Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Gala 17 kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pewnie dlatego, że o wiele trudniej przenieść kolejkę gry w gałe czy siate.

Ekstraklasa nie rozgrywa meczów w przyszly weekend.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• Brejver

10

• N!KO

10

• thejehmes

10

Top użytkownicy w tym temacie

No, i Brejver wprowadza ludzi w błąd :)

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Urządzenie:  Android

Właśnie chciałem napisać to co Luk. Ekstraklasa SA ustawia teraz mecze na bieżąco, patrząc na rozwijającą się sytuację. Na siatkówce się nie znam, ale są to chyba rozgrywki międzynarodowe i takich w nieskończoność przekładać się nie da.

Mnie decyzja odwołania gali cieszy, bo nie wyobrażam sobie w takich chwilach emocjonowanie się wrestlingiem.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kazdy moze sie zgadzac badz tez nie, ale nic sie juz nie zmieni... Pozostaje nam uszanowac decyzje i czekac... Czekac na kolejna date gali. Mam nadzieje, ze nie bedzie ona zbyt odlegla. Uzytkownicy z Warszawy maja wiecej czasu na okreslenie sensownego miejsca bifor i aftera bo mimo, ze gala zostala odwolana dzis rano to miejsce bylo chyba dotad jeszcze nieznane ;) Wiekszosc i tak planowala kupic bilety przed wejsciem, wiec zadnych wielkich komplikacji z tym nie ma.

Na dzien dzisiejszy plany weekendowe zaklepane na 100% mam dopiero w czerwcu (5-6) wiec mam nadzieje, ze Roid nie trafi akurat w ten weekend z All or Nothing bo znowu mnie zabraknie...

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jeszcze dzisiaj około godziny 12 czytałem na stronach plusligi i ekstraklasy, że będą mecze teraz... ale już poprzekłądali. Trudno... Czekamy na nowy termin :/

5199219949eed950a51bb.png

Każdą decyzję ze strony DDW byłem w stanie uszanować, w związku z tragedią pod Smoleńskiem. Tak jak pisał luki, trudno byłoby się bawić i emocjonować wrestlingiem dzień po zakończonej żałobie.

Co do biletów, wybieram opcję pierwszą. Zostawię sobie bilety na następną galę.

Moze to i dobrze, liga pauzuje, ale naszczescie halowa nie i w sobote mam mecz w halowke bardzo wazny o utrzymanie w lidze, a jak bedzie wygrana to bawimy sie do samego rana :-)

Wiec jakby do gali doszło to i tak nie byłoby mnie na after party, i w razie przegranej bawiłbym sie średnio.

Ale mimo wszystko teraz z nowym terminem moga trafic tak ze bede miał zajęcia, mecze czy wyjazdy w Jure, więc też nie najlepiej :mad:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Żałobę przedłużono do niedzieli włącznie.

Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski zdecydował o przedłużeniu żałoby narodowej po katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem do niedzieli do północy - poinformował rzecznik marszałka Jerzy Smoliński.
  • 2 tygodnie później...

• Styl:  Jasny

Jako że gala się nie odbyła, oraz jako że nowa gala będzie miała inną kartę, temat zamykam, a otwieram nowy :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Darby był kilka miesięcy temu gościem u Ariela Helwaniego i mówił o wycięciu raka z AEW i zaznaczył że nie chodziło o CM Punka. Teraz dochodzą słuchy, że to o Blacku mówił Darby. 
    • Grins
      Powiem szczerze że jakoś mnie to nie bawi, to utalentowany zawodnik a w jednej i drugiej firmie potraktowali go chujowo, chociaż mógł zostać w AEW i poczekać na swój moment, ogólnie nie wiem co zawodnicy mają do tego kto gdzie ma pracować? Zwyczaje zaczerpnięte z WWE czy jak, to jest ich praca dostają za to płacone niech profesjonalnie podchodzą do swojej roboty a nie... Z całym szacunkiem do Darby'ego którego uwielbiam za totalne spoty itd. to Black ma o wiele więcej charyzmy od niego tylko za
    • Grok
      Oto aktualizacja ws. odejścia Kairi Sane z WWE. Sane znalazła się wśród kilku nazwisk ogarniętych cięciami w rosterze WWE po WrestleMania 42 na początku tego miesiąca. Dave Meltzer wspomniał w najnowszym odcinku Wrestling Observer Radio, że Sane mogła zasugerować firmie chęć powrotu do Japonii. Te słowa zostały błędnie odczytane na niektórych portalach jako jej prośba o zwolnienie. Sane dementowała to w oświadczeniu opublikowanym na początku tygodnia. W dzisiejszym Wrestling Observer Newsl
    • Grok
      Pojawiły się nowe informacje na temat przyczyn kilku niedawnych release'ów w WWE. Aleister Black, Zelina Vega oraz The Wyatt Sicks (Uncle Howdy, Joe Gacy, Nikki Cross, Dexter Lumis i Erick Rowan) padli ofiarą cięć kadrowych WWE po WrestleMania 42, ogłoszonych na początku tego miesiąca. W najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer podał, że WWE uznało, iż wyczerpało z Wyatt Sicks wszystko, co się dało, i nie miało już pomysłów na Blacka czy Vegę. Meltzer później dodał:
    • Grok
      Kolejny fan oskarżył CM Punka o popchnięcie go w Las Vegas podczas weekendu WrestleMania. Krótko po WrestleManii pojawiło się nagranie, na którym Punk wybija telefon z ręki fana w lobby hotelu w Las Vegas, gdy fan filmuje AJ Lee i Bayley żegnające się i przytulające. TMZ donosi teraz o oddzielnym incydencie w Las Vegas, w wyniku którego kolejny fan zgłosił Punka na policję. W piątek TMZ opublikowało audio z połączenia na 911 z 20 kwietnia 2026 roku, na którym hiszpańskojęzyczny mężczyzna mów
  • Dodaj nową pozycję...