Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 [ Uwaga na spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dlatego ja obstawiam Teda.

Jest jeszcze jedna możliwość: jeżeli chcą ostro wypromować Sheamusa i dadzą mu wygrać z Ortonem to następny może być właśnie tylko Trypel, który nie miałby feudu po tym jak Taker się zgodzi na rewanż z HBK.

Tak więc wszystko zależy od pojedynku Vipera z Sheamusem.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• Menez

7

• KpR

7

• Andrew

6

Top użytkownicy w tym temacie

1.I znowu Orton...chociaż w sumie lepiej że on niż Cena lub znowu Cena-Orton...Po walce wiele sie nie spodziewam może jeżęli dodadzą jakąś stypulacje ciekawą to może będzie całkiem ciekawie...

2.Christian długo trzyma już pas i myśle żę go straci.Mogli jednak wybrać mu lepszsego rywala (np.Yoshi Tatsu)

3.Jest wiele opcji na ten mecz jak dla mnie.Więc po kolei:

a)możliwe że WWE będzie chciało wypromować jakąś nową gwiazde i ktoś z niżśzej pólki wygra RR(aczkolwiek to mało realne)

b)możliwy jest również powrót Edga choć kontuzje ma ciężką jednak myśle żę jest to realna opcja

c)wygra ktoś z main eventerów(HHH,Cena)

[you] oceniaj moją galerię

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25333&start

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

nie patrzcie na nick-stare czasy :P

13587427054c062a7d5c8ec.jpg

1. Obu nie lubię, ale w tej walce obstawiam na Ortona. Walka może być ciekawa... w końcu to dwaj heele :P

2. Tutaj uważam, że wygra Christian.

3. W 30-Man Royal Rumble Match oczywiście jestem za Cena. :D

Nowe prace.Zapraszam do mojej galerii:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=198260#198260

4127036534d73f974dc3fe.jpg

A kiedyś mówiło się coś o faceturnie Edga w okolicach wrestlemani, to co wy na to by Edga pomógł wygrać, Jaśkowi Triplowi czy komukolwiek, kosztem np. Big Showa? Trochę naciągane ale kto wie;)

8434236214bec043e1f826.jpg

A kiedyś mówiło się coś o faceturnie Edga w okolicach wrestlemani, to co wy na to by Edga pomógł wygrać, Jaśkowi Triplowi czy komukolwiek, kosztem np. Big Showa? Trochę naciągane ale kto wie;)

"Trochę"? :D

Nie ma takiej opcji. Wystarczy, że wyeliminuje Jericho z tego meczu, stworzy z nim dobry program na Smackdown pod wrestlemanie i mamy face turn Edga. Nie trzeba tu pomagać top baby face'om

Edytowane przez Rafikov

• Reputacja:   182
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Faceturn Edge'a tak, ale nie w taki sposób. Nie chcemy chyba następnego drętwego ulubieńca dzieci (na pewno ograniczyliby mu wtedy moveset) :) Obstawiam, że RR match wygra właśnie Edge, bądź też ktoś, po kim wygranej się nie można spodziewać

6427638215a28716991f4b.jpg

Ja raczej wykluczam face turn Edge'a z racji tego, że ciężko jest go sobie wyobrazić podbiegającego do publiczności i przybijającego piątki. Być może w feudzie z Chrisem Jericho będzie kreowany jako face (wiadomo, zdradzony wraca i chce wyrównać rachunki), ale moim zdaniem później wszystko wróci do normy.

Swoją drogą nie chcę nikogo urazić, ale jak widzę posty osób poniżej >15 lat, które twierdzą, że "ulubieniec dzieci" czy "zaprzestać polityki 4 kids"itp, to tak jakby mówią o sobie. Ale ok, nie zamierzam nikogo obrażać.

Orton vs Sheamus,no no może byc ciekawie,ale mysle że mimo wsyzstko Randy wygra i zdobędzie WWE Champ a Royal Rumble match wygra Ted Dibiase i na WM XVI zmierzy sie z Ortonem o WWE.A co do walki o ECW to myśle że Christian jeszcze troche mógłby potrzymac pas:),np do takiej WM;D.

Na wstępie zaznaczam, że nie mam nic do Rudego, ale w mojej opinii będzie on mistrzem dopiero, kiedy z krzyżowego powerbomba ciśnie Ortona, czyli prawdziwego main eventera. Wówczas urośnie w moich oczach i jego title run nabierze sensu, czyli opowieść z cyklu ,,gwiazdy bez pasa, a młody sie nie dalej i jest na szczycie". Oczywiście mogę sobie pomarzyć, przeczuwam nieudaną interwencję Legacy i spięcie randy- Ted, skoro ten drugi ma mieć face turn.

Christian może jeszcze dla mnie tytuł zachować, gdyż pomimo iż Ezekiel ma predyspozycje na niesamowitego power wrestlera i mistrza dominatora, to zostaje w cieniu Regala, przez co nie ma samodzielności w kreowaniu swojej postaci.

A kto wygra Królewska Zadymę? Pewnie WWE wszysto będzie zmieniać obserwując kroki TNA i Hogana (ja bym tak zrobił, pod naciskiem konkurencji muszą wymyśleć coś wybuchowego)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

A oto fotki walczących:

WWE Championship Match Sheamus vs Randy Orton:

http://img69.imageshack.us/img69/757/13226370.jpg

ECW Chamionship Match Christian vs Ezekiel Jackson:

http://img503.imageshack.us/img503/831/13236520.jpg

+ Zdjęcie promujące Royal Rumble:

http://farm3.static.flickr.com/2685/4186529753_fdd0df17e2.jpg

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

Ja raczej wykluczam face turn Edge'a z racji tego, że ciężko jest go sobie wyobrazić podbiegającego do publiczności i przybijającego piątki. Być może w feudzie z Chrisem Jericho będzie kreowany jako face (wiadomo, zdradzony wraca i chce wyrównać rachunki), ale moim zdaniem później wszystko wróci do normy.

A ja jestem odmiennego zdania. Jestem przekonany, że Edge w momencie pojawienia się będzie mocno cheerowany, co tylko ułatwia sprawę jego powrotu już w roli face'a.

Jeżeli planowana jest walka HHH vs Cena vs Edge o pas WWE to niedługo możemy zobaczyć jak DX tracą pasy na rzecz Hart Dynasty a następnie rozpad DX co jest równoznaczne z tym, że Hunter raczej wygra RR następnie zawalczy z "szajbusem" na Wrestlemanii o pas WWE który wygra..

Z tapingu dzisiejszego smackdown wiemy, że Rey Mysterio zmieży się z Undertakerem w Steel Cage Mtachu o pas WHC po tym jak pokonał Batistę, a CM Punk & Luke Gallows zostali no.1 contenders do Unified WWE Tag Team Championship,aczkolwiek nie wiadomo, czy walka ta odbędzie się na RR

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

1 Hmm no walka 2 heelów ja jestem za Ortonem ale nie wiem czy pokażą coś ciekawego...

2 Moim zdaniem Jackson wywalczy pas i Kozlov bedzie sie o niego kłucił i ten team sie doszczętnie rozpadnie

No i 3 (Mój ulubiony match i ppv) Prawdopodobne takie wersje:

a)Edge wejdzie jako #30 i wywali Jerico i będą mieli feuda

b)Ted Dibiase wygra i wyzwie do walki Ortona na WM26 i będą feudować jak było to zapowiedziane

c)Wygra John Morrison lub inny młody rozwijający się i wejdzie do ME

1525939554d24c9efdc3cf.jpg

Ja bym cciał zeby Edge wrócił. Byłby to dla mnie (troche spóźniony co prawda) prezent noworoczny :). Jako młodzieniec byłem jego wielkim fanem. no ale los pokaze co vincuś wymyślił :P.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg