Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dzisiaj zakupiłem sobie PSX Extreme i jakiez wielkie było moje zdziwko gdy w kąciku bijatyk pojawiło się info o gali DDW! Powiem więcje, Zgrediole z Extrima objeli podobno patronat medialny nad imprezą! (potwierdzone po sprawdzeniu stronki DDW)

Moja reakcja była taka sama :)

No no no...nic tylko wypatrywac aż ktoś z redakcji się zjawi na samej gali to i pogadać można, co jako fan pisemka niewątpliwie uczynię :twisted:

Zaiste, byłoby miło :)

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

Skanik:

http://img52.imageshack.us/img52/6954/ddw.jpg

• Urządzenie:  Windows

Czy ktoś kto wybiera się na afterparty szuka noclegu ? Ja szukam i mogę z kimś wziąść pokój by było taniej. Czy wiadomo gdzie będzie afterparty bym mógł znaleźć nocleg niedaleko od tego miejsca ?

1575893877482df76acc17a.jpg

Maxi ja się wstepnie pisze :) Idę na afterka napewno i anrazie nie mam jeszcze gdzie spać

5199219949eed950a51bb.png

• Reputacja:   1

@Maxi: Z tego co zrozumiałem, Streetovs postara się znaleźć w najbliższym czasie jakiś lokal godzien afterka, bo większość gości wyraziło chęć, aby było to bardziej imprezowe miejsce niż ostatnio. Ja niestety nie mam wielkiej orientacji w tego typu lokalach w Warszawie, więc zostawiam wybór bardziej rodowitym warszawiakom ;)
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• 2 tygodnie później...

Czy osoby poniżej 13 roku życia dostają jakąś zniżkę? :D Jeśli tak, to rezygnuje z laptopa, kamerki do PSP i kupuję bilet do Warszawy xD
fin de siècle

Czy osoby poniżej 13 roku życia dostają jakąś zniżkę? :D Jeśli tak, to rezygnuje z laptopa, kamerki do PSP i kupuję bilet do Warszawy xD

20 zł bilet ulgowy...

bilet na pociąg też kupisz ze zniżką :)

Wystarczy ze z kamerki do PSP zrezygnujesz - zostanie ci na laptopa :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Już niewiele czasu pozostało do gali, więc pokuszę się opinię na temat niej. Finał Polak vs. Legend wydaje się być najbardziej prawdopodobny. Kto zostanie mistrzem trudno mi ocenić, bo to będzie głównie zależało od możliwości występów obu panów na następnych galach i ewentualnych walkach o pas w innych federacjach. Dobrym pomysłem byłoby jakby Legend wystąpił jako heel. Jakby nie było kibicuje się swoim rodakom i walka oto by pas dostał się w ręce Polaka będzie nakręcać publiczność. Szczególnie jak jeszcze Joe będzie stosował zagrywki heelowe. Jak to bywa z finałami takich turniejów oczekuje się by był on najlepszy i długi. Pewnie dlatego trochę walki będzie poza ringiem i być może Adam przyjmnie coś mocniejszego jak przystało na mistrza CZW UV. Lewa strona drabinki prezentuje się zdecydowanie słabej. Trudno powiedzieć jak będzie przebiegać współpraca Botherwaya z Polakiem. Raczej będzie to krótki pojedynek z kilkoma efektowniejszymi spotami Chrisa i pewnym zwycięstwem Polaka. Na występ Jędrusia czeka wiele osób , w tym ja. Ciekawe czy zobaczymy Płonąca Ciupaga w jego wykonaniu. Choć obawiam się, że raczej nie, bo Williams powinien wygrać ten pojedynek, ze względu na większe doświadczenie. Walka Williams z Polakiem może być ciężka do oglądania dla przeciętnego widza. Brytyjski styl prezentowany przez tego pierwszego nie jest dla takiej osoby ciekawy, można powiedzieć, że nawet nudny. Ja liczę jednak, że dostane pokaz dobre technicznego wrestlingu. Po prawej stronie drabinki mamy największą gwiazdę gali czyli Joe Legned. Sama walka Kamila z nim to wielkie wydarzenie dla niego. Jak nie zestresuje się tym to będzie to najlepsza walka adepta na tej gali. Za nim podano cała drabinkę myślałem, że Rider może pokonać Roida i walczyć w drugiej rundzie. Obecnie uważam, że to nie możliwe (szczególnie po promie Dona). Joe i Don stoczyli bardzo dobrą walkę na drzwiach otwartych. Był to prawie 30 minutowy pojedynek. Teraz będzie trwał mniej ze względu, że zwycięzca będzie musiał walczyć w jeszcze w finale. Dodatkowo Roid będzie chciał udowodnić, że jest dobrym wrestlerem. Jeżeli chodzi jeszcze o walkę Ridera i Roidem to jestem ciekaw jak się zakończy. Rider jest o głowę wyższy i mało wiarygodne będzie czyste zwycięstwo Dona, mimo, że to pojedynek nauczyciela z adeptem. Mimo, że o wielu wrestlerach mało wiadomo wyniki turnieju oprócz finału są dla mnie oczywiste. Mogę się mylić, że raczej adepci nie są gotowi by stoczyć dwie walki na gali i zaciekawić nimi widza.

W walce Klarys vs. Dirtbag swoje 5 minut dostanie Pawłowski i pewnie będzie trochę zamieszania i interwencja ze strony Ridera, by wzmocnić stajnie. Być może Klarysowi pomoże któryś z adeptów i będziemy mieli gotową walkę tag teamową na następnej gali. Pojedynek pewnie będzie wysoko w karcie by półfinaliści mogli odpocząć przed finałem. To stawia obu wysoką poprzeczkę jeśli chodzi o poziom. Bardzo dobrze, że walka hardorowa została dodana do karty. Pojedynek ten to dla mnie wielka niewiadoma. Oby tylko stypulacja nie została dodana bo jest fajna i nie zostało użyte tylko raz krzesełko.

Turnieje to zawsze ciekawa sprawa we wrestlingu i możliwości kto na kogo może trafić. Dodatkowo będę miał okazje poznać nowych wrestlerów i to co chcą sobą zaprezentować. Zawsze uznawałem to za duży plus, gdy chciałem oglądać gale federacji, której nie znam.

Minister ogłosił tydzień żałoby narodowej. Gala najprawdopodobniej nie odbędzie się.

Wiadomość nie jest potwierdzona, w razie czego proszę sprostować mojego posta .

tydzień mija w sobote.

nie pisz niepotwierdzonych przez nikogo informacji

poza tym żałoba nie oznacza zakazu organizowania imprez masowych.

• Reputacja:   239

Właśnie ciekawa sprawa, czy odbędzie się gala DDW... Teoretycznie tak jak mówi RazoR, żałoba narodowa kończy się w następny piątek (włącznie) a gala jest w sobotę, ale praktycznie... cholera wie. Ma ktoś może jakieś potwierdzone informacje odnośnie tej sprawy?

poza tym żałoba nie oznacza zakazu organizowania imprez masowych.

Niby tak, ale podobno zostały odwołane np. liczne mecze, tak więc do końca nie wiadomo.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

-Raven- niby mecze czy koncerty sa odwolane, jednak watpie czy dona byloby stac na odwolanie gali biorac pod uwage ze wszyscy zawodnicy pewnie sa juz "zakontraktowani". taka decyzja moglaby spowodowac "spalenie mostow", przynajmniej tak mi sie wydaje

Decyzja należy teraz tylko do DDW. Ciężko im będzie odwołać gale. Już raz to zrobili i stracili zaufanie wielu fanów. Gala przygotowywana jest od kilku tygodniu i nie będzie ją można od tak przełożyć. To nie jest final four siatkarzy, że nie zależnie kiedy się odbędzie i tak zapełni hale po brzegi. Pozostaje poczekać na decyzje DDW i jej oficjalne ogłoszenie.

• Reputacja:   1

Odwoływanie imprez odbywa się z pewną logiką. Np. koncert Rolling Stones w Warszawie odbył się mimo żałoby - poprzedziła go tylko minuta ciszy. Oczywiście ranga wydarzenia i rozmiary tragedii były inne, ale jeżeli DDW opłaciło już transport oraz zakwaterowanie, to odwołanie gali byłoby skrajnie nierozsądne. Inna sprawa to nadszarpnięty wizerunek, o którym pisze Maxi.

Myślę, że gala się odbędzie, ale koniecznie powinna być poprzedzona minutą ciszy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   239

Żeby nie było - ja też uważam, że DDW nie będzie i nie powinno być też odwołane. Wolałbym po prostu mieć co do tego pewność zanim kupię bilet (nie chciałbym pałować się ze zwrotami kasy jak w zeszłym roku).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...