Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://www.fcw-entertainm...%20Greatest&f=1

To jest ten koleś z Włoch.

Juz to samo dawalem 3 posty wyzej...

W kazdym badz razie.. DDW uraczylo nas nowym filmikiem na YT z przemowieniami Legenda i Polaka, czyli dwoch glownych faworytow do zwyciestwa.

Skoro wrzucaja to dzisiaj i w tytule nadal widnieje data 17Kwietnia gala nie zostanie odwolana.

http://www.youtube.com/watch?v=lGRNT1jCAgw&playnext_from=TL&videos=eM6EJhwNWRA&feature=sub

"Ten film został usunięty przez użytkownika"...

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

"Ten film został usunięty przez użytkownika"...

Czyli jednak powaznie mysla nad odwolaniem gali... Ciekaw jestem czy a) ich stac na taki manewr .. bo pewnie straty jakies poniosa; b) fanów stać na kolejne rozczarowanie w zwiazku z odwolaniem drugiej (powaznej) gali w krotkiej historii federacji. Wychodzi na to, ze z kazda proba stworzenia czegos wiekszego cos sie musi popsuc.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Niko co do b) to sprawa nie będzie tego że DDW odwołało kolejną galę, tylko że w wyniku ważniejszych spraw gala się nie odbyła. Nie wiem jak inni, ale ja sobie nie wyobrażam oglądania walk na żywo w czasie kiedy będzie pogrzeb prezydenta.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

O ile w pierwszym przypadku Don słuchał złych doradców, albo sam za wysoko mierzył, tak teraz absolutnie nikt nie miał na to wpływu. Po prostu pech. Myślę, że nie można tutaj mówić o rozczarowaniu ze strony fanów, bo każdy chyba zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji i z powodu przez który gala będzie ewentualnie odwołana.

4143166924a5dc43430e70.jpg

No nic, pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje, że gala zostanie przełożona. Bo nie widzę tutaj możliwości zrobienia gali w takim momencie.

• Reputacja:   239

Cokolwiek Roid postanowi - niech postanowi to jak najszybciej i da w końcu jakieś oświadczenie. Takie przeciąganie w czasie to killer dla osób spoza Warszawy. Już na chwilę obecną znalezienie noclegu na weekend w stolicy graniczy z cudem a jeżeli Dan jednak się namyśli i np. w czwartek-piątek zadecyduje, że gala jednak się odbędzie, to przyjezdni będą mogli co najwyżej przekimać się na ławce w parku.

Gala może się odbyć lub nie, ale ja chciałbym to wiedzieć już teraz. Nie dla każdego przyjazd na galę DDW to jak wyskoczyć po fajki do kiosku.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Don ma związane ręce, gdyż musi czekać na oficjalne ogłoszenie daty pogrzebu Prezydenta. Wszystkie znaki wskazują na to, że odbędzie się on w sobotę, więc na Twoim miejscu nie nastawiałbym się na galę.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Na chwilę obecną wygląda to tak, że w sobote mają być uroczystości żałobne a to nie jest równoznaczne z pogrzebem. Na korzyść dla organizacji gali przemawia ponadto fakt, że chociażby Plus Liga wznawia rozgrywki już w sobotę i niedzielę także ja uważam, że nic by się nie stało jakby gala się odbyła normalnie według ustalonego terminu z tym, że pewnie mniej osób przyjdzie

5199219949eed950a51bb.png

Tylko uroczystości żałobne mają odbyć się jeżeli wszystkie ciała będą zidentyfikowone i będa w Polsce. Równie dobrze decyzja o uroczystościach może zapaść w piątek. Jak pisał Raven to bardzo niewygodne dla osób, które musza na gale przyjechać pół Polski, że decyzja zostanie podjęta w ostatniej chwili. W niedziele ma odbyć się pogrzeb prezydenta i tego dnia ma grać piłkarska ekstraklasa. Raczej nie przełożą już meczów, bo terminarz jest bardzo napięty. Pewnie kilka imprez odbędzie się w ten weekend, które były planowane od tygodni i nie jest je łatwo przełożyć. Jestem za tym by gala się odbyła, ale uszanuje każdą decyzje DDW.

1575893877482df76acc17a.jpg

• Reputacja:   2

Na stronie pojawiła się aktualizacja.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Gala została przeniesiona. I słusznie. Mam nadzieje, że nie odbije się to w znaczący sposób finansowo na federacji i za jakiś czas w końcu doczekamy się pierwszej pełnej gali DDW. W ostrych bólach się to rodzi.

A ja uważam że nie słusznie została przeniesiona. Skoro widowiska pokroju Plus Ligi czy Ekstraklasy odbywają się normalnie to czemu taka mała gala niszowa impreza mogłaby się odbyć :/

5199219949eed950a51bb.png

Pewnie dlatego, że o wiele trudniej przenieść kolejkę gry w gałe czy siate.

• Urządzenie:  Macintosh

Skoro widowiska pokroju Plus Ligi czy Ekstraklasy odbywają się normalnie to czemu taka mała gala niszowa impreza mogłaby się odbyć

Bo tam chodzi o wielką kasę, a przypadku DDW wygrały wyższe wartości. Popieram decycję podjętą przez DDW.

• Reputacja:   1

DDW postąpiło słusznie. Nie wyobrażam sobie, aby przeżywać galę w takich dniach. Mam nadzieję, że DDW nie poniesie dużych strat - tylko ten argument zrozumiałbym jako wytłumaczenie, gdyby jednak gala się odbyła. Nie dlatego, że uznaję wyższość pieniądza nad wartościami, ale dlatego, że rozumiem Dona, który zainwestował w ten interes i jak tak dalej pójdzie to zbankrutuje. Tym większy szacunek dla niego za tę decyzję. Wcześniej napisałem o nadszarpniętym wizerunku DDW, ale to była głupota, bo w takich chwilach odwołanie gali jest ze wszech miar słuszne.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Haha
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...