Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

biała pułapka .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

kamera pokazuje nam lotnisko , zaśnieżone wchuj aczkolwiek na pewno wygląda lepiej niż nasze , polskie lotniska , rosjanie z czym jak z czym ale z wódką i zimą radzą sobie dobrze ... bo są przyzwyczajeni . :D anywayz , widzisz jeden z pasów , oświetlony i odśnieżony bardziej niż inne , dostrzegasz też barierki , czerwony dywan , po którym zapierdala w tą i spowrotem jakiś robotnik z miotłą i zmiata napadały śnieg . na miejscu jest również samochód , mianowicie czarne porsche panamera ( też mi sie nie podoba , ale już sie domyślasz na kogo czekamy bo przecież tylko jeden gwiazdor ma podpisaną wieloletnią umowe z porsche :twisted: a jak nie wiesz to co Ty tu wogóle , kurwa , robisz !? ) podstawiony specjalne na zamówienie ewf , o czym może informować logo EWF na flagach w przednich nadkolach furki oraz plakaty wiszące tu i uwdzie , reklamujące serie house show'ów jak i samej wrestlepaloozy 102 . kamera robii zoom na niebo nad pasem , gdzie dostrzec możesz już zarys sylwetki samolotu , oczywiście troszke hałasu ale w hd spece wymazują i wyciszają to , co niepotrzebne . ( dlatego nie ma już z nami mind mowera czy juppoza . :D pozdrowienia , panowie poznaniacy ) samolot okazuje sie dość potężnym boeingiem , wydaje Ci sie , że wylezie z niego zaraz ze 200 osób , ląduje i kołuje na pasie . chwile to trwa , zniecierpliwieni paparazzi stojący wśród kilkunastu fanów białego ( w końcu jego styl jest w pewnych kręgach kulturowych najzajebistszy 8) ) rozgrzewają swoje chujowe aparaty , samolot podjeżdża powoli w miejsce wyznaczone , oczywiście zaraz znajduje sie ( zaliczając kilka poślizgów ) ten śmieszny pojazd ze schodami ruchomymi , podjeżdża do drzwi , wszystko trwa dłuższą chwile ale w końcu drzwi otwierają sie , flesze błyskają , z samolotu wyłania się psycho one w towarzystwie dwóch dziewczyn rodem z kalendarzy z serii ' najseksowniejsza dwunastka ' , do tego dwóch koleszków niosących troche bagażu , schody zwożą ich powoli na sam dół , biały zasłania oczy , które i tak są schowane za ciemnymi okularami ( i nie pytaj na chuj mu okulary w puchmurną zime ) ręką bo flesze oślepiają go tak , że gdyby nie te 2 panienki to dawno już spierdoliłby sie na dół w stylu ' szybko ale boleśnie ' . psycho jest ubrany w stylowy , biały garnitur od louiss'a vuitton'a , buty z krokodyla , w których zapewne teraz zimno mu jak skurwysyn ale cóż , jak to sie mówi , lans to pieniądz . pozatym world champion musi wyglądać jak world champion . :D do tego oczywiście maska białego , dziś stylizowana bardziej na osłone twarzy przez napierdalającym śniegiem i okulary , komplet , który skutecznie osłania morde białasa ( którą , swoją drogą paru kolszków chciałoby zobaczyć , nie wiedzieć czemu .. :twisted: ) sprawia , że jest muz zimno tylko we wszystko inne . ale to jeszcze nic , dwie panienki są ubrane w jednoczęściowe sukienki od donatelli versace , blondynka w czarną , brunetka w białą i pewnie nie mają nic pod spodem .. :D biały kompletnie olewa fanów czekających na autografy ( cóż , pewnie dlategfo jest ich raptem kilkunastu ) , panienka otwiera tylne drzwi , psycho nie otrzepując butów ładuje się do środka , z jednej strony wsiada jedna z kobiet , z drugiej druga . i żadna to nie jego żona więc ide o zakład , że sie chcesz zamienić z nim . :D

- kurwa , jest zimno . - otrzepałem z ramion śnieg , który wpadł na ramiona dziewczyn - masz coś na rozgrzanie , chłopaku ? - zapytałem kierowce szukając w kieszeni moich złotych zabawek - zygaretnicy i zapalniczki .

- oczywiście , tak jak pan sobie życzył . - podał mi butelke hennessy .

- say what !? - odkręcając butelke - miał być , kurwa , jack daniels . - powąchałem koniak - dziewczyny , wysiadamy , to nie nasz samochód . - spojrzałem na pytający wzrok jednej z panienek - raz , dwa , kochanie , nie mam całego dnia . - a kiedy pytający wzrok stał się wzrokiem zrozpaczonym . - żartuje , kurwa . wrzućcie na luz , głupie krowy . ( w strone lekko przestraszonego kierowcy ) świetny wybór , chłopaku . - wychyliłem łyka , od razu zrobiło mi sie cieplej . - mmm , pieprzony najlepszy koniak . - wychyliłem jeszcze jednego łyka . - jedźmy , czas to pieniądz . apropo pieniędzy ( objąłem dziewczyny ) , wujek biały przyjechał do tej pierdolonej , rosyjskiej dziury w tym zajebiście konkretnym celu . - z cygaretnicy wyciągnąłem jointa , furka wreszcie ruszyła . - rosja , jak wiemy słynie z tego , że jest pierdoloną kopalnią brudnych pieniędzy ale nie dziś , przez najbliższe kilka dni zarobie tu tyle , co w polsce w pół roku . pieprzona promocja najdroższych rzeczy w najdroższych miejscach , wpierdalanie kawioru i przepijanie go don perignonem , rozumiecie , dziewczynki !? - przypaliłem jointa . - do tego za wszystko płaci ewf , czyż to nie przenajlepszy układ ? ( do kierowcy ) nie przeszkadzam Ci z tym jointem , prawda !? wiem , że nie . daleko mamy ?

- dwadzieścia minut drugi , sir . - odpowiedziął kierowca , pieprzony dupowłaz , pomyślałem se aczkolwiek zrobiło mi sie lepiej , nie powiem że nie . :D

- ( patrząc na złotego rolexa ) to zrób z tego pięć minut , spóźniam sie już drugą godzine , nie wiem czy aby to nie jest lekka przesada . - zaśmiałem sie , wszyscy , jak wzorowe przydupasy , zaraz roześmiali sie razem ze mną . - niby zostałem zobowiązany do nieprzychodzenia na czas jak przystało na mistrza ( poprawiłem garnitur ) ale moja premia bardzo lubi wpadać mi do kieszeni . a nie chce jej robić przykrości , taki jestem pieprzony grzeczniacha .

- musze trzymać się przepisów , przykro mi , sir . - kierowca zaczynał mnie irytować .

- to wiesz co , zrobimy tak . Ty teraz grzecznie sie zatrzymasz i przesiądziesz do tyłu , dziewczyny sie Tobą zajmą , a wujo biały przejedzie sie tą wyjątkowo przydką porschawą ( nie sądzisz ? :/ ) . i nawet nie próbuj sie wykręcać bo ktoś musi beknąć za te dwie godziny spóźnienia . - przypaliłem jointa bo zgasł . - to jak , chłopaku !? - zatrzymał sie .

widzisz jedno z kilkunastu skrzyżowań Jekaterynburga , od razu rzuca się w oczy wielka hala obok jednej z ulic , która jest zamknięta ( dwie barierki , a po środku prowizoryczny szlaban ) dla ruchu ulicznego . oczywiście zaraz obok widzisz łade milicyjną i siedzących w niej dwóch milicjantów ( pewnie popijających wóde ) pilnujących porządku , wewnątrz hali house show trwa w najlepsze , parkingi dookoła są pełne , wszędzie porozwieszane plakaty z podobizną białego diabła ( w końcu ten house show poświęcony jest włąśnie jemu . ) i wszystko było by fajnie , śnieg dalej pruszyłby spokojnie gdyby nie znajome , czarne porsche , które bezpardonowo taranuje szlaban i wpada na parking , oczywiście w ładzie ' ożywa ' kogut i rosyjski wóz bojowy rusza za porschawą , która zatrzymuje się z kontrolowanym poślizgiem niedaleko wejścia do hali , oczywiście łada staje zaraz za nią , jeden z policjantów podbiega do drzwi kierowcy , chwile patrzy przez szybe .. po czym wraca do samochodu i blady na twarzy siada obok swojego kolegi .

kolega policjanta , policjant #2 - ( po rosyjsku ) co Ci sie stało , wladek !? wyglądasz jakbyś zobaczył ducha , kto to był !?

policjant #1 ( łamiącym sie głosem ) - nie wiem ale jego kierowcą był psycho one .

kamera zalicza szybki teleport na główną arene zmagań , widać ring i dwóch walczących na nim jobberów . rosyjscy kibice traktują ich jednak najwyraźniej jak gwiazdy wieczoru bo ze strony całkiem sporej publiczności daje się słyszeć róznorakie odgłosy podekscytowania czy też oznaki nienawiści . z krzykrością można zauważyć też , że każda osoba z publiczności z kimś Ci sie kojarzy i dlaczego to musiał akurat być kraven !? rosyjscy komentatorzy obecni na tej gali dyskutują ze sobą zacielke jednak na polske idzie bez rosyjskiego dubbingu więc ich nie słyszymy . ( na felixtronie pojawia się obraz na którym widać zniecierpliwionego realizatora , który wyraźnie wacha się nad wykonaniem jakiegoś niezwykle stresującego ruchu . ) dwójka na ringu nie ma totalnie ochoty z niego schodzić , w gre wchodzą już 3 krzesła , gdyby była jarzeniówka to w pierwszym rzędzie siedziałby pewnie najebany leśny i jarał sie jak dziecko . :twisted: pozdrawiamy orlęta z łukowa , oczywiście . ( realizator łapie się za głowe , zaczyna przestawiac suwaczki , obraz znika ) na arenie robi się ciemno , słychać znajome ' yo , pass that shit ' , znane też jako mini intro do kawałka ' i will not lose ' zagranego przez method man'a i redmana , znanego tez jako oficjalny theme psychozilli . miejscowi kibice wiedzą , co sie święci , heel heat wzmaga się , kiedy na rampie pojawia się pieprzony ewf world champion , senor blanco bastardo we własnej osobie , z błyszczącym world title na ramieniu idzie powoli aczkolwiek pewnym krokiem w strone ringu , mówiąc , że ma wyjebane na całe show , które odstawia publiczność tj. buczenie , obraźliwe transparenty , porównania do napastników lechii dzierżoniów i cały ten bajzel . przechodząc obok rosyjskiego stolika wita się z komentatorami i zostawia im na stole butelke hennessy , rosjanie przyglądają sie koniakowi , a psycho wchodzi na ring , już nie efektownym rope flipem , jak zwykle tylko przechodzi między linami , żeby nie wyjebać orła , w garniturze za 20 tysięcy papierów nie byłoby to na miejscu . staje na środku ringu , chwile przygląda się cyrkowi , który trwa w najlepsze dookoła na arenie , kamera jak zwykle robi zoom na twarz mistrza świata , widać niewyraźny uśmiech politowania .. psycho poprawia starannie world title w stylu kravena , co zdecydowanie osłabia heel heat , pojawiają się nawet pojedyncze oklaski . biały zadowolony z położenia " swojego skarbu " domaga się mikrofonu , dostaje go . przystawia majka do ust , kibice powoli cichną . biały czeka jeszcze chwilke aż ostatni kibic przestaje go po rusku jechać .

psycho - ciekawość zwyciężyła , tak ? jesteście tak bardzo ciekawi , co mam do powiedzenia , że zamkneliście pape mimo , że jeszcze 2 minuty temu był tu hałas jak w chlewie przy jedzeniu , godne pożałowania . ( heel heat sie wzmaga ) ale nie o ( akcentuje ) gównie przyszedłem tutaj mówić .

kibice buczą przeraźliwie , biały wyciąga z kieszeni złotą cygaretnice , wyciąga z niej jointa , odpala go złotym zippem , poprawia pas .

biały ( spogląda na zegarek ) - właśnie sobie przypomniałem , tool .. spójrz teraz na swoja podróbe rolexa z bazaru za stówe , swoją drogą przepłacone o sześć zero i uświadom sobie w końcu , że nie doskakujesz mi nawet do chuja , a chcesz trafić w twarz . czekam juz od dawna i chcąc nie chcąc patrze na te wszystkie cyrki , które odpierdalasz , żeby tylko wdrapać sie na szczyt jak wiewiórka za orzeszkiem i to Ty mnie nazywasz klaunem !? ( poprawia pas , ponownie patrzy na zegarek ) tool , spójrz na zegarek , ile to czasu byłeś mistrzem ... 5 minut ? ( udaje , że nie wie , heel heat ) to sobie teraz policz , pizdo , ile razy jestem lepszy od Ciebie . ( poprawia pas ) w zasadzie to powinienem skończyć już , zawinąć sie do szatni , spakować i wypierdolić do hotelu na melanż bo strawy ważniejsze już omówione .. ( przypala jointa ) no bo spójrzmy prawdzie w oczy . ( opiera sie o narożnik ) chyba nie mówicie mi , że mam brac na poważnie gościa , który rok temu nosił panu wojtwkowi kiełbaski z lodówki ? kurwa , nie żartujmy , whizzy nielsen równie dobrze mógłby do mnie podskakiwać i niczym by sie to nie różniło od podskakiwania nasa jazzowskiego .. ( heal heat ) skaczesz jakbyś był pieprzonym testerem bunjee , a prawda jest taka , że powinieneś toolowi wode podawać i wachlować go liściem palmy , kurwa , zasługujesz conajwyżej na podpisaną kartke z moim zdjęciem . zajmij sie wreszcie , kurwa , sobą i swoją dupą , polecam zadbać o to , żeby nie była tyle razy i tak często kopana . ( przypala splifa ) koniec tych pieprzonych reklam frajerów z dolnych półek . ( przypomniał se ) aa , może jednak nie . czas wyjaśnić sobie sprawe children o' sensi ... ( mega heel heat ) wielkie mózgi typu właśnie niedowartościowany bajkopisarz nas jazzowski pewnie do tej pory nie mogą spać bo biały sie nie określił . bo biały muuuusi sie określić czy ważniejsze jest dla niego złoto czy przyjaźń . kurwa , chłopaku , jaka przyjaźń ? mam sie przyjaźnić ze scottym wariatem , którego już nawet nie poznaje przez te japońskie szlafroki !? gimme a break , mate , z tego , co widze to chyba bardziej Cie obchodzi ta chujowa stajnia niż mnie . i zaraz będziesz pieprzyc po swojemu , że wybrałem złoto , a lojalność nie ma dla mnie jebanego znaczenia ( psycho ręką pokazuje kłapanie dzioba ) bla bla bla , czytaj z ruchu ust jak jesteś chuju głuchy : ( akcentuje ) chuj , mnie , to , obchodzi . brudny harry siedzi teraz na stołku i wątpie , że będzie mu sie chciało ruszać dupe , tuan wpierdala bułki i nie chce mu sie ruszać dupy , scotty buja sie z takimi dupami , że chyba dobrze , że z nimi , a nie ze mną .. więc o co sie martwisz , nas ? czyżby o to , że już nie będziesz mógł pierdolić o mojej chujowej stajni ? czyżby o to , że nie będziesz mógł mi wytykać owijanie sobie wokół palca swoich ludzi ? pieprzony egomaniaku , zniknie Ci po prostu jeden z resztki tematów , do których można sie przypieprzyć jeśli chodzi o białego skurwysyna , co !? to może zacznij wreszcie oceniać jego prace na ringu bo jak do tej pory JA mówie Ci , że jesteś chujowym graczem i nie umiesz walczyć i żeby CI to udowodnić kopie Ci morde co tydzień , a Ty przychodzisz tu i pierrrrdolisz , że słabo wyglądam z tymi dwoma dziewczynami !? ( przypala jointa ) śmiech na sali , poducz sie troche , chłopaku . tool przynajmniej wie , że dostał wpierdol , pewnie teraz ćwiczy i chce naprawić swoje błędy , a Ty !? siedzisz pewnie i popijając earl greya ustalasz taktyke na kolejny mecz , analizujesz moje złe strony i zastanawiasz sie jak zaatakować . i to błąd ale ja jestem tu od tego , żeby Ci je wytykać , a nie tłumaczyć , ja jestem od tego , żeby Cie prać morde w stu stopniach i szorstkiej wodzie , takie mam hobby . a gdybyś chciał coś mówić o moich skillsach .. ( poprawia pas , uśmiecha sie , do siebie ) kocham to uczucie , hehe . gdybyś chciał coś jeszcze powiedzieć to przypomnij sobie kto Cie w pizde klepie za każdym razem jak ma okazje . a jak masz słabą pamięć to wpisz se w youtuba opis tej sceny .

psycho poprawia starannie pas .

psychozilla - to nie koniec , frajerstwa , jakie ostatnio ma miejsce w ewf . stary , dobry i brudny vaclav chyba przypomniał sobie którejś nocy w lesie jak to było zajebiście mieć world title . nie jest tak ? powiedz , ze nie chciałbyś złota ! ( poprawia pas ) tak sie jednak skłąda , że jedyną opcją na złoto na Twoim ramieniu jest paw Twojego kolegi po 13 piwach na czczo . pieprzone psycho airlines pozdrawiają i życza miłego lotu , brudasie , mam nadzieje , że podobał Ci sie ten z poprzedniej paloozy bo jeśli nie skończysz mi wchodzić w droge to na tym na pewno sie nie skończy . i wtedy dopiero wpierdolisz sie w otchłań smutku , większą niż każdy fan juve w tej chwili . ( wiem , że to trudne . ) nawet nie będe Cie ostrzegał , idolu trzynastolatek , że jeśli zrobisz jeden fałszywy ruch jako sędzia mojej walki to czeka Cie natychmiatsowy wpierdol i to będzie kwintesencja słowa wpierdol , nie skończy się na jakimś 1 , 2 , 3 , będe Cie niszczył tak bardzo , że big daddy będzie miał sprzątania na kolejne 5 lat . chuj mnie obchodzą Wasze relacje z gitarzystą band and down , jeśli będziesz krzywo sędziował to znajde gitare Twojego śmiesznego kolegi i wsadze Ci ją tak głęboko w dupe , że będzie Ci sie przez tydzień odbijac strunami . polecam poczytanie kilku poradników sędziowania bo oczekuje , że będziesz doskonałym arbitrem mojej walki , że zrobisz to lepiej niż pieprzony antoni bryndza , kumasz ? w innym przypadku zafunduje Ci , w ramach osobistego przypomnienia , lot do canabvalley i spowrotem . innymi słowy wytre Twoją mordą ring niczym szmatą , doskonale wiesz , że potrafie to zrobić i że zrobie to za każdym razem , kiedy będe miał okazje . więc nie rób głupstw , nawet kiedy byłeś hvw world champem pojechałem Cie jak pudzian frajera z big brothera , jeśli chcesz sobie przypomnieć jakie to uczucie być zakrwawioną szmatą fruwającą z jednej częsci ringu na drugą to zapraszam ale w swoim czasie , w tej chwili musze chyba sprowadzić lekko na ziemie Twojego przydupasa . którego pewnie osrałeś kiedy zobaczyłeś te trzynastki na parkingu .. ( śmieje sie ) apropo , jak Twój gorący fanklub !? :D

heel heat jest tak głośny , że zagłusza białego , ten spokojnie poprawia pas , przypala splifa .

psycho - easy nielsen .. ( wyraźnie zniechęcony ) kurwa mać , nie dam rady ! już nie pamiętam , kiedy ostatnio do walki ze mną wyznaczyli większego frajera , w każdym razie dziękuje kraven , staram sie jak moge , jak widać , żeby nie zlekceważyć tego pryszcza na dupsku i nie zostawić go samego sobie . to przecież jakaś pomyłka , równie dobrze mogłaby tu wyjśc jedna z tych laleczek , które czekaja na mnie w szatni , podnieść w góre world title i powiedzieć ' wheezy , jeśli masz ochote na złote to przyjdź tu sobie i je weź ' , postawiłbym nawet na nią pare baksów bo gdyby zaczęła tego śmiecia drapać po twarzy i pojawiłaby się krew to ten pajac pewnie poddałby sie sam . równie dobrze mogłaby tu teraz stac candi i nawijać , że izabell nielsen jest dla niej mało fajnym przeciwnikiem bo jest mało efektowny , ubrany tak tanio , że candi nawet nie kupiłaby za to spodni i pachnący tak , jakby trenował w chlewie , hehe . jednak nie będzie to ani jedna z tych dwóch laleczek , ani candy ani mój pies , chico , który swoją drogą najlepiej dopasowuje się do poziomu prezentowanego przez gitarzyste polskiej wersji tokio hotel .. stanie przed Tobą pierdolony pożeracz wiary , jeśli masz jakąkolwiek iskierke nadziei na to , że chociaż przez moment zaistniejesz w tej walce to polecam wylanie na nia kubła zimnej wody , może przy okazji Cie otrzeźwi . ja rozumiem , że tool robi przytyki do białasa , troche mniej ale też rozumiem leśnego , wiadomo , że Ci , co stoją pod drzwiami mogą sie dobijac do środka . ale Ty , frajerku , nie jesteś nawet w połowie kolejki ! najlepiej już w przedmeczowych wywiadach mów , że brzuch Cie boli bo zjadłeś wczoraj dwudniowego cheesburgera ( a tuan powtarzał , tylko świeże bułeczki za 3 euro . :D ) , że głowa Cie napierdala bo wczoraj wypiłeś trzy piwa , o dwa za dużo , wtedy może Twoi fani zrozumieją ten druzgocący wpierdol , który obskoczysz . widzisz , według mnie masz dwie opcje . pierwsza jest taka , że od razu pogodzisz sie z tym , że jesteś tylko pieprzonym śmieciem , kelneeeerem , który powinien przynieść mi wódke i szklanke , pieprzonym woźnym , który odśnieża droge przed moim przyjazdem , rumuuunem , który pucuje mi światła na skrzyżowaniu , pieprzonym jerzym dudkiem , który stoi za bramką i podaje piłki , żeby iker casillas sie nie nabiegał . musisz sobie uświadomić , że przy mnie wyglądasz jak niedopracowana podróbka wrestlera z taniego serialu komediowego telewizji polskiej , im szybciej to ogarniesz tym mniejsze zaskoczenie będzie , kiedy równo z gongiem wpadnie na Ciebie biała armia rzeźników , grad uderzeń ze wszystkich stron i nie biegnij do leśnego po pomoc . jeśli jesteś pizdą i nie umiesz walczyć jeden na jeden to lepiej nawet nie wychodź na ring bo zabieranie koleszków to to , czego psycho nienawidzi najbardziej . krótka piłka , lepiej od razu załóż przegraną i staraj sie o jak najniższy wymiar kary , będzie szybko , łatwo i bez zbędnego krzyku , psycholity i jedziesz do domu , a nie do szpitala ze wstrząsem mózgu , chujowymi wspomnieniami do końca życia i mordą , jakby Cie ktoś granatem próbował oderwać od pługa .. hehz , swoją drogą to dzisiejsza publiczność prezentuje podobny styl .. :lol: jednym słowem podkul ogon i zamknij morde to może Cie nie zabije .

arena ożywa , heel heat jest ogromny , psycho uśmiechnięty po raz kolejny poprawia pas .

biały - nie spodziewam się jednak , żebyś wybrał bramke numer jeden , pieprzona tania imitacjo kurta kombajna . nie spodziewam sie , żebyś miał aż tyle rozumu w głowie , żeby wybrać opcje ' szybko i mało boleśnie ' , jesteś zbyt głupi , żeby nie narażać sie na trzydniowy pobyt w szpitalu i sikanie do kaczki trzymanej przez pielęgniarza . jesteś zbyt głupi tak , jak inni , większość graczy z głową w dupie wybiera zupełnie inne wyjście niż to , które przedstawiłem przed chwilą . większość pierdoli o tym , że są zajebiści , że psycho to jakaś pomyłka i że jego wygrane są przypadkowe , że world title .. ( z nieskrywaną radością poprawia pas ) że world title to tylko chwila , znajdzie sie zaraz jakiś robin hood albo białostocki stephen king i zabierze złoto temu klaunowi , który chańbiąc dobre imie ewf , pokazując totalny brak zasad , dwulicowość i zero skila wypierdala każdego w przedbiegach jak chce . ano właśnie , wypierdala w przedbiegach każdego i warto o tym pamiętać ustalając taktyke na walke w stylu ' wchodze tam i rozpierdalam tego klauna , jest słaby jak lechia dzierżoniów . ' .. cóż , większość przyjebów z ewf wybrałoby właśnie tą drugą opcje czyli wylanie mi na morde wiadra pomyj , komentowanie moich zdjęć w gazetach , moich ubrań i dziewczyn , wychwalanie swoich skilsów pod niebosa ale wystarczy przyponieć sobie o swoim bilansie walk z białym , walk jeden na jeden . prosze bardzo , wielcy ewf , niech każdy teraz przeanalizuje krótko bilans spotkań z fc biała błyskawica . ktoś ma chociaż remisowy ? 8) zakładam , że nawet jeśli to są to pierdolone nieliczne niedobitki , które czekają tylko na ostatecznego buta na pysk . zakładam też , że nie wyjdziesz tu na ring , izzy e , i nie położysz sie w oczekiwaniu na air firce 666 , więc wybierzesz bramke numer dwa z napisem ' jebać psycho , jestem lepszy , naucze go walczyć ' ... cóż , jeśli tak to musze Cie srogo zmartwić bo za zasłonką bramki numer dwa stoi wkurwiony psycho z piłą mechaniczną . wkurwiony bo jak ktoś jest słaby jak grzegorz rasiak , a wydaje mu sie , że błyszczy jak gruby ronaldo i że może mi założyć siatke kiedy zechce ( pozdro bonkol . :D ) to mam ochote najpierw skasować mu z mordy uśmiech , a potem skasować całą jego wiare w siebie , ktoś spyta na chuj mi ta piła ? cóż , zostawie ją temu pieprzonemu przegrańcowi , żeby sobie ustrugał trumne , do której będe pierwszym gwoździem . lubie być pierwszy więc bardzo chętnie ale jeśli masz nie zrozumieć to będe też ostatnim gwoździem do trumny i weź to czytaj , że będe jak biała kartka papieru , na której dostaniesz diagnoze lekarza : ciężkie pobicie , złamania z przemieszczeniem , problem z trzymaniem moczu , przejebana depresja i skierowanie do ośrodka pomocy dla ofiar przemocy . swoją drogą , pomyśle , żeby nie rozkurwić Cie aż tak bardzo bo musze przyznać , że urzekła mnie Twoja historia . mój człowiek wydrukowął mi dziś krótki opis tego , co sobą prezentujesz i musze przyznać , że jest całkiem zabawnie . polecam na depresje , znakomity ulepszacz nastroju . w pewnej chwili myślałem nawet , że kraven do walki dął mi jakąś nową wersje śmiecia o ksywce the claw , pamiętasz takiego , izzy ? pewnie , że nie bo wtedy spijałeś mleko z obwisłego cycka mamy i kochałeś sie w migotce z doliny muminków . to ta blizna z mordy , panie franck ribery , przypomina mi tamtego pokemona z ekipy bad monsters . a żeby nie była taka samotna nooo i oczywiście , żeby dodać Ci troche oryginalności ( nie ma jak odsmażane pomysły sprzed 5 lat ) to moge pierdolnąć Cie tak , że będziesz miał na mordzie dwie blizny . wchodzisz ?

great one - szybkie samochody , piękne laski i zadawanie bólu ? kurwa , izzy , jesteś pieprzonym mechanikiem samochodowym ze skłonnościami do damskiego boksu i kolekcjonowania kalendarzy od xlaski.com ? pieprzona parodia to działka mowera , na pewno siedzi w siłowni i rozkminia nowe skecze z udziałem swojej wesołej gromady przydupasów więc wrzuć troche na luz następnym razem , kiedy będziesz o sobie mówił bo nie chce tu jebanego koncertu emo rocka ! apropo , zastanawiałeś sie dlaczego Twój zespół jest mało znany ? podpowiem Ci .. nikt Was nie słucha bo ten gatunek muzyki w całości zabrała dla siebie verba . jak chcesz sobie poskakać w stylu le parkour to nakręć pierdonole yamakasi 3 , polecam wrócić do baru i jeszcze sie troche podszkolić bo wytatuowane przez najebanego kolege skrzydła na Twoich plecach nie uniosą Cie do góry . nie sprawią , że polecisz wyżej niż psycho bo są tylko pierdoloną , przerysowaną nieudolnie kopią tatuażu dorotki rabczewskiej . i polecam Ci raczej pojedynki z nią , na stradzie , tam możesz zachowac pełne uzębienie i chęć do życia . na ringu , w szczególności na przeciwko białego skurwiela o utrate jednego i drugiego bardzo łatwo . wystarczy mi chwila i kiedy w końcu podniesiesz wzrok z podłogi i nasze spjrzenia skrzyżują się uświadomisz sobie to , czego nie mogłeś rozgryźć wcześniej . czegoś , co wydawało Ci sie niesamowicie proste , psycho to przecież tylkoo przypadek , chujowe ubrania ma i samochody . uświadomisz sobie , że psycho to nie przypadek , przypadkiem w tej walce będziesz Ty . znalazłeś sie tam tak bardzo przypadkowo jak stefan majewski na stołku selekcjonera , nikt nie widzi żadnych szans na Twoje zwycięstwo , nawet Twoja mama dzwoni po koleżankach i odwołuje cotygodniowe oglądanie walki syna bo obawia się o swoje serce . trudno sie dziwić skoro staniesz na przeciwko doskonałego zawodnika o nieprzeciętnych umiejętnościach , o wielkiej pewności siebie , z którym nie przegrywają naprawde nieliczni . staniesz na przeciwko wulkanu , który w każdej chwili może ekspolodować ale i bez tego jest kurewsko niebezpieczny . szczerze mówiąc to pojade Cie nie używając nawet 20 % tego , co umiem . z pajacami Twojego pokroju wygrywałem w przedszkolu miejsce w pierwszym rzędzie na wycieczce do kina . chujowa wersjo hendrixa , przed wyruszeniem w podróż kolejną ścieżką zainstaluj sobie lepiej we łbie gps'a , może on pokaże Ci , że na końcu ścieżki , którą sam sobie wybrałeś czeka Cie wpierdol Twojego życia .

psycho - reasumując . po pierwsze : odłóż gitare , grasz jak najebany igor sypniewski . i ja wiem , że on jest piłkarzem , a nie gitarzystą . po drugie : przestań kreować sie na mesjasza z detroit bo po pierwsze , detroit to pieprzone stany zjednoczone , a u nas w kraju nie rządzi afroamerykanin , a po drugie to jedyne , co możesz głośić to prawde o psycho . prawde , którą pokaże Ci nasza walka , prawde , którą w razie potrzeby wytłumacze Ci dodatkowym psycholity . po trzecie : jak już pojedziesz po raz kolejny do kraju cuchnącej wiśni to zostań tam , chodź na kolanach , żeby nie zawyżać średniej wzrostu i wpierdalaj ryż dwoma kijkami , to na początek zdecydowanie wzbogaci Twoją wrestlerską technike , a ja w bonusie , moge Cie nauczyć nowej techniki , nazywa sie rock star fly , a wygląda tak , że ja Cie wale w pysk , a Ty leecisz , leecisz i zdychasz z głodu , zaprezentuje chętnie jeśli trzeba . po czwarte : jeśli walczysz z białym to oczekuj tylko porażki , sposób w jaki ona przyjdzie wybierasz sam . więc wyjdź i poddaj sie , zgiń lub spierdol pędem bo takich jak Ty to wydobywam sobie wieczorem , przed snem spomiędzy zębów nicią dentystyczną .

biały oddaje majka , zaczyna grac redman i method man - i will not lose , biały poprawia pas ale nie wchodzi na narożniki jak jakaś pizda , spokojnie chwile delektuje się heel heatem po czym schodzi z ringu " przedrzeźniając zbyt pewnych siebie fanów " .

ewf 2o1o

nie kopiuj bo mój pies zagryzie Ci kanarka .

wersja nie starałem sie wcale .

jak nie masz jaj to cipą lejesz , hehe .

Edytowane przez mu
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

3

• Ja Myung Agissi

2

• damiandziki

1

hehe , jako , że erpoza w końcowej fazie produkcji pragne wrzucić mały before party joint . otóż mój rywal , napisał w opisie swojej postaci tak :

Bear drinking, cigarette smoking, son of a bitch!

ooooooo tak sie nie moge doczekać jak pokażesz mi technike picia niedźwiedzia . :lol:

no cóż :P polskie podejście :P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

hehe , jako , że erpoza w końcowej fazie produkcji pragne wrzucić mały before party joint . otóż mój rywal , napisał w opisie swojej postaci tak :

Bear drinking, cigarette smoking, son of a bitch!

ooooooo tak sie nie moge doczekać jak pokażesz mi technike picia niedźwiedzia . :lol:

O fuuuuuuuck :twisted: Nie gadaj, że zrobiłem taki błąd :twisted: Shit happens jak to mówią 8)

P.S RP na miarę prawdziwego mistrza.

8363302634890420816486.jpg

• 2 miesiące temu...

eRP na stałym poziomie, cóż mogę powiedzieć? nic, bo i tak tego nie uznasz za cenną wypowiedź, były Evo Champ to przecież nic. ;)

Tak jak długo czyta Twoje eRPy tak niektóre motywy to constans. :P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

nic, bo i tak tego nie uznasz za cenną wypowiedź, były Evo Champ to przecież nic.

skromniacha . 8)