Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 [ Uwaga na spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z calym szacunkiem, ale Undertaker jest obecnie bez formy jesli mozna tak powiedziec. Widac, ze chlop ledwo rusza sie w ringu (ale i tak ciagle jest lepszy niz wiekszosc zawodnikow rosteru). Dla wlasnego zdrowia powinien jednak rozwazyc zakonczenie kariery. W ostatnich kilku latach zawsze mial troche wolnego, zeby sie podleczyc. Teraz pewnie tez po WM albo wezmie przerwe do Summer Slam, albo sobie odpusci.
  • Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• Menez

7

• KpR

7

• Andrew

6

Top użytkownicy w tym temacie

Przepraszam bardzo, ale przepychanka w narożniku i upadek z rogu na stół to jest czyste pokonanie? Nie wydaje mi się. Sheamus czysto z Johnem jeszcze nie wygrał, o ile mnie pamięć nie zawodzi.

Mam dokładnie takie samo zdanie co poprzednicy, dlatego napisałem o "czystym" (tym bardziej jak na heela zwyciestwie):

Przepraszam bardzo, ale przepychanka w narożniku i upadek z rogu na stół to jest czyste pokonanie? Nie wydaje mi się. Sheamus czysto z Johnem jeszcze nie wygrał, o ile mnie pamięć nie zawodzi.

No właśnie, wtedy tego nikt się nie spodziewał, a dzisiaj każdy ma w pamięci tamten powrót i jeśli WWE chce fanów naprawdę zaskoczyć to wątpliwe, by zrobiło kolejny raz taki numer.

Ale to, że ten numer już był wcale nie musi "przyćmić" samej niespodzianki. Niewiem czy dobrze mnie rozumiesz- chodzi mi o to, że mimo wszystko niezapowiadany powrót gwiazdy tego kalibu (a niewątpliwie dużym kalibrem jest Edge) niezależnie od tego, czy taki niespodziewany powrót już się odbył, czy nie moim zdaniem i tak przyniesie zamierzony efekt.

Wolałbym również, by Edge jescze nie wracał, w szczególności jeśli jego powrót miałby być wymuszany i nie w zgodzie z prawidłową rehabilitacją i odzyskaniem pełnej formy.

Jakby nie patrzec WWE dba o swoich zawodników, tym bardziej czołowych i do takiej sytuacji by nie dopuściło. Ja gdybam nad możliwością jego powrotu w pełnej formie i krasie.

15192108424405e31546cee.jpg

Ja też uważam że raczej Edge nie wróci na RR.A jeśli by wrócił to tylko po to żeby przeszkodzić Y2J'owi w RR matchu.Ale mam nadzieję że na WM zmierzą się co poprowadzi ich feud.Co do pasu WWE tutaj jednoznacznie jestem za wygraną Sheamus'a który podoba mi się jako mistrz.

WHC championship- tutaj jestem za Takerem.I nie chodzi mi o to że Rey nie pasuje na World Champa tylko o to bo chciałbym żeby na RR HBK wygrał i zmierzył się z Takerem na WM'ce.Ale też musimy brać pod uwagę że pewnie na Elimination Chamber też dojdzie do walki i pas i Taker będzie musiał walczyć z 5 zawodnikami.

Ja myślę, że Edge tylko pojawi się na gali i odwróci uwagę Jericho i tak zacznie się ich feud, nie będzie żadznej fizycznej interwencji ze strony Edga.

WWE Championship

tej walki jestem ciekaw bo to jedna z kolejnych nowości na RAW, a nie wiedziałem jak tych dwóch panów ze sobą współpracuje

WHC Championship

Wynik walki jest dla mnie obojętny, ja chcę żeby to była bardzo dobra walka, nic więcej

ECW Championship

Christian niech straci pas na Wrestlemani, albo na ECW po RR, ale jako mistrz prezentuje się bardzo dobrze, fajnie by było jak by zaczął walczyć o pas WWE lub WHC

Zgadzam się z tym że Christian powinien stracić pas, a na drafcie dołączyć do tego samego brandu co Edge, co doprowadziło by do reaktywacji ich legendarnego Tagu :smile:
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

Venon tyle że Edge miał zacząć Feud z Jericho.A co do jego walki o czym zapomniałem wcześniej napisać według mnie Ezekiel nie powinien być mistrzem i mam nadzieję że Captain Charisma wygra na RR i zatrzyma pas.Taki pas może należeć do Regala albo Sheltona ale nie chcę żeby nosił go Jackson.Uważam że po prostu jest słaby w ringu,chociaż pas ECW to tak naprawde gówno dla Vince'a więc jemu nie zależy na nim,a tylko Christian potrafił podnieść wartość tego pasa.Bo ostatnim dobrym posiadaczem był Swagger.Także mam nadzieję że Christian jeszcze potrzyma pas i dopiero w pojedynku z Regalem,Sheltonem lub z Tatsu straci pas, a następnie przeniosą go na Smackdown

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

WHC Match- zapowiada się nawet nieźle - Taker mimo wszystko nadal jest dobrym zawodnikiem, Rey też nieźle walczy, choć jego 619 jest maksymalnie przesadzone. Podobno do walki ma być dodany Batista - newsy na głównej Atti. Myślę, że to mogłoby zamieszać i zrobić z walki podobną sieczkę jak na BR - choć bez Punka.

ECW Championship - Jasne, Christian przejadł się trochę jako mistrz, ale pasa raczej jeszcze nie straci, Zeke po prostu nie pasuje na mistrza.

Rumble Match

Są dwa wolne miejsca dla "niespodzianek", więc albo pojawi się ktoś z rosteru, kogo nie wpisali, albo ktoś powróci (większość stawia na Edge i Van Dama, ale są możliwe inne rozwiązania). Myślę, że wygra ktoś ze świętej trójcy - Cena, HBK, HHH, choć wolałbym innego zwycięzce. Zastanawiające jest jedno: podobno mecz o pasy TT ma być na Rumble, a chyba wszyscy uczestnicy (nie wiem czy Gallows też) są w Rumble Matchu.

Zastanawiające jest jedno: podobno mecz o pasy TT ma być na Rumble, a chyba wszyscy uczestnicy (nie wiem czy Gallows też) są w Rumble Matchu.

Punk i Gallows zostali pretendentami do tytułów tag teamów, ale nikt nie mówił, że na Royal Rumble mają stoczyć walkę z DX właśnie o te pasy. To tak samo jak większość myślała, że The Miz vs. MVP o pas Stanów Zjednoczonych ma się odbyć na Royal Rumble, a jednak nie ma takiej walki w karcie. Na pewno odbędzie się jeszcze walka o pas Div na RR, i to chyba na tyle. A co do tych dwóch pozostałych miejsc dla uczestników ... chciałbym żeby jednym z tych tajemniczych zawodników był Edge. Czas pokaże.

Zastanawiające jest jedno: podobno mecz o pasy TT ma być na Rumble, a chyba wszyscy uczestnicy (nie wiem czy Gallows też) są w Rumble Matchu.

Mecz o pas TT odbędzie się przed Royal Rumble...

No więc właśnie jeśli DX straci pasy to któryś z degeneratów wygrywa RR i ma walkę o pas.Osobiście jak wcześniej wspominałem wolałbym żeby to był HBK który by walczył z Takerem :P

W moim odczuciu jeśli dojdzie do walki Undertaker vs HBK na wrestlemani to będzie nuda. A dla czego? Ponieważ jak co rok czeka się na nowego przeciwnika a tutaj ten sam? Tym bardziej że pojedynek na wrestlemani 25 przeszedł do historii to po co do niego wracać. Ale to tylko moje zdanie :).

Co do RR to nie ukrywam że jest to moja najlepsza gala. Dużo się dzieje i zaczynają się fajne feudy. Na Battle Royal widzę dwie opcje (przynajmniej chciał bym :lol:) Morrison wygrywa i staje się ME. Ale najbardziej bym chciał aby RVD podpisał kontrakt z WWE i wygrał RR. :D

17604122554b61f252eba43.jpg

RVD z tego co pamiętam to miał jeśli być w WWE to podpisać jakiś krótki kontrakt więc nie wierze żeby wygrał Royal Rumble.Co do Morrisona to wydaje mi się że to może być prawdopodobne.Chociaż czy jest odpowiednio wypromowany ? Na początku było ok pokonywał Punk'a kiedy był mistrzem,robił bardzo dobre walki jak na standardy WWE.Zawsze może wygrać walizeczke na Wm'ce i jeśli heel będzie mistrzem wykorzystać ją.A co do HBK vs Taker... Michał uważam że jeśli pojedynek będzie przeprowadzony dobrze i znów będzie panował dobry klimat to sądzę że nie ma żadnych uwag i walka będzie możliwe że znowu SHOW STEALEREM. I nie rozumiem tego że przeszedł do historii,rewanż też może przejść.

A ja wam mówię, że wygra JTG :D Potem jak było mówione o rozdzielaniu tag teamów któryś przejdzie na RAW lub Smackdown, a JTG będzie krążył wokół pasa IC :D

No dobra, a tak na serio:

Opcja pierwsza: *ponownie wracam do rozdzielania TT* HBK wygrywa Battle Royal i walczy z Takerem o pas. Wygrywa i kończy jego karierę (albo nie) i draft na SD.

Opcja druga: Orton zdobywa pas WWE, a Ted wygrywa Battle Royal i zaczyna się ich feud (nie wiem od czego niech bookerzy myślą :D)

Opcja druga podpunkt a: Ted i Cody mają nieudaną interwencję i Sheamus broni pas, tymczasem HHH wygrywa Battle Royal.

Opcja trzecia: Wraca Edge i wypycha/pomaga wypchnąć Jericho. (może wróci też RVD)

Opcja czwarta: Hardy zrywa kontrakt z TNA... :twisted:

Co do pasków:

Szejmus vs Randy Orton - Trudny wybór, ale raczej stawiałbym na Ortona

Grabarz vs Rey Mysterio - Taker pewnie obroni pas. (przydałaby się dywizja Cruiserów :( )

Krystian vs Ezekiel - Christian już długo trzyma pas i przydałby sie ktoś nowy na to stanowisko. Nie wiem czy Ezekiel jest dobrym wyjściem, ale jednak będę kibicował jemu.

Propo pasów... Dlaczego na RR nie zrobili jakiejś walki o IC??? Przecież Drew jest IC Championem a mimo to bierze udział w RR, a jeszcze lepiej było by gdyby wygrał całe RR :grin: . A jeśli chodzi o powrót to sądzę że na 80% Edge się pojawi... Chociaż bardzo było by miło gdyby jednak powrócił Booker T!!! Negocjacje niby trwały i zostały zerwane ale kto wie czy to nie była specjalna zmyłka, bo jednak od dawana zapowiadali że zamierza on wrócić do WWE :smile:
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

Booker T mógłby się pojawić,tylko czy to będzie mu się opłacać ?Nie ukrywajmy że w WWE nie miał jakiejś mocnej posady.Mam nadzieję że jeśli WWE by go zdobyło :) (dziwnie to brzmi) to wykorzystają go.A powrót Edge'a jest na prawdę możliwy,dużo osób pisze że kontuzja itp.Akurat tu się zgodzę bo to była strasznie ciężka kontuzja,ale możliwe że WWE chce nam sprawić niespodziankę tak jak na RR 2008 i RR 2010 wygra EDGE.Chociaż jeśli miałbym stawiać to sądzę że jeśli się pojawi to tylko po to żeby przeszkodzić Y2J'owi w wygranej.