Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BAW#1 17.01.10

Czy podobała Ci się pierwsza tygodniówka ??  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobała Ci się pierwsza tygodniówka ??

• Tak
      3
    • Tak sobie
      2
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Na wejście song oficjalny BAW'u-

Saliva - Superstar)

Josh Mathews : Witamy! Dzisiejszy wieczór BAW(cz.Bi Ej Dablju) komentować będą dla Państwa Josh Mathews i

Tazz : Tazz...

Josh : Dzisiaj zaczniemy od podania tegorocznych gal na BAW.

Tazz : Oto one :

Josh :

1.Royal Rumble(Styczeń)

2.No Way Out(Luty)

3.Wrestlmania 26(Marzec)

4.Backlash(Kwiecień)

5.Eliminator Game(Maj)

6.BAW Records(Czerwiec)

7.Summerslam(Lipiec)

8.Turning Point(Sierpień)

9.X-Wrestling(Wrzesień)

10.Bragging Rights(Październik)

11.TLC - Tables, Ladders, Chairs(Listopad)

12.Christmas Edition BAW(Grudzień)

Tazz : takie gale będą nas czekać w tym roku(uśmiech)

Josh : Jednak największym stresem będzie chyba X-Games ponieważ po BAW Records Ci którzy przegrają w walce o pas będą musieli spotkać się w ringu, w klatce(zamkniętej od góry do dołu)coś jak hell in a cell tylko, że to walka I hate Match. Tazz opowiedz na czym będzie polegać ta walka.

Tazz : Dobrze. Walka będzie polegać na tym, że ten który spinuje kogoś ten wygra i zdobędzie puchar gali a ten który przegra to znaczy zostanie spinowany będzie musiał odejść z BAW.

Josh : Otóż właśnie tak, i dlatego walka nosi nazwę i hate match. Przegrany będzie mógł powrócić do BAW, ale po jakimś wyznaczonym przez głównych tak zwanych "bossów" czasie.

Tazz:To prawda. No cóż może zacznijmy teraz od pokazania loga BAW.

Josh: Proszę o to ona :

http://i49.tinypic.com/29z921d.jpg

Tazz: No właśnie to logo BAW.

Josh:Zaczynamy od rosteru TNA League.Tak więc czas zacząć pierwszą walkę a będzie nią 8-man battle royal który wyłoni mistrza X - Division Champion.

Tazz: Czas zacząć walkę.

Amazing Red vs Sting vs Abyss vs AJ Styles vs Bobby Lashley vs Jeff Hardy vs Suicide vs Jeff Jarrett o pas X - Division Champion

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta. Amazing Red zaczyna atakować kick'ami Bobbiego Lashleya,Suicide wchodzi na narożnik i skacze na Stinga wykonując huricanrane,AJ Styles odbija się od lin i wykonuje cousain na Jeffie Hardym a Jeff Jarrett chce wykonać DDT na Abyssie, ale on skontrolował akcję i wykonał chockslam. Amazing i Jeff Hardy wykonują podwójny cousain na Abyssie a Bobby Lashley wykonuje podwójny chockslam na AJ Styles i Suicide za to Jarrett uderza dropkickiem Lashleya od tyłu. Sting łapię za głowę Jarrett'a i wyrzuca Go z ringu. Zostało siedmiu. Sting wchodzi na narożnik ale co się dzieje Bobby Lashley atakuje Go i wykonuje na nim Superplex. Sting leży na ringu znokautowany ale Bobby Lashley przygotowuję się do speara. Czeka..ale Jeff Hardy z zaskoku wykonuje na nim Twist of Fate. Jeff Hardy wchodzi na narożnik i wykonuje swaton bomb na Lashleyu. Amazing Red i AJ Styles ciągle zajmują się Abyssem. Abyss już ledwo trzyma się na nogach kiedy nagle łapie ich do chockslamu i wykonuje podwójny chockslam. Abyss łamie zasady i nieuczciwie bierze swój słynny łańcuch i dusi nim Jeffa Hardego, po czym Sting zostaje znokautowany spearem Bobbiego Lashleya. Amazing Red za wszelką cenę próbuje wyrzucić z ringu Suicide'a, ale nie może. Jednak pomaga Mu AJ Styles i Suicide zostaje wyrzucony, ale nieeee Suicide utrzymał się na linie po czym AJ i Amazing myślą, że On został już wyrzucony Amazing zauważa to i próbuje wykonać na nim cousain po tym jak Suicide się podciągnął. Suicide wykonuje huricanrane i wyrzuca z ringu Amazing Red'a. Zostało sześć osób w ringu. Suicide już wchodzi do ringu, ale AJ wykonuje cousain i Suicide znajduje się poza ringiem. Zostało pięć osób. AJ atakuje Abyssa, ale Abyss ominął ten atak i odbił się od lin i wykonał potężny cousain. Bierze AJ do narożnika i dusi nogą. Po duszeniu atakuje Go serią kopnięć. AJ strasznie zmęczony nie może odpowiedzieć na atak jednak pomaga Mu Sting i atakuje punchami Abyssa. wyrywa Mu łańcuch z ręki i sam zaczyna Go nim tłuc. Ale Stinga atakuje Lashley i odbija Go od lin po czym wykonuje belly to belly over back suplex. Jeff Hardy wchodzi na narożnik i wykonuje Whisper in the Wind na Lashleyu. Podnosi Go i wykonuje hurricanrane i Lashley spada na 3 line(opiera się). Wykorzystuje to Abyss i cousainem pozbywa się Lashleya. Zostały cztery osoby ( Sting, Jeff Hardy, Abyss, AJ Styles). Jeff Hardy wykonuje moonsult na Abyssie a AJ w tym czasie podnosi Stinga i chce wyrzucić Go z ringu, ale to mu się nie udaje ponieważ Jeff Hardy atakuje Go dropkickiem. Jeff zmęczony zaklada Anaconde Leg Drop AJ. AJ staje się coraz bardziej zmęczony i prawie nieprzytomny. Jeff łapie Go za głowę i zakłada gilotynę. Sting mówi Jeffowi żeby puścił AJ bo w tym czasie wykona na nim Chockslam. I tak się staje Sting wykonuje chockslam na AJ Styles'owi. Abyss podnosi si w tym samym czasie i wykonuje podwójny cousain na Jeffie i Stingu no ii..Sting wypada z ringu ale Jeff zostaje. Jakimś cudem utrzymał się na linie. szybko wskakuje na line i wykonuje hurricanrane na Abyssie.Zostało trzech(Abyss,Jeff Hardy, AJ Styles). Jeff podciąga AJ i wykonuje skockslam bo czym wchodzi na narożnik i wykonuje Swaton Bomb. Abyss próbuje się podnieść przy pomocy lin, ale Jeff wskakuje na liny i wykonuje Enzugiri. Abyss wylatuje z ringu. Zostają dwie osoby. Decydujące starcie Jeff podnosi AJ i atakuje punchami ale AJ skontrolował atak i wykonuje DDT. Obaj są już bardzo zmęczeni. Po upływie czasu Jeff podnosi się pierwszy i wykonuje Twist of Fate i ostatnimi siłami wchodzi na narożnik aby wykonać swaton bomb ale bardzo wolno mu to wychodzi przez co wykorzystuje to AJ Styles i wchodzi na narożnik żeby wykonać superplex ale co się dzieje Jeff podciąga Go do superplexu ale tak, że AJ wypadnie z ringu iii... NIE Jeff ustawił Go sobie na linach, szybko odskakuje z narożnika skacze na liny tak, że wykonuje na AJ Enzugiri i AJ wylatuje z ringu. Koniec Jeff Hardy zostaje X - Division Champion'em.

Josh : Wow..Niesamowity battle royal takie mogę oglądać codziennie(radość)

Tazz : Tak to prawda walka ekscytująca zobaczymy jeszcze dzisiaj cztery walki: Matt Hardy vs Triple H, X-Pac vs Ric Flair o pas Legends Champion, Hulk Hogan vs Bret Hart o pas BAW Heavyweight Champion, Batista vs John Cena o pas BAW Champion.

...

Backstage

Triple H : Matt, słuchaj wiem, że jesteś przygnębiony tą walką ze mną ponieważ, będziesz walczył z King of Kings więc

Matt Hardy : Dobra,dobra już ja wiem swoje..

Triple H : Hm..No nie wiem nie stresujesz się walką ze mną ??

Matt : Wiesz teraz jakoś to mi po głowie nie chodzi

Triple H : A co Ci chodzi po głowie ??

Matt : Ma...

Maria : Hej Hunter, hej Matt

Triple H : aaa już wiem o co Matt Ci chodzi a tak w ogóle to cześć Maria(uśmiech). Ja już idę..

Matt : Cze..Cześ...Cześć Maria(zawstydzony)(uśmiech)

Maria : Masz jakieś plany po walce ??

Matt : yyyy ja nieee ..

Maria : To co powiesz na wieczór w restauracji BAW'u ??

Matt : TAK, tak oczywiście wyjdę(radość)

Maria : Ok no to jesteśmy umówieni(uśmiech)

...

Maria wychodzi

...

Matt : TAKKKKKKKKKKKKK(krzyczy)

Josh : wow.. Matt i Maria

Tazz : Hmm coś ciekawego. Ok zaczynamy następną walkę o pas Legends Champion.

X-Pac vs Ric Flair Normal Match o pas Legends Champion

(Ding Ding Ding)X-Pac zaczyna walkę. Grab przyciśnięcie do narożnika i popisy punchami i kickami. Flair leży w narożniku a X-Pac rozpoczyna swoje popisowe ujeżdżanie. X-Pac podnosi Nature Boya i Irish Whip do drugiego narożnika i buldog.. 1..2..2 count. X-Pac wchodzi na narożnik i wykonuje splash 1..2..2 count. Podnosi Flaira ale to Ric zaczyna rozdawać karty i jeden cios drugi, trzeci, seria punchów i wynosi Paca do skuckslamu i skuckslam. Ric Flair zakłada słynny Figure four leg lock i..Mija jakiś czas a Pac się nie poddaje iii.. Pac wydostaje się z submissionu ale Flair znów Go zakłada i to na środku ringu po chwili czasu X-Pac zaczyna słabnąć i...X-Pac odklepuje. Zwyciężył Ric Flair i to On jest nowym Legends Championem

Tazz: Walka legend. Niesamowita(uśmiech)

Josh: No rzeczywiście widać Tazz, że nie wiesz co powiedzieć(śmiech)

Backstage(Przed drzwiami Chairmana)

Bret Hart : O Vince...

Vince McMahon : Czego ?

Bret : Nic. Nie przyszedłem do Ciebie..Przyszedłem do Shane'a.

Vince : Po co?? Jego tu przecież nie ma.

Bret : A gdzie jest ?

Vince : Poszedł po kawę.A co Ty w ogóle od niego chcesz ?

Bret : Nic ważnego..(wychodzi)

Tazz : Wow. Bret widać, że ma ważną sprawę do Shane'a

Josh : No tak. Ale teraz obejrzyjmy walkę Matt Hardy vs Triple H.

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta. Matt zaczyna kopnięciem po czym chce wykonać Twist of Fate jednak to za wcześnie. Triple h odpycha Go. Matt odbija się od lin i dostaje kolanko od Huntera. Matt otrząsnął się i powoli podnosi się, ale Triple na niego nie czeka i wykonuje spinebuster. 1..2..nie. Matt zaczyna okładać ciosami Triple H i odbija Go od lin po czym nie potrzebnie się schyla ponieważ to wykorzystuje Triple H i wykonuje face baster. Matt zamroczony face basterem zostaje ułożony przez Huntera do pedigree. Triple H wykonuje pedigree.1..2..2 count. Nagle wychodzi Stephanie McMahon i podaje Triple'owi młotek. Sędzia obrywa jako pierwszy młotkiem. Hunter tylko czeka aż Matt Hardy się podniesie i..Auć Matt obrywa prosto w głowę. I odliczanie ale sędzia nieprzytomny i co dalej. Jest następny sędzia już idzie a Triple H jeszcze raz wykonuje pedigree i przypina Matta. 1..2..3 no i koniec. Zwycięzcą zostaje Triple H!!

Josh : Cóż..Zostały jeszcze dwie walki

Tazz : No tak..

Backstage

John Cena : Batista dzisiaj walczymy o pas...

Batista : Tak no i co z tego ???

John : Choć jesteśmy po tej samej stronie nie myśl że ta walka będzie łatwa.

Batista : Już Ty się o to nie martw mam swoje sposoby.

John : Na co ?? Na pokonanie mnie ?? Dobrze, miej swoje sposoby, ale zapamiętaj, że to jest teraz mój czas !(wychodzi)

Batista : wow...

Vince : O Batista(uśmiech)

Batista : Tak, tak i co ?

Vince : Mam nadzieję, że wygrasz

Batista : Nadzieję ?? Ja wygram(szyderczy uśmiech - wychodzi)

Tazz : No imponuję mi zawziętość Batisty.

Josh : A mnie imponuję walka która teraz się odbędzie(śmiech). Otóż to walka Bret "Hitman" Hart vs Hulk Hogan o pas BAW Heavyweight Champion'a.

Bret Hart vs Hulk Hogan o pas BAW Heavyweight Champion

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta.Bret Hart rozpoczyna atak mocnymi ciosami w głowę. Odbicie od lin i cousain. Hulk Hogan powoli podnosi się, ale Bret Hart nie czeka i Irish Whip.

Rozbieg od narożnika i buldog.1..nie.Hulk Hogan zamroczony jednak Bret Hart nie zwalnia tempa. Atakuje kick'ami i wynosi Hulka do suplexu. No i jest suplex jednak podnosi się i wykonuje jeszcze raz wygląda na to, że będzie Triple suplex. I tak się też dzieje Bret wykonał potrójny suplex. Znów irish whip i cousain. Hulk na kolanach a Bret składa się chyba do old school. I wykonuje old school po czym przypina.1..2..nie.Bret postanawia założyć Hoganowi sharpshooter i założył. Hulk gotowy do odklepania i..nie jednak Hulk jakimś sposobem wychodzi z sharpshootera i podnosi się szybko aby wykonać jakąś akcje. Wykonuje cousain. Podnosi Breta i okłada serią ciosów. Odbija od lin i wykonuje big boot. Chcę chyba zakończyć walkę ponieważ będzie wykonywał atomic leg drop. I właśnie go wykonuje.1..2..nie.Bret szybko zostaje podnoszony i zostaje wrzucony na narożnik.Hulk chce wykonać superplex jednak Bret Go odpycha i wykonuje Flying Elbow. Wchodzi ponownie na narożnik ii..Frog splash!! 1..2..3 !! Niesamowite Bret Hart pokonuje Hulka w taki sposób. Zwycięzcą i nowym BAW heavyweight championem zostaje Bret Hart!!

Josh : Ekscytująca walka..Tazz chyba już wiesz na co czas ??

Tazz : Tak to czas na wywiad z gwiazdą BAW.

Josh : Z Jerrym Lawlerem jest teraz Jeff Hardy.

Wywiad :

Jerry Lawler : Hej Jeff. Jakie jest uczucie bycia nowym mistrzem X -Division ??(uśmiech)

Jeff Hardy : Wspaniałe. Uczucie trzymania tego pasa jest niesamowite. Jestem pierwszym mistrzem X - Division BAW'u. (radość)

Jerry : Wiesz już przed kim będziesz bronił pas ??

Jeff : Oczywiście. Jest to ostatnia osoba w ringu która ze mną była czyli AJ Styles.

Jerry : Obawiasz się walki z Nim jeden na jeden ??

Jeff : Nie. Jest to utalentowany zawodnik, ale nie straszą mnie jakoś Jego wysokie loty.

Jerry : Czy uważasz, że posiadanie tego pasa może być zagrożeniem dla Ciebie?? Po walce krążyły plotki, że Abyss będzie chciał walki o pas w horror matchu.

Jeff : Jeżeli tak będzie to przyjmę pojedynek. Będę walczył do końca i nie zawiodę swoich fanów.

Jerry : Dzięki za wywiad(uśmiech). Cześć.

Jeff : To ja dziękuje Jerry. Cześć.

--------------------------------------------------------------

Josh : Świetny wywiad. No ale cóż czas na walkę wieczoru.

Tazz : Tak. Czas na walkę John Cena vs Batista o pas BAW Champion w ladder matchu.

John Cena vs Batista Ladder match o pas BAW Champion

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta. Batista zaczyna grabem. Wprowadza Cene do narożnika odchodzi bierze rozbieg i cousain. Łapie Johna i wykonuje skockslam. John Cena powoli się podnosi, ale Batista Go kopie i zaczyna mówić do niego(To ja będę mistrzem BAW zapamiętaj to sobie) i podnosi Go, ale Cena uderza Go z liścia. Batista nie jest tym zadowolony i uderza Go z całej siły. John leży na ringu a Batista wynosi Go na narożnik i najwidoczniej chce wykonać superplex. Przygotowuje sobie Cene ii..mamy superplex.John Cena podnosi się ale Batista jest szybszy i wykonuje spinebuster. Czeka aż Cena się podniesie i układa Go sobie do Batista Bomb. Wyniesienie i..nie! John Cena odskakuje i chce wykonać Attitude Ajustment, ale Batista schodzi Mu z barków i odbija się od lin po czym John Cena robi to samo i cousain od Ceny. Odbicie od lin i następny cousain. Czeka aż podniesie się Batista i wyniesienie do YCSM. I Batista został właśnie ułożony do You Can't See Me. I oczywiście ten znak nad głową. odbicie od lin..Jest You Can't See Me.Batista podnosi się nie wiedząc co się dzieje a John Cena już podnosi Go do FU i wykonuje swojego finishera. Teraz schodzi po drabinę wrzuca ją do ringu i wchodzi. Podnosi ją, układa i wchodzi po drabinie. Jest już na górze i bierze pas, ale Batista wchodzi i zaczyna atakować Cene. II..Cena spada!! Batista już jest na górze, ale John niespodziewanie podnosi się i kopię drabinę tak aby się przechyliła i tak się też dzieje Batista poza ringiem. Cena bierze drabinę wychodzi z ringu i atakuje drabiną Batiste. Batiste zmęczony i poobijany nie wie co się dzieje a Cena układa Go na drabinę. Wchodzi na narożnik skacze ii..udaje Mu się skoczyć jednak oboje są prawie znokautowani. Cena powoli,powoli podnosi się, bierze drabinę i wrzuca ją do ringu po czym sam wchodzi. Ustawia drabinę, wchodzi po niej i już prawie sięga pas. Jednakże Batista wchodzi do ringu i pcha drabinę. Ale Cena zauważył to i zeskoczył z niej, ale już dostaje spinebuster i ... Batista bomb. Jest wyniesienie i tym razem udaje się wykonać Batista Bomb. Obaj zmęczeni, ale to Batista czołga się po drabinę i znów wchodzi na nią ale John Cena szybko wchodzi i próbuje ustawić sobie Batiste do FU z drabiny.Batista przygotowany ii...jest Attitude Ajustment. Batista nieprzytomny leży na ringu a Cena sięga po pas i koniec !! John Cena zostaje nowym BAW Champion'em

Josh : Najlepsze dzisiaj walka jaką widziałem. Bardzo ekscytująca nie sądzisz Tazz ?

Tazz : O tak,tak ale ja nie mogę się doczekać następnego odcinka BAW.

Josh : Rzeczywiście będzie co oglądać. Do przyszłego odcinka BAW żegnają się z Państwem Josh Matthews.

Tazz : I Tazz.

W następnym odcinku BAW :

-debiut nowego zawodnika BAW.

-ekscytujące walki kwalifikacyjne do Royal Rumble

-Jak zawsze wywiad z gwiazdą

-I wiele innych :-)

A i proszę o komentarze bo nie wiem czy coś zmieniać w BAW. :grin:

Edytowane przez Wrestling Fan
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wrestling Fan

1

• rey619misterio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No nawet, nawet masz trzy federacje jak wszystkie będą stały na tak wysokim poziomie to będzie SUPER.

[you] you're the nexus, or against us?

http://iwf.laa.pl

Sygna i avek by Filipoo666

15075152664c3ae7f0ee952.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      No to co, to pora coś napisać jakieś przewidywania dotyczące tej gali, więc lecimy!   Men's War Games Match - Od początku powiem, że to jest chyba najbardziej napakowany War Games Match odkąd ta walka powróciła, star power z tego pojedynku się wylewa, ta klatka, z której wychodzą zawodnicy to ja nie wiem czy wytrzyma takie napięcie, jak będą w niej tacy zawodnicy jak Punk, Cody, Reigns, Jey, naprawdę jest moc i widać było, że trochę na szybko budowana ta rywalizacja była, bo Seth wypad
    • Bastian
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Kejrol
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)   
    • KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
  • Dodaj nową pozycję...