Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W sumie gala w spodku to niezły pomysł - myślę, że poświeciłbym te 20 minut jazdy autobusem na to wydarzenie :) Czekam panie Roid.
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

PS: Ktoś się wybiera prócz Brejvera?

Zrobimy kolejny zlot fanów w tym czasie więc o frekwencję z tego forum nie musisz się martwić.

Narazie z Szczecina wstępnie Ja i DDP jedziemy na 100%.. nie wiem jak Ravenem.. ale pewnie będzie chciał jak mu praca na to pozwoli.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Kuuurde- ja już nakręciłem znajomych na TBW (nie, niczego nie reklamuje ;P) i może być ciężko z funduszami na DDW, tym bardziej, że na marzec planuje sobie na konwent w zgoła innych klimatach sie wybrać. No ale bede sie starał.

Kto by się spodziewał, w niedalekiej przeszłości, że będziemy mieć problem tego typu- "na którą by galę pojechać". He he he. Fajnie.

15192108424405e31546cee.jpg

• Reputacja:   239

Narazie z Szczecina wstępnie Ja i DDP jedziemy na 100%.. nie wiem jak Ravenem.. ale pewnie będzie chciał jak mu praca na to pozwoli.

Dokładnie tak jak mówisz Przemk0 - jeżeli robota nie stanie mi na przeszkodzie, to z pewnością będę chętny na kolejną popijawę... ekhm, tzn. kolejny zlot i galę DDW :D

A tak na marginesie - czym zaszantażowałeś DDP, że na 100% już dzisiaj zadeklarował się, że pojedzie??? :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Cholera, ja bardzo chcialbym sie wybrac, ale nie bylem ani na zlocie, ani na pierwszym DDW (najpierw uczelnia, a pozniej fundusze stanely na przeszkodzie), wiec wstrzymam sie z deklaracjami, zeby nie robic z geby d***. Co do DDP to pewnie znowu liczy, ze wreszcie legendarni Quiz PPV Tag Team Champions Dallas Horsemen spotkaja sie w realu i dziko pobiegna :D Pamietam jak mi wypominal, ze nie zjawilem sie na zlocie :P

OK, nigdy nie bylismy TT Champions, ale za nich sie uwazalismy! :twisted:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

W sumie gala w spodku to niezły pomysł - myślę, że poświeciłbym te 20 minut jazdy autobusem na to wydarzenie :) Czekam panie Roid.

Łojejo, marzenie ściętej głowy :) Do warszawy wcale nie jest daleko i nie drogo :) A wspomnienia bezcenne :)

5199219949eed950a51bb.png

I ja planuje się pojawić, mam nadzieje, że nie wyjdzie tak jak ostatnio, tym bardziej ze mieszkam w Wawie ;)

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1

nie drogo

Doprawdy? Ja zapłaciłem niecałe 90 złotych, więcej niż do Pragi czy Budapesztu. Tylko proszę nie pisać, że mogłem wybrać inny pociąg, bo skoro mówimy o komforcie, to wybieram taki, który przywiezie mnie w miarę szybko i mniej więcej na czas (żaden nadzwyczajny standard), a nie tak, że najpierw będę się tłukł w przez pół dnia w podróży, a potem cały dzień w Warszawie ;). Oczywiście nie jest to argument za przyjazdem DDW na Śląsk, bo przecież nikt takiej propozycji na poważnie tu nie wysunął, ale z perspektywy tego regionu wyjazd do stolicy jest kosztowny i męczący, więc bez takich ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

nie drogo

Doprawdy? Ja zapłaciłem niecałe 90 złotych, więcej niż do Pragi czy Budapesztu. Tylko proszę nie pisać, że mogłem wybrać inny pociąg, bo skoro mówimy o komforcie, to wybieram taki, który przywiezie mnie w miarę szybko i mniej więcej na czas (żaden nadzwyczajny standard), a nie tak, że najpierw będę się tłukł w przez pół dnia w podróży, a potem cały dzień w Warszawie ;). Oczywiście nie jest to argument za przyjazdem DDW na Śląsk, bo przecież nikt takiej propozycji na poważnie tu nie wysunął, ale z perspektywy tego regionu wyjazd do stolicy jest kosztowny i męczący, więc bez takich ;).

Six, a może Brejverowi chodziło, że jest drogo, tylko zapomnial postawić przecinka sugerując zaprzeczenie tego, że jest NIEDROGO (w skrócie: 'i nie, drogo JEST!') :-)

• Reputacja:   22

z perspektywy tego regionu wyjazd do stolicy jest kosztowny i męczący, więc bez takich ;-).

Faktycznie, Szczecin współczuje wam iż z Katowic możecie do Wawy dojechać PKP w 2:30 :) Męczarnia! ;) :twisted:

Ja zapłaciłem niecałe 90 złotych, więcej niż do Pragi czy Budapesztu.

Ciekawe, z tego co widzę najwygodniej do Wawy z Katowic jest Expresem lub IC.. dużo ich jeździ.. tak więc :

* Bilet weekendowy na 2klase IC/Ex/TLK : 119zł

* 2x miejscówka w expresie : 15zł

149zł za przejazd PKP w weekend do Wawy i spowrotem (Sobota-Niedziela) Expresami 2,5 jazdy. Jesli chcesz miec jeszcze lepiej to +20zł (drozsze miejscowki) i bujasz się Intercity w podobnym czasie.

149zl - 90zł.... za 60zł do Pragi/Budapesztu? Gdzie takie promocje są ? :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Muzik, weź ring na plecy i przewieź na własny koszt do Spodka, a może będzie ;).

Może się uda :D ale nie gwarantuje. Może pan Pawłowski coś z tym zrobi :D.

fin de siècle

Przemk0, jako chorąży (i upominający) "dyskusji na temat" nie powinieneś rozdmuchiwać tematu ceny biletów, ale oczywiście chętnie się włączę, a nawet poszukam biletu, aby Ci zeskanować i Twoje wątpliwości rozwiać ;). Na początek proponuję Ci jednak zapoznać się ze zmianami w PKP z grudnia ubiegłego roku i porównać ze wcześniejszym stanem, zanim zaczniesz mnie przekonywać, że nie zapłaciłem tyle, ile zapłaciłem ;).

Jeżeli chodzi o podróż do Budapesztu, to może być ona niemiarodajna dla Twoich statystycznych potrzeb, gdyż była to podróż autokarowa, co ciekawe - znacznie tańsza (co nie jest regułą) i krótsza niż pociągowa. A dojechać taniej do Pragi to ze Śląska nie problem. Wystarczy udać się do Cieszyna i skorzystać z usług czeskiej kolei. W sierpniu różnica w cenie podróży w obie strony (w porównaniu z PKP) wynosiła około 60 złotych, czyli mniej więcej 30 procent.

Aha, i spodziewałem się, że będziesz pierwszą osobą, która odniesie się do tamtego fragmentu ;). Cóż mogę powiedzieć? Dla jednych męcząca jest dwugodzinna podróż, dla innych poświęcenie dwóch minut na spełnienie jakiejś prośby ;).

Edit:

Mam: Katowice-Warszawa - 85,68 złotych, Warszawa-Katowice 78,68 złotych, razem 164,36 złotych. Daj znać, czy to wystarczy, czy muszę skanować ;). I czy muszę szukać biletów do Pragi i Budapesztu ;).

Edytowane przez SixKiller

1005187806541accfacb3d6.jpg

Marcin, tym razem Białystok musi być najliczniejszy na zlocie!! Ostatnio z tego co policzyłem mieliśmy remis ze Szczecinem- teraz ich rozwalimy!!

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Chętnie przyjadę. Może uda mnie się dojść od puntuk A (zlot) do punktu B ( gala) :P

Sam turniej to ciekawa sprawa. Jest federacja to i pas powinien być. Zastanawiająca jest obsada, bo dla podniesienia rangi trofeum mogli by jeszcze jedną, dwie gwiazdy zaprosić.

Nie co liczyć by w najbliższych latach gale DDW odbywały się poza Warszawą. Jeżeli DDW będzie zapraszać kilku wrestlerów z zagranicy to gale będą przynosić straty. A wyjazd w trase to dodatkowe koszty jak również czas, który trzeba poświęcić na ogranizacje. Jakby roster DDW miał by odpowiednią ilość osób (12-14) to mogli by zrobić tylko z nimi gale. Tylko czy przyszło by na nią 50 osób, jak na kwietniowej gali przybycie 100 osób będzie mozna uznać za sukces.

Ci co chceli przyjechac na pierwszą gale DDW byli na niej. Były osoby ze Szczenina, Białegostoku, Gdańska i pewnie jeszcze kilku miejscowości oddalonych o kilkaset kilometrów od Warszawy. Podobnie było z WWE. Ci co chcieli pojechać na ich gale to byli w Pradze, Berlinie a nie czekali aż WWE przyjedzie im pod nos.

Ja zamierzam przyjechać na gale jak i na sam zlot.

1575893877482df76acc17a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...