Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 [ Uwaga na spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj mamy tylko umiejętności ringowe a jak wiadomo nikt na nich kariery u Vince'a niestety nie zrobił.

No to chyba pomyłka. Sydal i przy mikrofonie potrafi bardzo dużo pokazywał to na scenie niezależnej ale jak ma to pokazywac w WWE skoro ma gimmick niemowy :shock: Przez cały pobyt w WWE powiedział 10 słów i to nie ddawno na RAW przed walką z Sheamusem. Mick-skille chłopak ma ale pokaże to dopiero jak zmienią mu gimmick no i może jakaś charyzma się ukaże w chłopaku gdy będzie grał bardziej wyrazista postać.

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• Menez

7

• KpR

7

• Andrew

6

Top użytkownicy w tym temacie

Walka Sheamus vs Orton nie zapowiada sie najlepiej, moze jakas interwencja Jasia i DQ?

Sheamus pasa na pewno nie straci

Taker vs Rey

Tu moze byc troche lepiej, ale wiele zalezy od Takera, ktory ostatnio nie zadziwial.

Pas wlasciciela nie zmieni.

Aha taka uwaga: czy gdy w WWE wpadna na jakis (nawet niezly pomysl) od razu musza go wykorzystywac w obu walkach o pasy?

mam tu na mysli pojedynek face vs face, heel vs heel

ostatnio to samo bylo dx i cena i taker jerishow czyli 2 triple threat matche;[

McCool vs Mickie

Strasznie mi sie podoba postac Michele i licze, ze pasa nie straci.

Ciekawie by bylo gdyby Beth nikomu nie pomagala tylko wlaczyla sie jako ta 3cia i wtedy feud 3 najlepszych obecnie div o pas?:) (marzenia;p)

Christian vs Ezekiel

tu Christianowi pewnie bedzie ciezko poprowadzic takiego drewniaka, ale dla niego samego lepiej zeby stracil pas i zmienil brand;]

30man match

To lubie najbardziej:)

Przede wszystkim licze na powrot Edgea i to, ze przeszkodzi wygrac Jericho:)

O tym face trunie Dibiasego to trabicie od roku chyba;p ani on na to nie zasluzyl, ani nic wiec nie wroze mu wielkiej roli w tym matchu.

W rozpad DX tez nie wierze, ale oby tylko nie wygral HHH;p

Chcialbym zeby wygral Morisson, ale jest to marzenie scietej glowy;p

Juz niech nawet wygra Kofi, ale niestety obawiam sie zwyciestwa Ceny lub Batisty;[

obym nie wykrakal;D

1 sheamus vs orton - obu niezbyt lubie ale chcialbym zeby wygral orton...

2 The Undertaker vs Rey Mysterio - Bardzo bym chciał by Master of 619 wygrał... a undertaker przygotowywał się do WM26

3 Christian vs Ezekiel - HMMM trudno powiedzić wydaje się bardzo ciekawa walka dobra technika vs siła może jadna ezekiel da rade ??

4 mikie vs mccool - no oczywiście ze mikie....

5 30 men.... obstawiam powrut Edgea umagi niestety nie ma juz miedzy nami wiec ostatnie miejsce bedzie między booker t a rvd...

całośc wygra jeden z ponizszej 4:

yotshi tatsu, shelton Benjamin, y2j, Shawn michaels

11746720594dbbb91d173af.jpg

Yoshi chyba nie pojawi się na tej walce ( chyba ).

Dodano: 2010-01-25, 14:24

Sorry, pomyłka z tym Yoshim. :roll:

[[podpis]]

World Heavyweight Champion Undertaker vs. Rey Mysterio - World Heavyweight Championship Match

Deadman juz nie ma tej formy co kiedys niby wykrecal znakomite show ( WM25) ale to nie juz nie jest to samo . Rey ma znakomity push , i watpie zeby przegral to by wzmoniclo Rynek ( pasy WHC z twarza reya albo nawet podpis dolny REY MYSTERIO itd)

Wiec glos na Mr.619

WWE Champion Sheamus vs. Randy Orton

Heel vs Heel , jednak watpie zeby Orton zdobyl pas ( nie lubie obydwu ale kibicuje Ortonowi) ponieważ bylby to tzw "odgrzewany kotlet" niby mogli by zrobic ze bedzie miedzy nimi Feud i ew. dolaczy Cena do tego i zrobia Triple Theart , ale to sa dalesze plany.

ECW Champion Christian vs. Ezekiel Jackson

Zdecydowanie jestem za Christianem , nie lubie koksów typu Batista .. Ale cos czuje w gnatach ze moze tu byc niespodzianka ;]

Women's Champion Michelle McCool vs. Mickie James

Zdecydowanie jestem za Mickie szmaca ja wszedzie i mam nadzieje ze bedzie jakas zemsta ..

1. Miejsce - Typer Ligi Mistrzów 2014/2015

World Heavyweight Champion - Jestem wielkim fanem Takera ale i realistą... Jak biedny mały Myserio z przesadzonym 619 może w jakiś normalny sposób pokonać kogoś kto tak rzadko przegrywa?

WWE Champion - Tu jednak jestem za Sheamusem... Orton nacieszył się w ostatnim czasie pasem i miał go aż za długo, a tak przynajmniej jest coś nowego, świeżego dlatego jestem za Sheamusem chociaż szanse chyba większe ma Randy :grin: ale WWE potrzebuje teraz nowych zawodników, świeżej krwi i pomysłów :smile:

ECW Champion - No trudno powiedzieć... Ezekiel nie jest jakiś super ale może zaskoczy wszystkich i pokona Christiana czego mu życzę bo Capitan Charisma ma już zbyt długo ten pas i czas na zmianę, najlepiej aby przenieśli go na Smackdown gdzie po powrocie Edga mógł by od czasu do czasu zawalczyć z bratem z powrotem w tagu :smile:

Co do samego RR nie mam faworyta ale nie chce by wygrał HBK bo nie chce by walczył z Undertakerem na WM26... Niech WWE zaskoczy i wymyśli kogoś kogo jeszcze nie było i kto będzie w stanie wykręcić :P walkę na skale tej z WM25 :D :razz: Może Rock albo jakaś inna legenda. Byle nie Hornswoggle :P

I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

Undertaker vs Rey Mysterio - No tu raczej wygra Taker i jestem z nim, fakt Rey wygrywał z dobrymi zawodnikami, ale nie przesadzajmy.

Sheamus vs Randy Orton - Tu nie mam faworyta, obu lubię, ale myślę że wygra Sheamus, Orton nie miał nawet walczyć o tytuł i oczywiście wściekły na niego Jasiek wygra z nim na jakimś PPV.

Ezekiel Jackson vs Christian - Obawiam się że wygra Christian, co oznaczałoby że Capitan Charisma nie zmieni brandu (a szkoda). Co więcej, myślę że będzie miał ten tytuł jeszcze dłużej, może aż do draftu. Co do samej walki to może "coś" obaj panowie rozkręcą. Ezekiel'a nie ogląda mi się źle, może jeżeli WWE postara się to dobrze wyprowadzą i jego pojedynki będą zanczyły coś więcej.

Michelle McCool vs Mickie James - Dobrze mi się ogląda Michelle jako mistrzynię kobiet, więc może nich tak zostanie.

Royal Rumble (czy 30 man battle royal, jak kto woli) - Tu może zrobić się ciekawie, gdy pojawi się Edge i chociaż myślę (a raczej jestem pewien) że nie wygra, to może chociaż mnie obudzi, bo ostanie RR na początku nie były zbyt ciekawe (niektóre nawet na końcu).

Nie podoba mi się że zrezygnowali z Ceny w walce o tytuł i wrzucili go tu, mam nadzieję że on nie wygra, bo to byłaby przesada. Tu nie mam kompletnie typu, może Triple H, może HBK, a może Morrison (choć nie sądzę).

pokrytyśniegiem - Każde WWE PPV zaczyna się o 2:00 czasu polskiego.

WHC Championship The Undertaker © vs Rey Mysterio

W tej walce obstawiam na zwycięstwo Undertakera przez DQ. Coś mi na myśl przychodzi, że Batista interweniuje w tej walce, chyba, że zostanie do niej dodany na tapingu i zobaczymy Triple Threat. Wtedy obstawiałbym walkę pomiędzy byłymi przyjaciółmi, którą wykorzystuje Undertaker pinując jednego z nich.

WWE Championship Sheamus © vs Randy Orton

Ta walka może być interesująca i trudno wyłonić zwycięzcę z 2ch heelów walczących o pas. Możliwe iż ujrzymy Johna pomagającemu by ten drugi nie wygrał(stawiam na AA na Sheamusie). Możliwe też, że Sheamus czysto pokona Ortona. Jeżeli się tak nie stanie, to zapewne zobaczymy walkę zwycięzcy RR z Randym.

ECW Championship Christian © vs Ezekiel Jackson

Wielkich nadziei z tą walką nie wiążę. Oczywiście zobaczymy pewną dawkę power wrestlingu lecz sądzę iż po nudnej wymianie ciosów i reversali Killswitcha przez Ezekiela wygra Christian. Zapewne jakimś podstępem bądź przez interwencję Regala, który to będzie mieć później Feud z Jacksonem.

Women's Championship Michelle McCool © vs Mickey James

Feud pomiędzy paniami jest wg mnie bardzo fajny. Może WWE poprzez obrażania Mickey chce uświadomić jej, że powinna nad sobą popracować bo jest nad czym. Obecnie James jako mistrzyni nie widzę. Nie podoba mi się w ringu i nie pasuje do tego statusu. Michelle jest dobra w tym co robi i tak powinno zostać.

Royal Rumble Match(30-man battle royal)

Tu może być różnie. Obstawiając, że Jericho nie wygra, Hunter i HBK również nie mają zbyt wielkich szans, Big Show czy inni wielkolud to już zupełnie. Ja obstawiam na Edge'a ewentualnie młodziaka. Duże szanse na to, jeżeli nie wygrają pasów, ma CM Punk przy pomocy Gallowsa. Jeżeli CM wygra to jego heel gimmick tylko się poprawi na tym :) osobiście cieszyłbym się z wygranej Edge'a i ewentualny feud tego z Jericho, któremu można by dać WHC ponieważ się sprawdza. Ogólnie liczę na zaskoczenie.

Jeżeli PPV przejdzie po mojej myśli, to może być na + patrząc na poprzednie. Niestety, WWE musi podnieść poziom kontrowersji walk bo wszystko staje się tak przewidywalne, że większa ochota jest gdy się przewija paskiem w WMP niż ogląda całe walki.

Liczę na dobre show.

5944677854b349bd3406ba.png

W takim razie o której godzinie czasu amerykańskiego rozpoczyna się każde PPV?
[[podpis]]

Zależy, w Stanach Zjednoczonych w jednej części jest np. 8pm a w drugiej 9pm. WWE liczy czas centralny czyli o 8pm (na nasze 20:00).

Tu można sprawdzić czas w USA w największych miastach: http://24timezones.com/us_map/usa_time_pl.htm

• Urządzenie:  Windows

A co powiecie na Danielsona :P? Wyobraźmy sobie, wszyscy czekają na 30 osobę, a tu nieznany theme i wchodzi Danielson, który zaczyna eliminować największe gwizdy WWE i od razu trafia do Main Eventów.

Taka opcja jest raczej niemożliwa, ale niewątpliwie byłaby to niezła riposta na Desmonda z TNA ;)

Tyle tylko, że Desmond nie od dzisiaj jest w TNA i byłaby to co najmniej spóźniona odpowiedź, ale jak najbardziej przyjemna. Danielson i Kaval do WWE, jestem na tak :D

Moje marzenia odnośnie RR są dwa - Michelle McCool broni tytuł, Royal Rumble wygrywa ktoś z poza: HHH, Cena, Batista.

ja chcę , aby wrócił the rock || jest ciekawym zawodnikiem|| chciałbym obejrzeć go w akcji :D