Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ofc obecny ! Kumpla z panna tez zabieram a jak dobrze pojdzie to i matke tez , a co tam !
Scorpion Death Lock
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

Ja na galę też się wybieram. Poprzednią zapamiętałem jako najlepszą, jaką zobaczyłem w życiu (czyżby dlatego, że na żywo?). Ale myślę, że ta też nie odbiegnie poziomem od pozostałych. Ktoś wcześniej napisał, że wolałby dwa pasy, dla adeptów i wrestlerów... a ja sądzę, że za wcześnie na to. Przy tak krótkim rosterze jeden pas w całości wystarczy. Ale kto będzie mistrzem? Oczywiste, wydaje się że Don Roid, bo to on założył DDW, ale i na 100% będzie na każdej gali (chyba, że zachoruje). Ale co oczywiste, nie musi się wydarzyć. Możliwe, że pas zdobędzie jeden z adeptów. Moim typem jest Klarys. Podoba mi się jego styl, no i może sposób walki, choć wykazać mógł się wyłącznie w Battle Royal. Ale moim faworytem i ulbieńcem jest El Generico, który mam nadzieję będzie na gali ;)

16142393144b796ec441034.jpg

O! Widze, że DDW jest coraż lepsze, oby tak dalej. Jeżeli tylko "zepnę" tyłek, to spotkamy się na jednej z gal.

Mam jeszcze jedno pytanie, jak wygląda to wszystko na żywo? Lepiej niż na nagraniach ? Z góry dzięki :)

Ja może z kumplem pojadę, w sumie fajnie obejrzeć wrestling na żywo a do W-wy mamy 35 minut pociągiem. Wiadomo już coś na temat biletów?? Czy jest planowany jakiś zlot fanów?? ( o spotkanie w pubie mi nie chodzi, za młodzi jesteśmy ;P)
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

• 2 tygodnie później...

O! Widze, że DDW jest coraż lepsze, oby tak dalej. Jeżeli tylko "zepnę" tyłek, to spotkamy się na jednej z gal.

Mam jeszcze jedno pytanie, jak wygląda to wszystko na żywo? Lepiej niż na nagraniach ? Z góry dzięki :)

Na żywo zdecydowanie lepiej :) No i ma się ten niepowtarzalny klimat :)

11917187754ad8d81c6f476.jpg

• Status:  Online

Wlasnie dostalem maila od Don Roida w sprawie odbioru nagrody i choc szczegoly tego co bylo tam napisane was nie zainteresuja tak jedna informacja pewnie sie przyda. Gala Do or Die Wrestling: All or Nothing na chwile obecna ma sie rozpoczac o godzinie. 19

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jest cień szansy, że przyjadę na galę do Warszawy. Tylko prosił bym o cene biletów. Chociaż mniej więcej ile to kosztują ? Odrazu dziękuje ;)

O jeju poczekaj na oficjalne komunikaty... Skąd my to mamy wiedzieć że niby?

5199219949eed950a51bb.png

• Reputacja:   239

Gala Do or Die Wrestling: All or Nothing na chwile obecna ma sie rozpoczac o godzinie. 19

Niedobrze... Będzie mniej czasu na browary podczas biforka :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Coraz bardziej się nakręcam na gale i już w 60% sądze, że zjawię się na All or Nothing. O cene biletów już pytałem i widze, że nic nie wiadomo. Zachęcam wszystkich do pojechania na galę w Warszawie!

A i jeszczę poprosił bym o jakiś link do gal DDW (najlepiej MU). Z góry dzięki 8)

• Reputacja:   1

KoFiK, kręcisz na siebie bat...

1005187806541accfacb3d6.jpg

Jako, że gala odbywać się będzie 8 dni po moich 16 urodzinach, to może sobie sprawie prezent i zobaczę koronację pierwszego mistrza DDW na żywo, podczas All or Nothing.

Egzaminy gimnazjalne będę miał dopiero od 27 do 30 kwietnia, więc problemów mieć nie powinienem. Chyba, że wypadnie mi coś dużo ważniejszego, jednak jestem dobrej myśli.

O ile mi wiadomo to N!KO jest Straight Edge... no chyba, że się coś zmieniło :twisted:

• Reputacja:   239

-Raven- napisał/a:

O ile mi wiadomo to N!KO jest Straight Edge... no chyba, że się coś zmieniło :twisted:

O ile mi wiadomo - ja nie jestem Straight Edge i jestem z tego dumny :twisted: Dlatego też mnie osobiście martwi godzina krócej na turnee po warszawskich pubach (i boiskach :lol: ) przed galą.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Sporo nas sie tych absty...straight edgeowców ostatnio naroiło :D

Wypadałoby zobaczyć kto zostanie championem i czy DDW pobije TBW (o którym cicho sza).

Szykują się jakieś transparenty?

O ile mi wiadomo - ja nie jestem Straight Edge i jestem z tego dumny :twisted: Dlatego też mnie osobiście martwi godzina krócej na turnee po warszawskich pubach (i boiskach :lol: ) przed galą.

Tylko uważajcie abyście nie skończyli jak Vacek ostatnio :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Tylko uważajcie abyście nie skończyli jak Vacek ostatnio :twisted:

LOL :)

No gala się szykuje całkiem fajna. Poprzednia pomimo tego, że krótka i robiona troche na ostatnią chwilę była zajefajna więc teraz może być tylko lepiej :)

Co do cen biletów to najprawdopodobniej będą trochę droższe niż poprzednio ale myślę, że nie dużo. Nawet jakby kosztowały jakieś 40zł to nie jest to jakiś duży wydatek raz na kilka miesięcy :)

11917187754ad8d81c6f476.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...