Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 [ Uwaga na spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powrót Edga na RR? Byłby zapewne fajnie i tak jak mocie, wchodzi, wyrzuca Jericho i potem sam zostaje gdzieś wywalony. Aczkolwiek, wolałbym widzieć jego 100% formę, niż na siłę miałby być tam wrzucany. Na kogo liczę? Przede wszystkim Morrison, którego uwielbiam, choć zdaje sobie spraę, że byłoby to bardzo ciężkie. Kto potem? Kofi, ostatnio jest pokazywany coraz częściej, czy jednak po incydencie z Ortonem dalej będzie pushowany?
  • Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• Menez

7

• KpR

7

• Andrew

6

Top użytkownicy w tym temacie

Pełna karta

http://www.wwe.com/content/media/images/Headers/12893574

Royal Rumble Match

RAW:

* Big Show

* Cody Rhodes

* Carlito

* Evan Bourne

* Jack Swagger

* John Cena

* Kofi Kingston

* Mark Henry

* MVP

* Santino Marella

* Shawn Michaels

* Ted Dibiase

* The Miz

* Triple H

ECW:

* Shelton Benjamin

* Vladimir Kozlov

* Yoshi Tatsu

* Zack Ryder

SMACKDOWN

* Batista

* Chris Jericho

* CM Punk

* Dolph Ziggler

* Drew McIntyre

* Finlay

* John Morrison

* Kane

* Matt Hardy

* R-Truth

World Heavyweight Champion Undertaker vs. Rey Mysterio - World Heavyweight Championship Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13226408

WWE Champion Sheamus vs. Randy Orton

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13226370

ECW Champion Christian vs. Ezekiel Jackson

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13236520

Women's Champion Michelle McCool vs. Mickie James

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13298540

I pamiętajcie niema lepszego od pana Pawłowskiego

5933393024b49e51783f46.jpg

Co do Royal Rumble to wszystko będzie nudne oprócz RR Matchu czyli czegoś na co czekam cały rok ale jeśli to zwala to chyba se strzele w łeb. Co do ECW Championship to oczywiście zaskoczenie. mimo, że Ezekiel w obecnym gimmicku mi się podoba, bo to do niego pasuje to w ringu jest drewniasty. Wolałbym na tym miejscu Kozlova, który obecnie jest najlepszym powerem WWE. Ale już skoro ma się odbyć ta walka to oczywiście lepiej żeby wygrał Christian, bo według mnie stracić pas powinien dopiero na Wrestlemanii. Walka pewnie będzie niezaciekawa i krótka, bo chociaz Christian dużo potrafi to Jackson nie jest wirtuozą w ringu i to się nie zmieni. Walka o WHC to już kompletna porażka. Rey, który potrafi skleic obecnie walkę z bardzo dobrym przeciwnikiem musi walczyć z Undertakerem, którego bolą plecy, kolana i niewiadomo co jeszcze. Spowodu kontuzij Deadman na zakończyć karierę, a chyba z kontuzjami za dobrze nie zawalczy czyli ten pojedynek do niczego nie prowadzi. Mam nadzieje, że na Elimination Chamber WHC zdobędzie Jericho po to żeby z Edgem walczyć o coś, a Taker będzie próbował utrzymać tylko streak, bo na pas obecnie nie zasługuje. Ogólnie pas Takerowi powinien zabrać Punk jeszcze podczas ich feudu i może coś by z tego wyszło, a takto nie ciekawego i ta walka z Rejusiem też taka będzie. Ojojoj gdy pisałem o walce o WHC kompletna porażka to zapomniałem, że muszę opisac jeszcze walkę o WWE Championship gdzie drewno będzie walczyć z jeszcze większym drewnem. Czyli Sheamus zmierzy się z Ortonem. Walka na TLC podczas, której 90% czasu zajęły punche przegoni ta walke, bo będzie jeszcze gorzej. Sheamus nie potrafi nic poprostu zero, a Orton potrafi -29. Najpewniej bez niespodzianek wygra Sheamus. Czyli to nie będzie za fajny obraz ale miejmy nadzieje nie dadzą im dużo czasu i przejdziemy do Royal Rumble Matchu, który się szykuje ciekawie, bo jest parę rozwiązań. Jedna chyba najgorsza to zwycięstwo Trajpla i walka na Wm-ce z Sheamusem. Drugie to wygrana Batisty i walka o WHC na Wm-ce z Rejem. Trzecie zwycięstwo DiBiasiego i walka o pas WWE z Ortonem na Wm-ce. Czwarte to powrót Edga i walka o WHC na Wrestlemanii z Jericho. Piąte powrót Bookera T i walka o WHC na Wrestlemanii z Undertakerem Szóste to to, że ostatnią dwójką będą Hart Dynasty i, którys z nich wygra dzięki czemu na Wm-ce walka o UTTC pomiędzy Hartami, a DX. Jednak może zdarzyć się cos innego jak zwycięstwo Morrisona i walka o WHc na wm-ce ale tak naprawde mogą wygrać wszyscy oprócz Santina, bo on w RR Matchu robi nowy rekord Ogólnie to gala ciekawa jak mój pies (nie mam psa ) Mogłoby być lepiej ale widać WWE zaczyna nowy rok gorzej od starego i raczej to jiuż się nie zmieni dzięki czemu Dixie sprzed wkońcu kopa w dupe Vincowi, któremu przyjdzie sprzątanie brudnych toalet w siedzibie Total Nonstop Action. No i bym zapomniał walka div, któa z walk singlowych zapowiada się najciekawiej. Jak wiadomo wygra Mickie, bo zawsze ta lub ten upokorzony musi w końcu i tak wygrać.

Oj boogeyman, ale nudzisz :roll:

TNA już długo nie pociągnie, jeśli Hogan i Bishoff nie zostaną w miarę szybko powstrzymani przed rozpieprzeniem tej federacji w pył...

Co do RR to:

1. Taker chyba wygra z Rey'em, bo na WM chyba jednak będzie miał dogrywkę z HBK. Wskazuje na to chyba walka CM Punk i Gallows vs. DX. Myśle, że DX się skłócą i stracą pasy a potem będą sobie przeszkadzać na RR. Później się pogodzą, bo towar musi zejść z WWE shopu :)

2. Sheamus nie jest taki tragiczny, jak go malujecie. Wolałbym, żeby Orton nie dostał pasa. (Punch,Kick, Headhold) = Orton. Niechby, Sheamus wygrał, po mocnym bookingu. Umiejętności Blady ma, ale uncreative team nie umie porządnej walki sklecić!

3. mecz RR - nic z tego nie będzie :sad:

Największą niespodzianką może być, Edge. Wszyscy pozostali nawet jak się pojawią, to wielkiej roli nie odegrają. Myślę, że wygra ktoś z ME (chyba HBK :sad: ). Broń Boże Edge, bo to nie BOSKI JAŚ i nie ma szans wygrać RR.

PS. Najlepsza walkę w tym tygodniu w WWE sklecił IMO Shelton z Vancem Archerem (jego 1 porażka w WWE) na Superstars :shock:

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Boogeyman1996, nie zgadzam się z tobą. Taker może i ma bóle pleców, ale to nie znaczy, że jego walka z Rey'em na RR będzie zła. W zeszłym roku Deadman także zmagał się z licznymi kontuzjami, a mimo to jego walka z HBK okazała się walką roku w WWE. Nie można też mówić, że ten zawodnik nie zasługuje na pas. O ile jeszcze chce i ma siły na to, żeby walczyć to powinien mieć pas, gdyż jest jednym z najlepszych zawodników na SD!. Co z tego, że jest CM Punk, Y2J, czy Morrison. Każdy z nich ma ustawiony inny program (CM Punk "jest zbawicielem", Y2J musi ponarzekać na D-X, a Morrison feuduje z Drew). Póki mam przyjemność oglądania Undertakera w ringu, to chcę oglądać go jako mistrza, bo wg. mnie tym mistrzem jest naprawdę.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

TNA już długo nie pociągnie, jeśli Hogan i Bishoff nie zostaną w miarę szybko powstrzymani przed rozpieprzeniem tej federacji w pył...

No co wy po tym Hoganie jedziecie. Ten ring był dobry tylko dla X-Division ale walki Main Eventowe traciły przez ten ring. A Impacty są sto razy lepsze od kąd Hogan przyszedł. Co wy chcecie aby TNA osiągało lepsze ratingi na samych młodziakach, których ludzie oglądających WWE nie znają. A jeśli pasy będą trzymali ci, których znają i szanują to przerzucą się na TNA i ratingi jeszcze bardziej wzrosną.

Sorry za off top ale poprostu to zdanie mnie wnerwiło.

Doszła walka div, więc obstawiam oczywiście Mickie James ( oby, bo to może być jedyny moment kiedy naprawdę się uśmiechnę oglądając RR).

A zaczynam się obawiać jeszcze jednego - otóż zmienionego themu Edga, co byłoby, chyba nie tylko dla mnie, MEGA rozczarowaniem.

Po RAW, ECW i Smacku nie zmieniłem zdania w sprawie Royal Rumble Matchu.

Nadal stawiam na Teda, ewentualnie Trypel, ale z przewagą tego pierwszego.

Poza tym Santino będzie raczej trochę mocniej zabookowany ( kilka minut).

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Dziś chodziła mi trochę po głowie jedna rzecz, a jaśniej osoba... Jeff Hardy. Specjalnie mi go nigdy nie brakowało, ale w ostatnim czasie jednaak...

Ale do rzeczy. Zastanawia mnie jedna rzecz, brak jego profilu na stronce TNA, do tego brak występów w TV (no ludzie, jeżeli Hardy faktycznie jest w TNA to co on tam do h**a robi, frytki sprzedaje?)

Nigdzie w mediach nie trąbią o tym dlaczego tak się dzieje, przyszła mi do głowy mi taka myśl... może podpisania kontraktu do cholery nie było? Nie wiem, nie wgłębiłem się w to bardziej, ale w proporcjach 1:100 liczę na powrót Enigmy...

Sam osobiście, chciałbym aby na RR osobami 29 i 30 był właśnie Hardy i Edge. Ten drugi zaś, wystarczy, że się wplącze w feud z Jericho i powoli powraca, szkoda zdrowia na coś nagłego ;)

Dziś w mediach pojawiła się wzmianka o tym, że Hardy prawdopodobnie kontraktu nie podpisał (a przynajmniej tak twierdzą jego znajomi) i informacja, że bliscy namawiają go do powrotu na areny WWE.. Może jednak te słowa przed Impactem! z 4 stycznia, że pojawić się pojawi, ale to nie ma powiązania z dołączeniem do rosteru (miał w ogóle nie wystąpić, no ale one dick..) i zobowiązanie, że wróci do WWE okaże się prawdziwe i właśnie na RR Jeff się pojawi... Nikt nie ma podobnego zdania? :wink: Jeff jakoś nigdy mnie nie interesował czy też nie byłem jego mega fanem, lecz w ostatnim czasie zaczął mi doskwierać brak jego persony... i jeden Pan Bóg wie czemu, ale mniejsza o te kwestie ;)

Co do TNA to faktycznie , mi sie wydaje ze niewystarczylo im kasy na to wszystko , dali mu w lape za jeden wystep zeby przyciagnac wiecej ludzi (co im sie udalo) . Tym bardziej zastanawiajce sa jego slowa " jesli mialbym wrocic to do WWE" i Vince tez sie specjalnie nie przeją tą wiadmoscia.Skoro takie Nasty Boys ktore rowniez debiutowalo 4 stycznia juz walczylo to Hardy tym bardziej powinien jako . Nie wiadomo jeszcze co z ta sprawa narkotykowa czy Hardy by walczyl czy musi czekac na rozprawe . Pzdr.
1. Miejsce - Typer Ligi Mistrzów 2014/2015

E_9, Ja w ogóle wymyśliłem historyjkę rodem z Sci-Fi, że to...... WWE kazało Jeff'owi pojawić się w TNA. Coż wszystko miałoby sens. Jeff miał się jednorazowo pojawić, pokazać, że żyje... Wielce obrażone WWE, usuwa go z WWE Alumni. Wszyscy czekają kiedy pojawi się w TNA, a tu mały pstruczek w nos Hogana, Jeff wykiwał ich i pojawia się na Royal Rumble. Hardy podpisuje kontrakt z lekkim grafikiem i feuduje z kim kolwiek.... np. Kończy feud z CM Punkiem...

Ot i taka mała historyjka, która w tym szalonym świcie wrestlingu wcale taka bez sensowna nie jest, patrząc na to, że WWE nadal oferuje wielki asortyment z wizerunkiem "Charyzmatycznej Enigmy"....

PS. ogólnie zastanawiające jest to, że nie ma nigdzie info jaki jest stosunek do tej sprawy WWE, TNA i samego Hardy'ego... Jeden news tak naprawdę nic nie wyjaśnia....

Edytowane przez Krzychu

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

WWE Championship - Tu wygra Sheamus (Z pewnym Run-in'em Ceny xP). Walka może być ciekawa. Mam nadzieję, że się postarają.

WHC - Ta walka dla mnie będzie najnudniejsza. Zapewne wygra Taker...

ECW Championship - To może być ciekawe. Wszechstronny vs. Power... Ezekiel czyni postępy. Dla mnie mogłoby być tak: Zeke wygrywa, ale jeszcze jakoś na RR, albo następnej gali ECW Regal przejmuje pas.

Women's Championship - Szykuje się średnio. Dobrze by było, jakby nie było tego "szarpania" Dla mnie Michelle utrzyma pas.

No i Royal Rumble Match...

Dwóch brakujących zawodników to faktycznie zagadka. Jest wiele opcji np.

- Powrót Edga, i chwilowy powrót tylko na tą walkę do zapełnienia

- Hart Dynasty

- Zwykły zawodnik, który nie został podany (np. Chavo) + Booker T

Jest jeszcze więcej opcji... Ale czas na mój typ. Według mnie wygra Chris Jericho... A gdy on będzie celebrował wkroczy Edge :)

To tylko moje zdanie...

10610092174bee7d4d51677.png

Coraz bardziej jako zwycięzca RR pasuje mi Evan Bourne, te walki na RAW z Sheamusem, to prawda że jestem fanem talentu Sydala i po prostu liczę na jego zwyciestwo ale uważam, że mistrzem byłby bardzo dobrym.

Chociaż pewnie jak zwykle, najlepsza będzie walka o pas ECW. Bo połączenie Christiana i Jacksona może być bardzo ciekawe.

Coraz bardziej jako zwycięzca RR pasuje mi Evan Bourne, te walki na RAW z Sheamusem, to prawda że jestem fanem talentu Sydala i po prostu liczę na jego zwyciestwo ale uważam, że mistrzem byłby bardzo dobrym.

Co za bełkot!

Walki?! A ja myślałem że to były squash matche, dobrze że wyprowadziłeś mnie z błędu. A tak na poważnie to jak sobie wyobrażasz cruiserweighta (czyli nadomiar złego kolesia z wymierającej dywizji), jobbującego na prawo i lewo(Legacy,Miz,Swagger,Sheamus - ostatnie pół roku tym panom jobbował) , w dodatku pozbawionego wszelkich atrybutów cechujących mega gwiazdy (charyzma, mic skillsy, gimmick, wyrazistość aż w końcu wygląd), wygrywającego title shota w tak elitarnym matchu jakim jest 30 man battle royal na RR a co dopiero z pasem Heavy czy w main evencie Wrestlemanii?

Co za bełkot!

to nie bełkot, to marzenia :roll: o powtórce zwycięstwa totanego słabeusza niczym Rey Mysterio, jednak tych panów za dużo dzieli, by marzenia stały się rzeczywistością. Zobaczmy jak szybko Bourne wypadł w finałowej fazie rywalizacji ECW homecoming.

[ Dodano: 2010-01-25, 01:10 ]

w dodatku pozbawionego wszelkich atrybutów cechujących mega gwiazdy (charyzma, mic skillsy, gimmick, wyrazistość aż w końcu wygląd),

Nad tym da sie popracowac, jednak ani federacja oraz oni zawodnik nie robiąnic, by to zmienić Te rozważania dotycza jednak aspektu przyszłości Bourne'a w federacji, absolunie nie jego kreacji na mistrza :)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

to marzenia :roll: o powtórce zwycięstwa totanego słabeusza niczym Rey Mysterio

Tyle że Rey tuż przed wygraną w RR matchu, dostał (jak każdy zresztą zwycięzca "królewskiego rozpierdolu") konkretny push oprócz tego jeszcze dochodziła tam pomoc z zaświatów od zmarłego przyjaciela Eddiego oraz "zaczarowana" maska dająca siłę superbohatera :) i nasz underdog wytrzymał w ringu ponad godzinę.

A Sydal, ten wrestler od początku był skazany na porażkę - nie ma z kim i o co walczyć (pas zawieszony, Chavo jobbuje, Rey nie ta liga, T.J. w tag teamie, Low Ki w rozwojówce,Jemie Noble - :) ), na dodatek jako "adoptowane dziecko" jest traktowany po macoszemu a o reszcie pisałem wcześniej . Tutaj mamy tylko umiejętności ringowe a jak wiadomo nikt na nich kariery u Vince'a niestety nie zrobił.