Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnio napisałem maila do Joe Legenda z pytaniem, czy pojawi się na gali DDW 17 kwietnia. Jaka odpowiedź?

Yes sir, I do.

:)

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :> Chyba założę Fan Club Legenda :D hehe :D Ale z drugiej strony możliwe że został zaspojlerowany powrót Legenda do DDW :P

5199219949eed950a51bb.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Napisz do ElGenerico i moze sami powoli zapelnimy liste turniejowa, ktora swoja droga sporo czasu stoi w miejscu. Jakies jedno nazwisko mogliby dac na dniach, zeby podtrzymac zainteresowanie.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Napisz do ElGenerico i moze sami powoli zapelnimy liste turniejowa, ktora swoja droga sporo czasu stoi w miejscu. Jakies jedno nazwisko mogliby dac na dniach, zeby podtrzymac zainteresowanie.

Myślisz, że nie napisałem :P ? Napisałem o tej samej godzinie co do Legenda, zobaczymy czy El Generico odpisze :P Jak da znać oczywiście napiszę o tym :)

• Styl:  Jasny

Troche psujesz niespodzianki DDW bo mysle, ze w miare systematycznie beda nas informowac o kolejnych zawodnikach. Jesli Don Roid to czyta (skoro forum rozpoczelo wspolprace z DDW pewnie tak jest) to teraz smialo nam moga przekazac oficjalnie, ze wystapi Joe E. Legend bo i tak juz to wiemy.

Licze na taka sama odpowiedz od ElGenerico.. wtedy ja juz bede co do wrestlerow usatysfakcjonowany kimkolwiek byliby pozostali.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Gdyby pojawił się El Generico... to czy chory, czy zdrowy, w dobrym, czy złym chumorze, 17 kwietnia, choćby na nogach grzałbym do Karuzeli (20 minut drogi :razz: ). Ale na galę tak czy tak idę. El Generico, od czasu ostatniej gali DDW to mój ulubiony wrestler. Moim marzeniem jest zobaczyć go raz jeszcze.

Mam pytania, odnośnie gali.

1. O której jest godzinie?

2. Czy DDW odpisuje na maile z potwierdzeniem zakupu biletów?

16142393144b796ec441034.jpg

• Urządzenie:  Android

Humorze na miłość Boską :cry: .

1005187806541accfacb3d6.jpg

1. O której jest godzinie?

2. Czy DDW odpisuje na maile z potwierdzeniem zakupu biletów?

1. Gala ma zacząć się o godzinie 19:00.

2. Jeżeli nie otrzymasz wiadomości z potwierdzeniem, wyślij drugiego maila z pytaniem czy twoje bilety będą czekać na miejscu :-) Ale wydaje mi się, że dostaniesz potwierdzenie itp.

Jak myślicie, kto jeszcze weźmie udział w turnieju o pas International Champion? Jeśli patrzeć na roster, to 4 adeptów już w gali bierze udział. Do tego Williams, Polak i Roid. Mamy trzy wolne miejsca. Legend pewnie weźmie w turnieju udział co wiemy z maila. El Generico, Kovaca i Ariesa na gali nie zobaczymy :( Myslę, że w pierwszej walce zobaczymy Polaka z Manuszewskim (wygra Polak). W drugiej walce wygra Williams i pierwszy półfinał wygra Adam. Trzecią walką będzie zapewne Lanny Poffo przeciwko Legendowi i w półfinale będziemy mieli powtórkę w Drzwi Otwartych. Do finału przejdą Legend i Polak. Wygra ten pierwszy co będzie mądrym rozwiązaniem. Wystarczy spojrzeć gdzie Joe walczył w ostatnich dniach - Niemcy, Anglia, Afryka.

[ Dodano: 2010-03-15, 16:00 ]

Mam pytanie do osób, którzy może po gali 24 X nocowali gdzieś w Wawie. Gdzie znajduje się najbliższy Karuzeli hotel?

• 2 tygodnie później...

Tak z ciekawości zapytam czy jedzie ktoś z was na tę galę oprócz mnie ?

Tak z ciekawości zapytam. Czy masz mózg :P? No sory ale nie mogłem się powstrzymać. Jakbyś nie wiedział zjawi się ponownie dużo osób z forum...

5199219949eed950a51bb.png

Mieć mózg ? Chyba jednak mam, chciałem się dowiedzieć kto konkretnie będzie...

Po pierwsze, nie spamuj bo tu nie ma administracji w wieku 11 lat.

Po drugie, to jakbyś przeczytał trochę tematu to zobaczył byś co najmniej 10 osób które deklarują się, że będą na gali.

Po trzecie, Ja również się zjawię !

Mam pytanie do osób, którzy może po gali 24 X nocowali gdzieś w Wawie. Gdzie znajduje się najbliższy Karuzeli hotel?

Jeżeli chcesz koniecznie przy samym klubie to blisko chyba nic nie ma, ale mogę sie mylić!

Dzisiaj zakupiłem sobie PSX Extreme i jakiez wielkie było moje zdziwko gdy w kąciku bijatyk pojawiło się info o gali DDW! Powiem więcje, Zgrediole z Extrima objeli podobno patronat medialny nad imprezą! (potwierdzone po sprawdzeniu stronki DDW)

No no no...nic tylko wypatrywac aż ktoś z redakcji się zjawi na samej gali to i pogadać można, co jako fan pisemka niewątpliwie uczynię :twisted:

A wogóle to gala zapowiada się dobrze. Mamy Polaka, mamy Legenda, i niezgorszą drabinkę turniejową. Jak już ktoś mówił w finale widze Polak vs Legend z wygraną pasa przez tego ostatniego. :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Dzisiaj zakupiłem sobie PSX Extreme i jakiez wielkie było moje zdziwko gdy w kąciku bijatyk pojawiło się info o gali DDW! Powiem więcje, Zgrediole z Extrima objeli podobno patronat medialny nad imprezą! (potwierdzone po sprawdzeniu stronki DDW)

Z tego, co pamietam, WeeMan kilka lat temu chwalil sie, ze pisze jakies teksty dla PSX Extreme, wiec ten 'patronat' to zapewne jego pomysl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: CMLL/MaxProad 74 Aniversario Arena Aficion Data: 29.01.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, MaxProad Typ: Event Lokalizacja: Pachuca, Hidalgo, Meksyk Arena: Arena Aficion Publiczność: ca. 3.500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Battle Riot VIII Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Format: Taped Data emisji: 05.02.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Joe Dombrowski & Tom Lawlor Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Fusion Taping Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Mr_Hardy
    • Kaczy316
      Ostatnie SD przed Royal Rumble, więc zobaczmy jak wyjdzie, jest o normalnej porze to można oglądać, tak samo jak jutro Royal Rumble, więc przekonajmy się co tam Tryplaczek nam ugotował!    Poza powtóreczką tego co wydarzyło się na Saturday Night's Main Event to gale zaczyna Cody Rhodes! Ale ten stage jest ładny, zobaczmy co Kodeusz ma nam do powiedzenia! Kodeusz oczywiście pyta się fanów o czym chcieliby porozmawiać i sam zaczyna mówić o Jacobie przez chwilę później o Drew, pyta czy fa
  • Dodaj nową pozycję...