Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaki ring powinien być w TNA?

Jaki ring powinien być w TNA?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki ring powinien być w TNA?

• 4-kątny
      33
    • 6-kątny
      70

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przez to ,że ZBoWiD który przyszedł razem z Hoganem do TNA nie może dostosować się do 6-kątnego ringu to od razu chcą wszystko zmieniać.

Jestem zdecydowanie na NIE stary ring bardziej pasuje do nazwy federacji.

Mój głoś na ring 6-kątny.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

5

• Ceglak

2

• mistico

2

• Menez

2

Top użytkownicy w tym temacie

6-katny ring wprowadziło AAA i również nadal taki używa, więc TNA w tym nie jest wcale orginalny, aczkolwiek lepiej się wyrózniac choć ringiem, jak sie przypomina obecnie kopie WCW.
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

teraz juz nawet nie wyroznia sie ringiem. Nowa rampa, nowy ring i niezadowolona publika na Genesis chantujaca 'We want six-sides!'.

• Urządzenie:  Windows

Spoiler z Genesis:

Teraz to nie ma ani sześciokąta (a ten kwadrat co jest, wygląda jak zrobiony z zapałek) , ani nawet schodków do niego, rampa jest na wysokości apronu, miejsca między barierkami, a ringiem nie ma praktycznie w ogóle, nie ma tych bocznych przejść do korytarzy obok rampy (gdzie zawsze toczyły się walki FCA), z wyjątkiem miejsca na stoły komentatorskie (wywalili ich tak daleko od ringu, więc niech się w przyszłości nie dziwią dlaczego fani narzekają na spadek jakości komentarza), ale to i tak strasznie mało, zamiast dwóch tuneli (po jednym dla face'ów i heeli) po dwóch stronach "sceny" mamy jeden na środku, dziadowskie nowe logo bez "iksa" w podstawie... Tak wracając do tego braku miejsca... Chyba nie prędko zobaczymy jakiś Falls Count Anywhere Match, większej ilości żadnej broni... bo niby jak ktoś wyciągnie je jedynie spod jednej strony ringu ringu :P, ani nawet skoku przez liny za ring (cała dywizja X, Hernandez, Hamada, Sarita Taylor... w ich walkach właśnie taki skok był częścią prawie każdej walki), bo po prostu nie da się wyjść na ziemię poza ringiem (w prawdzie Redowi udało się wykonać taki skok w niewielkiej luce, lecz gdyby nie refleks jego samego jak i Kendricka, to twarz mistrza znalazłaby się na barierce) ,... chyba, że na rampę, ale taki skok nie będzie się różnił od zwykłego skoku na ring... Hogan przy speechu ogłupiał i niezbyt wiedział jak zripostować "We want six-sides" (sam sobie pod nosem tak "chantowałem") ze strony publiczności. Poza tym walki wydają się mega wolne... A cała otoczka jak z lat 80 (szczególnie przez ten klaustrofobiczny brak miejsca i rampę bezpośrednio połączoną z ringiem). Zupełnie jak w starym NWA i WCW

a mi tam się podoba, nigdy nie przepadałem za tym sześcio-kątnym.

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

TNA powinno sie bardziej wyróżniać od WWE i wybrałem ring:

6 - kątny

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Nigdy nie lubiałem 6scio katnego ringu. Jakoś był taki dla mnie zawsze- 'chujwiejaki'. Ale jak zmienili go na standardowy to zdałem sobie sprawe, ze ten stary był niejako znakiem rozpoznawczym TNA. Takim wąsem Lecha Wałęsy. Szkoda.

15192108424405e31546cee.jpg

stary, 6-cio kątny ring na pewno wyróżniał TNA od innych federacji. Ale zawsze mnie to jakoś odrzucało, wyglądało to nie naturalnie... mam nadzieję że taki ring się przyjmie. Minusem na pewno jest to, że poza nim jest strasznie mało miejsca, ale i przy tym 6-cio kątnym nie było wiele (chociaż na pewno dużo więcej niż teraz). Oby wyszło to federacji na plus

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Pierwsza od ponad pięciu lat gala TNA z 4-kątnym ringiem za nami. Trudno jeszcze ocenić, czy ta zmiana wpłynie korzystnie, ale za kilka-kilkanaście tygodni będziemy wiedzieć, czego możemy się spodziewać. Żałuję, że TNA porzuciło pierwotne plany, zgodnie z którymi 6-kąt miał być zniszczony. Byłoby to na pewno ciekawsze niż promo Hogana o "przywracaniu wrestlingu do korzeni" i mogło stać się osią jakiegoś feudu. Ciekawe opinie na temat nowego-starego ringu, np. ta , znajdują się w temacie o Genesis. Myślicie, że fani w Orlando długo będą skandować "we want six sides", czy też ten trend w ogóle się nie rozwinie?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Jeżeli TNA całkowicie porzuciło pomysł z sześciokątem to zupełnie mi się ten pomysł nie podoba. Nie wyobrażam sobie np. gali Lockdown na zwykłym kwadracie. Brak wielu ciekawych gimmick matchy itd, cóż mimo, że jestem fanem "normalnego" ringu to jednak przywykłem do tego, że akurat federacja Dixie różni się tym od innych. Ciekaw jestem jak to się dalej potoczy z PPV na PPV.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Urządzenie:  Android

LockDown to specyficzny przypadek, ale w tej chwili nie przychodzi mi do głowy żaden ciekawy (bo z tym w TNA różnie bywa) gimmick match, którego nie można by zorganizować na klasycznym ringu.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Większość ciekawych gimmicków wiązało się właśnie z Six Sides Of Steel, a była to klatka nieporównywalnie ciekawsza i mająca w sobie o wiele większy potencjał niż ta najbardziej popularna, więc jeżeli do tego nie wrócą to straci na tym nie tylko Lockdown.

15974308365193fac7b7921.jpg

Ja również jestem za 6 kątnym ringiem.Uważałem że jest to znak rozpoznawalny w TNA i coś co nigdy się nie zmieni.Jednak myliłem się przyszedł jeden człowiek i trzeba przyznać że wprowadził rewolucję ale jak na razie chyba nie na korzyść.Dzięki 6 kątnemu ringowi już to wcześniej pisałem wrestlerzy mieli większe pole do popisu bo mieli więcej narożników i więcej miejsca do walki.Dlatego 6 kątny RING GÓRĄ!!!

niby zawsze kojarzylem TNA z ringiem 6katnym, ale jednak kazda szanujaca federacja miala ring 4katny wiec chyba dobrze zrobili;]

moj glos na 4katny

Zostajemy przy sześcio-kątnym ringu . Tradycja ! Nawet go Hulk nie dotykaj :P
Już od 5 lat fan wrestlingu . Masz jakieś pytanie dotyczące gry [you] śmiało pytaj!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...