Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Chętnie przyjadę. Może uda mnie się dojść od puntuk A (zlot) do punktu B ( gala)

Vaclav jesli sie pojawie to sie bedziesz trzymal ze mna i pil tyle co ja :twisted: Po gali przekaze Cie wrece Streetovsa i ... bedziesz wiedzial co robic

Na chwile obecna mam nadzieje, ze uda mi sie przyjechac... LAowi mowilem, ze bede na nastepnej gali podczas drzwi otwartych ale nie dalem rady wiec teraz postaram sie nadrobic.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Oczywiście będę. I już z tego miejsca chciałbym zaproponować, jeśli nie macie nic przeciwko, biforek Pod Mostem, czyli tam, gdzie ostatnio. Kto był, chyba może potwierdzić, że lokal niczego sobie, fajna atmosfera, tanio i jeśli (w co wątpię) będzie dużo więcej chętnych do integrowania się przy kufelku, spokojnie znajdzie się wystarczająco dużo miejsca, by ugościć wszystkich chętnych ;)

Tym bardziej, żeśmy zostawili miłe wrażenie po październiku (nawet Vaclav), a pani barmanka dobrze nas wspomina (zwłaszcza Austriaków :P)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

luki - Ty, Robak, Abyss i ja. That makes FOUR. Symbol of Excellence :D

Spop - o mnie sie nie martw jesli chodzi o integracje, bo glownie po to (daj Boze) przyjade :)

Post 666 :twisted:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

a pani barmanka dobrze nas wspomina (zwłaszcza Austriaków :P)

:shock: Tak bardzo dobrze szczególnie po tekscie Kovaca :???:

Ja bym proponował inny lokal żeby nie robic dubla, jak zlot znów w Wawie, jest pare klubów za free ten wariant można teraz sprobować.

Jedynie dubla można zrobić jak zwykle z piciem na boisku na tyłach Karuzeli, tuż przed galą :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Oczywiście będę. I już z tego miejsca chciałbym zaproponować, jeśli nie macie nic przeciwko, biforek Pod Mostem, czyli tam, gdzie ostatnio. Kto był, chyba może potwierdzić, że lokal niczego sobie, fajna atmosfera, tanio i jeśli (w co wątpię) będzie dużo więcej chętnych do integrowania się przy kufelku, spokojnie znajdzie się wystarczająco dużo miejsca, by ugościć wszystkich chętnych ;)

Tym bardziej, żeśmy zostawili miłe wrażenie po październiku (nawet Vaclav), a pani barmanka dobrze nas wspomina (zwłaszcza Austriaków :P)

Biforek czy afterek pod mostem :)? Micha tostów RULEZ :D A co do barmanek to chyba austryjacy pojechali po tej drugiej co nie znała angielskiego :P

5199219949eed950a51bb.png

Streetovs: Ja się nie upieram, do gali jeszcze dużo czasu zostało, więc jest czas na poszukiwania. Ale tak czy inaczej, Mostek to dobra alternatywa, którą można spokojnie sobie zostawić jako opcję ”last minute”, gdyby inne propozycje nie wypaliły.

A właściciel naprawdę był zadowolony z przebiegu imprezy :) Poza tym...chyba dla wszystkich jest jasne, że Kovaca już więcej na picie nie zabieramy :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Jedynie dubla można zrobić jak zwykle z piciem na boisku na tyłach Karuzeli, tuż przed galą

To samo boisko co przy okazji Drzwi Otwartych? Widze, ze sie to staje powoli tradycja. Pamietny teren... tam po raz pierwszy mialem w glowie przejaw traktowania jednego ze skladu DDW (tego co kaze do siebie mowic per Pan) na rowni z innymi ludzmi po tekscie ktory padl z moich ust... ale to naprawde bardzo chwilowe bylo.

W ogole ostatnio ciekawie sie porobilo, ze na dwie "organizacje" wrestlingowe w Polsce kazda ma swoje forum... ostatnie wydarzenia na to wskazuja

50608915156a3743c1fa34.jpg

To samo boisko co przy okazji Drzwi Otwartych? Widze, ze sie to staje powoli tradycja.

Na to wygląda. Jeżeli pogoda dopisze, to jestem jak najbardziej za. Nie ma to jak glebnąć się na trawce i wypić kilka browczyków dyskutując o tym, jakich to "panów" się ledwie widziało w Karuzeli :P

• Reputacja:   239

SPoP napisał/a:

a pani barmanka dobrze nas wspomina (zwłaszcza Austriaków :P )

Czyżby kolejny dowód na to, że laski lecą na chamów i prostaków? :twisted:

A właściciel naprawdę był zadowolony z przebiegu imprezy :)

A temu to się nie dziwię, bo zostawiliśmy tam przecież niemało kasiory.

Odnośnie miejsca (wg mnie - zdecydowanie zbyt wcześnie by to planować już teraz) - to mi wsio ryba. Najważniejsze żeby nie było ścisku i browar był w rozsądnej cenie, tak więc wielkich wymagań nie mam.

Chętnie przyjadę. Może uda mnie się dojść od puntuk A (zlot) do punktu B ( gala) :P

Eeee tam, dojść to doszedłeś i ostatnio :lol: Postaw sobie tym razem Vaclav trochę ambitniejsze założenie, że postarasz się, aby nie wykopali Cię przed pierwszą walką. To już byłby jakiś progres :twisted:

A parafrazując tekst reklamy, powiem tylko tyle: jest Vaclav - jest impreza :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   22

Ja bym optował za miejscem mniej wyludnionym, gdzie oprócz nas będą ze chociażby ze 2-3 osoby :) Tam to wyglądało jakbyśmy wylądowali gdzieś sami w knajpce pod mostem na końcu świata :)

Dodatkowo chętnie zwiedziłbym też inną knajpę, a Wawa to duże miasto więc powinno coś się znaleźć :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

SPoP napisał/a:

Jakby tak było to tego wieczoru wraz z Sixem zaliczylibyśmy cały harem ;-)

Ale tekst Kovaca był chamski a panna miała mine skwaszona, więc nie zadziałał.

Ta knajpa pod mostkiem, bardzo fajna, to my siedzieliśmy w odosobnieniu, bo tam gdzie był telewizor i walka, tam było sporo ludzi, ale czas na nowe miejsca, można zrobić jak Szczecin, duża knajpa tym razem, jak tv to tylko w kiblu :grin: a później dyskoteka darmowa na zjezdzie i tyle.

Dużo czasu więc coś sie wymyśli napewno, ciekawe narazie kto przyjedzie z wrestlerów, nasze grono forumowiczów wybredne i nie będzie kogoś pokroju chodźby Generico to mało kto ruszy się do Wawy.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

A tak na marginesie - czym zaszantażowałeś DDP, że na 100% już dzisiaj zadeklarował się, że pojedzie??? :twisted:

Raven: mnie od poniedzialku juz praca nie stoi na przeszkodzie! I'm free...and soon will be broke :P Ale kase na wyjazd odlozona juz mam (300 powinny styknac). W koncu bylem na gali w Berlinie i Londynie a w stolicy wlasnego kraju nie to tak nie moze byc! Widmo kolejnego zlotu jest tym bardziej zachecajace :) Takze jesli nic powaznego sie nie wydarzy (tfu tfu) to na pewno bede.

ps To chyba moj pierwszy post od kilku m-cy.

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

mnie od poniedzialku juz praca nie stoi na przeszkodzie!

That's not a bad thing... it's a good thing! :grin:

• Reputacja:   239

That's not a bad thing... it's a good thing! :grin:

O ile masz za co żyć. Bo z tego co zrozumiałem, to chyba DDP traci pracę a nie zamienia ją z biegu na inną, tak więc z pewnością w dzisiejszych czasach (moja kumpela rok już szuka roboty) nie jest to nic dobrego.

-Raven- napisał/a:

Streetovs napisał/a:

SPoP napisał/a:

Jakby tak było to tego wieczoru wraz z Sixem zaliczylibyśmy cały harem ;-)

Ja do teraz nie mogę uwierzyć, że żadna nie poleciała wtedy na ten Twój tekst Street o posiadaniu dwumetrowca w gaciach :lol: Chociażby z samej ciekawości sprawdzenia :D Może Warszawianki nie lubią wyzwań? :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

O ile masz za co żyć. Bo z tego co zrozumiałem, to chyba DDP traci pracę a nie zamienia ją z biegu na inną, tak więc z pewnością w dzisiejszych czasach (moja kumpela rok już szuka roboty) nie jest to nic dobrego.

Dee mial dosc tej roboty i sam sie zwolnil. Naprawde jesli bysmy nie byli kumplami i nie wiedzialbym z pierwszej reki to bym tak nie zazartowal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...