Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GSP o GSP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
'Nie jestem zadowolony ze swojego współczynnika nokautów. Nokautowałem już rywali, ale chcę to robić częściej. Jestem potężniejszy niż kiedyś i na dodatek nie straciłem na szybkości. Siła i szybkość to wielka moc.

Powiedział mistrz wagi półśredniej. Z powodu braku wartościowych rywali w swojej dywizji fani chcą zestawienia Kanadyjczyka z mistrzem wagi średniej i liderem rankingów pound-for-pound Andersonem Silvą. Walka na szycie prawdopodobnie nie odbędzie się jeszcze w tym roku. GSP mówi, że Anderson jest za wielki dla niego. Obaj zbijają sporo do swoich walk, jednak waga Silvy podczas oficjalnego ważenia wynosi około 84 kg, podczas gdy Kanadyjczyk wnosi na wagę około 77 kg.

W ostatnich miesiącach GSP zatrudnił dietetyka, który skorygowałby jego dietę. Kanadyjczyk ma ogromną słabość do McDonaldsa, jednego ze swoich sponsorów. Mistrz dywizji półciężkiej Lyoto Machida zabrał głos w sprawie Kanadyjczyka:

" Nie uważam, że zawodnicy, którzy nie kończą swoich walk przed czasem są łatwiejszymi rywalami. Wielu fighterów po prostu bardzo ciężko jest zakończyć przed czasem. Ale w przypadku tak utalentowanych zawodników jak GSP, wygrane przed czasem są narzędziem do udowodnienia, że jest się już dojrzałym zawodnikiem. Jest różnica między byciem szanowanym a niosącym postrach.

Ufc.pl

• Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź