Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 [ Uwaga na spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zależy, w Stanach Zjednoczonych w jednej części jest np. 8pm a w drugiej 9pm. WWE liczy czas centralny czyli o 8pm (na nasze 20:00).

Tu można sprawdzić czas w USA w największych miastach: http://24timezones.com/us_map/usa_time_pl.htm

Gwoli wyjasnienia, WWE na ogol podaje czas emisji wg Eastern Time (6 godzin roznicy z Polska). Wg Central Time kazde PPV zaczyna sie o 19 (czyli 20 ET).

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• Menez

7

• KpR

7

• Andrew

6

Top użytkownicy w tym temacie

Witam czy będzie można gale obejrzeć gdzieś w necie ?
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Urządzenie:  Android

napewno ;) Wystarczy sie samemu troche wysilić i poszukać jakiegoś kanału, albo popytac o jakieś kolegów jak będą oglądać

20502835285345d49c46e75.jpg

• Styl:  Jasny

Ja jak zwykle podam w odpowiednim temacie streamy do RR..

RR szykuje nam niespodziankę ! Każdy myśli kto jest tym 30 ? Pamiętaliście rok temu ? Jako wejście nr 30 ? Wszedł Big Show, a kto miał wejść ? Christian.. Widzicie to może różnie bywać. Poczekamy jeszcze tylko 2 dni i kilka godzin, zobaczymy kto będzie tym 30 !

Choć nie mam faworyta, no cóż fajnie by było jak byśmy zobaczyli Edga, który wraca po kontuzji. Walka o pas zakończy się wygraną Batisty, dlaczego ? Na HS zapowiedziano walkę 16 Lutego. Na RR batista wygrywa pas, na Smacku 5 lutego, Rematch Undertaker albo przegrywa albo wygrywa, taka sama lub podobna akcja dzieje się 12 Lutego. Przecież od czego jest Batista ? Jak dwa lata temu wygrał na Cyber Sunday pas World Title. A na następnym Raw, stracił pas na rzecz Chrisa.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Walka o pas zakończy się wygraną Batisty,

Tyle ze Batista nie walczy o pas na RR...

[you] oceniaj moją galerię

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25333&start

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

nie patrzcie na nick-stare czasy :P

13587427054c062a7d5c8ec.jpg

No i tylko sobota i niedziela dzieli nas do gali Royal Rumble!,ciesze się bardzo z tego powodu.Oto moje typy,no skomentowanie walk na RR.

Shemus vs Randy Orton - Stawiam na "The Vipera" gdyż nie chce mi się znowu patrzeć jak Sheamus pokonuje swego przeciwnika,i zostaje nadal niepokonany od czasu pojawienia się na RAW.Chciałbym zobaczyć ciekawą walkę,i zwycięstwo Ortona.

Undertaker vs Rey Mysterio - Chciałbym zobaczyc jak Rey zdoby WHC.Jest to mało możliwe,aczkolwiek postawie na Reya.Gdyby Rey zdobył WHC bym był bardzo zadowolony.

Christian vs Ezekiel Jakcson - Szczerze mówiąć niezbyt interesuje mnie ta walka,bo i tak gwóźdź gali to RR match.Stawiam na Christiana.

Royal Rumble Match

Stawiam na Edge,bo wierzę w to,że powróci.Mogłby Edge na końcu wyeliminować Y2J i to doprowadziło by do ich feudu na WM (Edge by stracił pas na Elimination Chaber).Jestem również ciekawy jak zaprezentue się Dibiase,bo trochę było plotek że mógłby wygrać,żęby na WM zmierzyć się z ortonem.

PS.Kto będzie oglądał Live Royal Rumble,i chce oglądać na Streamie mojego kolegi(w HD bez lagów,bo będzie max 15-20 osób na tym streamie oglądać)to piszcie do mnie na PW.Prowadze listę osób, które będą oglądały Live.

walka o pas WWE: Hmm jako że Randy jest moim ulubionym wrestlerem to chciałbym bardzo żeby to on wygrał tą walkę,ale Celtic ma duży push i nie wiem czy Vince nie będzie chciał go zostawić z pasem do WM,ale czy naprawdę nie jest to dla niego za szybko? Zdobycie najważniejszego pasa w WWE w okolicznościach hmm...dziwnych a teraz udział w WM. Ja narazie nie kupuję go jako mistrza,musi jeszcze wiele poprawić...Walka heel vs.heel zapowiada się ciekawie :)

WHC:Hmm Taker vs Rey. Liczę na dobry,szybki pojedynek pomimo licznych kontuzji obecnego mistrza. Oboje robią dobre walki i nie inaczej powinno być teraz. Myślę że Taker wygra i dopiero na WM ktoś odbierze mu pas :)

ECW: Tutaj kolejny z moich ulubionych wrestlerów-Christian. Hmm walka może być ciekawa bo wiadomo że Christian prezentuje zawsze wysoki poziom. Ciekawy jestem postawy Jacksona. Jeżeli Christian po porazce miałby przejść do RAW albo SD to niech przegra :grin: Ale myśle że wygra i przegra dopiero na WM.

Royal Rumble Match: Ojjj tutaj to się będzie działo :D Co do Edga to myślę że jednak się nie pojawi bo wielu ludzi tak myśli a WWE lubi robić na przekór :) Ale jeżeli się pojawi będzie ciekawie. Mam nadzieję że nie wygra HHH, Cena czy Batista.. Chciałbym żeby wygrał Ted Dibiase i rozpoczął feud z Randym i mamy walkę na WM :) Duże szanse daje także HBK. Jak zawsze wysoki poziom walk z jego udziałem i na WM walka z Takerem zapowiadałaby się ciekawie. Moim trzecim typem jest John M. No ale gdy zapowiadało się ze juz lada chwila wskoczy do ME to jednak przystopowano go niestety. Nie obraziłbym się gdyby to on walczył i odebrał pas Takerowi na WM :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Ja wypowiem się tylko o Rumble Matchu, bo reszta jakoś średnio mnie interesuje :)

Zaryzykował bym stwierdzenie, że na tegorocznym RR wygra... R-Truth.

Na pierwszy rzut oka pewnie wydaję się to śmieszne jednak biorąc do kupy parę faktów wyszło mi, że ma szanse. Po pierwsze wiele mówi się o tym że Edge wróci by przeszkodzić Chrisowi Jericho w wygraniu RR Matchu. Tak więc istnieje szansa, że Chris wypadnie jako jeden z ostatnich, a być może nawet będzie jednym z 2 pozostałych na samym końcu.

Podczas dwóch ostatnich gal SD(o ile się nie mylę) Chris walczył z Truthem. Może nie jest to feud, jednak zabookowane jest to tak by wyglądało że ci panowie zbytnio za sobą nie przepadają. Oprócz tego gdy R-Truth zaczynał feud z Punkiem można było przeczytać, że ma zostać przez to wypromowany na Main Eventera. Ostatni argument jest taki, że Truth nie dostał baaardzo dawno pushu, ma wspaniały kontakt z publiką i inne pierdoły.

Najprawdopodobniej próbuję sobie tylko ubzdurać że jednak nie będzie to Cena, HHH czy Batista, ale na tegoroczne RR taki jest mój typ ;)

Pozdrawiam.

Nie ma szans żeby Jeff Hardy powrócił na RR, ba i do tego wygrał.

14195629615519c4906401d.gif

Przecież Jeff Hardy jest w TNA. Widać że jest z tych dzieci co wiedzą o istnieniu tylko WWE i oglądają to na ESC. Co do walk to jakoś nie zbyt mnie zachwyca ta karta. Biorąc pod uwagę jakość walk w WWE to troche za mało walk. Liczę na dobry Royal Rumble i pewnie wygra HBK pokonując na końcu HHH i będzie rozpad DX.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Ale pomyśl. Przecież Dixie sprowadziło ostatnio dużo dziadków, w tym Hogana który jest dość drogi. Dixie może chciała tylko poprawić ratingi dzięki Jeffowi, ale tylko raz. A teraz Jeff wejdzie jako 30 i dla wszystkich zaskok: ,,Co ja robie tu?Co ty tutaj robisz?'' Choć WWE nie ma takiego pomyślunku jak całe Attitude 8-)
fin de siècle

Wątpie by tak było bo Jeff chciał odpocząć od wrestlingu na jakiś czas.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Powrót Jeff'a do WWE jest praktycznie, nie wiem, ... niemożliwy ? To chyba będzie dobre słowo. Lżejszy grafik w TNA robi swoje. A co do tego, że się nie pojawia jak na razie - może czekają na kolejny dobry moment ? Kto wie. Wracając do tematu Royal Rumble to może wyjść to całkiem, całkiem. Pokrótce :

Sheamus vs. Randy Orton

Sheamus wygra, najpewniej przez nieudaną interwencję Legacy, bo tylko tak mi się to widzi. Sheamus nie pokonał czysto żadnego Main Eventer'a - poza Ceną, który sam zleciał na stół na WWE TLC, ale to inna bajka. Sheamusowi brakuje tego czegoś, i poza tym ... umiejętności, bo wygląd może i jest, może i się wyróżnia, ale co on takiego pokazuje ? Nic. Zaczynam powoli zapominać co to pas WWE, tak samo jak o pasie U.S. za czasów panowania Kofiego. Orton podciągnął się nawet ostatnimi czasy, nie spieprza z ringu za każdym razem kiedy widzi większego czy silniejszego przeciwnika od siebie. Czyli tutaj zwycięzca to (niestety) Sheamus.

Undertaker vs. Rey Mysterio

Undertaker bronił pasa na WWE TLC z Batistą, to teraz musi obronić z przeciwnikiem Dave'a oczywiście, inaczej tego nie widzę, a tym bardziej Ryjka z pasem. Tutaj powinno się obyć bez niespodzianek i żadnych DQ czy Count-outów. Taker to już nie ta partia co kilka lat temu, teraz coraz trudniej przychodzi mu sklejenie czegoś bardzo dobrego, natomiast Ryjek bardzo dobrze sobie radzi - z Jericho szczególnie. Zobaczymy jak da radę pociągnąć walkę z "kulejącym" Taker'em. Podsumowując - Taker pas zatrzymuje.

Christian vs. Ezekiel Jackson

Hmm, przyznam, że tu byłem zaskoczony widząc po raz pierwszy kartę. Christian - zawodnik wszechstronny przeciwko Zeke'owi, który pokazuje się z dobrej strony, nie jest jednak wszechstronnym zawodnikiem, opiera się głównie na sile. Tutaj myślę, że Kozlov może coś namieszać, bo dawno się go nie widziało, a raczej nie dokończyli między sobą pewnych spraw. Christian zwycięży, nieważne jak, ale to zrobi.

Royal Rumble Match

Jak przystało na taką walkę - mnóstwo chaosu. Zwycięzcą może być każdy. Większość określa Triple H'a jako zwycięzcę. Może i tak będzie, ale po co on tam ... mało kto chce już go oglądać, i nie potrafi zrozumieć, że trzeba ustąpić miejsca młodym. Jeśli wygra któryś właśnie z tych młodych to będę happy jak cholera. Może też wygrać Edge (o ile się pojawi) czy Jericho. Zwycięstwo HBK'a raczej mi nie podchodzi, bo po co powtarzać to co było rok temu czyli walkę z Taker'em ? Było to dobre na jeden raz, ale już za drugim może trochę nudzić, bo już się to gdzieś widziało. Batista czy inny Cena raczej nie wygrają, ale to tylko takie domysły.

Gala może wyjść całkiem nieźle, byleby nikt nie spieprzył bookingu. Amen.

Sory że wyskocze troszkę poza temat, ale mam jedno pytanie dotyczące dzisiejszego PPV czyli Royal Rumble, gdzie mógłbym zobaczyć na żywo te Gale z jakiej stronki itp.

Z góry dziękuje :)

hm... a jak to w końcu jest z extreme sports channel i galami PPV? po jakim czasie będzie można to obejrzeć wygodnie przed telewizorem? Bo na ot że będzie to na żywo to nawet nie ma co liczyć.