Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BAW#1 17.01.10

Czy podobała Ci się pierwsza tygodniówka ??  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobała Ci się pierwsza tygodniówka ??

• Tak
      3
    • Tak sobie
      2
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

(Na wejście song oficjalny BAW'u-

Saliva - Superstar)

Josh Mathews : Witamy! Dzisiejszy wieczór BAW(cz.Bi Ej Dablju) komentować będą dla Państwa Josh Mathews i

Tazz : Tazz...

Josh : Dzisiaj zaczniemy od podania tegorocznych gal na BAW.

Tazz : Oto one :

Josh :

1.Royal Rumble(Styczeń)

2.No Way Out(Luty)

3.Wrestlmania 26(Marzec)

4.Backlash(Kwiecień)

5.Eliminator Game(Maj)

6.BAW Records(Czerwiec)

7.Summerslam(Lipiec)

8.Turning Point(Sierpień)

9.X-Wrestling(Wrzesień)

10.Bragging Rights(Październik)

11.TLC - Tables, Ladders, Chairs(Listopad)

12.Christmas Edition BAW(Grudzień)

Tazz : takie gale będą nas czekać w tym roku(uśmiech)

Josh : Jednak największym stresem będzie chyba X-Games ponieważ po BAW Records Ci którzy przegrają w walce o pas będą musieli spotkać się w ringu, w klatce(zamkniętej od góry do dołu)coś jak hell in a cell tylko, że to walka I hate Match. Tazz opowiedz na czym będzie polegać ta walka.

Tazz : Dobrze. Walka będzie polegać na tym, że ten który spinuje kogoś ten wygra i zdobędzie puchar gali a ten który przegra to znaczy zostanie spinowany będzie musiał odejść z BAW.

Josh : Otóż właśnie tak, i dlatego walka nosi nazwę i hate match. Przegrany będzie mógł powrócić do BAW, ale po jakimś wyznaczonym przez głównych tak zwanych "bossów" czasie.

Tazz:To prawda. No cóż może zacznijmy teraz od pokazania loga BAW.

Josh: Proszę o to ona :

http://i49.tinypic.com/29z921d.jpg

Tazz: No właśnie to logo BAW.

Josh:Zaczynamy od rosteru TNA League.Tak więc czas zacząć pierwszą walkę a będzie nią 8-man battle royal który wyłoni mistrza X - Division Champion.

Tazz: Czas zacząć walkę.

Amazing Red vs Sting vs Abyss vs AJ Styles vs Bobby Lashley vs Jeff Hardy vs Suicide vs Jeff Jarrett o pas X - Division Champion

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta. Amazing Red zaczyna atakować kick'ami Bobbiego Lashleya,Suicide wchodzi na narożnik i skacze na Stinga wykonując huricanrane,AJ Styles odbija się od lin i wykonuje cousain na Jeffie Hardym a Jeff Jarrett chce wykonać DDT na Abyssie, ale on skontrolował akcję i wykonał chockslam. Amazing i Jeff Hardy wykonują podwójny cousain na Abyssie a Bobby Lashley wykonuje podwójny chockslam na AJ Styles i Suicide za to Jarrett uderza dropkickiem Lashleya od tyłu. Sting łapię za głowę Jarrett'a i wyrzuca Go z ringu. Zostało siedmiu. Sting wchodzi na narożnik ale co się dzieje Bobby Lashley atakuje Go i wykonuje na nim Superplex. Sting leży na ringu znokautowany ale Bobby Lashley przygotowuję się do speara. Czeka..ale Jeff Hardy z zaskoku wykonuje na nim Twist of Fate. Jeff Hardy wchodzi na narożnik i wykonuje swaton bomb na Lashleyu. Amazing Red i AJ Styles ciągle zajmują się Abyssem. Abyss już ledwo trzyma się na nogach kiedy nagle łapie ich do chockslamu i wykonuje podwójny chockslam. Abyss łamie zasady i nieuczciwie bierze swój słynny łańcuch i dusi nim Jeffa Hardego, po czym Sting zostaje znokautowany spearem Bobbiego Lashleya. Amazing Red za wszelką cenę próbuje wyrzucić z ringu Suicide'a, ale nie może. Jednak pomaga Mu AJ Styles i Suicide zostaje wyrzucony, ale nieeee Suicide utrzymał się na linie po czym AJ i Amazing myślą, że On został już wyrzucony Amazing zauważa to i próbuje wykonać na nim cousain po tym jak Suicide się podciągnął. Suicide wykonuje huricanrane i wyrzuca z ringu Amazing Red'a. Zostało sześć osób w ringu. Suicide już wchodzi do ringu, ale AJ wykonuje cousain i Suicide znajduje się poza ringiem. Zostało pięć osób. AJ atakuje Abyssa, ale Abyss ominął ten atak i odbił się od lin i wykonał potężny cousain. Bierze AJ do narożnika i dusi nogą. Po duszeniu atakuje Go serią kopnięć. AJ strasznie zmęczony nie może odpowiedzieć na atak jednak pomaga Mu Sting i atakuje punchami Abyssa. wyrywa Mu łańcuch z ręki i sam zaczyna Go nim tłuc. Ale Stinga atakuje Lashley i odbija Go od lin po czym wykonuje belly to belly over back suplex. Jeff Hardy wchodzi na narożnik i wykonuje Whisper in the Wind na Lashleyu. Podnosi Go i wykonuje hurricanrane i Lashley spada na 3 line(opiera się). Wykorzystuje to Abyss i cousainem pozbywa się Lashleya. Zostały cztery osoby ( Sting, Jeff Hardy, Abyss, AJ Styles). Jeff Hardy wykonuje moonsult na Abyssie a AJ w tym czasie podnosi Stinga i chce wyrzucić Go z ringu, ale to mu się nie udaje ponieważ Jeff Hardy atakuje Go dropkickiem. Jeff zmęczony zaklada Anaconde Leg Drop AJ. AJ staje się coraz bardziej zmęczony i prawie nieprzytomny. Jeff łapie Go za głowę i zakłada gilotynę. Sting mówi Jeffowi żeby puścił AJ bo w tym czasie wykona na nim Chockslam. I tak się staje Sting wykonuje chockslam na AJ Styles'owi. Abyss podnosi si w tym samym czasie i wykonuje podwójny cousain na Jeffie i Stingu no ii..Sting wypada z ringu ale Jeff zostaje. Jakimś cudem utrzymał się na linie. szybko wskakuje na line i wykonuje hurricanrane na Abyssie.Zostało trzech(Abyss,Jeff Hardy, AJ Styles). Jeff podciąga AJ i wykonuje skockslam bo czym wchodzi na narożnik i wykonuje Swaton Bomb. Abyss próbuje się podnieść przy pomocy lin, ale Jeff wskakuje na liny i wykonuje Enzugiri. Abyss wylatuje z ringu. Zostają dwie osoby. Decydujące starcie Jeff podnosi AJ i atakuje punchami ale AJ skontrolował atak i wykonuje DDT. Obaj są już bardzo zmęczeni. Po upływie czasu Jeff podnosi się pierwszy i wykonuje Twist of Fate i ostatnimi siłami wchodzi na narożnik aby wykonać swaton bomb ale bardzo wolno mu to wychodzi przez co wykorzystuje to AJ Styles i wchodzi na narożnik żeby wykonać superplex ale co się dzieje Jeff podciąga Go do superplexu ale tak, że AJ wypadnie z ringu iii... NIE Jeff ustawił Go sobie na linach, szybko odskakuje z narożnika skacze na liny tak, że wykonuje na AJ Enzugiri i AJ wylatuje z ringu. Koniec Jeff Hardy zostaje X - Division Champion'em.

Josh : Wow..Niesamowity battle royal takie mogę oglądać codziennie(radość)

Tazz : Tak to prawda walka ekscytująca zobaczymy jeszcze dzisiaj cztery walki: Matt Hardy vs Triple H, X-Pac vs Ric Flair o pas Legends Champion, Hulk Hogan vs Bret Hart o pas BAW Heavyweight Champion, Batista vs John Cena o pas BAW Champion.

...

Backstage

Triple H : Matt, słuchaj wiem, że jesteś przygnębiony tą walką ze mną ponieważ, będziesz walczył z King of Kings więc

Matt Hardy : Dobra,dobra już ja wiem swoje..

Triple H : Hm..No nie wiem nie stresujesz się walką ze mną ??

Matt : Wiesz teraz jakoś to mi po głowie nie chodzi

Triple H : A co Ci chodzi po głowie ??

Matt : Ma...

Maria : Hej Hunter, hej Matt

Triple H : aaa już wiem o co Matt Ci chodzi a tak w ogóle to cześć Maria(uśmiech). Ja już idę..

Matt : Cze..Cześ...Cześć Maria(zawstydzony)(uśmiech)

Maria : Masz jakieś plany po walce ??

Matt : yyyy ja nieee ..

Maria : To co powiesz na wieczór w restauracji BAW'u ??

Matt : TAK, tak oczywiście wyjdę(radość)

Maria : Ok no to jesteśmy umówieni(uśmiech)

...

Maria wychodzi

...

Matt : TAKKKKKKKKKKKKK(krzyczy)

Josh : wow.. Matt i Maria

Tazz : Hmm coś ciekawego. Ok zaczynamy następną walkę o pas Legends Champion.

X-Pac vs Ric Flair Normal Match o pas Legends Champion

(Ding Ding Ding)X-Pac zaczyna walkę. Grab przyciśnięcie do narożnika i popisy punchami i kickami. Flair leży w narożniku a X-Pac rozpoczyna swoje popisowe ujeżdżanie. X-Pac podnosi Nature Boya i Irish Whip do drugiego narożnika i buldog.. 1..2..2 count. X-Pac wchodzi na narożnik i wykonuje splash 1..2..2 count. Podnosi Flaira ale to Ric zaczyna rozdawać karty i jeden cios drugi, trzeci, seria punchów i wynosi Paca do skuckslamu i skuckslam. Ric Flair zakłada słynny Figure four leg lock i..Mija jakiś czas a Pac się nie poddaje iii.. Pac wydostaje się z submissionu ale Flair znów Go zakłada i to na środku ringu po chwili czasu X-Pac zaczyna słabnąć i...X-Pac odklepuje. Zwyciężył Ric Flair i to On jest nowym Legends Championem

Tazz: Walka legend. Niesamowita(uśmiech)

Josh: No rzeczywiście widać Tazz, że nie wiesz co powiedzieć(śmiech)

Backstage(Przed drzwiami Chairmana)

Bret Hart : O Vince...

Vince McMahon : Czego ?

Bret : Nic. Nie przyszedłem do Ciebie..Przyszedłem do Shane'a.

Vince : Po co?? Jego tu przecież nie ma.

Bret : A gdzie jest ?

Vince : Poszedł po kawę.A co Ty w ogóle od niego chcesz ?

Bret : Nic ważnego..(wychodzi)

Tazz : Wow. Bret widać, że ma ważną sprawę do Shane'a

Josh : No tak. Ale teraz obejrzyjmy walkę Matt Hardy vs Triple H.

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta. Matt zaczyna kopnięciem po czym chce wykonać Twist of Fate jednak to za wcześnie. Triple h odpycha Go. Matt odbija się od lin i dostaje kolanko od Huntera. Matt otrząsnął się i powoli podnosi się, ale Triple na niego nie czeka i wykonuje spinebuster. 1..2..nie. Matt zaczyna okładać ciosami Triple H i odbija Go od lin po czym nie potrzebnie się schyla ponieważ to wykorzystuje Triple H i wykonuje face baster. Matt zamroczony face basterem zostaje ułożony przez Huntera do pedigree. Triple H wykonuje pedigree.1..2..2 count. Nagle wychodzi Stephanie McMahon i podaje Triple'owi młotek. Sędzia obrywa jako pierwszy młotkiem. Hunter tylko czeka aż Matt Hardy się podniesie i..Auć Matt obrywa prosto w głowę. I odliczanie ale sędzia nieprzytomny i co dalej. Jest następny sędzia już idzie a Triple H jeszcze raz wykonuje pedigree i przypina Matta. 1..2..3 no i koniec. Zwycięzcą zostaje Triple H!!

Josh : Cóż..Zostały jeszcze dwie walki

Tazz : No tak..

Backstage

John Cena : Batista dzisiaj walczymy o pas...

Batista : Tak no i co z tego ???

John : Choć jesteśmy po tej samej stronie nie myśl że ta walka będzie łatwa.

Batista : Już Ty się o to nie martw mam swoje sposoby.

John : Na co ?? Na pokonanie mnie ?? Dobrze, miej swoje sposoby, ale zapamiętaj, że to jest teraz mój czas !(wychodzi)

Batista : wow...

Vince : O Batista(uśmiech)

Batista : Tak, tak i co ?

Vince : Mam nadzieję, że wygrasz

Batista : Nadzieję ?? Ja wygram(szyderczy uśmiech - wychodzi)

Tazz : No imponuję mi zawziętość Batisty.

Josh : A mnie imponuję walka która teraz się odbędzie(śmiech). Otóż to walka Bret "Hitman" Hart vs Hulk Hogan o pas BAW Heavyweight Champion'a.

Bret Hart vs Hulk Hogan o pas BAW Heavyweight Champion

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta.Bret Hart rozpoczyna atak mocnymi ciosami w głowę. Odbicie od lin i cousain. Hulk Hogan powoli podnosi się, ale Bret Hart nie czeka i Irish Whip.

Rozbieg od narożnika i buldog.1..nie.Hulk Hogan zamroczony jednak Bret Hart nie zwalnia tempa. Atakuje kick'ami i wynosi Hulka do suplexu. No i jest suplex jednak podnosi się i wykonuje jeszcze raz wygląda na to, że będzie Triple suplex. I tak się też dzieje Bret wykonał potrójny suplex. Znów irish whip i cousain. Hulk na kolanach a Bret składa się chyba do old school. I wykonuje old school po czym przypina.1..2..nie.Bret postanawia założyć Hoganowi sharpshooter i założył. Hulk gotowy do odklepania i..nie jednak Hulk jakimś sposobem wychodzi z sharpshootera i podnosi się szybko aby wykonać jakąś akcje. Wykonuje cousain. Podnosi Breta i okłada serią ciosów. Odbija od lin i wykonuje big boot. Chcę chyba zakończyć walkę ponieważ będzie wykonywał atomic leg drop. I właśnie go wykonuje.1..2..nie.Bret szybko zostaje podnoszony i zostaje wrzucony na narożnik.Hulk chce wykonać superplex jednak Bret Go odpycha i wykonuje Flying Elbow. Wchodzi ponownie na narożnik ii..Frog splash!! 1..2..3 !! Niesamowite Bret Hart pokonuje Hulka w taki sposób. Zwycięzcą i nowym BAW heavyweight championem zostaje Bret Hart!!

Josh : Ekscytująca walka..Tazz chyba już wiesz na co czas ??

Tazz : Tak to czas na wywiad z gwiazdą BAW.

Josh : Z Jerrym Lawlerem jest teraz Jeff Hardy.

Wywiad :

Jerry Lawler : Hej Jeff. Jakie jest uczucie bycia nowym mistrzem X -Division ??(uśmiech)

Jeff Hardy : Wspaniałe. Uczucie trzymania tego pasa jest niesamowite. Jestem pierwszym mistrzem X - Division BAW'u. (radość)

Jerry : Wiesz już przed kim będziesz bronił pas ??

Jeff : Oczywiście. Jest to ostatnia osoba w ringu która ze mną była czyli AJ Styles.

Jerry : Obawiasz się walki z Nim jeden na jeden ??

Jeff : Nie. Jest to utalentowany zawodnik, ale nie straszą mnie jakoś Jego wysokie loty.

Jerry : Czy uważasz, że posiadanie tego pasa może być zagrożeniem dla Ciebie?? Po walce krążyły plotki, że Abyss będzie chciał walki o pas w horror matchu.

Jeff : Jeżeli tak będzie to przyjmę pojedynek. Będę walczył do końca i nie zawiodę swoich fanów.

Jerry : Dzięki za wywiad(uśmiech). Cześć.

Jeff : To ja dziękuje Jerry. Cześć.

--------------------------------------------------------------

Josh : Świetny wywiad. No ale cóż czas na walkę wieczoru.

Tazz : Tak. Czas na walkę John Cena vs Batista o pas BAW Champion w ladder matchu.

John Cena vs Batista Ladder match o pas BAW Champion

(Ding Ding Ding)Walka rozpoczęta. Batista zaczyna grabem. Wprowadza Cene do narożnika odchodzi bierze rozbieg i cousain. Łapie Johna i wykonuje skockslam. John Cena powoli się podnosi, ale Batista Go kopie i zaczyna mówić do niego(To ja będę mistrzem BAW zapamiętaj to sobie) i podnosi Go, ale Cena uderza Go z liścia. Batista nie jest tym zadowolony i uderza Go z całej siły. John leży na ringu a Batista wynosi Go na narożnik i najwidoczniej chce wykonać superplex. Przygotowuje sobie Cene ii..mamy superplex.John Cena podnosi się ale Batista jest szybszy i wykonuje spinebuster. Czeka aż Cena się podniesie i układa Go sobie do Batista Bomb. Wyniesienie i..nie! John Cena odskakuje i chce wykonać Attitude Ajustment, ale Batista schodzi Mu z barków i odbija się od lin po czym John Cena robi to samo i cousain od Ceny. Odbicie od lin i następny cousain. Czeka aż podniesie się Batista i wyniesienie do YCSM. I Batista został właśnie ułożony do You Can't See Me. I oczywiście ten znak nad głową. odbicie od lin..Jest You Can't See Me.Batista podnosi się nie wiedząc co się dzieje a John Cena już podnosi Go do FU i wykonuje swojego finishera. Teraz schodzi po drabinę wrzuca ją do ringu i wchodzi. Podnosi ją, układa i wchodzi po drabinie. Jest już na górze i bierze pas, ale Batista wchodzi i zaczyna atakować Cene. II..Cena spada!! Batista już jest na górze, ale John niespodziewanie podnosi się i kopię drabinę tak aby się przechyliła i tak się też dzieje Batista poza ringiem. Cena bierze drabinę wychodzi z ringu i atakuje drabiną Batiste. Batiste zmęczony i poobijany nie wie co się dzieje a Cena układa Go na drabinę. Wchodzi na narożnik skacze ii..udaje Mu się skoczyć jednak oboje są prawie znokautowani. Cena powoli,powoli podnosi się, bierze drabinę i wrzuca ją do ringu po czym sam wchodzi. Ustawia drabinę, wchodzi po niej i już prawie sięga pas. Jednakże Batista wchodzi do ringu i pcha drabinę. Ale Cena zauważył to i zeskoczył z niej, ale już dostaje spinebuster i ... Batista bomb. Jest wyniesienie i tym razem udaje się wykonać Batista Bomb. Obaj zmęczeni, ale to Batista czołga się po drabinę i znów wchodzi na nią ale John Cena szybko wchodzi i próbuje ustawić sobie Batiste do FU z drabiny.Batista przygotowany ii...jest Attitude Ajustment. Batista nieprzytomny leży na ringu a Cena sięga po pas i koniec !! John Cena zostaje nowym BAW Champion'em

Josh : Najlepsze dzisiaj walka jaką widziałem. Bardzo ekscytująca nie sądzisz Tazz ?

Tazz : O tak,tak ale ja nie mogę się doczekać następnego odcinka BAW.

Josh : Rzeczywiście będzie co oglądać. Do przyszłego odcinka BAW żegnają się z Państwem Josh Matthews.

Tazz : I Tazz.

W następnym odcinku BAW :

-debiut nowego zawodnika BAW.

-ekscytujące walki kwalifikacyjne do Royal Rumble

-Jak zawsze wywiad z gwiazdą

-I wiele innych :-)

A i proszę o komentarze bo nie wiem czy coś zmieniać w BAW. :grin:

Edytowane przez Wrestling Fan
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wrestling Fan

1

• rey619misterio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No nawet, nawet masz trzy federacje jak wszystkie będą stały na tak wysokim poziomie to będzie SUPER.

[you] you're the nexus, or against us?

http://iwf.laa.pl

Sygna i avek by Filipoo666

15075152664c3ae7f0ee952.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...