Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 [ Uwaga na spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sory że wyskocze troszkę poza temat, ale mam jedno pytanie dotyczące dzisiejszego PPV czyli Royal Rumble, gdzie mógłbym zobaczyć na żywo te Gale z jakiej stronki itp.

Z góry dziękuje :)

Rozumiem wszystko, ale naprawdę wystarczyło tylko przejrzeć forum, bo takie pytanie padło tutaj naprawdę wiele, wiele razy -> http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=24537

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• Menez

7

• KpR

7

• RR

6

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

AX 9 odpowiedzi

• Menez

Menez 7 odpowiedzi

• KpR

KpR 7 odpowiedzi

• RR

RR 6 odpowiedzi

Powrót The Rocka. To by było coś! Ale cóż nie jest to pewne.

Tak samo jak powrót Jeff'a :roll:

Ale chciałbym, aby któryś z tych zawodników był tym trzydziestym w Royal Rumble Match.

Ale mówiąc już o pewnych walkach, które odbędą się na pewno to tak:

Sheamus vs. Randy Orton

Myślę, że Sheamus będzie przeważał całą walkę. I dołoży tak Orton'owi, że będzie próbował zadać mu swój finisher, ale na ring wpadną w tym momencie CodyRhodes i Ted DiBiase. Wykonają na zmęczonym już Sheamus'owi swoje finishery, a następnie gdy "Celtic Warrior" wstanie Randy wykona na nim RKO, dokona pingu i zostanie 7 raz mistrzem WWE Championship.

Randy Orton wygra!

Undertaker vs. Rey Mysterio

Każdy z Nas chciałby, aby Rey wygrał. Ale nie sądzę, żeby Mysterio dał radę Taker'owi. Nie ma co się kłócić. Rey nawet swoi słynnym finisherem 619 nic nie dokona przy taki zawodniku jak The Undertaker. Uważam że Rey "potknie" parę razy Taker'a dla widowiska. Ale uważam, że Taker zakończy tą walkę robiąc na Mysterio "Chokeslam" albo "Hell's Gate". Nawet nie będzie tu potrzebny Tombstone Piledriv.

Undertaker wygra!

Christian vs. Ezekiel Jackson

Ta walka nie interesuje mnie za bardzo tak jak pewnie innych. Ale oczywiście liczę na Christiana. I chciałbym, aby walka jego trwała tyle jak na SummerSlam :D

Christian wygra!

Royal Rumble Match

Każdy tylko na to czeka i myślę że nikt z tych osób się nie zawiedzie. Myślę, że na początek wylecą na ring same gwiazdy Cena, HBK, Triple H, Batista, Mysterio...

Będzie na początek co oglądać no i uważam, że ostatnim "okruszkiem" będzie ktoś z tych panów: Edge, Jeff lub Rock. Myślę, że zwycięzcą może w tym roku zostać ktoś nowy, ktoś kto nie był jeszcze ani razu zwycięzcą tego match'u np. Jeff Hardy (nie wygrał jeszcze, ani razu, no ale nie jest to pewne czy powróci), tak samo jak Edge (on też nigdy nie wygrał Royal Rumble, ale jego obecność też nie jest pewna). Więc jeżeli ich nie będzie to chciałbym, aby Royal Rumble 2010 wygrał Kofi Kingston.

Royal Rumble '10 może być naprawdę bardzo ciekawą galą PPV.

Jeszcze 6 godz!

15032492994bc875282e46f.jpg

Zasmuce Cię bo nie każdy raczej chciałby aby Rey wygrał i sądze, że walka Christian vs. Ezekiel Jackson będzie bardziej interesująca niż np Sheamus vs Orton.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Czy pan dwa posty wyżej może łaskawie zmienić awatar na jakiś taki mniej kojarzący się z podpierdalaniem pracy innych?

WWE rozczarowało mnie w tym roku. W 2009 promocja gali jak i samej tytułowej walki była świetna a teraz prócz paru krótkich wzmianek w promach o meczu federacja w ogóle nie zaostrzyła atmosfery. Szkoda, że nie przeprowadzono żadnego większego storyline'u pod royala ale cóż, jedyna nadzieja, że walka obroni się sama. Osobiście jest wielkim fanem RR i jest to zdecydowanie moje ulubione wydarzenie wrestlingowe w roku więc jestem mimo wszystko pozytywnie nastawiony. Reszta mnie kompletnie nie interesuje (:

Co do tego, że walka o pas ECW może być ciekawsza od WWE Championship, nie jestem pewien. Wszyscy chyba wiedzą, że Christian jest na tyle uniwersalnym zawodnikiem, że sprawdza się w pojedynku z każdym - czy to mięśniak, czy technik. Ale co z Jacksonem? Muszę przyznać, że nie mam bladego pojęcia, jakie walki tworzy Ezekiel.

Niestety, ale jestem natomiast pewien, że Michelle straci tytuł. Otóż, zgodnie z polityką WWE pretendent/pretendentka, która jest obiektem ataków mistrza/mistrzyni, zdobywa tytuł. Z jednej strony, title run McCool jest baardzo długi, bo ma pas najdłużej w WWE (od The Bash z tego co pamiętam), ale to moja ulubiona Diva i chciałbym, by została z tytułem.

Jeśli można wiedzieć, kogo masz na myśli?

You're blind ?

Typ ma jego avatar - zresztą przecież wyraźnie napisał "dwa posty wyżej".

Wracając jednak do PPV, to faktycznie słabo WWE promowało tegoroczną "30" a skupiło się jedynie na mniej ważnych (w przypadku tegoż ppv) walkach o pasy.

6 tygodni (czas od poprzedniego ppv) poszło na darmo a to mnóstwo czasu "oskrzydlić" kilku młodzieńców "umiarkowanym" pushem i tym samym wprowadzić trochę zamętu w głowach fanów, zamiast tego dano nam na RAW karła wkupującego się w łaski panów z "DX" i legendę federacji przjmującą kopniaka jądra i beznadziejnych guest hostów a Jan walczył ze złem. Smack też nie wiele wnosił tyle że tam działo się o wiele ciekawiej - Cm Punk nawracał na straigt edge a Rey kantował swojego oprawcę niczym rasowy heel.

Dopiero reklamy na ostatnim SD, pokazały że creativ team nie zapomniał o "wielkiej wywalance".

:twisted: niezle niezle :twisted:

Takie mamy PPV jakie potrafią nam zrobić oddaj cześć Bogowi niech żyje Vince McMahon !!!

Nic się nie podoba ? Myślisz co z tego

jeśli wszystko jest źle niech nie będzie niczego.

6859752024b60d45c3f6c9.jpg

• Styl:  Jasny

Nooo... Royal Rumble było zaskakujące !

Wyniki

Sheamus pokonał Randy'ego Ortona i obronił pas ! Dla mnie pojedynek był słaby. I ta interwencja Legacy. Czyli chyba mamy rozłam Legacy

Undertaker pokonał Reya i obronił pas - Tej walki nie widziałem, miałem problem z streamem.

Christian pokonał Ezekiela - No walka bardzo nudna, same clothesline od Ezekiela. Killswitch i po sprawie.

Royal Rumble - Zdziwiło mnie że Beth Phoneix wyeleminowała Khaliego. Pocałunek i go przechyliła i Punjabi Playboy został wyrzucony ! Ale Punk łapie Beth i GTS. Punk zabawiał się na ringu. Eleminował zawodników po kolei. Wszedł z kobietą, jakąś ! Ale wygrał Edge ! Wrócił.. Na ringu zostało trzech wrestlerów ! Cena, Batista i Edge. Cena i Batista już kiedyś wygrali, dość jak by ktoś z tej dwójki wygrał to załamka totalna. Lecz Edge sobie poradził i mamy zwyciężcę !

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

RR było niesamowite, jedyne co mnie zasmuciło to wygrana Christiana, co oznacza że zostaje w ECW. Wygrana Edga? Wybuchłem z radości, już myślałem że Cena, ale jednak, ciekawe z kim będzie walczył na Wrestlemanii.

To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat :)

Rok dopiero się zaczął, a tu takie niesamowite PPV. Obejrzę jeszcze na pewno na ESC. Orientuje się ktoś, kiedy to tam puszczą?

WWE-wolałbym, aby Orton pokonał bladego, ale cóż.

WHC- Źle wyglądałby tryumf Reya o wzroście 168cm, nad Undertakerem 210cm.

US- Najbardziej tu liczyłem na zwycięstwo Montela. Pas mu się jak najbardziej należał moim zdaniem.

ECW- Christian długo trzyma pas. I tak dalej :twisted:

WWE Women- Nie interesowało mnie.

30 man Battle Royal- Mina HBK'a po opuszczeniu ringu z rączek Dave'a, a później KO na sędzim, nie do opisania ;P. A co do wyniku, mogłoby być lepiej, ale jest dobrze (wolałbym HBK'a, Huntera, Cene czy R-trutha.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Jak dla mnie PPV Świetne po prostu świetnie :)! Moja radość w pewnym dość ważnym momencie chyba nie miała końca i każdy wie o co chodzi. Nudziła tylko troche walka ECW na której usnąłem na troche ale to można darować. Denerwuje mnie tylko jedno... Co to zapanowała za moda że CM Punk zamiast wyglądać jak człowiek chodzi z taką puszczą na twarzy? Czyżby na maszynke kasy zabrakło... ?

Sory za offtop, Paul, CM Punk chce wyglądać jak "mesjasz" (np. Jezus) dlatego taki chodzi.

A może mi ktoś powiedzieć kto wyrzucił Codiego? Bo myślałem że może Ted go wyrzuci i tak legacy się totalnie rozpadnie, ale stream mi się zaciął, a jak już się odwisił obaj byli po za ringiem.

Edytowane przez Extreme21

A sam ogolił tej swojej panience włosy xD.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Orientuje się ktoś, kiedy to tam puszczą?

Z tego co wiem to za tydzień będzie ostatnia walka ECW Homecoming, potem Battle Royal więc za 3 tygodnie chyba :)

fin de siècle

Kilka słów o Royal Rumble.

ECW Championship: Ezekiel Jakcson vs Christian ©

Walka ogólnie słaba. Mało dynamiczna. Jedynie kilka ciekawych akcji ze strony Chrsitiana, nic więcej. Nie wiem kto wrzucił do tej walki Ezekiela.

WWE Championship: Randy Orton vs Sheamus ©

Definitywny koniec Legacy. I dobrze. Kiszą już półtora roku, nudne strasznie to się stawało. Walka ciekawa, jednakże beznadziejna końcówka. Na dodatek można dodać, że Orton zgarniał niezly pop :D

Womens Championship

Dwa słowa - SHOW STEALER

WHC: Taker vs Mysterio

Hmm.... Co w tej walce robi Mysterio? Przecież nie jest on heavyweightowcem. Co do walki - kilka spotów na samym początku (rzucanie Reyem o bandę itd.) fajnych było. Reszta walki średnia... Wynik do przewidzenia.

Royal Rumble:

Brakowało mi tutaj humoru. Takiego Marellę dać aby coś było śmiesznego (kontuzja... no tak :/ ) Jednakże na plus oczywiście Edge jako wygrany (kogo wybierze?) Zdziwiła mnie mina Michaelsa po wypadnięciu z ringu oraz dziwne czyny zaraz po tym zdarzeniu... No trudno...

Ogólnie - Gala Royal Rumble słaba. Jedynie main event (co jest oczywiste) warty jest oglądnięcia.