?

• Shawn Michaels
      72
    • Triple H
      127
    • John Cena
      90
    • Chris Jericho
      26
    • CM Punk
      30
    • Batista
      26
    • Kofi Kingston
      10
    • Ted DiBiase
      28
    • Cody Rhodes
      1
    • Inny (napisze w komentarzu)
      51

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja na Huntera stawiałem od kąd dowiedziałem się, że weźmie udział w tej walce :) Poprostu Hunter za długo chodzi bez pasa a dla niego pasy TT są nic nie wartościowe i rozpad DX jest wiadomy od dawna
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakeR

2

• czester666

2

• Vercyn

2

• Kornelsono

2

Top użytkownicy w tym temacie

Co do HHH to jestem na 70% pewny że wygra, ale wolałbym żeby wygrał Chris Jericho. Na No Way Out 2010 Edge wygrał walkę w klatce o pas WHC a na Wrestlemani była walka Y2J vs Edge. Fajnie by było :) ale wątpię
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Ja uważam że cm punk może wygrać RR bo :

- nigdy nie wygrał jeszcze RR

- wygrał 2 razy MITB więc 3 raz raczej nie wygra , a że wwe zrobiło z niego postać która dokonuje czegoś co roku to może tym razem wygra RR jako pierwszy straight edge RR winner

- Możliwy jest też scenariusz że punk wygrywa RR , mysterio pokonuje takera i mamy na WM walkę tych 2 panów w stypulacji Hair vs title/mask match

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• 2 tygodnie później...

HHH i rozpad DX oraz feud z HBK i team Orton HHH i Cena

żarttttttttt ale fajnie by było

ULUBIENI WRESTLERZY:

HULK HOGAN,BRET HART,THE ROCK,R.ORTON

JEFF HARDY, JIMMY JACOBS,EDGE,TAKER,

R-TRUTH,EVAN BOURNE,JOHN CENA

4949353404b757da76083e.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
moim zdaniem powinien wygrać mój ulubieniec czyli Shawn Michaels ale widocznie organizatorzy chcieli żeby wygrał Edge ponieważ wrócił po kontuzji z Cena było tak samo wrócił po kontuzji i od razu dostał walke o pas i ją wygrał to jest wszystko ustawione mówio że np Edge ma wygrać i Edge wygrywa czy to się komuś podoba czy nie szkoda że tak jest ale żeby wszystkie walki działy się bez ustawień wtedy pewnie ci najwięksi by wygrywali np Great Khali czy Big Show
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Istnieje duża różnica między tym, kim jest Kris Statlander w prawdziwym życiu, a gimmickiem wrestlingowym, który odgrywa na TV. W najnowszym odcinku podcastu Insight with Chris Van Vliet Statlander opowiedziała o różnicach między swoją wrestlingową postacią a osobowością poza ringiem. Była mistrzyni AEW Women’s World Championship stara się grać twardzielkę w ringu. Ale w życiu prywatnym to totalna „dork” – wcale nieonieśmielająca postać. Statlander podkreśliła, że jej wczesny gimmick kosmi
    • Grok
      Brodie Lee Jr. stoczy swój pierwszy singles match w weekend WrestleManii. Game Changer Wrestling potwierdziło, że Lee zadebiutuje w pojedynku singles, gdy zmierzy się z Joeyem Janelą w piątek, 17 kwietnia. Walka będzie main eventem Joey Janela’s Spring Break 10, który odbędzie się w Horseshoe w Las Vegas i będzie transmitowany na żywo na TrillerTV+. Feud z Janelą narodził się podczas zeszłorocznego Spring Break, kiedy Lee wygrał Clusterf**k match, eliminując Janelę i jego dziewczynę Megan Ba
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Pierwsza tygodniówka po gali Premium. RAW: The Vision na otwarcie show. Heyman to Heyman wiadomo, że na mikrofonie nigdy nie zawiedzie. Ostatecznie pojawił się Seth z krzesłem i Paul dostał za swoje. O Pingwin we krwi. Interesujący początek tygodniówki. Jimmy Uso? Bracia vs. Logan i Austin na WM? Możliwe. Heyman w karetce, a kierowcą LA Knight. Zajebista walka Gunther vs. Dragon Lee. Klimatyczna Liv zawsze na plus. Chad pokonał Rayo. Znośna walka. O Finn. Kiedy w ko
    • Bastian
      CM Punka i Romana Reignsa słucha się przyjemnie, szczególnie, gdy przestają udawać "miłych gości". Tekstem o ojcu Romana, Punk mocno zakończył RAW w Indianapolis. Tylko jedno mi w tym programie przeszkadza. Pas mistrzowski. Byli wielokrotnymi mistrzami, lata świetności mają za sobą. Niech się legendy ze sobą biją, to znacznie lepsze niż Breakker czy Oba Femi jobbujący Punkowi i Reignsowi. Ale mistrzostwa niech zdobywają młodsi. Penta też nie młody, ale z pierwszym mistrzostwem w WWE. Ten IC
  • Dodaj nową pozycję...