Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Liga Wrestlerów SD!: Pary 1. kolejki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Będę złośliwy i wskażę na Funakiego, bo Drew jest dla mnie jeszcze bardziej przereklamowany niż młody DiBiase. W ringu jest schematyczny, moveset ma mizerny, mic skillsów też nie ma porywających a mimo to promują go na chama. Kung Fu kopie Szkotowi w tej walce zad!:)

Chris Jericho vs Luke Gallows - Jericho. Za całokształt skillsów, którymi Y2J zmiata Gallowsa z powierzchni ziemi:)

Shelton Benjamin vs DH Smith - Shelton. Trzeba promować marnowane talenty:) Benjaminowi można wiele zarzucić, ale dla mnie są najważniejsze walki, a te Shelton potrafi montować na prawdę wyśmienite.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Punk. I chyba nie trzeba tutaj uzasadniać (trudno mi z biegu wymienić rywala, którego ośmieliłbym się tutaj zajobować Khali'emu)

Tyson Kidd vs Goldust - Kidd. Goldust to przeszłość i to mało chlubna. "Młody Wilk" by go pojechał w tym starciu.

Charlie Haas vs Finlay - Fit. Bo mu markuję:) A tak na serio, to trudno o lepszego workera, który nie marudzi, jak trzeba - jobuje i potrafi jeszcze podciągnąć w ringu rywala. Ja tam będę Finlaya "promował" tak długo jak się tu da!:)))

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Morrison. Lepszy w ringu, bardziej over z publiką, bardziej efektowny. Szkoda, że nadal nie jest odpowiednio doceniany przez Wujka McMahona...

William Regal vs JTG - Regal. Pewnie w takiej walce skantował by rywala:))) A tak na serio - bo techniką ringową (która odgrywa dla mnie niebagatelną rolę) kasuje tutaj oponenta z biegu.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Ziggy. Dolph, który jest jednym z bardziej niedocenianych obecnie "młodych wilków" a jest niezły w ringu, świetnie odgrywa heelowy gimmick i potrafi zagadać na micu.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Kane. Za całokształt i za to, że w prawdziwej walce - Vince pewnie by zajobował Jacobsa a więc ja muszę tu naprawić "błędy natury":)))

Matt Hardy vs Gregory Helms - Helms. Bo jest o wiele ciekawszą postacią, szybszym zawodnikiem i robi lepsze walki niż spasiony Matt.

Curt Hawkins vs R-Truth - R-Truth. Chociażby za to, jak były TNA HW Champion jest szmacony w WWE, pomimo, że większość promowanych przydupasów Huntera - wciągnąłby nosem. Niezły wygląd (zajebistą ma chłopak rzeźbę), wygadany przy mikrofonie, szybki w ringu. Żal, że McMahon go udupia za Carterową przeszłość.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166092

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

4

• -Raven-

2

• Bonkol

2

• Andrew

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Już nie mogę się doczekać, aż zwolnią tego King Bruce Lee. Jest po prostu beznadziejny! A Drew wcale nie jest świetny. Jego walki są nudne jak flaki z masłem. Lecz przynajmniej jego gimnick nie jest ekscentryczny.

Chris Jericho vs Luke Gallows - Znowu dwaj bardzo dobrzy zawodnicy. Ale jednak widać na kogo będę głosować (po nicku czy najlepszym wrestlerze). Jericho jest kompletnym fighter'em. Tylko troche mu zgnoili gimncik. Najlepszy był gdy był Face'em. Luke też jest bardzo dobrym wrestlerem, lecz mu do elity brakuje.

Shelton Benjamin vs DH Smith - Nie lubię walk Smith'a. Są nudne. Za to z Shelton'em tego nie odczuwam. Uwielbiam go oglądać. Taka technika + High Flyer. Może tylko przy mikrofonie jest słaby ale moim zdaniem powinien zdobyć coś ważniejszego (np. MITB czy KOTR). Bo jak na razie nie wyobrażam sobie go z głównym pasem.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Tutaj decyzja była łatwa. CM Punk to świetny zawodnik z nie banalną techniką, lecz tak go zgnoili, że aż szkoda mi go. Khali to Khali. Gimnick ma po prostu beznadziejny (tak, tak, też miałem koszmary) a w ringu potrafi tyle co jednonogi słoń.

Tyson Kidd vs Goldust - Tyson Kidd, nie jest to dobry wrestler, lecz lepszy od swojego TTP. Goldust za to, to jakiś wymalowany kretyn, który w ringu mało potrafi. Nie pamiętam, żeby stworzył jakąś dobrą walkę. Głos był łatwy, bo nigdy nie przepadałem nad złotym pyłem.

Charlie Haas vs Finlay - Haas pojawia się bardzo rzadko. Ale pamiętam go jeszcze w WGTT gdzie po porostu wymiatał. Szkoda, że zgnoili tego gościa, bo skille ma podobne do Shelton'a. Finlay'a nigdy nie trawiłem. Głos znowu był łatwy.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Szatan Seksu jest po prostu świetny. Gimnick ma zarąbisty a w czworokącie wiele potrafi. Tego samego nie można powiedzieć o Shadzie. Krótko mówiąc punkcik dla Jana.

William Regal vs JTG - Oczywiście, że Regal. Przy mikrofonie radzi sobie świetnie, a ringowo nie ustępuje. JTG jest DOBRY, lecz jego gminick, micskille i cało twórczość nie mają szans na przetrwanie z Anglikiem.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Bardzo interesujące starcie. Miałem mały dylemat kogo wybrać, lecz w końcu zdecydowałem wytypować pięknisia. Niedźwiedź (Knox) Jest świetny w ringu. Nawet lepszy od Dolpha, lecz praktycznie nie ma gimnicku. Po prostu musi wszystkich pokonać. Ziggler za to ma charyzmę, gimnick i do tego bardzo lubię jego fryza :twisted: . Jedna z najlepszych par.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - SMJ! NIeee! Znowu mi o nim przypomnieliście! Czemu? Co ja wam takiego zrobiłem!? Przecież to jest (moim zdaniem) najgorszy gościu w WWE! Ringowo nic nie potrafi, a jego gimnick woła pomstę do nieba. Kane za to to świetny zawodnik. Nie wiem jak McMahon tak mu mógł zepsuć karierę. Przecież jeszcze w 2001 w RR wyeliminował 1/3 uczestników. Szkoda gościa.

Matt Hardy vs Gregory Helms - Superbohater wymiata. Nie nudzi mi się w czworokącie a jak powiedziałem Huragan jest po prostu zajefajny. Matt Hardy BYŁ dobry i miał kilka MOMENTÓW, lecz teraz nie ma żadnych MOMENTÓW, które bym zapamiętał.

Curt Hawkins vs R-Truth - O Hawkins'ie pozostawię bez komentarza. Za to raperek jest świetny. Kontakt z publicznością to jego atut. Powinien zdobyć jakiś pas. IC by pasował.

PS. 69 post :D.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166102

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre

Chris Jericho vs Luke Gallows

Shelton Benjamin vs DH Smith

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Mike Knox vs Dolph Ziggler

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Matt Hardy vs Gregory Helms

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166105

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166116

• Reputacja:   76
  • Urządzenie:  Android

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Nie trawię drewa, a Funaki ma jak dla mnie całkiem niezłe skille w ringu

Chris Jericho vs Luke Gallows - chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego :) Y2J wymiata.

Shelton Benjamin vs DH Smith - Shelton jest dobry przy micu, w ringu wprost fenomenalny. DH nie, więc głos na Gold Standard

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Khali to drewno, a Punk jest dobrym zawodnikiem

Tyson Kidd vs Goldust - nie wiem jak uargumentować :D

Charlie Haas vs Finlay - głos na Finlaya za to, że w tym wieku potrafi zrobić dobrą walkę.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Morrison to dobry flyer, potrafi też coś powiedzieć.

William Regal vs JTG - Regal jest świetnym technikiem i głos na niego

Mike Knox vs Dolph Ziggler - tu też nie będę argumentował :P

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - mimo wszystko jednak Kane. Potrafi czasem nieźle kimś rzucić

Matt Hardy vs Gregory Helms - Matt trochę przytył, a walki Helmsa zawsze mi się podobały. Głos na Hurricane'a

Curt Hawkins vs R-Truth - What's up? Ron łapie świetny kontakt z publicznością, a przecież o to tu chodzi. W dodatku całkiem dobry z niego wrestler.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166118

• Urządzenie:  Windows

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166122

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166123

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166125

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166133

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166139

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166144

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166146

Curt Hawkins vs R-Truth - R-Truth. Chociażby za to, jak były TNA HW Champion jest szmacony w WWE, pomimo, że większość promowanych przydupasów Huntera - wciągnąłby nosem. Niezły wygląd (zajebistą ma chłopak rzeźbę), wygadany przy mikrofonie, szybki w ringu. Żal, że McMahon go udupia za Carterową przeszłość.

Najlepiej napisać, że Vince kogoś udupił, bo ten ktoś walczył w TNA. Nie zgodzę się z tym, bo zanim Killings w ogóle pojawił się u Jarretta to pierwsze kroki stawiał właśnie u wujaszka Vince'a. Jego problem polega na tym, że WWE nie ma absolutnie żadnego pomysły na niego, a w porównaniu z innymi geniuszami w WWE to jest to naprawdę dobry wrestler z dużą dozą charyzmy. W 2009 były K-Kwik dostał gimmick Pretty Ricky, bo szefowi podobało to jak odgrywa role i go to bawiło. Sam chciałbym żeby dostał ciekawy program i walczył wyżej w karcie, ale czy pod koniec przygody w TNA było lepiej ? Tag team z Pacmanem, odgrywanie gwiazdy filmowej itp. więc nie wszystko można zwalić na tego biednego McMahona. :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166149

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166162

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/5/#findComment-166193

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Aigor
      1. CM Punk dostanie wymarzony ME na Wrestlemanii. 2. John Cena bije rekord Rica Flaira i zostaje po raz 17 mistrzem świata. 3. Randy Orton przechodzi heel turn i dostaje feud z Cody Rhodesem. 4. Roman Reigns ponownie... znika na kilka miesięcy. 5. Całkowity rozpad ekipy Judgment Day. 6. Royal Rumble Match kobiet wygrywa któraś z powracających zawodniczek, np. Becky Lynch, Charlotte Flair lub Alexa Bliss. 7. RRM wygrywa ktoś ze statusem legendy federacji, np. CM Punk, John Cena lub Randy Orton. 8. Gunther traci tytuł na Wrestlemanii, Rhodes traci tytuł na Summerslam. 9. Do akcji wraca Brock Lesnar i dostaje do rywalizacji kogoś z trójki Gunther, Damian Priest lub Bron Breakker. 10. La Knight ponownie sięga po tytuł United States. 11. Big E wraca podczas RRM, eliminuje Xaviera Woodsa oraz Kofiego Kingstona z walki a na WM dostajemy Triple Threat match między tą trójką. 12. Pentagon Jr i Rey Fenix po pojawieniu się w WWE, jeszcze w tym roku sięgną po tytuły Tag Team. 13. Transfery do WWE, min. Josh Alexander, Jordynne Grace, Joe Hendry (na stałe), Ricky Starks czy Wardlow. 14. Z fedki zwolnieni zostają min. Omos, Apollo Crews,  Akira Tozawa, Giovanni Vinci, Karl Anderson czy Luke Gallows.  15. Matt Cardona w końcu wróci do WWE i staje się solidnym mid carderem.  16. TNA po raz kolejny wystawi swoich zawodników do RRM, tym razem będą to Moose oraz Masha Slamovich. 17. Projekt Wyatt Sicks (niestety) zostanie porzucony a zawodnicy pójdą w swoją stronę. 18. Tytuł IC/US wpadnie w ręce osoby, która jeszcze go nie posiadała, min. Dominick Mysterio, Chad Gable, Jacob Fatu, Bronson Reed czy Ludwig Kaiser. 19. Awanse z NXT do głównych rosterów, min. Trick Williams, Tony D'Angelo, Wes Lee, Roxanne Perez czy Cora Jade. 20. Walizka MiTB powędruje do Brona Breakkera (faceci) oraz Dakoty Kai (kobiety).  21. Tytuły ME/Mid Cardowe podczas draftu zamienią się rosterami.  22. Goldberg powraca na swój Last Dance a potem (wreszcie) kończy karierę.  23. Gala PLE odbędzie się w którymś z wymienionych krajów (Niemcy, Francja, Anglia lub zupełnie nowy kierunek, np. Belgia, Włochy czy Hiszpania).  24. Face Turn przejdzie któryś z zawodników, np. Gunther, Bron Breakker, Jacob Fatu.  25. Heel Turn przejdzie któryś z zawodników, np. Seth Rollins, LA Knight, Randy Orton.
    • GGGGG9707
      Trochę WWE miesza z tym Netflixem 😅 No bo wychodzi na to, że na start transmisje na żywo będą się odbywały w jakichś 10-12 językach (w tym np francuski choć Francja i Belgia nie mają dostępu do WWE na Netflixie) a inne języki jak polski dojdą w ciągu 24-48 godzin. Do tego, w niektórych krajach jak Francja czy Belgia zostaje tylko VPN bo WWE nie wejdzie w 2025 roku przez umowę telewizyjną (też trochę bez sensu). Teraz coś widziałem, że dodatkowo RAW na Netflix USA będzie miało reklamy ALE międzynarodowo już nie. Trochę brakuje w tym logiki ale ok 😂
    • Nialler
      Imo w tych wdziankach co wychodzą są nieraz seksowniejsze i bardziej hoterskie niż "na codzień" xD
    • MattDevitto
      Royal Rumble kobiet w 2026 xDDDDDDD
    • KyRenLo
      WWE oficjalnie potwierdza lokalizację Royal Rumble 2026:
  • Dodaj nową pozycję...