Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Liga Wrestlerów SD!: Pary 1. kolejki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Czym jest Liga Wrestlerów i jak głosować? Czytaj tutaj: http://attitude.pl/news-attitude-liga-wrestlerow-2010-rusza.html

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre

Chris Jericho vs Luke Gallows

Shelton Benjamin vs DH Smith

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Mike Knox vs Dolph Ziggler

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Matt Hardy vs Gregory Helms

Curt Hawkins vs R-Truth

Miłego głosowania ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

4

• -Raven-

2

• Bonkol

2

• JohnCenaKing

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165824

• Urządzenie:  Windows

Grupa 1:

Tylko dlatego, ze juz od dawna "marze" o zwolnieniu tego pierwszego. Mimo szkockiego akcentu ktory az prosi sie o parodie ..Drew cos soba reprezentuje

Y2J wiodaca postac SD.. a Luke.. kolejny bezbarwnik do odstrzalu

David Hart Smith jeszcze nie pokazal na co go stac .. narazie tylko udowadnia, ze nigdy nie dorosnie do piet tatusia

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Straight Edge! Wreszcie zrobili z niego heela i mamy tego efekty.. wypada zwrocic uwage na to ile czasu CM dostaje podczas nagran SmackDowna... no a Khali jak to juz poruszalem w przypadku innych.. bardzo do odstrzalu z WWE... nie tylko dlatego, ze jest drewniany w ringu bo jest ograniczony przez warunki fizyczne ale... jego obecny gimmick... aaa zreszta no comment

Tyson Kidd vs Goldust

ECW triumfuje. You Will Remember The Name of ... Gooldust. Zawsze lubilem ta postac .. nawet w pozniejszej wersji komediowej ktora sie ciagnie do dzisiaj.. a, ze przeciwnik nie wymagajacy Goldie zasluguje na glos

Charlie Haas vs Finlay

Dobry w ringu ale podobnie jak Shelton ma problemu z prezencja na ringu.. nie wiedza co z nim zrobic.. i nic mu nie wymysla bo jest to trudne. Z drugiej strony go nie zwolnia bo pojdzie do TNA... no ale przeciez Vince twierdzi, ze TNA nie jest zadnym zagrozeniem

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

Friday Night Delight mysle, ze zaliczy potezne zwyciestwo nad przecietnym Shadem.. tudziez "Bestia" z rozwojowki

William Regal vs JTG

Yo Yo Yo Yo It's Crime... nie.. nie. Regal jak dostaje szanse to sprawdza sie bardzo dobrze. Nie dosc, ze w ringu pod wzgledem technicznym to wyzyny WWE to jeszcze jak dostaje mikrofon jest bardzo dobry.. Wrestler kompletny?

Zawsze bylem fanem tego typu gimmickow i choc Pan Ziggler obnizyl ostatnio loty to nie zrobil tego na tyle by nie poradzil sobie z Knoxem (Mike jest w porzadku ale jego postac zostala tragicznie poprowadzona)

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Serio? Serio!? Slam Master J? .. Serio?

Chyba najgorsza ze wszystkich walk.. G.Helms a raczej zielony super bohater nigdy do mnie w tym gimmicku nie przemawial.. a z drugiej strony badz co badz dla mnie gorszy z braci Hardy z ktorym juz bym sie pozegnal w WWE (nie zrobia tego z tego samego powodu co z Haasem). Tylko dlatego, ze jest wpisany jako Helms .. a w poprzednim normalnym wcieleniu mi bardziej odpowiadal (mowie o tym przed kontuzja)

Curt Hawkins vs R-Truth

Dziwie sie, ze on tu jest.. prawdopodobnie tylko dlatego, ze jeszcze sie ostal w rosterze... choc jest teraz stalym bywalcem FCW... a tam... o dziwo jest jednym z moich "ulubiencow" i jesli mialby dostac ten gimmick jaki mial przed dolaczeniem do Dudebusters to jestem zwolennikiem przywrocenia go do SD

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165830

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - znając powszechną na forum nienawiść do Drew, pewnie będę jedynym, który na niego zagłosuję :wink:

Chris Jericho vs Luke Gallows - Gallows jest solidny ale porównania z jednym z najlepszych na świecie nie wytrzymuje

Shelton Benjamin vs DH Smith - tak, zrobiłem to. Złamałem Sheltonomanię. Młode Harty o wiele bardziej przykuwają moją uwagę. DH jest gorszy od swojego tag partnera, ale w ostatnim czasie poczynił postępy. Shelton jest atletyczny ale nie ma tego "czegoś".

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - tylko jeden z tych panów jest godny miana wrestlera.

Tyson Kidd vs Goldust - Goldi jest w porządku ale Tyson "Ronaldo 2002" Kidd to as jakich mało.

Charlie Haas vs Finlay - za całokształt kariery bo jeżeli chodzi o obecne sceniczne wcielenia, żaden z nich mnie nie obchodzi.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - gdyby JoMo tylko miał mic skillsy swojego ex z teamu, to byłby już kilkukrotnym mistrzem świata.

William Regal vs JTG - jeden z najbardziej niedocenianych w WWE.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - na początku go nie trawiłem ale teraz muszę oddać, że to naprawdę solidny talent.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - kto to do siedmiu piekieł jest Slam Master J? No dobra, wiem że to Jesse. Ale czy ktokolwiek zwraca na niego uwagę?

Matt Hardy vs Gregory Helms - za bardzo solidne jak na WWE walki, produkowane regularnie na ECW. W dodatku uwielbiam gimmick superbohatera ;>

Curt Hawkins vs R-Truth - Curt wrócił do rozwojówki, nie wiem co on tu robi? Zamiast niego powinien być Wang Yang w zestawieniu.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165832

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165833

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165834

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165846

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Dla Kung Fu Nakiego niema miejsca w WWE. Według mnie Drew lepszy od niego pod każdym względem

Chris Jericho vs Luke Gallows - Tutaj wybór jest jasny. Głos na Y2J'a, który jest świetny w ringu jak i przy micu.

Shelton Benjamin vs DH Smith - Bez zastanawiania głos na Sheltona. DH Smith jest znacznie słabszy od Sheltona jak i swojego Tag Partnera, Tyson'a Kidd'a.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - CM jako heel świetnie się spisuje. Dostaje dużo czasu na nagraniach Smackdown, a Khali powinien już dawno zostać zwolniony z WWE.

Tyson Kidd vs Goldust - Goldust jest dobry, ale znacznie bardziej podobają mi się walki Tyson'a. Jest on według mnie bardzo dobry w ringu.

Charlie Haas vs Finlay - Charlie lepszy w ringu od dziadka Finlay'a, ale WWE niema na niego pomysłu, a nie zwonią go bo pójdzie do TNA.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Morrison jest świetny w ringu i mam nadzieję że już niedługo będzie walczył o takie pasy jak WHC i WWE.

William Regal vs JTG - Wiliam Regal jest świetny technicznie, jak i przy mikrofonie. W głosowaniu raczej zdominuje JTG

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Głos na Zigglera. Bardzo podoba mi się jego gimmick, ma dobre ring skille.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Tutaj niema co się zastanawiać. Głos oddaję na Kane'a

Matt Hardy vs Gregory Helms - Helm w gimmicku superbohatera przemawia do mnie. Znacznie chętniej oglądam jego walki niż walki Matta.

Curt Hawkins vs R-Truth - R-Truth zdecydowanie lepszy od Curta.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165848

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre- pomimo że, Drew jeszcze nic wielkiego nie pokazał to i tak jest to więcej niż prezentował Funaki(bo jemu nie dali takiej szansy)

Chris Jericho vs Luke Gallows- trochę nie sprawiedliwa para dla Luke'a ale cóż większych szans nie ma

Shelton Benjamin vs DH Smith- bez dwóch zdań Shelton który gdyby lepiej radził sobie przy mic'u już dawno byłby przynajmniej upper midcarderem a tak wykorzystują go tylko do spotów w MITB na WM'ce.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali- jeden z lepszych heelów w WWE kontra największe drewno świata wybór jest prosty

Tyson Kidd vs Goldust- Tu trudny wybór bo choć Rode;s już coraz mniej wykorzystywany to nadal śmieszny i przyzwoity w ringu( szkoda że, nie pozwalają pokazać wszystkich umiejętności Tyson'a bo mam w pamięci jego świetną walkę z Kavalem z FCW)

Charlie Haas vs Finlay - jak ktoś wyżej napisał za całokształt

Grupa 3:

John Morrison vs Shad- mam sentyment do Gaspara bo nie jest to największe drewno ale jest to tylko zabawiak publiki nic więcej

William Regal vs JTG-j.w z tym że, Regal to najlepszy techniczny wrestler w WWE

Mike Knox vs Dolph Ziggler- tu głos na blondasa który potrafi zadziwić w ringu i który nie dostaje pushu adekwatnie do umiejętnośći

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J- choć już u schyłku kariery to i tak gimmickiem wciąga jakiegoś leszcza nosem

Matt Hardy vs Gregory Helms- Matt to tylko cień( choć dosyć spory ten cień) samego siebie z przed lat wybór był prosty

Curt Hawkins vs R-Truth - wybór prosty Ron to kawał świetnego wrestlera i choć nikt o tym nie mówi widziałbym go z jakimś pasem

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165849

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165859

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Drew McIntyre ma szanse kimś być w WWE (i tego mu życzę) a Kung Fu Naki już raczej nie.

Chris Jericho vs Luke Gallows - Przyznam że wybór był trudny jak dla mnie bo podoba mi się ten nowy gimmick Festusa jako Luke Gallows pomocnik CM Punka.

Shelton Benjamin vs DH Smith - Umiejętności ma ogromne ale gdyby przy mic'u radził sobie tak dobrze jak w ringu oglądaliśmy by go w walkach wieczoru.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Bez zastanowienia wybrałem Punka bo kiedy widzę że Great Khali walczy to mi się aż oglądać nie chce. :lol:

Tyson Kidd vs Goldust - Trudny wybór. Po krótkim zastanowieniu wybrałem Tyson Kidda a to dla tego że ma przyszłość w WWE a Goldust najlepsze lata w tym biznesie ma już za sobą.

Charlie Haas vs Finlay - Jeszcze trudniejszy wybór niż wyżej :P Jednak Charlie Haas bo wydaje mi się że może stworzyć kilka ciekawych walk o pas Intercontinental lub US.

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Umiejętności Shada nie mogą się równać z umiejętnościami Morrisona. :)

William Regal vs JTG - Kiedyś były plotki o rozpacie Cryme Tyme i wywaleniu z WWE Shada. Myślę że JTG nadaje się do walk single.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Do żadnego nie czuje jakiegoś sentymentu. Na początku kiedy to Dolph miał otrzymać push lubiłem go. A teraz stwierdziłem że nie rozwija dalej swoich umiejętności. Ale i tak wybrałem Zigglera. :) Chyba nie muszę mówić dla czego on a nie Knox.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Mam nadzieje że WWE da jakiś większy push "potworowi" Bo zasłużył sobie jak mało kto.

Matt Hardy vs Gregory Helms - Trudny wybór. Wybrałem pierwszego ze wzgląd na Hardy Boys. Chociaż teraz nic ciekawego nie pokazuje Matt.

Curt Hawkins vs R-Truth - R-Truth ma duże umiejętności w ringu jak i przy mic'u. Kiedyś powiedziałem że chciałbym zobaczyć go z pasem WHC i cały czas tak uważam. :P

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165863

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165867

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165868

Grupa 1:

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali

Tyson Kidd vs Goldust

Charlie Haas vs Finlay

Grupa 3:

John Morrison vs Shad

William Regal vs JTG

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J

Curt Hawkins vs R-Truth

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165870

• Urządzenie:  Android

Grupa 1:

Kung Fu Naki vs Drew McIntyre - Drew robi karierę, a Funakiego ostatnio widzieliśmy 3 miesiące temu, na dodatek nie w walce.

Chris Jericho vs Luke Gallows - Chris Jericho jest lepszy technicznie, choć ostatnio jobbuje młodym, myślę, że od Gallowsa jest lepszy.

Shelton Benjamin vs DH Smith - Shelton, to co on wyczynia w ringu jest niesamowite, na dodatek ma fajne gadki.

Grupa 2:

CM Punk vs Great Khali - Oczywiście CM Punk, Khali ma 0 mic skillu przez co udają, że nie umie po angielsku, nie umie zginać kolan, za to CM Punk jest świetny przy micu (szczególnie od czasów SxE Society) i jest byłą gwiazdą ROH.

Tyson Kidd vs Goldust - Tyson jest młodszy i to on jest przyszłością, a Goldust obecnie promuje młodych.

Charlie Haas vs Finlay - Haas jest obecnie w najniższej części karty jaka może być, razem z Funakim, SMJ i Jimmy Wang Yangiem, a Finlay jest doceniany przynajmniej choć trochę przez federację (we wszystkich walkach międzybrandowych ma swoje miejsce).

Grupa 3:

John Morrison vs Shad - Shada czas jeszcze nie nadszedł, pomimo różnicy gabarytów Morrison rozniósłby go.

William Regal vs JTG - Will ma doświadczenie, technikę, charyzmę, a JTG to dopiero wschodząca gwiazda.

Mike Knox vs Dolph Ziggler - Ziggler wielokrotnie pokazał, że umie sobie radzić z dużymi zawodnikami (Khali, Kane, Knox). Sądząc po obecnej sytuacji Knoxa w federacji, to Dolph by wygrał.

Grupa 4:

Kane vs Slam Master J - Kane, nowa inkarnacja Jesse' ego mnie nie przekonuje.

Matt Hardy vs Gregory Helms - dwaj dobrzy kumple, myślę, że przy obecnej formie Matta to Greg jest lepszy w ringu.

Curt Hawkins vs R-Truth - Hawkins jest w rozwojówce, nie wiem co robi w zestawieniu, więc głos idzie na R-Trutha, który daje z siebie wszystko w ringu i jest po prostu świetny.

https://forum.wrestling.pl/topic/18697-liga-wrestler%C3%B3w-sd-pary-1-kolejki/#findComment-165872

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...