Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ready to start? (Aero)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mini promo:

Pewnie uważaliście, że znacie mnie doskonale. Myśleliście, że jestem banalny. Według was jestem łatwy do rozczytania, bezimienny, przeciętny jak każdy inny? Tak. Tak właśnie było. Było tak jeszcze nie dawno. Tak było, lecz te czasy minęły. To wszystko odeszło w niepamięć. Do otchłani zapomnienia. Tak daleko, że już sam nie pamiętam jak dokładnie było. Czasem jest tak, że wszystko zaczyna się od nowa. Nie mówię o pojedynczych czynnościach, tylko o całokształcie. Człowiek staje się mądrzejszy, nabiera doświadczenia i wie, że coś robił źle. Każdy z nas pewnie kiedyś pomyślał: Coś muszę zmienić! Jednak nie wszyscy to uczynili. Niektórzy wciąż oszukują się, że jest dobrze. Inni marudzą, że źle i nic nie robią. Jednak ja jestem wytrwały. Gdy coś postanowię nic mnie nie powstrzyma. Nic nie stanie na mojej drodze. Dlaczego? Jeżeli stanie... zniszczę to! Zostanie unicestwione. Nadeszły zmiany. Nadeszły nowe rozwiązania. Nadszedł nowy człowiek. To ja. Nazywają mnie Aero. Przybyłem do EWF jako marny wrestler, oszukiwałem się, że mogę pokonać każdego. Rzeczywistość zweryfikowała moje plany. Poległem. Oczywiście ktoś powie "wygrałeś kilka walk". Ale większość tych walk nic nie znaczyła. Nie można żyć przeszłością. Trzeba budować przyszłość. Ja mam zamiar to zrobić. Stąpać krok po kroku, po każdym etapie. Dojść jak najwyżej. Kto wie? Może kiedyś nawet na sam szczyt tych schodów. Jednak to nie są zwykłe schody. Jedna zła decyzja i można z nich spaść. Boleśnie, czasem nawet na sam dół. Trzeba temu zapobiec. Mimo nieprzychylności losu, na przeciw wszystkiemu pnąc w górę. Rozsądnie lecz im szybciej tym lepiej. Pewnie interesuję was co skłoniło mnie do tych zmian? Sam dokładnie nie wiem. Pewnego dnia zrozumiałem, że tak musi być. Później spotkałem kogoś kto znacznie ułatwia mi drogę przez te schody. Każe mi mówić do siebie Chris. Doskonale mnie uzupełnia. Wydaję mi się, że znam go dobrze, ale wciąż zaskakuję. Czasem nie może się opanować, ale myślę, że umiem go uspokoić. Wracając do tematu moich zmian. Teraz wszystko toczy się z górki. Poza tym lepiej mieć pomoc przy ringu czyż nie?

To pytanie pozostało już bez żadnej odpowiedzi.

--------------------------------------------------------------------------

Widzimy kilka drzewek, które pokryte są białym śniegiem. Drzewa pochylają się jakby w geście ukłonu. Wiatr na ulicy szaleje, jakieś opakowanie po chipsach lata z jednej strony ulicy na drugą. Typowy grudniowy dzień. Obraz rusza dalej. Mija aleje małych domków, wszystkie wyglądają pięknie. Niektóre mają ozdoby świąteczne, a niektóre nie. Można więc wywnioskować, że jest po świętach. W każdym razie kamera zatrzymuję się na jednym z domków. Ciężko powiedzieć w jakim jest kolorze, bo jest cały w śniegu. Naszym oczom ukazuję się postać. Postać ma na sobie biała kurtkę (lub ośnieżoną), i typową zimową czapkę w kolorze niebieskim. Zresztą kogo to obchodzi. Postać dzwoni, zapewne dlatego, że furtka jest zamknięta. Mija pół minuty i nikt nie otwiera. Nasz bohater decyduje się na desperacki ruch. Próbuję przejść nad furtką, widzimy że sąsiedzi głupio wypatrują z okien. Udało się. Teraz mamy najazd na twarz osobnika, jest nim Aero! Aeroplane zaczyna pukać (dość głośno) do drzwi. W końcu zaczyna zaciekle dobijać się. Po minucie otwiera mu mężczyzna około dwudziestu kilku letni. Jest w bordowym szlafroku i trzyma szklankę z jakimś przezroczystym płynem.

Mężczyzna w bordowym szlafroku: O. Już jesteś?

Aero: Już? Wiesz że do Jeka... Jaket... do tego rosyjskiego miasta jedzie się bardzo długo. Chris ogarnij się załóż kurtkę, i odpalaj Twój samochód, bo sam się zaoferowałeś że nie jedziemy autobusem.

Chris: Tak? Możliwe. W takim razie wejdź i poczekaj.

Po 20 minutach nasi dzielni panowie są gotowi by wyruszyć. Chris zamyka bramę i wsiada do Focusa gdzie czeka już Aero.

Aero: Odpalisz?

Christopher: Nie bój nic. Co wziąłeś ze sobą?

The Flying Beast: Prowiant, ubrania, mapę, paszport. Mam nadzieje że masz swój?

Chris: Jasna sprawa. Ruszamy.

Po jakimś czasie przenosimy się do samochodu. Za oknem widzimy charakterystyczną zieloną tabliczkę. Piszę na niej "Pinsk"

Chris: Bieda na tej Białorusi.

Aero: Skup się na jeździe.

Chris: Nudy, więc możesz opowiedzieć z kim tam walczysz na tej zacnej gali?

Aeroplane: Więc na początek dostałem Reeboka.

Christopher (przerywając): Managerom też dają darmową parę butów?

Aero: Nie, nie. Mój przeciwnik tak się nazywa. Walczyłem już kiedyś z nim. Zresztą całkiem udanie. Wygrałem, ale teraz może być sporo trudniej.

Chris: Dobra. Kogoś jeszcze dostałeś?

Aero: Jest opcja drugiej walki.

Chris: Jak to jest opcja?

Aero: Jeśli wygram pierwszą, mogę walczyć wraz ze zwycięzcą innej walki o pasy EWF Tag Team. Włącz jakieś radio bo zaraz uśniesz.

A my znów przenosimy się w czasie. Tym razem jesteśmy już w Rosji i właśnie przed chwilą minęliśmy tabliczkę z napisem "Екатеринбург"

Aero: Nareszcie po wielu godzinach ciężkiej jazdy udało się. Jekaterynburg wita!

Christopher: Tylko uważaj łatwo o kłopoty w Rosji. Teraz szukaj na tej swojej mapie tego zakwaterowania.

Aero: W lewo, a nie trzymałem mapę do góry nogami. Zawróć.

Po długiej męczarni Chris i Aero docierają do celu.

Kilka godzin przed galą, hala EWF.

Widzimy jakiś korytarz. Korytarz wydaję się nie skrywać żadnych tajemnic. Nagle na końcu korytarza pojawia się Aero z Chrisem, mijająca ich Vesna Obrenowić zaczepia Aero.

Vesna: Może krótki wywiad? (nagle znikąd pojawia się kamerzysta z kamerą, oczywiście)

Aero: Czemu nie? Chyba nie spieszymy się nigdzie Chris? (Chris pokiwał głową, oznajmiając że nie spieszą się nigdzie). Pytaj.

Vesna: Więc, może na początek banalna sprawa. Co sądzisz o swoim przeciwniku?

Aeroplane: Reebok? Co mogę powiedzieć o Reeboku. Mógłbym zacząć opowiadać jak szanuję Reeboka, jaką to mam nadzieję na dobrą walkę fair play. Mógłbym powiedzieć, że to zaszczyt z nim walczyć. Jednak nie powiem. Dlaczego? Już raz przegrał ze mną. Jeśli przegrał z moją słabą wersją, to co dopiero z nową i dużo lepszą. Nie wiem co jeszcze mogę dodać, może to iż mam nad nim ogromną przewagę? Ogromną przewagę sprytu, szybkości i... (tu spogląda znacząco na Chrisa) wsparcie przy ringu. Reebok stawia na widowiskowość? Ciekawe. Również cenię widowiskowość, lecz jest to nic przy mojej zabójczej skuteczności. Polegnie w takiej potyczce. Reebok jest nikim, a ja nie mogę przegrać. Za dużo przegrałem w przeszłości i zwycięstwo z bratem małp nie zaspokaja mojego głodu zwycięstw. Reebok jest kolejnym schodkiem, etapem, punktem na drodze. Na drodze, która prowadzi wciąż wyżej, wymaga więcej i więcej. Jestem na to przygotowany, a czy Reebok jest? To wszystko zweryfikuję walka. W ringu pokaże na co stać Aero. Wszystko we mnie się zmieniło, wszystko zmieniło się w psychice i stylu. Wszystko zmieniło się na... lepsze! (ironicznie) Drogi Reeboku, naszą walkę wygra ten lepszy, ten wspanialszy, ten bezkonkurencyjny. Chyba wiesz o kim mówię czyż nie? Czuję się tak świetnie, że mógłbym cię pokonać z zawiązanymi oczami. Czy nie jestem zbyt pewny siebie, zapyta większość z was? Owszem jestem. Czy to coś złego? To tylko potwierdza moją wiarę w moje nieskazitelne umiejętności. Nim się obejrzysz zostaniesz zmieciony 1-2-3 po walce. Krótko i efektownie, a zarazem efektywnie pokażę wszystkim co potrafi Aero. Potrafi to co dawny styl i o wiele wiele więcej. Przyszedł mój czas, czas nowego stylu, czas nowych sukcesów. Teraz nie zadowolą mnie zwycięstwa z byle kim. Więc zapamiętaj raz, ale to raz na zawsze Reebok:

You can be champ,

you can be hero,

but you will lose

in fight with AERO!

Vesna: Skoro już skończyłeś apel do Reeboka i jesteś taki pewny swoich szans w tym pojedynku to co powiesz o walce następnej. Przypomnę że...

The Flying Beast: Tak wiem, co się stanie jak wygram. Stanę do walki z dwoma godnymi, no dobrze przyznaję lepszymi ode mnie przeciwnikami. To będzie wyzwanie na które czekam zniecierpliwiony. Czekam bardzo na tę walkę. Nie dla pasów. Pasy owszem na razie są poza zasięgiem, jednak czekam na coś innego. Czekam na konfrontacje z przeciwnikami z najwyższej półki. Wiele osób pomyśli, że stres ogarnie mnie całego i nic nie zrobię? Mogę was uspokoić. Jestem spokojny i wyważony. W tej walce ja nie mam nic do stracenia. Spróbuję swoich szans w pojedynku z kimś lepszym. A jako, że nie mam nic do stracenia, presja jest po ich stronie. To oni teoretycznie mogą spanikować, bo jeśli przez jakiś głupi błąd przegrają fala krytyki spadnie na nich. Jeśli ja przegram nikt mi nic nie zarzuci. Będę zadowolony jeśli wytrzymam trochę czasu w ringu. Będę zadowolony jeśli zadam kilka ciosów. Będę zadowolony z tego, że przetarłem szlaki, zdobyłem doświadczenie. Jest to dla mnie bardzo ważne i cenne. Ciekawie zapowiada się też stypulacja walki "Soviet Rules". Sądzę, że to może być nasz dodatkowy atut.

Vesna: Na jakiej podstawie możesz tak sądzić?

Aero: Intuicja. Podpowiada mi ona, że ta stypulacja może być ryzykowna. Kocham, gdy walka toczy się w sposób ryzykowny. Gdy tylko jeden mały krok za daleko. Jeden mały błąd może być wykorzystany przez rywali. Jedna krótka chwila zawahania. Jeden impuls i zwycięstwo odebrane. Wyzwala to we mnie dodatkowe stany skupienia. Wyzwala to zabójczy instynkt. Wyzwala chęć zwycięstwa za wszelką cenę. Czasem trzeba podjąć ryzyko, a podjęcie ryzyka może odwrócić przebieg tej walki. Teraz wybacz muszę iść ostatecznie się przygotować.

Obrenowić: Oczywiście, dzięki za wywiad.

Aero: Przyjemność po mojej stronie.

Aero wraz z Chrisem odchodzą w jeden z korytarzy ogromnej hali a oraz stopniowo zanika.

-------------------------------------------

Proszę o dużo komentarzy, jestem ciekawy czy choć trochę się poprawiłem :) .

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ajfan poprawiasz się regularnie co mnie bardzo cieszy. Nawet mała rymowanka się pojawiła, miło, bo w przeszłości głównie wklejałeś poprzednią galę. ;) Zdecydowanie ta lekka modyfikacja Ci pomogła. ;)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg