Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto wygra walkę Rumble na Royal Rumble 2010?

Kto wygra walkę Rumble na Royal Rumble?  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra walkę Rumble na Royal Rumble?

• Shawn Michaels
      72
    • Triple H
      127
    • John Cena
      90
    • Chris Jericho
      26
    • CM Punk
      30
    • Batista
      26
    • Kofi Kingston
      10
    • Ted DiBiase
      28
    • Cody Rhodes
      1
    • Inny (napisze w komentarzu)
      51

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

HHH wygra na 100 % obym się raz kurw* pomylił i żeby wygrał ktoś niespodziewany ale niestety takie cuda to nie w WWE .

Takie mamy PPV jakie potrafią nam zrobić oddaj cześć Bogowi niech żyje Vince McMahon !!!

Nic się nie podoba ? Myślisz co z tego

jeśli wszystko jest źle niech nie będzie niczego.

6859752024b60d45c3f6c9.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakeR

2

• czester666

2

• Vercyn

2

• Kornelsono

2

Top użytkownicy w tym temacie

Wygra zapewne HHH i będzie to istotna żenada, autentycznie się wtedy zirytuję. Chciałbym natomiast, by zwycięzcą był HBK lub John Morrison, ale takie cuda tylko w Erze, dlatego głos na Huntera.

RR ZAWSZE wygrywał jeden z faworytów, więc i tak będzie w tym roku.

Triple H wydaje się najbardziej prawdopodobną opcją i tak też głosowałem , choć osobiście nie chciałbym by Philips Arena w Atlancie znowu okazała się szczęśliwa dla tego jegomościa. Druga opcja to równoczesne wypadnięcie obu Degeneratów, czego również bym nie chciał, gdyż i tak są już zbyt mocno przereklamowani.

No i w końcu "mój czarny koń" Copeland - oczywiście gdy tylko się pojawi w pełni sił.

Nie obraził bym się na bookerów gdyby dali mi ujrzec tryumf jakiegoś młodego wilka, tyle że jedynie Kofi jest na tyle wypromowany by coś takiego podźwignąć (liczę że akcja z Randym to fake dla odwrócenia uwagi) a każdy inny potencjalny Morrison(nie ma takiej opcji), DiBiase , McIntyre czy Rhodes będzie wygraną "z dupy" czyli też mało realną.

HHH bądz edge ale zaznaczyłem hhh bo co do edga to nie mam pewności czy wystąpi czy też nie a i tak najbardziej chciałem żeby wygrał Cm punk bądz Y2J

5119320494b50ef6cb8ee3.jpg

Cięzko jest mi stwierdzic bo kandydatów mam wielu,ale najbardziej mnie przekonuje ten scenariusz:

Na rr Mysterio wygrywa z Takerem

Rr wygrywa Batista i na WM walka tych dwóch panów.

Tak wlasnie zaznaczylem ze bedzie to Batista

obawiam sie , ze HHH ;[

Mnie może ponosi fantazja, ale podzielę opinię, którą przeczytałem w oficjalnym temacie o RR. Na 99% tak się nie stanie, ale obstawiam powrót Jeffa Hardy'ego. Ktoś w temacie o RR wysnuł taką teorię, że Enigma tylko jednorazowo pojawił się w TNA. Nie ma go na stronie w rosterze.. mógłby wejść jako 30sty na RR i wygrać całą walkę. To jest strasznie mało prawdopodobne, ale tak obstawiam..

12501231434d3da85730ba0.png

• Urządzenie:  Windows

WWE w tym roku zaskoczylo bo od bodajze 2002 roku bardzo latwo bylo przewidziec zwyciezce i wygrane w tych latach nie zaskakiwaly... w tym roku juz 100% pewnosci nie mam co do nikogo. Wzialem pod uwage to, ze WWE ostatnio jakby nie patrzec bardziej niz zwykle stawia na mlodych .. starajac sie o nowe gwiazdy (Sheamus zdobywa pas) i ciagle mi chodzi po glowie Ted DiBiase. Do tego dochodzi fakt, ze zaskakujaco zamiast Johna C. ... Orton bedzie walczyl o pas z Celtic Warriorem.. czyli wychodzi na to, ze Viper zdobedzie tytul a Ted wygra RR Match. Oczywiscie ta wersja zaklada, ze WWE widzi jak slabym mistrzem jest Sheamus i postanawia mu szybko odebrac pas... Jesli tego nie zrobia i nasz rudy przyjaciel utrzyma sie na szczycie to wtedy cala koncepcja z Tedem tez nie bedzie miala sensu i wtedy na lidera wysunie sie HHH (ktory wygral w ostatnim RRMatchu ktory odbywal sie w Atlancie)

Nie mniej jednak trzymam sie wersji, ze Orton zdobedzie tytul wiec glos na Teda.

50608915156a3743c1fa34.jpg

edge jesli nawet by wystapil na rr to pewnie tylko po to zeby wywalic chrisa wiec tych dwoch panow napewno nie wygra, hhh tez raczej nie wygra rok temu byl juz w me na wrestlemani wiec moj glos idzie na hbk

Mam takie przeczucie, że RR wygra Booker T. Vince powoli boi się konkurencji, więc będzie nas chciał wszystkich zaskoczyć. Może Booker nie wygra ale raczej na pewno nie wygra któryś z wymienionych zawodników.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Wyjaśni mi ktoś dlaczego zakładając rozpad Legacy i walkę na WM Ortona z jednym ze swoich partnerów wszyscy stawiają na DiBiase'go, a nie na Rhodesa?

Mój głos na Kofiego. Chłopak ładnie idzie do przodu konsekwentnie dostając coraz więszy push. Może jeszcze trochę za wcześnie dla niego na main event na WM, ale walka dwóch młodych (zakładając, że Sheamus utrzyma pas) będzie bardzo ciekawa.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Urządzenie:  Linux

Obstawiam, że wpadnie Awsome Kong i pozamiata, a ostatnimi, których zmiecie będzie Mark Henry i Big Show.

A tak na serio, myślę o Kofim, w końcu ten cały feud niedawny z Randym. Zakładając, że Orton wygra z walce z Bladym, to może to być dalszy ciąg ich konfliktu. To jedna z możliwości.

Inną może być zwycięstwo Codyego albo Teda i również podbudowa pod rozpad Legacy i feud również z Ortonem.

Dużo osób postawiło na Pana Levesque. Jeżeli by tak było i Orton zdobył pas WWE, to byłby to spory.....zawód, ponieważ dostalibyśmy to co zawsze, czyli nic, albo coś gorszego od nic. Natomiast, gdyby to był Sheamus, to mielibyśmy Huntera i jego ulubieńca. A może The Game myśli o WHC??

Nikt nie wieży w powrót Jeff'a a w końcu sam powiedział, że zaskoczy jeszcze fanów TNA.Sam mówił, że nie podpisał kontraktu z TNA więc nie wykluczam jego powrotu, powrót Edge'a? Raczej nie głośno o tym od pewnego czasu.Stawiam na wygraną Huntera by ten na WM'ce zmierzył się z Bladym o pas WWE, na NWO HBK ma się zmierzyć z Batistą o miano pretendenta do pasa WHC na WM'ce a raczej o miano pretendenta do walki z Takerem ;) Stawiam mimo wszystko na Huntera

• Urządzenie:  Linux

nie wiem, czemu ale mam wrażenie, że 75% osób, które postawiło na Huntera zrobiło to tylko dlatego, że wyczytało w jednym z newsów, iż jest to prawdopodobny scenariusz. Gdyby był news o tym, że HBK wygra i będzie to droga do walki z Takerem, albo, że wygra Cena i będzie to początek kolejnej odgrzewanej historii z Randym (jako mistrzem) to pewnie by głosowali na tego, który jest wskazany w newsie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...