Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Liga Wrestlerów SD!: Pary 1. kolejki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - w tym zestawieniu zdecydowanie wygrywa Drew który jest młodym, utalentowanym i pushowanym zawodnikiem. Funaki nigdy nie mógł się przebić

Chris Jericho vs Luke Gallows - no niestety tutaj wygrywa doświadczenie, pomimo dużego talentu Gallows'a i jego dobrego gimmicku, to Jericho jest bezkonkurencyjnie lepszy

Shelton Benjamin vs DH Smith - i pierwsza trudna decyzja, mimo wszystko wybieram Benjamina, za jego ryzykowne akcje które perfekcyjnie wykonuje.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - decyzja oczywista, CM zjada Khali'ego pod każdym względem (nie licząc gabarytów)

Tyson Kidd vs Goldust - pojedynek średniaków, wybieram Goldusta, z sympatii

Charlie Haas vs Finlay - brawler jakich mało, niszczy Haasa umiejętnościami

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - mimo ,że charyzmę obaj panowie mają sporą, to jednak ociężały Shad przegrywa ze świetnym Morrisonem

William Regal vs JTG - nie no, technika Williama kontra mdły w ringu JTG

Mike Knox vs Dolph Ziggler - doświadczenie kontra złote dziecko wrestlingu, wygrywa Ziggler, Knox nie wytrzymałby tempa młodziaka w ringu

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Big Red Machine to legenda, Jesse średniak, werdykt jest prosty

Matt Hardy vs Gregory Helms - klops el drewno vs niewykorzystany talent, pod względem umiejetności wygrywa Gregory

Curt Hawkins vs R-Truth - Hawkins praktycznie już w WWE nie istnieje

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166002

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

4

• -Raven-

2

• Bonkol

2

• JohnCenaKing

1

Top użytkownicy w tym temacie

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre

Chris Jericho vs Luke Gallows

Shelton Benjamin vs DH Smith

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Mike Knox vs Dolph Ziggler

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Matt Hardy vs Gregory Helms

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166037

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - nie lubię Drew kompletnie, za to Kung Fu Naki to fajny zabawny gimmick, którego oczywiście WWE kompletnie nie umie wykorzystać choćby do różnego rodzaju segmentów.

Chris Jericho vs Luke Gallows - Gallowsa nie miałem okazji oglądać... ale to nie problem bo Jericho to i tak totalny faworyt tej grupy wg mnie. Nie jest przy mikrofonie tak przebojowy jak kiedyś, ale to wina raczej obecnej modyfikacji gimmicku. Nadal jednak zajebiście się go słucha, no i jak pokazał feud z Reyem - wciąż może zmontować kozackie walki.

Shelton Benjamin vs DH Smith - zdecydowanie jeden z moich ulubieńców w federacji, od dawna nie doceniany - dobry kaskader - wszelkie Ladder Matche to udowadniają. Nie ma chyba drugiego tak sprawnego wrestlera w WWE.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - chyba nie trzeba komentować. Khaliemu mówię zdecydowane NIE, natomiast Punk jest świetnym wrestlerem i nikogo nie trzeba do tego przekonywać.

Tyson Kidd vs Goldust - uwilbiam jego entrance theme, no i sam entrance, który jednak dawniej był bardziej efektowny.

Charlie Haas vs Finlay - głos na Charliego za okres w którym parodiował różne gwiazdy. To było świetne!

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - świetny wrestler, jak dla mnie dzisiejszy Shawn Michaels, którego przypomina nie tylko sylwetką. Zwinny, sprawny i dobry przy mikrofonie. A do tego zajebisty entrance.

William Regal vs JTG - znów przegra przedstawiciel Cryme Tyme, które bardzo lubię, ale... głos na Regala głównie za przeszłość bo jako comissioner za czasów Invasion Angle był świetny. Sentyment

Mike Knox vs Dolph Ziggler - głos na młodego wilka, bo Mike jest kompletnie bez wyrazu i jest bardzo źle wykorzystywany. Ziggler ma interesujący gimmick stąd jego wygrana.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - kim jest ten drugi pan?? To nowy gimmick Jesse'ego? To chyba wystarczy za uzasadnienie :)

Matt Hardy vs Gregory Helms - Matt z sentymentu, bo pamiętam że za czasów markowania byłem wielkim fanem Hardy Boys :)

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166042

Grupa 1:

Chris Jericho[/ b]vs Luke Gallows

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166045

Liga Wrestlerów SD!: Pary 1. kolejki

Autor Wiadomość

SPoP

Upper Midcarder

Emo-Hater!

E-fed: S H A M B L E R

Podziękował: 0

Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach

Wysłany: Dzisiaj 3:34 Liga Wrestlerów SD!: Pary 1. kolejki

--------------------------------------------------------------------------------

Czym jest Liga Wrestlerów i jak głosować? Czytaj tutaj: http://attitude.pl/news-a...2010-rusza.html

Grupa 1:

Drew to beztalencie, chciałbym żeby wygrał Funaki...

Tutaj nie było problemu ze wskazaniem tego lepszego.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

One and Only Straight Edge World Heavyweight Champion in History. Nic dodać nic ująć.

Tyson Kidd vs Goldust

Goldust ma za duży brzuszek xD. Tyson Kidd to dobrze zapowiadający się zawodnik.

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

Mistrz kontry jak to w zwyczaju ma mówić Pan Supron. Morrison w tym roku powinien zdobyć wreszcie najwyższe trofeum. Ta walka to sqash match ...

William Regal vs JTG

Bardziej utalnetowany z dwójki CrymeTyme. Czas Regala wg. mnie minął...

Nie lubię Mike Konox'a :P

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Myślałem, że z Jessym gorzej być nie może.Dostał nowy gimmick, miało być lepiej, ale WWE potrafi spieprzyć każdą okazję i każdą gwiazdę.

Przy obecnej formie Matta nie ma co się spierać, Helms zjada go w każdym calu.

Curt Hawkins vs R-Truth

Curt Hawkins ??? On jeszcze żyje ??

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166050

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Drew jest na topie, zwycięży bez problemu

Chris Jericho vs Luke Gallows - dobry pojedynek, ciężko orzec kto lepszy, jednak stawiam na Jericho

Shelton Benjamin vs DH Smith - jak wyżej, zrobię niespodziankę i DH górą

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Khali dawno się skończył, CM Punk jakimś fartem, ale zwycięża

Tyson Kidd vs Goldust - Goldust w ECW sprawuje się coraz lepiej i dawno w takiej formie go nie widziałem, ale tu Tyson zwycięży

Charlie Haas vs Finlay - chciałbym aby Hass zwyciężył, bo jego rola jobbera mi nie odpowiada

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Morrison.. wiadomo

William Regal vs JTG - Regal walczy niezbyt ładnie "wizualnie", ale to nadal bardzo dobry technicznie zawodnik. Zwycięży

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Nazywa się Ziggler i pokona Knoxa

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - KANE, KANE, KANE!

Matt Hardy vs Gregory Helms - Superbohater górą

Curt Hawkins vs R-Truth - Hawkinsa to ja dawno w TV nie widziałem, tak więc R-Truth górą

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166051

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - szkocki akcent :) mistrz IC jak najbardziej zasluzenie, lubie jego gimmnick. Kung Fu Naki? A kiedy on ostatnio walczyl?

Chris Jericho vs Luke Gallows - oczywiscie Y2J za caly wklad i ciezka prace dla federacji

Shelton Benjamin vs DH Smith - o wiele wieksze umiejetnosci, ciekawsze walki. DH Smith chyba nie wyjdzie z cienia ojca...

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - tak, tak CM Punk jako heel spisuje sie znakomicie. No i ta broda :P Great Khali ma fatalny gimnick i w ringu jest kompletnie bezbarwny.

Tyson Kidd vs Goldust - w podziece za stare dobre czasy

Charlie Haas vs Finlay

- za caloksztalt i ciagle dobre skille w ringu

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - pretendent do ME, przyszla wielka gwiazda federacji kontra czlonek CT, ktorych kompletnie nie kupuje. Wynik moze byc tylko jeden.

William Regal vs JTG - podobnie jw, nie lubie CT, a Regal to jeden z najlepszych technicznie zawodnikow i swietnie spisuje sie przy mikrofonie.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - podoba mi sie w akcji, mlody, zdolny, oby dostal wiekszy push.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Big Red Machine- klasa sama w sobie, mimo ze ostatnio troche obnizyl loty

Curt Hawkins vs R-Truth za checi i staranie w ringu. Ambicji odmowic mu nie mozna.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166058

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Mimo, że gimmick Funakiego nie przypadł mi do gustu, to oczywiście i tak miażdży nudnego i mdłego Drew, który push ma pewnie za lizanie dupska DX. Mimo wieku, japończyk pokonuje McIntyre'a nawet na płaszczyźnie ringowej. Szkoda tylko, że nie ma on pushu, pasa, nawet regularnych występów (ba, nie przypominam sobie jego ostatniej walki) i ma dość głupi gimmick.

Chris Jericho vs Luke Gallows - Wynik chyba oczywisty, ex-Festus nie miał szans. Jericho na micu się spisuje bardzo dobrze, jest fajnie prowadzony (oprócz ostatniego runu w tagu JeriShow, który dla mnie był kompletnym niewypałem), ale za to zapomniał jak się walczy. Luke wypada dużo gorzej, w ringu jest nudny (wow, cóż za niespodzianka :D), jego rola poza ringiem ogranicza się głównie do bycia przydupasem Punka oraz stania jak cieć i gapienia się w ekran.

Shelton Benjamin vs DH Smith - I znów wyraźna wygrana. Gold Standard jest jedną z czołowych postaci ECW i bardzo pasuje mi ta pozycja (w tym momencie nie widziałbym go w main eventach RAW czy Smacka). W ringu już tak nie bryluje jak kiedyś, ale nie jest źle. DH Smith natomiast jest dla mnie kolejnym takim McMahonowym szaraczkiem, którego występy kończą i zaczynają się w pojedynkach z Cryme Tyme na Superstars.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Tutaj chyba nie ma co wyjaśniać. :)

Tyson Kidd vs Goldust - Dla mnie, Tyson jest zawodnikiem równie "dobrym" co jego tag-partner, więc wolę już Goldusta, którego moim zdaniem WWE umieściło perfekcyjnie - gdzieś w ECW. Wole ogladać Rhodesa jr. i Yoshiego niż tych przebrzydłych pseudo-Hartów.

Charlie Haas vs Finlay - Finlay ma u mnie ogromny szacunek, mimo wieku nadal walczy i w ringu często przebija drewniaki z WWE typu Batista czy Randy. Charlie natomiast pojawia się bardzo rzadko albo w ogóle się nie pojawia, bo do czasu spojrzenia na tytuł tematu zastanawiałem się do którego brandu należy, szkoda, bo za czasów jego teamu z Sheltonem lubiłem go. :)

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Jakaś nieszczęśliwa ta kolejka chyba, bo jeszcze nie miałem problemu z wyborem i większość jest dla mnie oczywista, tak jak ten. Morrison ma lepszy status w federacji, lepiej prezentuje się w ringu i z mikrofonem, a nawet ma moją sympatię. :D

William Regal vs JTG - William to zawodnik, którego wolałbym widywać w innym brandzie i najlepiej także w walkach na PPV. Aż żal mnie ogarnia gdy widzę, że tak dobry wrestler jest bookowany w jakieś storyline'y z Ezekielem i Kozlovem. Z Christianem może feudować, ale weźcie mi stąd tych cieniasów. :)

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Pewnie zdziwi ten typ większość, ale już tłumaczę - po prostu Kane ostatnio zrobił się masakrycznie nudny, a "nowy" Jesse przynajmniej mnie interesuje, podoba mi się jego tag z Yangiem, szkoda tylko że mają te dziwne gimmicki.

Curt Hawkins vs R-Truth - Hawkinsa lubiłem tylko jako jednego z Edgeheadów i zawsze gdy widzę go na ekranie mam ochotę wyłączyć/przewinąć (co zazwyczaj robię :)) gale. R-Truth za to ma bardzo dobry kontakt z publicznością, w ringu aż tak nie przynudza i w ogóle daje rade jak na WWE. :))

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166060

Grupa 1:

Drew jest młody i jeszcze nie rozwinął skrzydeł, a myślę że czymś jeszcze zdoła nas zaskoczyć.

Definitywnie Chris. Luke'a nie widziałem nigdy w ringu, ale i tak myślę że Chris jest zbyt dobrym wrestlerem by przegrać.

Definitywnie Shelton. Doskonały wrestler i dowód na to jak WWE marnuje talenty. Gościu może nie byłby jakimś super champem( co pokazał title run z US Championship), ale wystarczyłby dobry manager i mamy fajny title runik.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Mógłbym tam oceniać CM Punk'a długim tekstem, ale raczej skupie się na tym że The Great Khali jest chyba najwolniejszym wrestlerem ever. To jak kalecznie porusza się w ringu jest chyba dobrym wyjaśnieniem.

Tyson Kidd vs Goldust

Tyson Kidd tylko dlatego że nie trawie Goldusta.

Charlie Haas vs Finlay

Finlay z tego powodu iż pomimo wieku dalej potrafi zrobić strawną walkę.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

Zdecydowanie John Morrison. Cryme Tyme z Shadem na czele to totalna porażka, a Morrison talentem zjada 3/4 rosteru( czego nie można powiedzieć o Shadzie).

William Regal vs JTG

Gdyby Regalowi pozwolono rozwinąć skrzydła to mógłby pokazać całkiem niezły wrestling( ECW nie oglądam).

Już dawno powinien równo z Morrisonem pukać do Main Eventu. Knoxa nie trawie w ogóle. Chociażby nie wiem z kim walczył to zawsze przewijam jego walki.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Kane z szacunku do tego co robił kiedyś i że potrafi zniżyć się do midcardu z własnego życzenia.

Nie lubię jakoś Matta, a nie pamiętam żebym kiedykolwiek przewinął walkę Helmsa.

Curt Hawkins vs R-Truth

R-Truth to świetny wrestler i ma bardzo dobry kontakt z publiką.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166062

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - dawno nie widziałem Fu Nakiego, ale jest na pewno lepszy od nudnego pod każdym kątem Szkota.

Chris Jericho vs Luke Gallows - zdecydowanie Jericho, który jako naprawdę jeden z nielicznych w WWE swoim poziomem sprawia, że myśląc o tej federacji jeszcze odrobinkę myślę jako o wrestlingu, nie o rozrywce sportowej.

Shelton Benjamin vs DH Smith - łatwy zwycięzca do przewidzenia, Shelton dla mnie od długiego okresu czasu marnuje się w ECW i powinien przejść do lepszego brandu i walczyć o co najmniej IC/US title.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - bardzo prosty typ. CM Punk jest świetny, szkoda tylko, że zapuścił ten dywan na klacie, ale i tak go uwielbiam. Żałuję natomiast, że w WWE nie może pokazywać swoich świetnych akcji, jakimi czarował w ROH. To go na pewno ogranicza, ale nie na tyle, by gładko nie wygrać z Khalim.

Tyson Kidd vs Goldust - mimo wszystko, Goldust. Za całokształt twórczości.

Charlie Haas vs Finlay - kiedyś Haas, ale tak rzadko go widujemy, że nic ciekawego na jego temat powiedzieć nie można. Podobnie jak wyżej, Finlay za całokształt.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - zdecydowanie Morrison. Czołówka moich ulubieńców z WWE, wspaniały zawodnik, aczkolwiek szkoda, że nie robi jakiś oszałamiających postępów.

William Regal vs JTG - ciężko głosować na JTG, skoro Cryme Tyme co chwila jobbują komu popadnie. Regal z kolei stworzył niezłą pakę w ECW, był kilka razy pretendentem do pasa ECW i wypromował w pewnym stopniu Jacksona, który od ochroniarza Kendricka stał się jedną z twarzy ECW.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - jednak Ziggler. Czasy, w których walczył z Reyem o IC, już minęły, a szkoda, bo naprawdę mógł mieć ten tytuł. Teraz niczym specjalnym się nie wyróżnia, prawdę powiedziawszy. Talent ma, ale osadzony w meczach ze średniej klasy rywalami, nie ma możliwości zaprezentowania swoich umiejętności.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - oczywiście, że Czerwony Potwór. Kane jest dla mnie wciąż wspaniałym zawodnikiem i jest zdecydowanym liderem w tym starciu.

Matt Hardy vs Gregory Helms - mimo wszystko, Matt. Lubię potężniejszego z braci, obecnie daleki jest od swojej formy, ale nie zmienia to faktu, że potrafi naprawdę wiele.

Curt Hawkins vs R-Truth - R-Truth robi spore postępy, Hawkinsa widziałem na ostatnim FCW, gdy walczył z Kavalem (o ile mnie pamięć nie myli), ale to nie to samo, co R-Truth, który ma świetny kontakt z publicznością, a i walki wykręca niezłe.

Powód edycji: zaznaczyłem złą osobę :P

Edytowane przez Menez
https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166070

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166075

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166081

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166082

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre -Jest Troche Pyszałkowaty ale myśle że pomoże mu to wygrać.

Chris Jericho vs Luke Gallows -Y2J Jest lepszy od Gallowsa Tym że myśli podczas Walk

Shelton Benjamin vs DH Smith -Jego Technika i Szybkość przemawiają za nim.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali -Stawiam na Drewno.... Nienawidze Punka. za niektóre Feudy z Jeffem. Zraził mnie do siebie.!

Tyson Kidd vs Goldust - Myśle że Kidd wygra.. Technika i pomoże mu wygrać ;P

Charlie Haas vs Finlay - Myśle że Finlay dlatego iż jest to już sprawdzona Marka w WWE.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Morrison Szybki i efektowny styl Walki.

William Regal vs JTG - Starość nie radość Stawiam na JTG

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Kolejny z Pyszałkowatych... ALe oczywiśćie umie wlaczyć.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Slam powrócił......a Kane... jego czas przeminął w WWF

Matt Hardy vs Gregory Helms - Matt Hardy. Zdradziecka Ciot*. a Teraz przeżywa kryzys.... Helms wygra.

Curt Hawkins vs R-Truth - Stawiam na R-Trutha.. Whats Up xD?

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166086

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/4/#findComment-166087

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...