Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 [ Uwaga na spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Booker T mógłby się pojawić,tylko czy to będzie mu się opłacać ?Nie ukrywajmy że w WWE nie miał jakiejś mocnej posady.

Nie ukryam, że nie przepadam za umiejętnościami i obecną formą Huffmana, ale raz trzymał World Hewyweight Championship (od GAB 2006 do Survivor Series w tym samym roku), a niedługo wcześniej wygrał KoTR, trzykrotnie WWE USA Title, raz Intercontinental i trzy razy WWE/F Tag Team Title (po razie z Testem, Goldustem i RVD). Dało mu to tytuł szesnastego zdobywcy Potrójnej Korony WWE/F i ósmego Grand Slam Championa... W sumie taki dorobek nie należy raczej do kogoś kto nie miał małej w federacji...

A tak wracając do tematu... pisałem już gdzieś pod newsem o RR, że te dwa brakujące numeryto IMO Edge, który może i Royal Rumble Matchu nie wygra, a raczej rozpocznie feud z Jericho. Drugim wrestlerem może być ktoś w stylu RVD w zeszłym roku, czyli taki występ starej, ale jeszcze nie wyblakłej gwiazdy, o której fani nie zdążyli jeszcze zapomnieć... wejdzie na ring, poskacze po nim kilka minut "podnosząc rangę" walki i wyleci bez większej historii.

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• Menez

7

• KpR

7

• Andrew

6

Top użytkownicy w tym temacie

A co powiecie na powrót JBL ? słuch o nim zaginał może znowu chce trochę dorobić i wcale to nie koniec jego przygody z wrestlingiem i WWE

Takie mamy PPV jakie potrafią nam zrobić oddaj cześć Bogowi niech żyje Vince McMahon !!!

Nic się nie podoba ? Myślisz co z tego

jeśli wszystko jest źle niech nie będzie niczego.

6859752024b60d45c3f6c9.jpg

Eeeeee tam...JBL wróci najwyżej w roli komentatora na wm26, albo później. Lepszy byłby Edge, RVD, czy Booker T ( albo King Booker) :grin: .

Dodano: 2010-01-22, 15:31

O, albo Jim Duggan!

[[podpis]]

Czytając niektóre posty, moje drogie marki, morda mi się śmieje z politowania... Jim Duggan? JBL? Booker T? I kto jeszcze? Może Hulk Hogan, co? No bo jak tak to czemu nie?

Jak dla mnie opcji jest kilka:

-Wraca Edge i wygrywa;

-Orton zdobywa pas od Sheamusa a królewską walkę wygrywa Ted Dibiase (chociaż jak dla mnie lepszym z Pricelessów jest Rhodes... No ale ja mogę tylko gadać) i mamy gotowy program pod WMkę;

-Wygrywa Kofi, lub Morisson (aczkolwiek to małoprawdopodobne...).

Chyba że WWE mnie czymś zaskoczy.

Co do innych walk:

Ezekiel vs Christian - nie będzie źle, Ezekiel jak na swoje rozmiary porusza się dobrze a walczy przeciwko wszechstronnemu Christianowi. Raczej wygra Christian.

Orton vs Sheamus - no tutaj nie spodziewam się czegoś szczególnego... Sheamus bardzo obniżył loty po przejciu z FCW (gdzie jego walki były całkiem całkiem). Orton ostatnio nie prezentował się źle, ale to chyba zasługa tylko i wyłącznie Kofiego który umiał go jakoś poprowadzić. Jeśli Vince szykuje program Orton vs Dibiase to wygra Orton. W innym przypadku wygra na pewno Sheamus.

Taker vs Mysterio - Zwycięstwo Takera jest wg mnie pewne. Nie wiem jak tam wygląda sytuacja z Batistą, czy będzie w tej walce czy nie. Raczej fajerwerków w tej walce się nie spodziewam. Taker jest w słabej formie (jeśli nie powiedzieć bardzo słabej... Od czasu powroty na SS nie wykręcił żadnej dobrej walki), a sam Mysterio walki nie zrobi.

:lol: sam jesteś markiem twierdząc że może wygrać Teddy już prędzej ja wygram :P

To są tylko spekulacje a w walce RR zawsze jakaś niespodzianka jest więc czemu ma nie pojawić się ktoś z nich do tej pory zawsze był jakiś miły powrocik .

A co do innych walk to :

WHC Match - mam nadzieje ze wygra Rey choć to mało prawdopodobne niech Taker oddaje pas przegrywa z HBK na WM i papa :smile: bo już szkoda na niego patrzeć

ECW Championship - pewnie wygra Jackson ale licze ze tak sie nie stanie bo po co dawać pas komuś kto ma mniejsze umiejętności od Batisty i poza wygladem nic nie wnosi

WWE Champion - liczę na zwycięstwo Celtic Warriora a następnie walke z HHH ktory wcale nie musi wygrywać RR matchu żeby dostać walkę o pas :razz:

A reszte walk to mam gdzieś bo wniosą tyle co Hoogan do TNA :twisted: czyli nic

Takie mamy PPV jakie potrafią nam zrobić oddaj cześć Bogowi niech żyje Vince McMahon !!!

Nic się nie podoba ? Myślisz co z tego

jeśli wszystko jest źle niech nie będzie niczego.

6859752024b60d45c3f6c9.jpg

ECW Title Christian vs Ezekiel Jackson

Źle się stało, że Shelton nie zdobył tego pasa na TLC, bo CC nadal musi siedzieć w najgorszym rosterze.. Co do samej walki stawiam na Cage'a, ponieważ nie widzę Ezekiela jako mistrza ECW

WHC Title Undertaker vs Mysterio

Tutaj jako zwycięzcę widzę Takera. Dlaczego ? Dlatego, że Rey powinien dalej ciągnąć feud z Batista do WM-ki, a Taker dobrze się prezentuje jako mistrz. Myślę, że Deadman straci pas na NWO, czy tam Elimination Chamber.

WWE Title Sheamus vs Orton

W tym przypadku może wydarzyć się wszystko.. Jeśli Sheamus wygra oznacza to, że Vince'a ma co do niego dużo większe plany niż wszyscy zakładali. Jeśli wygra Randy to za kilka miesięcy znowu powrócimy do schematu Orton-Cena-Triple H lub Orton zacznie program z kimś nowym jak Kofi, Swagger, Bourne czy DiBiase.

30 Man Rumble Match

Są tylko dwa wolne miejsca w składzie RR. Kto je zajmie ? Według mnie będzie to powracający Edge, Van Dam lub Booker T. Co do zwycięzcy... Czy będzie to ktoś stary jak Hunter, Michales, Y2J, Batista czy Cena. Może to też być ktoś nowy jak Morrison, DiBiase, Ziggler, Kofi czy Punk. Ja stawiam na Y2J'a.

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----

:lol: sam jesteś markiem twierdząc że może wygrać Teddy już prędzej ja wygram :P

Face turn Dibiasego jest zapowiadany już od bardzo długiego czasu. Poza tym storyline Ted - Randy byłby jak najbardziej sensowny. Więc nie wiem o czym mówimy marku : )

face turn byl zapowiadany pod koniec 2008 ;P

jak tak wszyscy pisza o powrotach to na moje rock wroci :D

ECW Championship - pewnie wygra Jackson ale licze ze tak sie nie stanie bo po co dawać pas komuś kto ma mniejsze umiejętności od Batisty i poza wygladem nic nie wnosi

No tutaj troszeczkę przeholowałeś bo Ezekiel ma dużo większe umiejętności niż Batista mi dużo lepiej się go ogląda. :-)

WHC Match - mam nadzieje ze wygra Rey choć to mało prawdopodobne niech Taker oddaje pas przegrywa z HBK na WM i papa bo już szkoda na niego patrzeć

To nie patrz... Fakt, że Taker nie jest już takim mistrzem ringowym jak niegdyś i bynajmniej lat mu nie ubywa nie oznacza, że może mieć ktokolwiek prawo do wyrażaniu się o nim bez jakiegokolwiek szacunku. Ten człowiek przepracował w tym biznesie całe życie i można powiedzieć, że na swój sposób go kształtował także stając się legendą. Stwierdzenie "papa bo już szkoda na niego patrzeć" dowodzi, że

1. Albo nie wiesz kim jest The Undertaker

2. Albo jesteś (wybacz za wyrażenie) internetowym napinaczem starającym się wyjśc na kontrowersyjnego na forum. Nie robisz na nikim wrażenie swoją wypowiedzią.

Wybaczcie zacni użytkownicy za offtop.

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Dziś chodziła mi trochę po głowie jedna rzecz, a jaśniej osoba... Jeff Hardy. Specjalnie mi go nigdy nie brakowało, ale w ostatnim czasie jednaak...

Ale do rzeczy. Zastanawia mnie jedna rzecz, brak jego profilu na stronce TNA, do tego brak występów w TV (no ludzie, jeżeli Hardy faktycznie jest w TNA to co on tam do h**a robi, frytki sprzedaje?)

Nigdzie w mediach nie trąbią o tym dlaczego tak się dzieje, przyszła mi do głowy mi taka myśl... może podpisania kontraktu do cholery nie było? Nie wiem, nie wgłębiłem się w to bardziej, ale w proporcjach 1:100 liczę na powrót Enigmy...

Sam osobiście, chciałbym aby na RR osobami 29 i 30 był właśnie Hardy i Edge. Ten drugi zaś, wystarczy, że się wplącze w feud z Jericho i powoli powraca, szkoda zdrowia na coś nagłego ;)

No tutaj troszeczkę przeholowałeś bo Ezekiel ma dużo większe umiejętności niż Batista mi dużo lepiej się go ogląda.

to jest prawda, lecz Batista jest starszy i dotknął go syndrom spoczywania na laurach=przynudzania, który jest plaga wśród main eventerów w WWE. Ja jestem ciekaw pojedynku o pas ECW, gdyż może to być najbardziej emocjonujące zestawienie tej gali- dobry technicznie mistrz kontra power predendent w swojej pierwszej walce o pas.

A co powiecie na powrót JBL ?

nieeeeee.....nieeeeeeeeeee.......nieeeeeeee......Jego odejście było chujowe, lecz powrót byłby jeszcze gorszy.

Czy może choć jedno miejsce wykorzystają na jakiegoś zawodnika z rozwojówki, który i tak zostałby wyrzucony za liny? Tylko ja proszę, bez zasłużonych panów z hall of fame!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Nie wiem, skąd Wam przyszła do głowy myśl o powrocie JBLa. Zresztą bądźmy szczerzy, nawet jeśli miałby wystąpić w tej walce to wielkiej roli, by w niej nie odegrał. Podobnie jak Booker T czy RVD.

Wypowiem się w innej jeszcze kwestii, mianowicie samej promocji tej gali, która jak dla mnie jest najzwyczajniej słaba. Do ostatniego Raw, nie pamiętam żadnej większej wzmianki o walce Battle Royal. W zeszłym roku brak solidnej promocji odbił się później na małej ilości wykupień tej gali. Zapowiadano więc, większą promocję w tym roku. Tymczasem na 6 tygodni, jakie dzieliły TLC i RR, promocję zaczęto de facto w ubiegłym tygodniu.

Jestem tym zawiedziony, bo jest to gala z tradycjami, a ludzie z WWE nie mają pomysłu na 5-6 tygodniową porządną promocję tego trzeciego co do "wieku" WWE PPV.

"Tylko ja proszę, bez zasłużonych panów z hall of fame!". - Zdecydowanie popieram.

Ja też z całym uszanowaniem ale dziękuje już Steamboatowi,Piperowi i innym niech sobie spokojnie odpoczywają czy już wbiją jako GM RAW, walkę niech sobie odpuszczą bo to będzie lipa... ja najbardziej liczę na powrót Rated R który przeszkodzi Y2J'owi :D

A ja z koleji poweim tak nie liczę na żaden wielki powrót na RR chcę aby tę walkę wygrał jakiś zawodnik który póka do drzwi ME (Kofi, Morrison może R-Truth). Według mnie aktualnie żadna z wypromowanych gwiazd nie potrzebuje wygrania w RR aby móc walczyć o pas a z koleji tym młodym wilczką bardzo by się to przydało bilet na Wrestlemania wiązał by się automatycznie z jakimś większym Push'em.

A jeżeli chodzi o weteranów z Hall of Fame niech lepiej wszyscy zostaną w domu i RR obejrzą w telewizji :twisted:

19355529494bc0e6f3e8556.gif