Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HWA

Boogeyman1996

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Oto moja gala z takiej jednej strony.

Gra Theme HWA i widzimy na ringu Krzysztof Wyżykowski na wózku prowadzony przez Jamesa Storma.

KW: Witam was. Pewnie pamiętacie co się stało na ostatniej gali. I chce powiadomić, że ze mną wszystko dobrze. Chciałem także przedstawić mojego ochroniarza

Jamesa Storma! Co do walka na Air, Fire and Earth to ustalam już teraz jedną nową walkę o pas HWA Heavyweight Championship. A zmierzą się w niej Tyler Black i Yoshitatsu.

Rozmawiałem także z moim przyjacielem Bam Nellym i dogadałem się w sprawie jego walki na tym PPV. I dlatego dziś odbędzie się Battle Royal którego uczestnikami będą

The Tonga Kid, Curt Hawkins, Zack Ryder, Polvora, Tony Rivera, Ricky Ortiz, Scott Steiner, Sim Snuka, DJ Hyde i mój faworyt James Storm, a zwycięzca na Air, Fire and Earth zmierzy się z Nellym.

Gra theme Dark Ozza i ten wychodzi na ring.

DO: Krzysiek już wróciłeś. Więc możesz ustalić walkę Elix Skipper vs Dark Ozz na Air, Fire and Earth.

KW: Byłeś blisko ustalam walkę na dzisiejszej gali, w której zmierzą się Dark Ozz i The Boogeyman. Ale to nie wszystko będzie to Steel Cage Match. A zwycięzca będzie miał szanse na HWA Championship.

DO: I co. Myślisz, że ten robalożerca mnie pokona. Mam dla ciebie wiadomość nikt mnie nie powstrzyma przed zdobyciem tego tytułu.

Gra Theme Boogeymana i ten wchodzi na ring.

TB: Raz...Dwa...Trzy.... Giniesz ty!

Boogeyman uderza Ozza, a potem wykonuje Chokeslam. W tym czasie Wyżykowski uciekł z ringu z pomocą Jamesa Storma. Zaczyna grać theme Boogeymana i ten przy dużym popie schodzi z ringu.

Kamera przenosi się na backstage do CM Punka, który wjeżdża swoją limuzyną na parking. Punk zaparkował i wyszedł z samochodu w towarzystwie Troya Jackmana i Yoshitatsu.

Kibice widzą ich na telebimie jak zmierzają na ring. I zaczyna grać theme CM Punka. Cała trójka wchodzi witając się z kibicami.

CM: Tak dobrze myślicie. W HWA zaczyna się nowa era. Era Straitgh Edges. Tak nowa stajnia powstała. I należę do niej ja oraz moich dwóch przyjaciół Troy Jackman i Yoshitatsu.

Chcemy dla was zdobyć najważniejsze pasy i zniszczyć ścierwa, które są w tej federacji. I tak Yoshitatsu będzie walczył o HWA Heavyweight Championship z Tylerem Blackiem.

Ja dzisiaj zniszczę Knoxa i Kozlova, a na Air Fire and Earth zmierzę się z Dustym Rhodesem i zdobędę HWA Hardcore Championship. No i jest jeszcze Troy, któremu oddaje głos.

TJ: Jak zapewne wiecie na poprzedniej gali zostałem zaatakowany przez tajemniczą osobę. I mam dla niej wiadomość. Kimkolwiek jesteś wyjdź tu i zmierz się ze mną twarzą w twarz. Pokaż, że nie jesteś

tchórzem.

Gra theme Trenta Baretty i wychodzi on na ring razem z Laylą.

TB: Chciałeś masz.

TJ: Ty ale dlaczego? Po co?

TB: To przez ciebie w tej chwili hardcore championem jest Dusty Rhodes, a nie ja. Cały czas mi się plątałeś pod nogami.

TJ: Wiesz co. Od początku mojego pobytu w tej federacji przewija się jedna osoba jesteś nią ty. I chce to skończyć. I dlatego chce walki z tobą. Tu i teraz.

TB: Dobrze. Ale chce cię wykończyć i ma to być Hardcore Match.

TJ: Czemu nie. W końcu i tak to ja wygram. Nie licz nawet na wygraną.

TB: Koniec gadania dawać tu sędziego.

Sędzia wbiega na ring. A Straitgh Edges i Layla schodzą z ringu i stają obok.

Gong.

Barreta zaczyna szybko od szaleńczego ataku na Jackmana ale sędzia go powstrzymuje. Trent dostaje krzesło od Layli i uderza nim Troya. Potem podkłada mu je pod głowę. Odbija się od lin i Leg Drop. Pin 1...2... Kick Out! Nie udało się ale było blisko. Barreta wstaje i zaczyna kopać leżącego Jackmana. Później schodzi z ringu i przygotowuje stół komentatorski do jakiejś akcji. Wchodzi na ring ale niespodziewanie dostaje Spinning Hell Kick. Jackman ustawia krzesło, które było na ringu wcześniej przed narożnikiem. Podnosi Barrete i próbuje Bulldoga ale Trent sprytnie wynosi przeciwnika i kładzie go narożnik nogami do góry. Jackman nie może się wydostać, a Barreta bierze to krzesło i zaczyna nim okładać Jackmana. Po paru uderzeniach odkłada krzesło i schodzi z ringu, a wraca ze stołem i koszem na śmieci. Zdejmuje Jackmana z narożnika i wykonuje Suplex. Rozstawia stół. Bierze jeszcze kosz i rzuca nim w Troya. Podnosi go potem i kładzie na stole. Wchodzi na narożnik i skacze. Frog Splash nie! Jackmana sturlał się w ostatniej chwili ze stołu. Obaj leżą nieprzytomni na ringu.

Akcja jest za ringiem. Jackman uderza Barrete pokrywką od śmietnika i ten stoi tylko dlatego, że oparł się o stół komentatorski. Troy uderza jeszcze przeciwnika i ten leży na stole komentatorskim. Jackman spojrzał na Trenta dzikim wzrokiem i uderza go jeszcze, a potem wchodzi na narożnik. Sędzia chce mu przerwać ale nie zdążył i ten wykonuje Moonsault na stół komentatorski. Obaj leżą. Jackman wstaje i podnosi Barrete po czym wrzuca go na ring. Sam też wchodzi i pin 1...2... Kick Out!

Jackman nie wierzy ale szybko schodzi z ringu i wrzuca na niego schody. Wraca i podnosi Trenta. Uderza go ale ten oddaje i zawiązuje się wymiana ciosów. Jednak szybszy był Baretta i dodaje High Kick. Jackman na macie. Trent wynosi Troya i Side Slam na schody. Ale nie chce Baretta tego skończyć idzie po stół. Wrzuca go na ring i wyjmuje największą drabinę i ona też ląduje na ringu. Trent ustawią stół i drabinę. Podnosi Jackmana i próbuje go położyć na stole ale ten wykonuje z zaskoczenia Facebuster. Pin 1...2... Kick Out! Jackman wstaje i podnosi Barette, a potem wynosi go i wykonuje Scoop Slam. Troy schodzi z ringu i wyjmuje dwa stoły, które wrzuca na ringi Dwie drabiny, które na razie zostawia przy ringu na który wchodzi. Ustawia jeden stół w jednym na rożniku, a drugi w drugim. Podnosi Barette i próbuje Irish Whipu ale Trent kontruje i to Jackman wpada w narożnik ze stołem. Baretta podnosi go i wrzuca w następny narożnik. Pin 1...2... Kick Out! Trent schodzi z ringu i wrzuca kosz na śmieci oraz krzesło. Wraca i bierze krzesło. Jackman się podnosi i Chair Shot! Nie! Troy zrobił unik i skontrował Enzuigiri! Pin 1...2... Kick Out! Jackman wstaje bierze kosz na śmieci i rzuca nim w leżącego przeciwnika. Schodzi z ringu i ustawia jedną drabinę poziomo po między ringiem, a kibicami. A drugą obok. Wraca na ring ale tam

czekał już Baretta, który wykonał Drop Kick i Troy wypadł z ringu wprost na drabinę położoną poziomo. Baretta schodzi z ringu i wchodzi na drugą drabinę. Będzie Flying Elbow Drop! I jest! Ale obaj ucierpieli i leżą za ringiem. Trent podniósł się za pomocą ringu. Pomógł też wstać Jackmanowi po czym wrzucił go na ring. Sam też wszedł i pin 1...2... Kick Out! Podnosi Jackmana i wykonuje Camel Clutch Slam. Pin 1... Kick Out. Baretta zaczyna kopać

kończyny Troya. Gdy ten jest już ogłuszony podnosi go i kładzie na stole, który ustawił wcześniej. Uderza go jeszcze po czym wchodzi na wielką drabinę. Ale co to Yoshitatsu pomaga zejść ze stołu Jackmanowi, a Punk wchodzi na drabinę i kopie w brzuch Barette po czym ustawia sobie go do Pepsi Plunge. I jest Pepsi Plunge z najwyższej drabiny na stół. Punk i reszta schodzą z ringu. Ale co to gra theme Mike Knoxa i ten wychodzi z mikrofonem przed Straitghts Edges.

MK: CM Punk myślisz, że zaimponowałeś komuś tym co zrobiłeś przed chwilą. Że ja się tego przestraszyłem. Jeśli tak to bardzo się mylisz, bo to pójdzie na twoją nie korzyść. Nie domyślasz się o co chodzi. Według mnie każdy kto

zrobił coś złego powinien być ukarany więc t automatycznie powinieneś zostać zdyskwalifikowany z walki ze mną i Kozlovem.

CM: Ja tylko dałem mu nauczkę. Czy to było złe? (kibice krzyczą No!!!) No właśnie więc nie powinienem dostawać żadnej kary, a już na pewno zdyskwalifikowany w tamtej walce.

Na ekranie pojawia się Krzysztof Wyżykowski.

KW: Mike muszę się w pewnym stopniu z tobą zgodzić. Punk zrobiłeś coś czego nie powinieneś zrobić ale nie zdyskwalifikuje go z tak ważnej walki. Jednak jakaś kara musi być i dlatego dziś przed tym Triple Threat Matchem

CM Punk zmierzy się ze Scottem Steinerem.. Myślę, że wszystkich to zadowoli.

GM znika z ekranu i zaczyna grać theme Knoxa , która schodzi na backstage i zaraz to samo robią Straights Edge.

RK: No ten Pepsi Plunge był niesamowity.

MF: Rzeczywiście ale walka także niczego sobie.

RK: Tak ale nadal chyba nie rozwiązali konfliktu.

MF: Nie wiem czy Wyżykowski chciał ukarać Punka czy urządzić mu trening.

RK: Mój przyjacielu nie można lekceważyć nikogo, a już na pewno nie Scotta.

MF: Według mnie jest on bardzo przeceniony.

RK: Zobaczymy podczas walki.

Kamera przenosi się na backstage gdzie Gene Okerlund rozmawia z Bam Nellym.

GO: Witam wszystkich dziś koło mnie jest Bam Nelly.

BN: Również witam.

GO: Nelly jak wiemy został urządzony Battle Royal, a zwycięzca na Air Fire and Earth zmierzy się z tobą. Kogo uważasz za faworyta?

BN: No jest ich paru ale według mnie chyba Zack Ryder to jednak niemożna lekceważyć Scotta Steinera.

GO: Wiele gwiazd sądzi, że nie zasłużyłeś aż na takie wyróżnienie?

BN: Jak coś im się nie podoba to zapraszam do ringu i pogadamy sam na sam. Już chyba nikt nie będzie tak mówił.

GO: Dziękuje za wywiad.

BN: Również dziękuje.

Kamera przenosi się na ring gdzie zaczyna grać theme Daveya Richardsa i ten wychodzi na ring. Jednak bierze mikrofon i coś będzie chciał powiedzieć.

DR: Witam wszystkich. Chciałem się przywitać z wami kibicami najlepszej federacji na świecie. (Wielki pop dla Daveya) Dziękuje za gorące przyjęcie i mam nadzieje na to, że zadowolę was swoim występem ale koniec tej gadaniny.

Gra theme Tylera Blacka i on wybiega na ring.

Gong!

Zaczynają od wymiany ciosów i to Tyler jest szybszy. I od razu Irish Whip po czym piękna Huricanrana. Pin 1...2..Kick Out! Black wstaje i podnosi przeciwnika po czym wyniesienie i Scoop Slam. Tyler wchodzi na narożnik i czeka aż Davey wstanie i gdy ten to robi wykonuje Asai Moonsault. Pin 1...2... Kick out! Black wstaje i odbija się od lin. I Knee Drop. Tyler podnosi Richardsa i wyrzuca go z ringu. I Black rozpędza się i jest Corssbody. Tyler wstaje i podnosi przeciwnika i jeszcze Irish Whip na metalowy słupek. Black wrzuca przeciwnika na ring, a sam wchodzi na narożnik i 450 Splash! Ale nie Davey robi unik i Tyler uderza w matę. Richards po chwili doczołguje się do przeciwnika i Pin 1...2... Kick Out! Davey wstaje i podnosi przeciwnika po czym irish Whip. I dodaje jeszcze Corner Clothesline. I jest Facebuster, po którym Black na macie. Richards wchodzi na narożnik i Frog Splash. Pin 1...2... Kick Out! Davey podnosi się i pomaga to samo zrobić przeciwnikowi i wyniesienie po czym Scoop Slam. Pin 1...2... Kick Out! Richards zakłada przeciwnikowi Headlock ale tamten bardzo szybko rozrywa uścisk i wstaje ale to samo robi Davey i zaczyna się wymiana ciosów. Tym razem to Davey jest szybszy i popycha przeciwnika na liny, a ten się odbija i dostaje Spinning Heel kick! Pin 1...2... Kick Out! Richards podnosi przeciwnika i Irish Whip po czym ustawia sobie Tylera na narożniku i sam też tam wchodzi. Uderza jeszcze przeciwnika i SuperPlex. Pin 1...2... kick Out! Davey wstaje i podnosi Blacka po czym wyrzuca go z ringu i dodaje Crossbody. Richards podnosi przeciwnika i wrzuca go na ring, a sam wchodzi na narożnik i gdy Tyler wstaje wykonuje Moonsault ale tamten był przytomny i odsunął się przez co tamten upada na matę. Pin 1...2... Kick Out! Black podnosi Richardsa i wyrzuca go z ringu i schodzi do niego. Uderza głową Daveya w schodki i jeszcze Irish Whip w barierki. Sędzia już przy pięciu i Tyler wchodzi na ring. 6...7...8...9....10... Count Out!

MF: Ładna walka ale szkoda Daveya.

RK: No tak ale Black pokazał co potrafi swojemu przeciwnikowi na Air Fire and Earth Yoshitatsu.

MF: Tak Japończyk musi się dobrze przygotować.

RK: Tymczasem mamy ładny obrazek, paru kibiców przeszło przez barierki i pomagają Daveyowi Richardsowi, który wznosząc do góry ręce dostaje owacje na stojąco.

MF: No było blisko i należy mu się.

MF: A teraz czeka nas walka CM Punka ze Scottem Steinerem. Obaj mają jeszcze walki później co może zadecydować, że będą się oszczędzać.

RK: Tak ale CM Punk na pewno nie będzie chciał odpuścić.

Gra Theme CM Punka i ten zmierza na ring. Ale teraz rozbrzmiewa theme Scotta Steinera i ten z lekceważącym uśmieszkiem wchodzi na ring.

Gong!

Punk zaczyna od High Kicku ale nie robi to wrażenia na Steinerze i ten wykonuje Clothesline, który powala Chicago Made. CM Punk leży, a Scott dobija go trzema Elbow Dropami! Pin 1...2... Kick Out! Steiner podnosi przeciwnika i German Suplex. Scott znów podnosi Punka i Irish Whip. I niewiadomo czemu Steiner urządza sobie pogawędkę z sędzią. I to chyba błąd. I Scott podchodzi do Punka ale Spinning Back Kick! Pin 1...2... Kick Out! Teraz to Chicago Made podnosi Scotta i One-Handed Bulldog. Punk czeka aż przeciwnik wstanie, a gdy ten to robi odbija się od lin i Springboard Clothesline. Pin 1...2... Kick Out! CM Punk jest zdenerwowany i podnosi przeciwnika po czym ustawia go sobie do Devil lock DDT! I jest! Pin 1...2... Kick Out! OMG........ Scott wstaje po czymś takim. Chicago Made nie może uwierzyć i podnosi przeciwnika po czym wyniesienie na GTS ale nie Scott uderza łokciem Punka i ten puszcza Steinera, który wykonuje teraz Reverse DDT! Ale nie chce na tym zakończyć i wykonuje jeszcze German Suplex. I wyniesienie na SSD ale Punk uwalnia się i podcina Steinera po czym zakłada Anaconda Vice!! Scott próbuje doczołgać się do lin i po straszliwych męczarniach udaje mu się i Punk musi puścić. Ale Chicago Made nie przejmuje się tym i od razu podnosi przeciwnika i Delayed vertical Suplex.

I Punk powtarza tą akcje po czym wyrzuca z ringu Steinera i gdy ten wstaje wykonuje Suicide Dive. Podnosi Scotta i próba Irish Whipu na metalowy słupek ale Scott kontruje i to Punk uderza w słupek. Steiner wyciąga spod ringu krzesło ale zajmuje mu to dużo czasu i dostaje Enzuigiri! Ale sędzia jest przy dziewięciu i Punk to zauważa ale już nie zdążył i Double Count Out. CM Punk wszedł na ring i z niedowierzaniem stoi ale od tyłu zaskakuje go Steiner, który wynosi Chicago Made i SSD!!! Scott schodzi z ringu, a Punk nieprzytomny w ringu.

MF: Scott dokończył sprawę.

RK: Ale mógł już sobie to jednak darować.

MF: Punk będzie miał problem, bo już za chwilę na ring wyjdą Vladimir Kozlov i Mike Knox i to z nimi będzie musiał się zmierzyć i to w No Holds Barred Matchu.

Gra theme Vladimira Kozlova i ten wychodzi na ring.

MF: O wilku mowa.

Tymczasem Punk odzyskał przytomność ale tylko klęczy z grymasem bólu na twarzy przy narożniku. Gra theme Mike Knoxa i ten wychodzi na ring.

Gong!

Kozlov i Knox zaczynają od kopania leżącego Punka i ten jest już prawie wyeliminowany. Podnoszą go i popychają na liny, a ten się odbija i dostaje Double Clothesline. Knox teraz podnosi Chicago Made i Irish Whip. Po czym Corner Clothesline od Kozlova i drugą taką akcje dostaje Punk od Knoxa. I już pada, a Knox pinuje 1...2... ale Kozlov przerywa i podnosi Mike po czym krzyczy do niego po rosyjsku. I potężne uderzenie, które powala Knoxa. I Vladimir podnosi Mike po czym Irish Whip i zaczyna powtarzać w narożniku Trapping Headbutts. Ale przerywa to CM Punk, który wbiega po Kozlovie na narożnik i Crooked Moonsault po czym od razu kopie w brzuch Knoxa i Devil Lock DDT! Pin 1...2... Kick Out! Punk wstaje i zaskakuje go Kozlov, który wykonuje Bulldog. Rosjanin podnosi przeciwnika i popycha go na liny, a tamten się odbija i potężny Big Boot! Pin 1... ale Knox przerywa i podnosi Vladimira po czym wyrzuca go z ringu i wykonuje jeszcze Running Crossbody! I gdy obaj wstają Punk dodaje Crooked Moonsault na nich. I wszyscy leżą Punk wstał i wchodzi na ring, a sędzia już przy 6...7...8 i Knox także na ringu 9...10... i Kozlov wyeliminowany! Ten zdenerwowany wchodzi na ring i Iron Curtain na Punku. I to samo na Knoxie. Rosjanin zdenerwowany schodzi z ringu, a sędzia liczy pozostałą dwójkę. 1...2....3... i już zaczynają się podnosić 4...5...6...7.... i udaje im się wstać jednocześnie. Zaczyna się wymiana ciosów i w końcu Punk zaskakuje Mike High Kickiem i ten się chwieje, a Punk powala go Step-up Enzuigiri! Pin 1...2... Kick Out! Punk schodzi z ringu i bierze krzesło, z którym wchodzi na ring ale gdy próbuje nim uderzyć Knoxa tamten robi unik i kopie w brzuch Chicago Made przez co tamten wypuszcza krzesło z rąk, a Mike wykonuje Facebreaker. Bierze krzesło i Chair Shot. Pin 1...2... Kick Out! Knox wstaje i podnosi przeciwnika po czym Irish Whip. I do tego Big Boot! Wyniesienie i Scoop Slam. Mike podnosi przeciwnika i popycha go na liny od których tamten się odbija i Sidewalk Slam! Pin 1...2.. Kick Out! Knox wstaje i podnosi Punka uderza go ale ten odzyskał siły i momentalnie odpowiada Low Kickiem i powtarza tą akcje parokrotnie i Mike utyka już na jedną nogę. A Chicago Made go wynosi i GTS!!! Pin 1...2... Kick Out! Nie ma to nie koniec!!

W przewadze znowu Knox, który wykonuje Crossbody za ring gdzie Punk robi unik i Mike uderza w ziemię. Chicago Made go podnosi i wrzuca na ring, a sam wchodzi na narożnik i gdy Knox wstaje wykonuje na nim Crooked Moonsault. Pin 1...2... Kick Out! Punk wstaje i podnosi przeciwnika po czym Irish Whip i Corner Clothesline. Chicago Made podnosi na narożnik Mike i sam też wchodzi przechodzi nad Knox i go podnosi po czym ustawia do Pepsi Plunge!! Ale zwleka i Knox wynosi go i przestawia do Powerbombu! Odwraca się i jest Powerbomb z narożnika!!!!!!! Mike też ucierpiał w tej akcji i nie może od razu pinować ale w końcu jest. Pin 1...2.... Kick out!!! Nie ma!!!!! To nie koniec!!!!!!!! Knox wstaje i podnosi też półprzytomnego Punka po czym popycha go na liny, a tamten się odbija i Big Boot. Pin 1...2... Kick out! Mike wstaje i tym razem nie podnosi Punka tylko czeka aż on to sam zrobi i gdy ten już na nogach jest Knox Out!!!!!!!! Pin 1...2....3... Koniec!!!!!

MF: Co za walka!

RK: Co za końcówka!

MF: To było wspaniałe i życzymy sobie więcej takich pojedynków.

RK: Tak ale znamy dzięki temu nową walkę na Air Fire and Earth, w której zmierzą się Hardcore Champion Dusty Rhodes i Mike Knox.

MF: A dzisiaj jeszcze dwie walki i losowanie z udziałem specjalnego gościa.

Kamera przenosi się na backstage gdzie Troy Jackman rozmawia z Krzysztofem Wyżykowskim.

TJ: Chociaż dzisiaj Baretta dostał za swoje to musze się z nim rozprawić sam bez niczyjej pomocy.

KW: Dobrze ale w czym ja mam ci pomóc.

TJ: Chce żebyś ustalił walkę na Air Fire and Earth.

KW: To ciekawa propozycja ale dlaczego niemiałbym ustalić innej walki.

TJ: Bo musze to zakończyć. Nie pozwolę aby ci wszyscy kibice musieli oglądać tego wyrzutka i dlatego chce z nim skończyć.

KW: No coraz ciekawiej ale to nie jest wystarczający argument.

TJ: Tak to może to zdjęcie się przekona?

Troy daje jakieś zdjęcie Wyżykowskiemu.

KW: Widzę, że umiesz dobijać targu. Załatwione ta walka już jest oficjalnie ale pozwól , że zdjęcie zachowam.

TJ: No dobra mam kopie.

Troy wychodzi, a Wyżykowski stoi z niezbyt szczęśliwą miną.

Kamera wraca do komentatorów.

MF: No to już cztery walki na Air Fire and Earth są zatwierdzone.

RK: A jeszcze dwie poznamy.

MF: A teraz Steel Cage Match!!!

Klatka się opuszcza i gra theme Boogeymana, który wchodzi na ring. Gdy Boogey jest na ringu rozbrzmiewa theme Dark Ozza! I ten też wychodzi na ring.

Gong!

Ozz od razu rzuca się do ucieczki ale od tyłu z krat zdejmuje go Boogeyman i Dark uderza w matę. Potwór odbija się od lin i Knee Drop. Pin 1...2... Kick Out! Boogeyman podnosi przeciwnika i Irish Whip po czym Corner Clothesline ale Ozz zrobił unik. Dark wykonuje Big Boot na Boogeymanie i dodaje jeszcze Atomic Drop. Potwór chwieje się, a Ozz dodaje jeszcze Reverse STO i zaczyna wchodzić po kratach ale gdy jest już prawie na szczycie Boogeyman ściąga go za noge i ten boleśnie upada na mate. Pin 1...2.. Kick Out! Boogey wstaje i odbija się od lin po czym Leg Drop. Boogeyman podnosi przeciwnika i Irish Whip po czym dodaje jeszcze Body Avalanche! Potwór wykonuje Bulldog i Ozz na macie ale Boogeymana to nie powstrzymuje i wchodzi na narożnik po czym Diving Splash! Ale nie Dark Ozz się odsunął i Boogey trafia w mate. Obaj leżą półprzytomni i Ozz próbuje doczołgac się do wyjścia i już rękoma jest za klatką ale Boogey wciąga go powrotem i Elbow Drop i powtórka tej akcji. Pin 1...2... Kick Out! Boogeyman wstaje i podnosi Ozza po czym popycha go na liny i ten się odbija, a Boogey schyla się ale to jest jego błąd, bo Ozz zachowuje się przytomnie i potwór dostaje kopnięcie w bark. I Dark dodaje jeszcze Reverse STO. Ozz patrzy na kraty ale jednak zostaje na ringu i czeka aż Boogeyman wstanie, a gdy ten to robi wyniesienie i Powerbomb! Pin 1...2... Kick Out! Dark wstaje i podnosi przeciwnika po czym wykonuje DDT! Pin 1…2... Kick out! Ozz znowu wstaje i tym razem odbija się od lin i Leg Drop. Dark podnosi się i wchodzi po klatce na góre. Ale zanim rusza Boogeyman i spotykają się na górze i już stoją obaj na krawędzi i wymiana ciosów. Boogeyman był szybszy i Enzuigiri po którym ozz spada do ringu z samej góry klatki. I Boogey spokojnie może wyjść ale nie co on robi Diving Splash z samej góry!!!OMG!!! Ale obaj przy tym ucierpieli. I po jakimś czasie Boogey doczołguje się do Ozza. Pin 1...2... Kcik Out!!!!! Nie ma to nie koniec! Boogeyman wstaje i podnosi przeciwnika po czym uderzenie ale Ozz nie pozostaje dłużny i oddaje tym samym i zaczyna si wymiana ciosów ale to Dark był szybszy i dodaje jeszcze Irish Whip po czym podnosi na narożnik Boogeymana i sam też wchodzi na niego. Zaczyna obijać Boogeya i szykuje się SuperPlex ale potwór wykorzystuje swoją wolną ręke i zaczyna okładać Ozza, który puszcza, a Boogeyman dodaje jeszcze parę ciosów i Dark ląduje na macie, a Boogey wykonuje Diving Splash!! I Boogeyman zaczyna wchodzić po klatce ale Ozz także i znowu spotykają się na krawędzi. Znowu wymiana ciosów ale tym razem Dark szybszy i ustawia sobie Boogeya do DDT!!! Ale co ten robi zaczyna biec przy tym pchając Ozza jednocześnie i oba jednocześnie dotykają ziemi. Czy to oznacza, że walki o HWA Championships nie będzie?

Ale co to gra theme Gm HWA krzysztofa Wyżykowskiego i ten zostaj wprowadzony przez Jamesa Storma.

KW: No to mamy trudną sytuacje. Ale spokojnie ja temu zaradze. Mógłbym ustalic powtórkę walki ale na to czasu nie mamy i dlatego też ogłaszam, że na Air Fire and Earth odbędzie się walka Elix Skipper vs The Boogeyman vs Dark Ozz!!!!

Wyżykowski i Storm udają się na backstage, a Ozz trochę nieprzytomny dostaje jeszcze Goodnight od Boogemana.

MF: Ładna walka i wiele hardcorowych akcji.

RK: No dzisiaj mamy wspaniałą gale z wspaniałymi walkami.

MF: A na Air Fire and Erath będzie jeszcze lepiej.

Kamera przenosi się na Backstage gdzie Bad Boysi zatrzymują Ozza.

DF: Szefie wielki dzień nadchodzi.

DO: O czym ty mówisz.

DF: Na Air Fire and Earth cała nasza trójka będzie miała pasy i będziemy zapamiętani na zawsze.

DO: A czy ty kiedykolwiek myślałeś, że będzie innaczej.

DF: Nie.

DO: To po co mi to mówisz.

DF; No bo ja....

DO: Zejdź mi z drogi.

Frazier odsuwa się i patrzy ze zdziwieniem na Angela.

Kamera wraca do komentatorów.

MF: No ciekawe.

RK: Widać zaczynają się kłótnie pomiedzy nimi.

MF: A jak widzimy na ringu są już Polvora, Hawkins, Ryder, Rivera, Ortiz, Hyde, Snuka i The Tonga Kid.

Gra theme Jamesa Storma i ten wybiega na ring. Rozbrzmiewa muzyka Scotta Steinera i ten powoli wchodzi na ring. i jeszcze theme Bam Nellyego, który idzie na staqnowisko komentatora.

Gong!

Polvora zaczyna szybko od Huricanrany na Riverze. Ryder z Hawkinsem za to obijają już leżącego Dj Hyde. Storm wykonuje Irish Whip na Ortizie i dodaje jeszcze Corner Clothesline. Snuka dostał parę uderzeń i Reverse STO i jeszcze SSD od Steinera!!!

Na ringu już tylko 7. odpadli już Rivera, Ortiz i Snuka. Teraz Polvora w narożniku jest obijany przez Steinera. Tymczasem Storm wykonuje Last Call na Tonga Kidzie!!! A Hyde przejmuje inicjatywe nad Hawkinsem i Ryderem dzięki czemu wykonuje Double Clothesline. I Storm wyrzuca Tonga Kida! I teraz Jamesa odwraca uwagę Steinera i zaczyna się wymiana ciosów po miedzy nimi ale w końcu Scott uderza Jamesa tak mocno, że ten robi salto i dopiero upada na mate. Hyde wyrzuca Hawkinsa ale temu udaje się złapac lin i wraca na ring, a Hyde tego nie widzi i Drop kick. Ryder też już na nogach podnosi DJ i DDT. Tymczasem Steiner wykonał Spinebuster na Stormie ale dostał potem z zaskoczenia Huricanrane od Polvory! A Hawkins z Ryderem wyrzucają Dj Hyde i już tylko piątka na ringu. Storm wstał i razem z Polvorą podnosza Steinera ale ruszają na nich Hawkins i Ryder z Clotheslinami ale od razu odbijają się od lin i Podwójny Spinning Wheel Kick na Steinerze. Zack i Curt łapia Polvore i go wyrzucają! Major Brothers zaczynają tauntować ale co to od tyłu atakuje ich Steiner i od razu Big Bootem wyrzuca Hawkinsa, a Ryderem rzuca w narożnik. Jednak w brzuch kopie go Storm i Elevating DDT! James od razu zakłada Sharpshooter!! Ale co to Ryder przerywa kopiąc w twarz Storma i potem wchodzi na narożnik po czym Frog Splash na Jamesa ale tamten się odsuwa i Zack trafia w mate. Wszyscy trzej leżą i pierwszy wstaje Scott Steiner, który podnosi Rydera i wyniesienie po czym Super Samoan Drop!! Jednak Steiner zostaj powalony przez Last Call od Storma. James podnosi Rydera i go wyrzuca ten jednak łapie się za liny i udaje mu się wrócić na ring. Storm to widzi i próbuje Clotheslinu ale Ryder go wynosi i Firemans Carry za ring! Zakc zaczyna tauntować i to błąd, bo Scott Steiner wynosi go i SSD! Po czym Big Poppa Pump znowu wynosi Rydera i Powerslam za ring!!! Scott Steiner wygrywa.

MF: Ładna walka.

RK: Tak ale co o swoim przeciwniku myśli Bam Nelly.

BN: No myślalem, że będzie trudniej ale jeśli mam mieć sparing to niech będzie.

MF: No dobrze ale przyznaj, że Steiner ma wspaniały dzień.

BN: Własnie dzień ale nie będziemy walczyć dziś, a bez farta nie ma ze mną szans.

Na ringu są już stoły z kartkami i Krzysztof Wyżykowski.

KW: To juz końcówka dzisiejszego dnia ale jeszcze jedno wspaniałe wydarzenie. Chciałbym przedstawić legende wrestlingu, która dzisiaj jest z nami.......Bill "Da Man" Goldberg!!!!!!!!!!

Gra Theme Goldberga i ku uciesze fanów ten wybiega na ring.

BG: Witam wszystkich fanów wrestlingu tu zgromadzonych. Jestem tu dziś aby dokonać czegoś historycznego dla tej federacji. Ja zroię ten ostatni krok przed ich pierwszym PPV. A więc od czego zaczynamy?

KW: Od walki Paweł nastula & Michael Nakazawa vs Bad Boys!

Goldberg podchodzi do stolika i bierze do jedną kartke.

BG: I będzie to niesamowite jak każdy Cascket Match!!!!!!

KW: No nieźle. To teraz Trent Baretta vs Troy Jackman.

Bill bierze następną kartke.

BG: No będzie gorąco, bo zmierzą się oni w Inferno Matchu!!!

KW: Coraz lepiej. Zobaczmy co się będzie dziać podczas walki Tyleraz Blacka z Yoshitatsu.

Da Man bierze kolejną karteczkę.

BG: To bedzie hardcorowy Ladder Match!

KW: Ło jezu co to będzie! Teraz Bam Nelly vs Scott Steiner!!!

Bill bierze karteczkę.

BG: Obaj nie są specjalnie młodzi ale któryś pozna smak śmierci w trumnie czyli Cascket Match!!

KW: No to już drugi taki! Teraz Dusty Rhodes vs Mike Knox!!!

Goldberg bierze karteczkę.

BG: Wysokie loty nam ci panowie zapewnią w Ladder Matchu!

KW: No widzę, że masz do tego smykałkę Bill. No to zakończmy na walce The Boogeyman vs Elix Skipper vs Dark Ozz!!!

Da Man bierze ostatnią kartkę.

BG: No robaki będą latać Ladder Match!

KW; Dzięki Bill. Szkoda, że tak krótko ale będziemy cię pamiętac i może się jeszcze kiedyś spotkamy w tym ringu.

BG: Chętnie. No i dziękuje

Goldberg przy swoim themie schodzi razem z Wyżykowskim.

MF: No to już koniec ale na Air Fire and Earth będą emocje.

RK: No będzie ogień, wysokie loty i nowi zmarli.

MF: Ale narazie żegnają się z państwem Mr.Fuij....

RK: I Rob Knitzky.

HWA schodzi z anteny.

Komentarze mile widziane :wink:

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• lord

1

• CelticWarrior

1

Top użytkownicy w tym temacie

Niezła gala dużo akcji ale jest parę pomyłek w tekście ale oceniam tak 4.5/6.

Boogeyman1996, ogólnie bardzo fajnie . Na kolorowo powinieneś podkreślić kiedy zaczyna się a kiedy kończy się segment . Bo trochę nieczytelne to jest. 7+/10
Już od 5 lat fan wrestlingu . Masz jakieś pytanie dotyczące gry [you] śmiało pytaj!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...