Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Liga Wrestlerów RAW: Pary 1. kolejki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Grupa 1:

Jimmy Wang Yang vs Evan Bourne - Jak zawsze podkreślam Evan to jeden z najlepszych zawodników w WWE.

Ted DiBiase vs Big Show - Nie ma o czym dyskutować. Ted ma lepsze umiejętności w ringu jak i przy mikrofonie.

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston - nie przepadam za walkami Kofiego (sam nie wiem dla czego :twisted: )

Ezekiel Jackson vs Carlito - zdecydowanie Carlito. Jakoś nie mam przekonania do Ezekiela (może nabiorę po RR jeśli zaserwuje nam z Christianem świetną walkę)

Grupa 3:

Sheamus vs Vladimir Kozlov - Sheamus to mój ulubiony zawodnik :) Ale mało tego podoba mi się jego gimmick.

Santino Marella vs Cody Rhodes - Nie podobają mi się walki z Codym a Santiono Marella potrafi mnie rozśmieszyć :lol: .

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder - The Miz kiedy jest mistrzem US pokazuje się naprawdę z dobrej strony. A kiedy patrze na gimmick Zacka to mnie kur** trafia :P .

Primo vs Chris Masters - Wybieram Chrisa ale to dla tego iż mam nadzieje że WWE zrobi go heelem. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165855

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

2

• vodkabols

1

• k4mil

1

• Ja1674304320

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   76
  • Urządzenie:  Android

Grupa 1:

Jimmy Wang Yang vs Evan Bourne - obydwu lubię, ale jak dla mnie Bourne jest lepszy. Na micu potrafi coś powiedzieć, a umiejętności ringowych też nie może się powstydzić

Ted DiBiase vs Big Show - Big Show był dobry w WCW, teraz tylko zamula. Ted jest całkiem dobry w ringu i na micu więc na niego głos.

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston - MVP lata świetności w ringu ma za sobą, ale na micu jest świetny. Kofi też jest dobry na micu, w ringu prezentuje się wspaniale. Głos na niego.

Ezekiel Jackson vs Carlito - Carlito jest dobrym High Flyerem, przy mikrofonie też nie jest najgorszy. Ezekiela jakoś nie trawię, chociaż powerem jest dobrym.

Grupa 3:

Sheamus vs Vladimir Kozlov - Niezbyt lubię bladego, ogólnie nie lubię brawlo-powerów. Kozlov mnie za każdym rozśmiesza (swoim wyrazem twarzy i angielskim), a walki też ma nienajgorsze. Chodzi o entertainment, a to zapewnia mi Kozlov. Głos na niego :)

Santino Marella vs Cody Rhodes - Wybór może być tylko jeden. Santino jest genialny przy mikrofonie, w ringu chyba też nienajgorszy.

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder - Miz świetny przy micu (powtarzam się, sorry), zrobił postęp w ringu. Głos na niego

Primo vs Chris Masters - Ciężki wybór. Mam jednak słabość do flyerów więc Primo.

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165856

Grupa 1:

Jimmy Wang Yang vs Evan Bourne

Ted DiBiase vs Big Show

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Ezekiel Jackson vs Carlito

Grupa 3:

Sheamus vs Vladimir Kozlov

Santino Marella vs Cody Rhodes

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165861

Grupa 1:

Jimmy Wang Yang vs Evan Bourne- Evan to najlepszy high-flyer w WWE choć Jimmy ma spore umiejętność to jednak głos na Sydala

Ted DiBiase vs Big Show- 10 lat temu wybrałbym Showa który pomimo swoich gabarytów nieźle się ruszał ale Ted na tą chwilę jest lepszy pod każdym względem

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston- Lubię gimmick Montela ale trzeba przyznać że, w ringu zamula niemiłosiernie dla tego głos na Jamajczyka z Ghany

Ezekiel Jackson vs Carlito - Carlito jest bardziej widowiskowy ale ostanimi czasy strasznie szmacony pomimo tego głos na niego

Grupa 3:

Sheamus vs Vladimir Kozlov- ruda bladziuchna jako chmap wogóle mi nie przeszkadza a Włodek to ringowe zacofanie

Santino Marella vs Cody Rhodes - Cody ponieważ ostatnio podciągnął się we wszystkich rzeczach a Santino prawie w ogóle nie jest pokazywany w ringu

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder- Miz stwarza ogólnie lepsze wrażenie

Primo vs Chris Masters- Młodszy Colon ma niezłe umiejętności ale publika w ogóle na niego nie reaguje.Ale to i tak pozwala mu wygrać z pseudo kulturystą

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165862

• Urządzenie:  Android

Grupa 1:

Jimmy Wang Yang vs Evan Bourne - Bourne ma lepsze umiejętności ringowe, Jimmy nie pokazuje ostatnio w ringu prawie nic - jeśli walczy to albo w TT albo w squashach, także nawet nie znam jego stylu walki :)

Ted DiBiase vs Big Show - jakoś lubię Big Showa i nie wierzę, by pokonał go taki "ułomek" (w porównaniu do niego), jak Ted. Ale "najsłabszym punktem tych olbrzymów jest ich ciężar", jak to mówi pan Supron, więc wszystko może się zdarzyć. Ale głos idzie na Teda, na razie nie widzieliśmy u niego superbohaterskich zdolności na miarę Ceny.

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston - Lubię MVP, ale Kingston lepszy, jeden z najlepszych High Flyerów federacji. Trouble in Paradise, Boom Boom Drop, 1... 2... 3... :D

Ezekiel Jackson vs Carlito - Klasyczna walka High Flyer vs Power. Rey zwykle w takim czymś wygrywa, Carlito też mógłby nas zaskoczyć.

Grupa 3:

Sheamus vs Vladimir Kozlov - Dwaj porównywalni zawodnicy, ale Sheamus jest champem i jest kreowany na niepokonanego, więc spokojnie wygra.

Santino Marella vs Cody Rhodes - raczej wygrałby Santino, bo Cody nie pokazuje w ringu prawie nic.

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder - Oczywiście Miz, bo jest AWESOME! Miz staje się coraz lepszy, wolę jego od Rydera.

Primo vs Chris Masters - Primo ma niezłe akcje, ale ostatnio strasznie go szmacą. Wolę jego od Mastersa.

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165865

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show

Pauzuje: Christian

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Pauzuje:Chavo Guerrero

Grupa 3:

Pauzuje: Mark Henry

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

Pauzuje: Jack Swagger

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165866

• Urządzenie:  Macintosh

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Grupa 3:

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165871

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Grupa 3:

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165873

Grupa 1:

Jimmy Wang Yang vs Evan Bourne -evan lubie go

Ted DiBiase vs Big Show -Teddy zbyt dobry nie jest myśle że przeciętny facet znająćy się na wrestlingu choć troche ringowo a nawet charyzmą czy grą aktorską by mu dorównał

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston -Kofi mvp w tym roku w tagu z mareczkiem zmulił

Ezekiel Jackson vs Carlito -Carlito on ma wszystko co potrzeba oprócz wyglądu a ezekiel na odwrót ale ja w przeciwieństwie do vinca gejem nie jestem i na wygląd nie patrze

Grupa 3:

Sheamus vs Vladimir Kozlov-Sheamus coś tam umi a kozłow nie koniecznie

Santino Marella vs Cody Rhodes -marrella jego technika mi wystarczy a to co on aktorsko czy przy micu umie zjada u mnie nawet kennedyego i miza razem więc nie wiem na co vince czeka do main eventu z nim

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder -miz przy micu nieźle może bym się zastanowił nad zackiem ale jego gimmick jakoś mi nie pozostawia wyboru

Primo vs Chris Masters -Primo opis taki sam jak carlito vs ezekiel jackson

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165884

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Grupa 3:

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165885

Grupa 1:

Jimmy Wang Yang vs Evan Bourne - Evan jest jednym z najlepszych High-Flyerów, za to Jimmy Wang Yang nie jest ani zbyt utalentowany, a jego Gimmick - tragedia.

Ted DiBiase vs Big Show - Big Show najlepsze lata ma już za sobą, a dla DiBiase'go ten rok zapowiada się świetnie, feud z Ortonem ma dużą szansę wypromować go na przyszłego Mistrza Świata.

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston - Myślę, że po takim Pushu, jakim był jego feud z Ortonem w tym roku Kingston nie ma prawa zawieść, co nie oznacza, że MVP jest od niego o wiele słabszym wrestlerem...

Ezekiel Jackson vs Carlito - Jackson wygrywając Homecoming pokazał się z bardzo dobrej strony, a Carlito, już od rozpadu Colons stacza się na sam dół i nie sądzę, że się podniesie...

Grupa 3:

Sheamus vs Vladimir Kozlov - końcówka roku 2009 świadczy o tym, że WWE wiele zrobi, by jak najbardziej wypromować Sheamus'a, a ten rok ma być dla niego jeszcze lepszy - sądzę, że Orton nie powinien odebrać mu pasa mistrzowskiego na RR, być może poczekamy do samej Wrestlemani lub jeszcze dłużej

Santino Marella vs Cody Rhodes - Cody Rhodes to kolejny utalentowany zawodnik rosteru RAW, przydał by mu się dobry Push, ale nie o tym mowa, konkuruje z Santino Marellą, którego Gimmick jest niesamowicie dziwny, robi za komika, a nie wiem, czy to jest konieczne, bo to tylko potwierdza tezę, że WWE robi pomału z siebie jeden wielki cyrk...

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder - obaj zawodnicy są bardzo dobrzy, Miz odkąd zdobył pas US Championship jest rzeczywiście "AWESOME", zaś Ryder w ECW jest lepszy niż za czasu Edge'a Rydera i Hawkins'a, jednak nie darzę go sympatią za push na Tommy'm, bo to nie był według mnie dobry pomysł, stąd też głos na Miz'a.

Primo vs Chris Masters - Primo tak samo jak Carlito już praktycznie nie istnieje, a Masters jako Face może nas wszystkich bardzo, bardzo mile zaskoczyć...

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165897

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show - Mimo, że walki Showa są nieoglądalne to jednak mam do niego sentyment co wystarcza na starcie z panem Nijakim Tedem.

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston - Bardzo ciekawe zestawienie, obaj zawodnicy mają przyszłość ale to na chwile obecną Kofi jest tym bardziej przyszłościowym i robiącym lepsze wrażenie.

Grupa 3:

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters - Ciągle mam awersje do Mastersa po jego wyczynach w 2006 roku.

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165903

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Grupa 3:

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165907

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Grupa 3:

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165912

Grupa 1:

Ted DiBiase vs Big Show

Grupa 2:

MVP vs Kofi Kingston

Grupa 3:

Grupa 4:

The Miz vs Zack Ryder

Primo vs Chris Masters

https://forum.wrestling.pl/topic/18695-liga-wrestler%C3%B3w-raw-pary-1-kolejki/page/2/#findComment-165919

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...