Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Odliczanie do poniedziałkowej wojny - garść newsów. Kid Kash

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Impact Zone zostało gruntowanie przerobione i dodano dużą ilość nowych miejsc dla fanów.

Ring pozostanie przynajmniej w najbliższym czasie sześciokątny.

W Orlando spotkano już między innymi takie osoby jak:

- Scott Hall,

- Sean Waltman,

- Val Venis,

- Orlando Jordan,

- The Nasty Boys,

- Angelina Love,

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-odliczanie-do-poniedzialkowej-wojny-garsc.html
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

3

• 1909

3

• czester666

1

• Menez

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Właściwie sam nie wiem, co o tym sądzić. Zobaczyć legendy w akcji to na pewno coś fajnego, ale nie chce, aby Hogan tymi emerytami przysłonił młode gwiazdy TNA. Kendricka w TNA chciałbym zobaczyć, widziałem go w WWE, ale wiele nie pokazał. Ciekaw jestem, czy pojawi się również Kennedy. Osobiście liczę, że wróci do swojej byłej federacji, ale może...

Szykuje się niezła imprezka dzisiejszej nocy... :)

kiedy będą podane ratingi jakie uzyskał impact oraz raw ? ;d bo strasznie mnie to ciekawi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

powinny być jutro
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

już se ściągam :D mam pytanie. dam je w spoilerze by innym nie zepsuć zabawy

Czy będzie walka w której będzie Jeff H?

fin de siècle

oficjalnie nie, ale trochę kogoś będzie obijał

Kogo? sorry za off-top napisz na PW jeśli możesz
fin de siècle

Taa... już zobaczyłem na YT :)
fin de siècle

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 596 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Ospreay 2.0 odblokował się w New Japan
    • MattDevitto
    • CzaQ
      To i ja się podzielę przewidywaniami, bo gala już jutro (albo się odbyła faktycznie te 4 dni temu i Jeffo z Mattem robią mnie w chuja  ).   Niewidzialny (c) vs. aRKOdiusz Tańcula Kolega wyżej przedstawił typy bukmacherskie, ale jak dla mnie... na bank wygra Orton. Nie, nie zdobędzie tytułu - po prostu dojdzie do DQ.  Cena zacznie heelować i pokaże dalej część swojego gimmicku "psujemy wrestling" i po prostu coś odwali i zachowa tytuł, a karawana jedzie dalej.  Najgorsze jest to, że walka Joshuy z Blondasem była mizerna - można rzecz, że chyba wiek dopadł Jasia, więc skoro z takim ringowym tuzem jak Homelander nie złapał flow i nie zrobił dobrego pojedynku to tym bardziej ze średnim Randallkiem nic ciekawego nie zrobi mimo tego, że znają się jak łyse konie. W końcu walczyli już 2137 razy.  TYP : RANDY ORTON   Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Beczka wraca, teraz heeluje. Nie wiem ile seksowna Liryczna ma już pas, ale Linczowa nie wróciła żeby go nie zdobyć. Ba, pewnie będzie chciała zaliczyć wszystkie nowe pasy kobiet, a ten jest pierwszy z nowych w jej zasięgu.  TYP : BECKY (swoją drogą fajny film, szkoda, że dwójkę skopcili)   Pat McAfee vs. Gunther: Mogą zaskoczyć. Pat zadziwiająco dobrze odnajduje się w ringu, a Walter to Walt... Gunther Może wyjść przyjemne widowisko. Tyle, że z pierwszym zdaniem, że mogą zaskoczyć miałem na myśli też wynik. Wygrana antywirusa to głupota, ale to je WWE tego nie pomalujesz - nie takie rzeczy się odwalały, a Guntha może pójść w dalszą frustrację. Więc albo to będzie zaskok albo squash w wykonaniu akwarelisty. Na szczęście w komentatorce jest jeszcze niepokonany Michael Cole, który może pomścić kolegę po fachu TYP : KIJ WIE   Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Grubas jest zbyt świeżym mistrzem żeby to przegrać. Jedynie może mu przeszkodzić zazdrosny Sikacz, ale to byłaby za gruba sprawa na zwykły Backlash. Myślę, że spokojnie to ugra Jakubek jednak zawsze istnieje procent szansy na zmianę mistrza. Dojdzie do roszad po tej gali z feudami.  Mamy 2 face'ów i 2 heeli, więc naturalnie gdzieś się poprztykają i Rycerz zajmie się Księdzem bądź DREWnianym, a da majstrowi spokój. Bardziej pasuje mi tu zestawienie Fatu/Drew choć obaj są heelami jednak bez sensu byłoby dawać title shota Biskupowi po przegranej na WM.  Co do walki - spoko. 4 chłopa o różnej jakości ringowej, ale chaos zasłoni braki oraz dostarczy rozrywki. Nie zapominajmy, że to NO DQ.  TYP : JAKUB GRUBASU     Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Podobna sytuacja jak w walce wyżej. Świeży mistrz i zazdrosny kolega ze stajni. Czy tu będzie inaczej? Penta nadaje się na mistrza, ale chyba za wcześnie. Jednak walka powinna wyjść git.    0 hajpu, więc można tylko pozytywnie się rozczarować  Udanej gali  
    • PpW
      Ci dwaj wchodzą sobie w drogę od kiedy tylko pojawili się w Warszawsim Ewenemencie, a ich konflikt sięga jeszcze dalej wstecz. Czas najwyższy to sobie w końcu wyjaśnić, czyli Axel Fox kontra Olgierd, już 7 Czerwca na Ledwo Legalne 5 🔥🔥🔥 W końcu to właśnie ze względu na chęć odegrania się na Legii Łysych, "Polski Lis" pojawił się na gali "Ale Grzeje" i tym samym w PpW 🤩 A im dalej w las, tym gorzej - Ustawka mecz, interwencja "Łysego Chuligana" w meczu Foxa na grudniowym Hardcore Friday, Chaos z Grubej Przesady, końcówka "20 Typa, 20 Broni" meczu, atak w trakcie wywiadu i ostatnie starcie tej dwójki w Tornado Tag Team Matchu na Ostatniej Prostej 😵‍💫😵 Nazbierało się tego naprawdę sporo, na tyle sporo że trzeba to zakończyć w jedyny sposób w jaki kończymy sprawy u nas w Warszawie - jeden na jednego, w ringu PpW 🔥🔥🔥 Bilety na Ledwo Legalne 5 dostępne na stage24 i ppw-ewenement.pl (LINK W BIO) 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • rtjftdjtf
      Mocno przewidywalna gala
  • Dodaj nową pozycję...