Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fikcyjne WWE ( czyli zabawa w bookera )

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jakby ktoś się pytał:

-Będą wszystkie gale, ale np. na zwykłym Raw w np. marcu będzie mogło być np. TLC.

-Nie będzie walk div, a wrestlerzy będą wszyscy, któzy są na stronie WWE.com oprócz Big Dick Johnsona.

Dodano: 2010-01-19, 13:57

1. walka

Walka fatal 4-way ( no dq ) o pas United States Championship między The Mizem, Kofim Kingstonem, Chrisem Mastersem i Chavo Guerrero.

Biją się Miz i Maters z wyraźną przewagą Masterpieca. Kofi Kingston ucieka poza ring, a Chavo tauntuje. Maters wciąż bije się z Mizem. Kofi wraca zza ringu z krzesłem, którym uderza w twarz Chavo Guerrero. Kofi dalej uderza leżącego Chavo krzesłem, a następnie pinuje go. Sędzia doliczył do 1. W tym czasie Masters zakłada Mizowi Master Locka, ale przeszkadza mu Kofi. Chavo idzie po krzesło, a następnie okłada nim Kingstona. Miz atakuje, a następnie pinuje Matersa. Sędzia nie dolicza nawet do 1. Kofi nokautuje Chava, po czym zostaje wyrzucony z ringu przez Chrisa Mastersa. Masters zakłada na Mizie kolejnego master locka. Miz już ma się poddać, lecz Mastersowi przeszkadza Chavo. Miz leży na brzuchu, Kofi wciąż poza ringiem,a Chavo okłada pięściami Mastersa. Wszyscy oprócz Chava leżą. Chavo robi Frog Splash na The Miza, po czym go przypina. 1...2...Kofi mu przeszkadza! Masters wstał i znokautował Kingstona. Leżący Miz jeszcze ''podstawia nogę'' Mastersowi, po czym wszyscy leżą. Po chwili cała czwórka wstaje, ale tylko Masterpiece się nie ''chwieje''. Chris atakuje Miza, który upada, po czym Masters zapina master locka na Chavo\Chavie. Kofi już ma mu przeszkodzić, lecz wstaje Miz który jeszcze '' nie wie co się dzieje'' i atakuje Kingstona. Chavo się poddaje i Chris Masters jest nowym United States Championem! Po walce Chavo i Kofi ''wkurzają'' się na Miza. Sam Miz też się na siebie wnerwił.

A już niedługo 10-man Battle Royal. Kto w nim wygra będzie pretendentem do pasu Intercontinental Championship. Skład Battle Royal to: Finlay, Matt Hardy, TGK, CM Punk, Undertaker, D. Ziggler, Batista, Shad, Y2J i Rey Mysterio. Walka zostanie dodana dziś wieczorem, bądź jutro rano. Planowany jest też nowy pas ECW Tag Team Champion! Niedługo także walka Mike Knox&Kane vs. Curt Hawkins&Eric Escobar, a także 10-man Battle Royal. Kto je wygra będzie walczyłz Sheamusem o pas WWE. Skład to: Mark Hney, HBK, HHH, Chavo Guerrero, Carlito, Big Show, R.Orton, S.Marella, Cody Rhodes i Evan Bourne.

[[podpis]]
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja1674304320

2

• Stuner

1

• Vercyn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Linux

Biją się

Bić to się mogą dzieci w piaskownicy, a wrestlerzy czy zapaśnicy to raczej walczą. A do tego biją się, tzn. że Miz bije się (czyli Miza), a Masters bije się (czyli Mastersa).

Ja, czemu tego nie dasz do kącika booker'a tylko do Fed Fantasy? Ty to sam wymyśliłeś czy opisałeś walkę z SvR 10?
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Nie wiedziałem, że jest temat kącik bookera.

Dodano: 2010-01-20, 15:59

Ogłoszenia:

Następną walkę dam jutro, bądź jeszcze dziś wieczorem.

Z powodu zwolnienia Erica Escobara z federacji WWE walka Mike Knox i Kane kontra Curt Hawkins i Eric Escobar została odwołana.

Dodano: 2010-01-20, 16:03

I nie wiem o co Ci chodzi, VercynGetorix z tym ''Miza'' i ''Mastersa''.

[[podpis]]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
    • Mr_Hardy
      Walka słaba, ale theme song do którego wychodził przeciwnik Mondo to chyba theme El Generico.
    • KyRenLo
      Oho. Gunther już gotowy do akcji 
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 7 Data: 29.11.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Mutsu, Aomori, Japan Arena: Mutsu Maeda Arena Publiczność: 1.208 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Haruo Murata & Milano Collection AT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • MattDevitto
      Z racji tego, że streamują to też na kanałach WWE ciężko o jakieś większe oszacowanie. Ja osobiście czasem spojrzę, ale obecnie zdecydowanie bliżej mi do CMLL - produkt jest po prostu lepszy. W AAA brakuje mi w tym wszystkim ciągłości, chyba, że w końcu będą regularnie transmitować kolejne gale.
  • Dodaj nową pozycję...