Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto wygra Gold Rush Tournament?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Wygra Edge, Lita przejdzie heel turn i bedzie managerka Edge'a.

Cos mi sie widzie triple threat match HHH vs Batista vs Edge w niedalekiej przyszlosci, lub to, ze Edge przejdzie na Smackdown

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rey023

3

• Strong Fan

3

• Ganzes

3

• RVD

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Edge nie przejdzie na SD za dużo był na Raw puschowany i niby ma mieć status main evetera, no i jeszcze dochodzi ten wątek z Litą.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Poza tym jest jeszcze jedna rzecz.

Edge'owi title shot należy się od 4-ech lat, bowiem...wygrał turniej King of the Ring 2001 a title shotu nie dostał. Osobiście byłbym za walką Edge vs. Batista na SummerSlam w ramach rekompensaty tego title shotu.

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Chodzą słuchy że WWE pójdzie za ciosem i połączy losy Edge'a i Lity w scenariuszach, a patrząc na układ par w turnieju to finał będzie Kane-Edge.Więc scenarzyści mają doskonałą okazję by się w tym kierunku wykazać.

A wracając do tematu to wygra Edge :P

Ładnie to wykombinowałes ,pewnie tak będzie :D

458954520447d6ce7641a4.jpg

RVD chodzi o to ze zwyciezca bedzie #1 contender ale to ze od razu bedzie walczyc nie jest pewne - bo jak wiadomo jest HHH kery mimo iz przegral bedzie ponoc walczyc na nastepnej PPV o tytul z Batista :-)

Wlasnie nie, zjebales...

Zwyciezca turnieju bedzie jako pierwszy walczyl o WH Title z Batista ,natomiast kontrakt ,ktory ma EDGE zezwala na dowolny termin az do WM 22.

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

hmm...nie czaje...to ten plakat Venegance fake jest? Bo tam jest przeciez HHH i Batista Hell in a cell :|

Wygra pewnie Edge ale ja jestem za Shawnem,

Ja tylko mowie jaka jest prawda. Co do plakatu to nie wiem bo go nie widzialem , moge tylko dodac od siebie ze wcale nie musi to oznaczac ze ktorykolwiek z panow na plakacie bedzie ten pas posiadac. Wystarczy przypomniec sobie Bad Blood 2004 ,gdzie HHH walczyl z HBK w HELL IN A CELL a mistrzem wtedy byl Benoit. A wszyscy na forum panikowali ze jak to bedzie, ze Benoit straci pas :P itd hehehe

Tylko że na tym plakacie widać Batiste z tytułem :P

hmm...nie czaje...to ten plakat Venegance fake jest? Bo tam jest przeciez HHH i Batista Hell in a cell :|

no ja pierdole, wielkie dzieki :/:/ musicie spoilerowac tak bez ostrzezenia ???

129287286446c8a666924a3.jpg

bo innego zdjecią nie mieli :D a ja cośczuje, że będzie taki motyw, że Benoit ma kontuzje i Triple H go zastąpi w półfinale... albo HHH wyprosi od Erica B. rewanż, bo uzna, że przegrał nie uczciwie , bo batista linki odciągnął
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

To by bylo bezsensu moim zdaniem.

A co do plakatu to tylko plakat nic nie wiecej a do Vengeance i tak jeszcze troche czasu. A swoja droga HELL IN A CELL bedzie ssal jak malo co :P

moim zdaniem wygra Edge i sadze tak dlatego ze WWE strasznie nie lubi walk face vs face albo heel vs heel. Nawet przy walce Y2J vs Shalton na moment Y2J musial zrobic taki mini hil turnik, przynajmniej ja tak to odebralem. W zwiazku z tym wygra ten turniej Edge.

Jesli sie przeanalizuje inne mozliwosci to wyjdzie nam

HBK vs Batista - oboje sa obecnie najbardziej lubianymi face'ami , nie ma szans, WWE nie zrobi takiego numeru, 5 procent szans.

Kane vs Batista - taka walka miala nie dawno miejsce, Batista wygral bezsprzecznie, czysto sadze ze tez nie ma co na to liczyc. 10 procent szans.

Chris Benoit vs Batista - oboje sa face'ami , oboje tez stoczyli ze soba w ubieglym roku na RAW multum pojedynkow, ale mimo wszystko dalbym temu scenariuszowi 35 procent.

Edge vs Batista - heel vs face, dodam ze oboje walczyli ze soba na jakims RAW i wyszla z tego calkiem niezla walka , sklania mnie to do myslenia ze mogli by ja powtorzyc.

50 procent szans.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

ale przeciez moze wygrac face i mozna zrobic z tego jakis triple threat match.

jesli chodzi o ew. HIAC to mogliby taka stypulacje dac na smackdown. tam nigdy nie byle ellimination chambera, a hell in a cell tylko raz i to dawno (no mercy 2002). mniejsza z tym, ze tam jest mniej dobry wrestlerow, chodzi mi o sam fakt ze taka stypulacja mocno wypromowalaby drugi brand. chyba, ze to ma celowa wygladac tak ze RAW jest zdecydowanie numer jeden. ale moim zdaniem lepiej by wyszlo gdyby smack z rab stal na rownym (czytaj wysokim ;) ) poziomie.

129287286446c8a666924a3.jpg

Jest pewne na 100 %, ze Gold Rush Tournament wygra Edge, bo w ostatnim czasie WWE zrobilo z niego gwiazde i jest bardzo puschowany. Osobiscie nie przepadam za nim i wolalbym, zeby wygral ktos kto od dawna nie walczyl o pas a za caloksztalt swojej pracy w WWE na to zasluzyl jak np. Benoit, HBK czy Kane ktory tytuly zdobyl bardzo dawno. Ale napewno wygranie tego turnieju nic mu nie pomoze bo najwyzej zrobia z tego Triple Three Match Edge vs Batista vs Triple H.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja jak zawsze na żywo bo już kwestia przyzwyczajenia że każde PLE (poza SNME przez reklamy) na żywo choć karta zupełnie nie zachęca. - Lyra vs Becky : walka będzie świetna jak ostatnio ale coś feud mnie nie kręci i to będzie po prostu solidna walka ale jednak powtórka z ostatniej gali. - Tag Team Match : 2 gości których nie trawię więc mam nadzieję że to będzie zamykało galę to sobie wyłączę przed walką i zaoszczędzę czas na sen. - Walizka Kobiet : super skład. Dla mnie o ile nie wygra Ripley czy Naomi to będzie dobrze. - Walizka mężczyzn : nie podoba mi się skład. Almas to nudny jobber więc nie, Penta nie pasuje mi jakoś na głównego mistrza choć go bardzo lubię, LA Knight trochę mnie nudzi i mimo wszystko też nie widzę go z głównym pasem. Grande jest dobry i Gable zasługuje na swój moment ale kolejny raz, myślę bardziej o mid-cardowym pasie, no i jest duże ryzyko że któryś meksykanin przeszkodzi mu w walizce i neseser kolejny raz będzie zmarnowany. Rollinsa nie chcę bo nie lubię jak byli mistrzowie i ME zdobywają walizkę (zwłaszcza że rok temu McIntyre już ją miał) + znowu ryzyko nieudanego cash-inu. Zostaje Solo który udowodnił że jest za krótki na ME i jak za dużo się na nim opiera to nie daje rady. Także kto by nie wygrał to i tak nie będzie mi pasowało. Zamiast tego dałbym skład np : Cobb/Fatu, Black, Dominik, Gable (w sumie może być o ile nie wygra), Breakker i np Axiom/Fraser dla latania (i pyk mamy 3 z RAW i 3 ze SD, gwarancja dobrej walki i ciekawy zwycięzca)
    • Nialler
      Ja to w sumie cały maj nie oglądałem wrestlingu (obejrzałem tylko double or nothing), ale MITB to choćby skały srały nie odpuszczę jak bardzo ciulowe to by nie było.  Narzekacie, że tylko 4 walki na PLE? I będzie to trwać pewnie ze 3h45m? A myślicie, że reklamy kabanosów, gier, filmów czy czegokolwiek to trwają 30 sekund? Nie będzie tu jakiś wrestling nam reklam przerywać!
    • Jeffrey Nero
      Z tego co pamiętam to pojawiła się też w WWE w story Kane i Bryana jak mieli chyba tą terapię.
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dzisiaj świat wrs obiegła informacja, że niedawno bodajże w wieku 44 lat zmarła aktorka, która grała w TNA postać sławnej Claire Lynch. Chyba każdy fan fedki pamięta to story i z czym ono się wiązało. Niestety dość szybko z powodu hejtu jaki wylał się na tę zatrudnioną do tej roli aktorkę skrócono storyline, który od początku był dla mnie słabym pomysłem. Pamiętam, że z czasem pojawiały się doniesienia, że miała ona dużo nieprzyjemności ze strony fanów i żałowała, że zgodziła się na angaż w TNA. Szkoda, że jej losy tak się ostatecznie potoczyły. RIP.
  • Dodaj nową pozycję...