Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Który wrestler powinien mieć większy, a który mniejszy push?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jacy wrestlerzy według was ( którzy należą do jakiejś federacji ) zasługują na większy lb mniejszy push. Ja wypowiem się później.

od Przemk0 : No ja pierdziele, jak to później? To oznacza, że nie masz własnego zdania i czekasz na innych aby od nich zdobyć opinie.

Edytowane przez Ja
https://forum.wrestling.pl/topic/18664-kt%C3%B3ry-wrestler-powinien-mie%C4%87-wi%C4%99kszy-a-kt%C3%B3ry-mniejszy-push/

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KpR

2

• Ja1674304320

2

• JohnCenaKing

1

• Mik077

1

Top użytkownicy w tym temacie

Przypominam sobie, że taki temat już był, ale w tej chwili nie mam czasu go szukać...

Dziwne, szukałem, ale nie było takiego tematu. A nawet jeśli był to i tak już dawno temu...

Moim zdaniem duży push powinien dostać Sting z TNA. Bardzo dobry zawodnik który swoją świetność pokazał wiele razy ,kiedyś w WCW dziś w TNA.Jego walki podczas feudu z Vampiro były bardzo fajne a walki z Abyssem w TNA po prostu boskie(polecam na yt obejrzeć walke Abyss vs Sting prison yard match).

michal1711, o ile wiem to Sting nie występuje w TNA od BFG, gdzie stracił tytuł na rzecz AJ :P. Ostatni raz widziałem go jak stał 4 stycznia na poddaszu, czyli w jego ulubionym miejscu xD

Wracając do tematu.

Push należy się Morrisonowi. Po bardzo dobrej promocji w pierwszej połowie 2009 roku, dostał po pięknej walce z Rey'em, pas IC i..... Praktycznie słuch po nim zaginął. CO prawda występował cały czas na SD!, ale to nie było już to samo. Teraz program z Drew, spowodował, że John idzie cały czas w dół. Wg. mnie teraz jest idealny moment na push w postaci wygranej walki na RR, ale za mało pokazuje się na SD! i nie daje mu zbytnich szans.

Innym zawodnikiem, który aż prosi się o push, jest oczywiście Evan Bourne. Nie muszę chyba mówić, że zawodnik z takimi umiejętnościami powinien być Main Eventerem itp. TO już każdy słyszał. Problem w tym, że jego postać nie jest kupowana przez fanów. Brakuje mu tego czegoś. Przykład: Rey ma maskę, coś czego nie posiadają inny zawodnicy, coś co go odróżnia i co schodzi w WWE Shop jak ciepłe bułeczki. Jeff Hadry: rękawki, malowana twarz, charyzma. Dzieciakom podobał się taki odmieniec i chciały być takie jak on. To wszystko powoduje, że ludzie to kupują ----> Vinnie ma kasę ----> zawodnik większy push. Evan to zajebisty wrestler, ale brak mu tego czegoś(atrybutu), czegoś co można sprzedać....

Na mojej liście osób które powinny otrzymać push są jeszcze CM Punk i Kofi, ale nie chce mi się już rozpisywać na ich temat :P

Zawodnicy którzy mają za duży push:

Ja nie jestem typem człowieka, który mówi to samo co inni. Zazwyczaj mam inne zdanie i tak jest w tym przypadku. Nie uważam, że Cena ma za duży push, on sobie zapracował na to w 100%. Daje z siebie wszystko, promuje federacje jak nikt inny, mimo że jego umiejętności nie powalają. On ma chęci, zapał do pracy, jest idealnym pracownikiem. Za to gościem, który ma za duży push jest..... Randy Orton. W ostatnim czasie olewa wszystko jak się da. Jego umiejętności aktualnie można porównać do umiejętności Jasia. Nie wystarczy nasmarować się oliwą... Ostatnio już nawet jego RKO nie jest tak efektownie wykonywane jak np. 2-3 lata temu. Nie chcę dzielić skóry na niedźwiedziu, ale jeśli to zdarzenie z baru jest prawdziwe, to federacja powinna troszkę zmienić jego status, a za karę powinien wypromować ze 2-3 gwiazdy. Uważam, że teraz powinien pomóc w promocji Teda DiBiaste.

Więc tak.Większy push to na pewno:

-Morrison

-CM Punk, który z końcem feudu z Undertakerem się marnuje

-Cody Rhodes, jak dla mnie to on jest lepszy od DiBiasego i to on powinien miec niedlugo face turn, a nie jak planuje WWE Ted

-Evan Bourne

A mniejszy to:

-Batista

-Hornswoggle - ta opinia może wydawać się dziwna ale jak karzełek został maskotką DX to ja rozumiem to też jako push dla niego, tymbardziej jak swoim tadpole splashem kończy walki DX jak na ostatnim RAW

Zawodnikiem który zasługuje na push jest Evan Bourne. Zawsze z zaciekawieniem oglądam jego walki i nie mogę oderwać się od telewizora czy monitora. Potrafi on stworzyć jedne z lepszych walk w WWE. Zawsze nasuwa mi się pytanie dla czego Vince go traktuje w taki sposób. Ten zawodnik zasługuje na ogromy push. I jeśli dalej nie będzie otrzymywał żadnego pushu mam nadzieje że przejdzie do TNA gdzie docenią jego talent.

Drugim zawodnikiem jest R-Truth. Jego walki również oglądam z zaciekawieniem. I wydaje mi się ze jest w sam raz na kandydata do pasa WHC. Mógłby stworzyć świetne walki w ME. I mam nadzieje że kiedyś WWE doceni jego talent.

Zawodnikiem który dostaje za duży push to John Cena. Wkurza mnie kiedy cały czas kręci się koło najważniejszego pasa w WWE. Przejadłem się nim. Chciałbym aby WWE odsunęło go na jakiś czas od WHC czy WWE title. Mógłby stworzyć kilka ciekawych feudów nie o pas. :)

• Urządzenie:  Android

michal, co do R-Trutha w pełni się zgadzam. Publiczność reaguje na niego naprawdę świetnie: gdy wychodzi ze swoim "What's up!" wszyscy cieszą się, śpiewają wraz z nim. Gdyby tylko chcieli go wypromować, zrobiliby to, bo on ma predyspozycje na ME - świetny High Flyer (a HF' ów ludzie uwielbiają widzieć w walkach z gigantami typu Khali, Kane, Big Show), jego speeche też są nawet niezłe, choć ja w tamtym roku widziałem chyba 2 - na święta gdy rozdawał DVD o Jeffie i przed Bragging Rights, a w tym roku żadnego, chciałbym, żeby dostał chociaż IC Title. Ale kariera na scenie niezależnej zwykle psuje karierę w WWE - jedynym chyba wyjątkiem CM Punk i być może Danielson, bo jemu planują duży push. Ale WWE pomimo tego, że olewa TNA, jego byłych wrestlerów niezbyt dobrze traktuje: Christian gnije na ECW i właściwie nie wiadomo co z nim będzie, R-Truth siedzi w midcardzie, Jeff niby miał push na główne pasy, ale i tak stosunkowo niewielki (2 WHC reigny, z czego jeden kilkuminutowy, a drugi miesięczny i pojedynczy reign jako WWE Champion).

Evan Bourne też jest świetnym High Flyerem, prawda jest taka, że każdego zawodnika w WWE bookerzy mogliby wepchnąć do Main Eventu, gdyby tylko chcieli/ mieli zgodę. Evan dla mnie pasuje świetnie na mistrza United States, mogliby mu dać feud z Mizem i wypromować go choć trochę. Nie wiem czy w TNA go docenią, bo tam mają za duży roster jak na jedną tygodniówkę.

Trochę powinni przystopować z pushowaniem Drew McIntyre' a - ulubieńca Triple H. Dla mnie nie jest w ogóle wiarygodny jako Intercontinental Champion, mam nadzieję, że jego przygoda z pasem zakończy się za tydzień. Chłopak ma głos jak po alkoholu i speeche straaaasznie nudne (pamiętacie "The party is over"?), choć w ringu nie jest najgorszy.

Ja bym może zaczął od Sheamusa.Lubię go jako zawodnika ale nie podoba mi się to że rozwalił Cene ( teraz pewnie spadnie lawina krytyki) Ale tak bo jeśli już ma dostać największe odznaczenie w WWE to przez walizkę po MITB.Jeśli teraz straci pas na rzecz Ortona to już w ogóle lipa bo Jeff ile lat starał się żeby zdobyć w końcu ten pas WWE,co prawda zdarzały mu się duże wpadki ale według mnie był i jest na prawdę dobrym zawodnikiem i pas stracił po miesiącu... Dlatego jeśli teraz Sheamus straci pas to może jeszcze ta o niego zawalczyć jako pretendent,ale żeby mistrzem nie był przynajmniej jakiś czas,tylko wtedy kiedy już każdy już się trochę że tak powiem oswoi.

A push powinni dać Evanowi na którego nie mogę patrzeć jak przegrywa walkę po walce a jak ma wygrać to w walce tag team i to w drużynie z Hornswogglem... powinien dostać jakiś Push i pofeudować o pas US.

I również Push powinien dostać kane chociaż w jego przypadku nie wiem o co mógłby walczyć o World Title ? On już od tylu lat dostaje w dupe od Vince'a że już mi nawet jako mistrz nie pasuje.

i To by było chyba na tyle,jak coś sobie zkminie to napisze!

Nie będę oryginalny jeśli powiem, że na push zasługują Morrison i Evan, ale Dolph Ziggler też zasługuje na push i chciałbym, aby to on odebrał "Drewnowi" pas IC ,a Morrison niech się wpieprzy na main event wrestlemani i będzie 4 w walce o WHC, wyobraźcie sobie jak 3 zawodników pinuje Undertakera (naraz) , ten odchodzi, czegoś takiego nawet Undertaker by nie przerwał, a zwyciezscą zostaje ten, który był na samej górze :roll: (no dobra mam trochę za dużo wyobraźni :lol: )

Na mniejszy push zasługują HBK i HHH, no ale oni sami sobie pushu nie odbiorą :???:

Domio właśnie wczoraj myślałem a dokładniej dzisiaj po północy ;d kogo mogli by bardziej podpushować i właśnie chodziło mi o Zigglera.

Jak wiemy ten zawodnik zapowiadał się że niedługo będzie ME razem z Johnem Morrisone.John do tego zmierza i już niedługo myślę że nawet w tym roku zawita jako już prawdziwy ME.Co do Zigglera OK miał dostać pas Interkontynentalny i co ? Na Night Of Champions nie wygrał z Reyem potem wielokrotnie dostawał do tego tytułu pretendenta i znów go nie zdobył.I ani nie zbliżają go do tego ME bo wygranie z Kane'm i to przez odliczenie poza ringowe to nie wyczyn ,poza tym tak jak wcześniej wspominałem,że od dłuższego czasu wygrana z takim zawodnikiem jak Kane to nie jakiś prestiż...dlatego po prostu szkoda Dolpha.Zawsze jest możliwość że powalczy z Drew,chyba że ten straci pas na rzecz Morrisona ale nie sądzę bo John ma już otworzoną drogę do ME!

No to tak większy push jeśli chodzi o WWE na pewno należy się Evanowi Bournowi, który jest obecnie najlepszym high flyerem tej federacji. Chavo, który ma umiejętności ale jest potwornie szmacony. Kanowi no rozumiem nie chce głównych pasów ale chociażby jakiś tag i pasy TT, bo mu się na pewno należy. Shelton benjamin przynajmniej mu pas ECW by dali, bo on zasługuje na WWE Championship, a siedzi w ECW bez pasa.

No i teraz komu mniejszy. Na pewną lizaczom Triple H czyl Sheamusowi i McIntryemu. Undertakerowi, bo on z dzisiejszą forma powinien odpoczywac w domu i w lepszej formie wrócic, bo nic nie pokazuje. Batista no poprostu powolny, cztery ciosy, a kręci się koło głównego pasa federacji. Randy orton czyli gość, którego nie rozumiem jest w federacji dzięki ojcu i dostaje push, a przez niego został wyrzucony Mr.Kennedy i opluł dziecko za takie coś WWE powinno ukarać go zawieszeniem. I do tego jest drewnem.

Mr. Boogeyman1996 wymienił kilku zawodników, którzy z kolei dla mnie powinni obracać się wokół pasów z pushem jeszcze przez dłuższy okres czasu. Przyznam jednak rację z Takerem, który mając kontuzję troszkę zatracił swoje walory, a poza tym powinien odpocząć, by naród "chciał" świeżego "grabarza" :grin: Orton jest akurat w moim uznaniu super zawodnikiem i bardzo efektownym wrestlerem. Za potwierdzenie moich słów niechaj świadczy publikowany ostatnio wywiad z gościem WWE, który na pytanie o ulubionego zapaśnika kilka razy wymienił Randy'ego. Poza tym ze Żmijakiem :grin: podobno można przerabiać wszystkie numery w ringu, gdzie można mieć 100% pewność na fachowe ich wykonanie. Skurczybyk Orton budzi kontrowersje, ale która wielka gwiazda ich nie wzbudza :?: Wydaje mi się, że historia z gumą i dzieciakiem są wyssane z palca po to, by wydębić od niego $$$, a nawet mnóstwo $$$$ :grin: Krótko mówiąc jest dobry, ma tego świadomość i niech tak zostanie. Walka z Celtic Warriorem zapowiada się doskonale. Nawiasem mówiąc on także zasługuje na ogromny i długotrwały push...

Boogeyman1996 zauważyłem w kilku Twoich wypowiedziach na forum ogromną niechęć głównie do Undera a także innych np. Ortona. Chciałbym Ci uświadomić że Taker nie potrzebuje żadnego pushu,ponieważ już za swojej kariery jest legendą i wybitnym wrestlerem i każdy darzy go ogromnym szacunkiem,no dobra prawie...Co do Ortona to zauważ że jest on obecnie heelem numer 1 w WWE,możesz go nie lubić,nienawidzić za to jaki jest ale ja kupuję to jaki jest w 100% i jest moim ulubionym wrestlerem. Prawda że ostatnio jego walki nie porywały,ale nie każdy moze zapierniczać efektownie po ringu jak np. Rey. Co do tej gumy to nie wiem dlaczego w to uwierzyłeś...wierzysz w każdą historię napisaną przez żądnych sensacji dziennikarzy???Co do HHH to nie ma nawet szans na jakikolwiek mniejszy push-potraktuj odsunięcie go na kilka miesięcy od pasa WWE za coś takiego. Co do Batisty,Drew i Shemusa to sięzgodze, bo Bastista mając takie doświadczenie powinien prezentować więcej a Drew i Shemus nie porywają mnie jako mistrzowie,nie jestem do nich przekonany...

Mniejszy push:

1. Drew McIntyre - fatalny w ringu, tragiczny glos, cienki wyglad, na chwile obecna chyba najbardziej nie trawie go z calego SD.

2. Batista - umiejetnosci mierne, perpektywiczny tez nie jest, a ciagle musze go ogladac krecacego sie wokol glownego pasa.

3.Matt Hardy - z taka forma w pojedynke rozwalajacy Hart Dynasty? dla mnie nie do przelkniecia.

4. Khali - za sama obecnosc w WWE zwazywszy na jego skillsy;]

5. Horn... karzel- nie wiem czy mozna go tu umiescic, ale wcale mnie on nie smieszy, dodali go do DX nie wiem po co i dlaczego? jedyna akcja jaka wykonuje czyli ten splash wykonuje fatalnie i w ogole zajmuje czas antenowy;p

Wiekszy push:

1. Christian - nie wiem czy nie najlepszy wrestler w WWE, poklady charyzmy, swietne mic skillse i kapitlany ringowo a ciagle na zeslaniu w ECW:(

2. John Morisson - on zdecydowanie powinien pukac do bram ME, swietny w ringu i bardzo perspektywiczny

3. Cody Rhodes- wiele osob sie nie zgodzi, ale mi Cody od poczatku Legacy podchodzil bardziej niz Dibiase, a obecenie po nabraniu masy i poprawieniu ring skillsow wolalbym go ogladac w ME niz Sheamusa.