Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Flair/Twitter, D`Amore, The Band, Bójka na tapingu, Okada, M

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kolejny wrestler może pochwalić się swoim kontem na Twitterze. Jest nim Ric Flair, a jego oficjalny adres to: twitter.com/RicFlairNatrBoy.

Scott D`Amore, które pracuję jako road agent dla TNA, przeszedł niedawno operację barku. Ból doskwierał mu od dłuższego czasu a był on oczywiście pokłosiem jego wcześniejszych...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-flairtwitter-damore-the-band-bojka-na.html
https://forum.wrestling.pl/topic/18620-flairtwitter-damore-the-band-b%C3%B3jka-na-tapingu-okada-m/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

1

• Ja Myung Agissi

1

• Stuner

1

• Naseem Achmedov

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Na ostatnich nagraniach Impact! doszło do bójki między Awesome Kong i Bubba The Love Sponge. Awesome Kong widocznie słucha wypowiedzi Bubby i nie spodobały się jej jego komentarze pod adresem tragedii w Haiti. Tu trzeba podkreślić, że Kong nie przeszła obojętnie, obok wydarzeń na Haiti i wystąpiła nawet na gali z której zysk miał wspomóc ofiary tragedii. Otóż wg Bubby, Kong rzuciła się na niego z pięściami, krzycząc „to za Haiti,” a on jak prawdziwy dżentelman nie oddawał i schował się za podwójną gardą. Jednak inne źródła podają, że nie do końca tak to właśnie wyglądało. W każdym bądź razie obydwoje w końcu rozdzielono i wysłano do domu.

Hulk Hogan zdążył już się odnieść do całej sytuacji i wręcz domagał się zwolnienia Awesome Kong.

Delikatnie mówiąc Bubba od początku nie jest potrzebny w TNA, a jego "urocze" wypowiedzi odnośnie Haiti powinien zachować dla siebie. Skoro federacja tak bardzo zabiega o nowych fanów, to niech nie zachowują się jak anorektyczne dzieci w cukierni.

Stanowisko Hogana jest moim zdaniem na podobnym poziomie co wypowiedzi jego przyjaciela.

https://forum.wrestling.pl/topic/18620-flairtwitter-damore-the-band-b%C3%B3jka-na-tapingu-okada-m/#findComment-165058

To jak zachował się Bubba i Hulk woła o pomstę do nieba. Mam nadzieje że Dexie nie zwolni Kong.

Co do ringu, to ja jestem po stronie fanów 6-kątnego, bo był odskocznią od WWE. Teraz TNA robi się kopia fedu Vinca a Hulk staje się McMahonem (niestety). Coraz bardziej trafia do mnie argumentacja Double J(czy to był storyline czy nie ale miał 100% - Hulk niszczy TNA od środka tymi zmianami). Do tego ta cenzura. Oj panie Hogan, długo pan nie pociągnie. A miało być tak pięknie. Nowe gwiazdy, nowy iMPACT Zone czy druga tygodniówka a na razie winnika że Hulk robi z TNA przystań dla swoich kumpli.

https://forum.wrestling.pl/topic/18620-flairtwitter-damore-the-band-b%C3%B3jka-na-tapingu-okada-m/#findComment-165059

To nie Hogan długo nie pociagnie, tylko TNA. Hogan da sobie radę, bo to cwany lis. A TNA straci starych fanów, a później "nowych" fanów, bo TNA pogrąża się w gównie.

WWE to sobie może na takie "akcje", jak cenzura pozwolić. Tutaj zwiastuje to szybkie bankructwo Pani Carter.

Tak na marginesie to nienawidzę takich poprawnych politycznie cwaniaczków. Co to za argumentacja: "czy chcielibyście, aby wasze dzieci oglądały takie rzeczy, bo ja nie". Wrestling nie jest dla dzieci! Kiedy te barany się tego nauczą. Udawane, nie udawane, ale jest to jakaś forma przemocy. Wrestling pozwoliłbym oglądać dopiero gimnazjaliście, a podstawówka to niech se Power Rangers ogląda ...

https://forum.wrestling.pl/topic/18620-flairtwitter-damore-the-band-b%C3%B3jka-na-tapingu-okada-m/#findComment-165130

TNA straci starych fanów, a później "nowych" fanów
Tak,to prawda.Jak TNA chce,to niech cenzuruje,lub inne rzeczy które robi WWE.Rezultatem będzie bankructwo TNA.Przyznam się szczerze,że już odliczam miesiące do bankructwa firmy pani Carter.Może przesadzam,ale mam takie odczucia.
https://forum.wrestling.pl/topic/18620-flairtwitter-damore-the-band-b%C3%B3jka-na-tapingu-okada-m/#findComment-165140

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Sądzę, że gdyby Kong na prawdę chciała pierdolnąć Bubbie The Love Sponge'owi, to faceta zbierali by z gleby i nie pomogłaby mu podwójna garda:))) Myślę, że Awesome trochę postraszyła pyskacza a ten poleciał z płaczem do koleżki, Hogana.

Nie wiem kto jest bardziej żałosny - Bubba, który publicznie puszcza tak frajerskie teksty (i jak w świetle tego wygląda TNA, skoro jeden z jej "pracowników" rwie sobie łacha z tragedii na Haiti?) że sam bym mu chętnie zatkał gębę butem:/, czy Hogan, który przychodząc do TNA spuszczał się nad tym, pod jakim to jest niesamowitym wrażeniem talentu Kong i tego, jaką robotę babka wykonuje, a teraz nagle wyskakuje, że powinni ją natychmiast zwolnić (bo postraszyła kolesia Hulka). Bolea powinien chyba jednak przedkładać interesy Federacji (Kong to filar - dosłownie i w przenośni:) - dywizji Knockouts'ów) nad swoje własne widzimisię i "lojalność" wobec kumpla.

Ciekawe, czy gdyby TNA pozyskało Ortona (fantastyka. Wiem.), nad którym tak się rozpływał Russo, to czy po pierwszym jakimś wyskoku Randy'ego (a tego moglibyśmy być pewni) Hogan także by optował za tym, by Vipera wyjebać z biegu na zbity pysk?

https://forum.wrestling.pl/topic/18620-flairtwitter-damore-the-band-b%C3%B3jka-na-tapingu-okada-m/#findComment-165180

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      I nawet samo to, że takie story mogliby zaprzepaścić to też jest właśnie bardzo mocny argument, który zasugerowałem, no dlatego osobiście uważam, że dużo więcej Cena, fani i ogólnie inni wrestlerzy zyskają na tym, że Cena nie zawalczy o ten główny tytuł na WM niż jakby o niego zawalczył, ale no zobaczymy na co WWE postawi.
    • HeymanGuy
      W sumie to wiele się nie rozpisze, poza kontem założonym na BGŻ żeby mieć dostęp do tematu Kobiety +18 i kontem na Ringskillu gdzie w któreś wakacje miałem za dużo czasu i byłem mocno aktywny na forum to bardzo dużo grałem na różnych PBF i e-fedach, to mnie bardziej jarało. Jest ktoś z przeszłością w takich grach na tym forum? Może się znamy?  
    • MattDevitto
      Wiele emocji w sieci wywołuje oglądalność pierwszego RAW na nowej platformie. Stąd też jestem ciekawy jak u nas na forum ludzie zapatrują się na wynik uzyskany przez HHH'a i spółkę. Dla przypomnienia: Czy powyższe liczby są zadowalające? Czy jednak rację mają Ci, którzy zwracają uwagę na to, że mimo wytoczonych potężnych dział ta liczba nie robi wrażenia, szczególnie jeśli chodzi o Stany Zjednoczone?
    • IIL
      Od dawna interesuje mnie polska scena wrestlingowa. Na przestrzeni lat w sieci pojawiło się wiele różnych stron poświęconych wrestlingowi, które niestety odeszły w zapomnienie.  Chciałbym, aby ten wątek służył dzieleniem się różnymi linkami do stron zapisanych w Internet Wayback Machine jakie zapamiętaliście z dawnych lat. Dzięki temu pamięć o nich nie zaginie i kto wie, może znajdą się również ich autorzy i uda się je jakoś przywrócić do życia jako np. część archiwum forum (jak to było w przypadku Archiwum forum BGZ Wrestling).    Na dobry początek lista tego, co udało mi się wykopać osobiście...  attitude.pl/forum - warto zacząć od archiwalnej wersji tego właśnie forum. Tak mniej więcej wyglądało to miejsce, gdy zacząłem zaglądać tutaj po raz pierwszy: Attitude Wrestling Forum :: Strona G³ówna WEB.ARCHIVE.ORG Ciekawe jest tutaj to, że w kopiach zapisu forum Attitude znajdują się również archiwalne zapisy shoutboxa.  forum i portal BGZ Wrestling Portal: BGZ Wrestling Forum: Najlepsze Polskie Forum Wrestlingowe :: WEB.ARCHIVE.ORG Forum: BGZ Wrestling Forum :: Strona G³ówna WEB.ARCHIVE.ORG Serwis Ultimate Wrestling Portal: Ultimate Wrestling - Newsy, profile, biografie, felietony, wyniki, raporty. Portal fanów wrestlingu. U nas dowiesz siê wszystkiego na ten temat! WEB.ARCHIVE.ORG Ultimate Wrestling - Newsy, profile, biografie, felietony, wyniki, raporty. Portal fanÃw wrestlingu. U nas dowiesz siê wszystkiego na ten temat! Gra UWF: Ultimate Wrestling Federation :: Strona G³ówna WEB.ARCHIVE.ORG Forum: Ultimate Wrestling :: Strona G³ówna WEB.ARCHIVE.ORG wrestlingmania.prv.pl - forum z którego wyłoniło się później UltimateWrestling https://web.archive.org/web/20050128021224/http://www.wrestlingmania.prv.pl/ wcw4life.prv.pl - strona o WCW WCW 4 life WEB.ARCHIVE.ORG NajwiÃksza polska strona po¶wiêcona WCW nwo-4life.prv.pl - bardzo ładna i rozbudowana strona poświęcona historii stajni nWo. Ktoś zna autora tej strony? New World Order WEB.ARCHIVE.ORG Wszystko o nWo   Pro Wrestling Quiz - gra quizowa autorstwa @ Maxi4 , działająca najpierw na UltimateWrestling, a następnie pod domenami pwq.xad.pl i pwq.nmj.pl. Osobiście uwielbiałem tę zabawę. PWQ na forum UW: Ultimate Wrestling :: Zobacz Forum - PWQ WEB.ARCHIVE.ORG pwq.nmj.pl pwq.nmj.pl :: Strona G³ówna WEB.ARCHIVE.ORG 4-corners.pl / wrestlingforum.pl - forum, które założyłem i prowadziłem od 2009 do 2013 roku https://web.archive.org/web/20120521025529/http://wrestlingforum.pl/ prowrestling.pl - portal, który zbierał informacje z polskiej sceny w jednym miejscu, przeprowadzał wywiady, itd. Wrestling - Polska Scena Wrestlingowa WEB.ARCHIVE.ORG ringskill.pl - forum o wrestlingu RingSkill - Forum o Wrestlingu • Strona główna forum WEB.ARCHIVE.ORG   Jest tego o wiele więcej, także temat będzie rozwijany Nigdy nie byłem e-fedziarzem, ale na przestrzeni lat przewinęło mi się wiele for o tej tematyce. Może znajdą się tutaj dawni gracze, chcący odkopać część tej historii?   Jakie z w/w stron odwiedzaliście? Co pamiętacie z tamtych czasów? Zapraszam do dzielenia się linkami i dyskusji na temat dawnej polskiej sceny wrestlingowej.
    • RomanRZYMEK
      Tydzień temu pisałem, że boję się, że przez zmianę formatu na 3h poziom spadnie na łeb na szyję, ale ten SmackDown wypadł serio bardzo przyjemnie! Oglądało mi się go nawet lepiej niż RAW na Netflixie, ale po kolej:   - Nie pierdola się w tańcu - Romek po spławieniu Solisty chce odzyskać to co jemu należne. Heyman w promo z Rhodsem brzmiał już bardziej jak Heyman którego znamy z ostatnich lat Bloodline - „That’s a Spioler!”. W sumie to dosyć logiczne, ale chciałbym zwrócić uwagę na jeden fakt - fani na arenie w reakcji na słowa Heymana o chęci odzyskania pasa przez Romka nie dali już prawie żadnego popu. Zamiast tego pojawiły się chanty “Cody”. Mimo że Title Run Romka oceniam jako najlepszy w XXI wieku, to ludzie nie chcą oglądać go znowu z pasem. Ewentualny program z Rhodsem o pas wróciłby Romka do punktu wyjścia - fani znowu by się od niego odwrócili. Mi to na rękę, bo Reignsa ogląda się najlepiej jak jest Heelem czy Tweenerem (patrz program z Undertakerem i słynny segment - This is My Yard Now). Plus też za to, że nie robią z nas debili jeśli chodzi o Romana - od czasu jego powrotu nie dał żadnego słodko pierdzacego proma, że kocha fanów ITP. Dalej jest Tribal Cheefem, tylko dzięki strory z Solo ludzie automatycznie opowiedzieli się po jego stronie.     - Kevin Owens używa tak logicznych i trafnych argumentów, że nie chce się na niego buczeć. Wiedziałem po tym segmencie na RAW gdzie Cody zbija piony z Rockiem, że Kev wyciągnie to Cody’emu i słusznie. Plus jeszcze ten argument, że przez Rhodesa Reigns znowu odbudowuje swoje wpływy i zatruje federacje - zajebiste. Uwielbiam takie przecinanie się różnych historii, kiedy ma to sens i podłoże storylineowe.     - Mochy początek Tiffy - bardzo fajne promo. Nie ma słodkiego gadania, to Tiffy Time. Podoba mi się jak prowadza poszczególne postacie. To nie jest tak, jak za Vince’a, że każdy Heel czy Face ma się zachowywać tak samo. Nie. W erze Tryplaka fani utożsamiają się z postacią, a nie z Heelem/facem.     - ciekawy jestem co z Solo. Dzisiaj się nie pojawił, ale nowe Bloodline, a raczej Fatu dzięki temu mają szansę żeby jeszcze bardziej zaistnieć. Przy promo Fatu przed walką nie było już „I love you Solo”, czyżby rozbrat z Solistom? 
  • Dodaj nową pozycję...