Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Liga Wrestlerów SD!: Pary 1. kolejki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre

Chris Jericho vs Luke Gallows

Shelton Benjamin vs DH Smith

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Mike Knox vs Dolph Ziggler

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Matt Hardy vs Gregory Helms

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165874

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

4

• -Raven-

2

• Bonkol

2

• JohnCenaKing

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Drew jakoś nie trawie, co innego z Funakim. Głos na Japońca.

Chris Jericho vs Luke Gallows - Tu zagłosuję na Luke' a. Wydaję mi się lepszy. Głos na Gallowsa.

Shelton Benjamin vs DH Smith - Zdecydowanie Gold Standard.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Tutaj nie będę oryginalny - głos na Punka.

Tyson Kidd vs Goldust - Głos na Goldiego. Ma według mnie większe umiejętności.

Charlie Haas vs Finlay - Tu zdecydowanie Finlay. Ciekawa by była walka, jakby Haas walczył w przebraniu Finlaya. :lol:

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Tu głos na Gasparda. Za johnem nie przepadam - okropny gimmick.

William Regal vs JTG - Ciężki wybór. Chyba jednak powinien wygrać niedoceniany Anglik.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Głos na brodacza. Jego walki lepiej mi się ogląda.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Nie no jasne, że SMJ! Słabszych się wspiera! :twisted:

Matt Hardy vs Gregory Helms - Hurricane lepszy. Taki heros przydałby się każdej federacji.

Curt Hawkins vs R-Truth - Raczej R-Truth. Lepszy od Hawkinsa.

Dodano: 2010-01-25, 10:32

P.S.

A gdzie Yoshi Tatsu i Edge? Co z tego, że Edge ma kontuzję???

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165875

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre -Drew zbyt ciekawy nie jest ale i tak lepszy od funakiego ostro sfarcił bo jakby trafił na takiego gallowsa to już by nie przeszedł

Chris Jericho vs Luke Gallows-Jericho nie dość żę lubie to jest jeszcze lepszym wrestlerem od luka który też jest solidny

Shelton Benjamin vs DH Smith-Shelton to lepszy wrestler tylko szmacony

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali -Khali nic nie potrafi kiedyś miał jeszcze efektowne wejście ale teraz to pizda na całego

Tyson Kidd vs Goldust -Ten lepszy z hart dynasty kontra stary już nieco goldust tutaj był łatwy wybór ale gdyby goldust wpadł na dh smitha to chyba bym na niego głosował

Charlie Haas vs Finlay -Obaj ringowo mnie zadowalają tyle że hasa widziałem góra 3 razy a finlay pomimo wieku kondycyjnie ciągnie więc głos na niego

Grupa 3:

John Morrison vs Shad -Morrison shad tak mnie z jtg w tamtym roku zanudzili że łohoho

William Regal vs JTG -Regal spodobał mi się w tym gimmicku a na dodatek technicznie jest bd przy jtg który strasznie mnie razem z shadem mulił

Mike Knox vs Dolph Ziggler -Dolph mikeowi talentu odmówić nie można ale dolpha lubie milej mi się go ogląda

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J -po trudnym wyborze kane za ciekawy gimmick

Matt Hardy vs Gregory Helms -Helms matt strasznie w tym roku osłabł a helms mi się podoba

Curt Hawkins vs R-Truth-R truth ma charyzmę ringowo jest szybki umie rozruszać publiczność tylko vinnie tego nie widzi

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165879

• Reputacja:   1

Ja: Wypada czytać regulamin głosowania ;) Odnośnik do niego znajduje się na samej górze w pierwszym poście.

Edge znajduje się w gronie zawodników rozstawionych i automatycznie ma już zaklepany awans do drugiej rundy.

Co do Yoshiego - z powodu pewnych ograniczeń związanych z ECW (za mały roster) wybrałem 8 wrestlerów z tego brandu. Niestety, Yoshi tak jak kilku innych Panów z ECW nie znalazł się w tym zestawieniu.

A w przypadku Curta Hawkinsa przyznaję się do błędu - nie oglądam SD! regularnie, a rozstawiając wrestlerów kierowałem się rosterem dostępnym na wwe.com, gdzie Hawkins bądź co bądź figuruje

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165880

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165881

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust - Przyznam sie, że nawet nie wiem jak wyglada Kidd ale na pewno jest lepszy od Goldusta

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth - To Hawkins jeszcze w ogole jest w WWE?

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165900

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165904

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - obydwaj są ciency ale McIntyre chociaż coś robi a Funakiego dawno nie widziałem

Chris Jericho vs Luke Gallows - tutaj wybór mógłbyć tylko jeden

Shelton Benjamin vs DH Smith - mimo wszystko Shelton który jest lepszy w ringu

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - tu też wyór był jeden

Tyson Kidd vs Goldust - tutaj nie ma co opisywać po prostu Kidd

Charlie Haas vs Finlay - jw

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Morrison jest znacznie lepszy od Shada

William Regal vs JTG - Regal bo w pojedynku z JTG pewnie Kozlov i Ezekiel by mu pomogli :lol:

Mike Knox vs Dolph Ziggler - tu też nie miałem większego dylematu

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Kane to Kane a Slam Master J to wogóle nie weim co ostatnio robi jest strasznie niewidocny

Matt Hardy vs Gregory Helms - Hardy nie ma formy, i dlatego Helms

Curt Hawkins vs R-Truth - tu też wybór był jeden

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165906

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haasvs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165917

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - kolejny squash w wykonaniu Szkota. Funaki już dawno powinien sobie poszukac sobie innego źródła zarobków.

Lubię Drew, chociaż nie koniecznie w tej postaci z jaką mamy do czynienia przy obecnym prowadzeniu, bo nie ma co się oszukiwac - stiffowo walczący dzieciak jest nie łatwy do kupienia.

Poza tym wolę zawodników po których nie od razu widac "właściwe" przeznaczenie, mamy tu niespodziankę,Drew wygląda niegroźnie a wręcz wzbudza sympatię a gdy przyjdzie co do czego jest w stanie nabic przeciwnikowi kilka guzów.

Chris Jericho vs Luke Gallows - Festus jest utalentowanym zapaśnikiem ale za żadne skarby nie może się równac z najlepszym i najbardziej kompletnym obecnie wrestlerem z WWE

Shelton Benjamin vs DH Smith - Shelton nie ma jaj, ot co. Nie żebym był jakimś wielkim fanem młodego Bulldoga , bo koleś nie jest nawet w połowie ringowo tak dobry jak jego śp. ojciec, ale coś tam jeszcze kiedyś na pewno będzie w stanie osiągnąc (25 lat) w przeciwieństwie do "Gold Standarda".

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - przecież Hindus nawet nie jest wrestlerem! Straight Edge superstar poradzi sobie jednak i z taką przeszkodą.

Tyson Kidd vs Goldust - Głos na wychowanka Hitmana, młodzian ma przed sobą o wiele lepsze perspektywy niż podstarzały Rhodes do którego czuję sympatię tylko ze względu na jego gimmick, chociaż i tak gorsze niż jego mniej utalentowany partner z tt . Szkoda że T.J. nie jest wyższy o te 5,10 cm...

Charlie Haas vs Finlay - stary lis Fit jest o wiele bardziej przydatny w federacji niż Haas który prawie w ogóle nie pojawia się w Tv. Celt bez szemrania jobbnie debiutantom, wspomoże swoim doświadczeniem, poza tym nadal jest solidnym workerem i gdy tylko jest solidnie zabookowany to jest na co popatrzec.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Johnny Nitro aka "nowy Shawn Michaels" :lol: raczej poradzie sobie z tym mało wymagającym oponentem. Nie żebym był aż tak mocno zagorzałym anty-fanem tej postaci ,ale przeraża mnie już skala tej "Morrisonomanii" - koleś może i jest widowiskowy,ma solidne zaplecze techniczne ale wszystko inne leży i kwiczy - gimmick( nie ma prawa mierzyc się z żadnym sexy boyem - Rick Rude, Rick Martel, Shawn Michels czy "-Ravenowy-" Trent Acid) od kilku lat jego push stoi w miejscu właśnie za nie odgrywanie bądź też chujowe odgrywanie, może się po prostu do niego nie nadaje? Pasy singolwe dostał "w prezencie"(pierwszy IC bo Shelton coś przeskrobał i dostał za to losing streaka przy okazji można było sprawdzic gotowosc pana Nitro do tej roli, pas ECW bo Benoit nie dożył do czasu by wykorzystac swój title shot -stąd w ostatniej chwili zmiana na Nitro a Cm Punk i tak miał stracic pas co póżniej pzryznała Stefcia O'Mac, drugi raz pas IC też dostał "z dupy" - powód - Reya bolała ręka i zjadł garśc pain killerów za dużo) i za każdym razem był jeszcze mniej przekonywującym mistrzem niż poprzednio. Ringowo też nie ma zbyt wielkiej różnicy między tym co prezentuje teraz a tym co pokazywał w swoich poprzednich singlowych runach.

William Regal vs JTG - Angol jest jednym z niewielu ludzi dla których oglądam jeszcze produkt Vinca - geniusz ringowy,czołowy oprócz Y2J technik WWE, wyśmienity przy micu z wystrzałowym gimmikiem arystokraty(choc nie tak dobrym jak w WCW), w każdej walce daje z siebie wszystko choc ma chore serce - chwała mu za to poświęcenie.

Szkoda że jego push nie jest adekwatny do umiejętności.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - blondynek stał się nudny jak flaki w oleju, The Miz nie jako pośrednio przyczynił się do klęski "pana Perfekcji" - otóż wydaje mi się że push dla Dolpha został ucięty w momencie pojawienia się "pana Awesome", ta dwójka ma niemal identyczne gimmicki - zrzynki z Mr. Perfecta - nie muszę chyba pisac kto w mojej opinii lepiej odgrywa rolę narcystycznego aroganta... Na innych płaszczyznach też nie błyszczy , stąd więc głos na Brutalnego barbarzyńcę - heela dla dzieci.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - nie wiem kto wymyślił obecny tak mocno poraniony gimmick Jessiego, ale chyba sam nie wierzył że to się przyjmie, wrestler ewidentnie do zwolnienia - nie dośc że w ringu beznadziejny to jeszcze próbuje nieudolnie rapowac . Wynik jest więc oczywisty - ze względu na sympatię głosuję na Glena którego walki coraz ciężej się niestety ogląda.

Matt Hardy vs Gregory Helms Hurricane jest zdecydowanie lepszą opcją niż koleś który niedługo zostanie zwolniony.

Curt Hawkins vs R-Truth - Curt "cofnął się w rozwoju" czyli głos automatycznie na Killingsa.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165923

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165925

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165930

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Fu Naki'ego nie było chyba z rok w telewizji, a Drew może nie jest najlepszy w ringu ale walczy, wiec głos na niego.

Chris Jericho vs Luke Gallows - twarz SD!, najlepszy Heel w WWE(Orton się chowa). Świetny przy mikrofonie tak samo w ringu.

Shelton Benjamin vs DH Smith - miałem naprawdę wielki dylemat. Shelton powinien siedzieć w Main Evenat'ach a nie w ECW a DH Smith walczyć o IC a nie podkładać się Khali'emu

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Co będę pisał. CM Punk jest o wiele lepszy niż Khali.

Tyson Kidd vs Goldust - ECW oglądam sporadycznie wiec nie wiem jak walczy Goldust. Tyson to jeden z lepszych wresltlerów w midcardzie. Głos na niego.

Charlie Haas vs Finlay - Nie widziałem jak walczy Haas, wiec musiał zagłosować na Finlay'a.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Shad ma mało czasu w ringu ale tak nie pokazuje niczego wielkiego. Co innego John. Jeden z lepszych wrestlerów, powinien walczyć o WHC a nie pokładać sie Drew'owi.

William Regal vs JTG - Regal walczy dosyć regularnie w ECW i kreci sie wokół pasa. JTG walczy sporadycznie i występuje głupich segmentach wiec głos na Williego

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Powinien iść na RAW i walczyć z Miz'em o US Championship bo na SD! nie dostanie już szansy.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Kane to legenda WWE a Master J nic nie ciekawego nie pokazuje.

Matt Hardy vs Gregory Helms - Obaj się dobrymi zawodnikami lecz postawie na Hardy'ego.

Curt Hawkins vs R-Truth - Ron wykręca jedne lepszych walk na całym SD!. Curt'a po rozpadzie La Familli nie widziałem.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165932

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165935

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165943

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...