Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! [05.05.2005]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Może podyskutujemy o czwartkowym smacku?? Ja osobiście byłem trochę zażenowany poziomem tej gali. Przyznaje, że street fight wypadło w miarę nieźle, no ale Chavo Guerrero i main event?? Coś im sie pomyliło :) A reszta walk? MNM - Scotty & Shannon, Morgan - ludzie przecież to poziom Velocity :| Nie rozumiem po co w ogóle robią walki Morgana czy Angla z jakimiś kelnerami - może mi ktoś wyjaśni co to ma na celu?? Taka walka trwa minutę nie więcej i przeciwnik nie zadaje w niej ani jednego ciosu :? Ktoś mi powie, że jeszcze była walka Bookera z Orlando. A ja mu powiem tak - to że walczy Booker, to nie znaczy, że to była jakaś super walka. Prawda jest take, że Booker to schematowiec i każda jego walka wygląda tak samo i niestety te pojedynki są coraz nudniejsze :/ Chociaż może z drugiej strony dobrze sie stało, że zdobył ten tytuł, może sie coś zacznie dziać... Jeszcze jedną rzeczą byłem zbulwersowany. Mianowicie już na samym wstępie wielkie halo, bo będzie premiera teledysku Ceny TONIGHT :| Boże... Nie każdy słucha tej hały zwanej hiphopem i nie każdy lubi Cenę :> Całe szczęście, że nie dali tego na main event, bo to by był dopiero obciach :oops: :???: W mojej opinii czwartkowy smackdown zasłużył na co najwyżej 2/5. A wy co myślicie o tym smacku?
['] Odszedł największy z Polaków [']

8610048264250492019868.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

1

• Elliott

1

• boozy

1

• Sido

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Smack był do bani...

Jedynie co było dobre to jak Eddie walnął Reyem o schody, reszta to cały Smackdown... nudy :? Teledysk od Ceny nie był zły, ale muzyka do bani

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• 3 tygodnie później...

Booker wymiata reszta walk do kitu

Boozy: Booker T nie wygrał US Title,to był non-title match.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Windows

raczej Ci nie odpowie bo przymuszenie opuscil nasze forum.

14412508044c725aa0e19e.gif