Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ze wstydem przyznaję, że zapomniałem o Adamie ;). Taki wybór miałby sens, bo Polak z miejsca stałby się ulubieńcem publiczności (w finale turnieju mógłby pokonać Kovaca), a przy okazji mógłby zrobić dobrą reklamę DDW w Europie, gdyż bycie mistrzem polskiej federacji idealnie pasowałoby do jego gimmicku. Nie wiem, jaka jest jego obecna pozycja, ale wypadałoby, żeby mistrz DDW nie otwierał gali w jakimś Dusseldorfie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Psycho Dragon, wziąłbyś Roida, bo... ? Chciałbym, żebyś jakoś uzasadnił swoje zdanie i wolałbym, aby nie był to argument: "to on założył DDW". Roid jest mniejszy niż większość adeptów i nie porywa tłumów (Kovac dostał przynajmniej heat), więc jeśli już miałby się kręcić wokół pasa, to najlepiej wokół jakiegoś fikcyjnego, jak ten Super Heavyweight Championship, który ma w swoim dorobku. Zrobienie go wizytówką federacji to zdecydowanie zły pomysł.

Wziąłbym Roida bo jest założycielem :). Nie powiedziałem wcale, że chcę robić z niego wizytówkę federacji. Po prostu uważam, że na najbliższej gali Roid powinien zdobyć pas, potem DDW powinno zorganizować następną galę, na której pas przejął by na przykład Kovac po jakiejś dłuższej walce. I potem można "jeździć po Europie" i promować DDW. Taką mam koncepcję, ale ZNAKOMICIE rozumiem Twój punkt widzenia, i masz absolutna słuszność. Tyle, że dawanie pasa federacji od razu komuś z innego kraju budzi moją lekką niechęć.

PS: Co do Adama Polaka- ten pas CZW ma tylko nazwę związaną z uv czy może jednak Polak wziął udział w jakimś deathmatchu?

! ! ! DDW ! ! !

@up

Z opisów, które podali fani, którzy byli na tej gali, wynika to, że Polak brał udział w walce krwawej...

Sam pas jest krwawy jak jasna cholera z tym, że Polak pokonał Thumbtack Jack'a (ultraviolentowe objawienie tamtego roku w Stanach) w normalnej walce (edit: z tego co ja wiem, bo widze że joga podał inaczej). Kto jest pewny na 100% niech sprostuje. Ba, spinował go po wykonaniu sidewalk slam ;) Podobno walka była całkiem spoko.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Psycho Dragon, przecież Don jest Amerykaninem... Ale do rzeczy: mistrz federacji z natury jest jej wizytówką i tego nie zmienisz. Jeżeli więc oczekujesz, że zawodnik postury Roida będzie toczyć zacięty pojedynek z kimś takim jak Kovac, to zaczynam wątpić, czy naprawdę lubisz dobry wrestling, na co wskazuje Twój profil ;). Nie znam Roida osobiście, być może jest świetnym trenerem, ale widziałem go na ringu i wiem, że to nie Jeff Jarrett, który mimo swoich minusów był wiarygodny jako mistrz.

Sam pas jest krwawy jak jasna cholera z tym, że Polak pokonał Thumbtack Jack'a (ultraviolentowe objawienie tamtego roku w Stanach) w normalnej walce (edit: z tego co ja wiem, bo widze że joga podał inaczej). Kto jest pewny na 100% niech sprostuje. Ba, spinował go po wykonaniu sidewalk slam ;) Podobno walka była całkiem spoko.

Walka miała być zwykłym single match'em, jednak zrobił się z niej swoisty anything goes match i sam finał tego pojedynku był w trybunach gdzie doszło do kilku dzikszych spotów. Działo się tak, bowiem match miał dwie stypulacje - kwalifikator do "16 Carat Gold 2010 Tournament" oraz odbywała się o pas. Tak więc możemy uznać, że Polak walczył w dzikszym pojedynku, gdzie dzikość była odgórnie narzucona przez udział w pojedynku o CZW UVU Title o którego zawsze dochodzi do dzikszych pojedynków :)

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Przede wszystkim wielkie podziękowania dla wszystkich osób, które są odpowiedzialne za przygotowanie kolejnej gali bez względu na jakość nazwisk, które pojawią się tym razem w Karuzeli. Co do pasa mistrzowskiego, który zaprezentował Pan Pawłowski :grin: przyznam, że robi wrażenie. Zresztą sam promotor również pokazał się z dobrej strony :grin:

Jeśli mowa o wyborze champa, to najbliżej chyba bookerzy powinni sklasyfikować Kovaca, za którym przemawia dostępność fanów i chęć przyjazdów do Polski. Poza tym, przyjęty był w pazdzierniku jako "ten zły", co nie przeszkodziło mu nawiązać sympatycznego kontaktu z fanami. Michael Kovac, to również uznana firma na wrestlingowym rynku i to nie tylko w Europie, więc dobrze się stanie jeśli to jemu Don i zespół powierzą dzierżenie tytułu Mistrza Polski :grin:

Do zobaczenia w kwietniu :grin:

Powiem tak. Ja tam cholera DDW bardzo polubiłem, atmosferę Karuzeli również, a jak do tego dochodzi spotkanie z mordami z forum to nie ma opcji aby mnie tam nie było :D Tym bardziej, że zapewne teraz więcej osób na zlocie się zjawi :) Bo zlot obowiązkowo robimy :) Mam nadzieję że ponownie pojawi się El Generico (bo teraz żałuję że nie kupiłem sobie jego koszulki :( ) i to on zwycięży pas :) A jesli ni on to Kovac bo cholera fajny chłop z niego ale po pijakuw redny :P

5199219949eed950a51bb.png

• Reputacja:   22

Czytając dzisiejsze propozycję na nazwę gali zastanawiam się w jakim kraju żyjemy i czy mówi się tutaj po polsku czy po angielsku (i to jeszcze z błędami) :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Niektórzy wyraźnie przekombinowali, inni próbowali znaleźć coś niesztampowego. Skoro wiemy, że na tej gali zostanie wyłoniony pierwszy mistrz, to nazwa powinna być adekwatna do wydarzenia. Wiem, że to może niezbyt oryginalne, ale pierwsze co mi przyszło na myśl (bez większego zastanowienia) to "Gorączka Złota" ;).

Nie wiem czemu tak chcecie Kovaca na mistrza. Ja go nie widzę w tej roli. Wg mnie pierwszy mistrz polskiej federacji powinien być polakiem. Ciężka sprawa, ale akurat jest do tego idealna okazja. Adam Polak jest dosyć znany i jako były posiadacz prestiżowego CZW Ultraviolent Underground Title (bo jak majonez nie wierzę że dotrzyma go do kwietnia) idealnie się do tego nadaje.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Interesuje mnie to kto wygra pas, bo wielu jest kandydatów, chodzi mi tu oczywiście o Jędruśa Bułecke czy Kovaca. Cieszy mnie to, że DDW zaczęło robić interesy z Attitude. Moja propozycja nazwy to: ''Noc Gwiazd''. Cieszyłbym się również gdyby jakiś wrestler zadebiutował i zdobył pas. Poczekajmy jednak na kolejne informacje w sprawie tej gali, bo jeszcze zostało trochę czasu.

PS: Ktoś się wybiera prócz Brejvera?

PS: Ktoś się wybiera prócz Brejvera?

Tak ja się wybieram :grin:

Faktycznie jest jeszcze trochę za wcześnie, aby bookować :grin: zwycięzce, gdyż nie znamy nawet kandydatów do głównego, okazałego trofeum :!: Czytałem wcześniej, że termin ten jest wolny dla ROH-u, więc kto wie może Pan z mojego avatara znów nas nawiedzi :grin: Zresztą Pan Pawłowski :grin: zapowiedział udział samej śmietanki światowego wrestlingu, więc puszczając wodzę wyobrażni życzyłbym sobie zawodników pokroju Jacka "The Sneaka" Robertsa, Tatanki, Kamali :grin: i kilku innych, którzy wciąż ochoczo walczą na różnego rodzaju galach.

Dlaczego zawsze w Warszawie? :evil: Dlaczego nie bliżej śląska :/ ale pożyjemy, zobaczymy może przyjade :)
fin de siècle

Muzik, weź ring na plecy i przewieź na własny koszt do Spodka, a może będzie ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...