Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kilka pytań (SCSA, Rock, TNA itp.)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Cześć!

Mam kilka pytań (mogą wydać sie łatwe):

1. Kiedy i z jakiego powodu odszedł Stone Cold??

2. Kiedy i z jakiego powodu odszedł The Rock??

3. Czy jest jakaś oficjalna strona TNA (np. wwe to wwe.com), w ktorej można obejrzeć np. ostatni Impact?

4. Czy był jakis Rey Mysterio Senior?? I czy miał on podobny strój i styl walki jak RM Junior??

Za odpowiedzi bardzo dziękuję.

Pozdrawiam Midern!

https://forum.wrestling.pl/topic/18441-kilka-pyta%C5%84-scsa-rock-tna-itp/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Euz

1

• midern

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

1. Kiedy i z jakiego powodu odszedł Stone Cold??

Można powiedzieć, że w 2004 roku. O ile mi wiadomo to przez ogólne zmęczenie "biznesem"

2. Kiedy i z jakiego powodu odszedł The Rock??

2003 rok, kariera w Hollywood

Czy jest jakaś oficjalna strona TNA (np. wwe to wwe.com), w ktorej można obejrzeć np. ostatni Impact?

sprawdź - www.tnawrestling.com

4. Czy był jakis Rey Mysterio Senior?? I czy miał on podobny strój i styl walki jak RM Junior??

Był wujkiem Reya. Strój miał inny a jego styl to z tego co widziałem w dużej mierze technical.

https://forum.wrestling.pl/topic/18441-kilka-pyta%C5%84-scsa-rock-tna-itp/#findComment-163519

Można powiedzieć, że w 2004 roku. O ile mi wiadomo to przez ogólne zmęczenie "biznesem"

Należy wspomnieć, że już w 2002 roku Austin zniknął na wiele miesięcy z powodu różnicy zdań z creative teamem i problemów osobistych. W 2003 roku jako czynny wrestler walczył tylko przez dwa miesiące: w lutym i w marcu, po czym rozstał się z ringiem z powodów zdrowotnych. Faktycznie był to koniec jego kariery. Następnie SCSA pełnił rolę GM RAW (wspólnie z Bischoffem), a z WWE odszedł po przegranej jego drużyny na Survivor Series. Od tamtej pory występuje okazjonalnie jako gość specjalny.

https://forum.wrestling.pl/topic/18441-kilka-pyta%C5%84-scsa-rock-tna-itp/#findComment-163526