Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bobby Stefan gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://i47.tinypic.com/doufwl.jpg

http://i46.tinypic.com/2cr4lj4.jpg

http://i45.tinypic.com/2z8oilx.jpg

http://i46.tinypic.com/21agtpz.jpg

http://i45.tinypic.com/2vi57h5.jpg

http://i45.tinypic.com/206j2fr.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sandboy

9

• Superboy98

8

• lepek

2

• Cutter Jeff

2

Top użytkownicy w tym temacie

Prace są bardo słabe. Brzydkie tła, napisy. Nie wtopione rendery, brak ramek. Na razie nie będę oceniał.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Na razie nie będę oceniał.

I może lepiej nie rób tego wcale. Gdzieś ty się chłopie (o ile można to tak w dużym cudzysłowie napisać) naczytał takich głupot , że wtopiony render czy ramka - to warunek konieczny do tego by praca , nawet tak gównania jak sygnaturka na forum - była dobra ?

Nie wiem kto Ci wpoił te bzdury , ale wyprowadź się z błedu. Pamiętaj o jednej rzeczy "domowego grafika" ograniczają tylko dwie rzeczy :

1. Jego własne limity fantazji

2. Jego RAM na kompie.

Nigdy jakieś bzdety typu brak ramki i czy brak wtopienia. Praca Grafika z powołania może być dobra nawet będąc tylko podrasowanym tłem jednolitym z położonym na nim renderem , lub dobrze zabarwionym stockiem ...

Mimo , iż prace może na kolana nie powalają , nie możan ich okreslać w taki sposób jak ty to zrobiłeś.

Dodałbyś przynajmniej , że to TYLKO - i wyłącznie twoje osobiste zdanie.

915802072594e34bce782c.jpg

Gdzieś ty się chłopie (o ile można to tak w dużym cudzysłowie napisać) naczytał takich głupot , że wtopiony render czy ramka - to warunek konieczny do tego by praca , nawet tak gównania jak sygnaturka na forum - była dobra ?

Chodziło mi o to, że niektóre z tych prac wyglądalby by lepiej z ramką. Render oczywiście można nie wtapiać, ale niektóre prace wyglądają lepiej z wtopionym renderem, ale jest to tylko moje zdanie. Oczywiście wiem ze praca może być dobra po samym nalozeniu kilku GM'ek.

Weź lepiej zacznij robić prace na mniej zaawansowanych programach bo na Photoshopie ci nie wychodzi

tak jak tu link

twoje prace obrażają użytkowników Photoshopa

1:1

6051651874bda81af7d2c2.gif

• Reputacja:   183
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Weź lepiej zacznij robić prace na mniej zaawansowanych programach bo na Photoshopie ci nie wychodzi

tak jak tu link

Nie wypowiadaj się, bo ty sam lepszych prac nie robisz.

Co do sygnatur. Ćwicz, choć jak na początek nie jest źle. Kolory fajne, dobrze używasz brushy, fajne Gm'ki. Wtapiaj choć trochę rendery i popracuj, to będzie lepiej

6427638215a28716991f4b.jpg

tak jak tu link

Nie wypowiadaj się, bo ty sam lepszych prac nie robisz.

Jak czytałem w swojej galerii to ten user sam napisał i że gimp ssie więc o co chodzi on może tak pisać a jak ja napisze coś w tym stylu co on to zaraz nie cytujecie.

Tylko różnica jest taka że ja sie nie uważam za dobrego grafika a nawet za grafika a on twierdzi ze jest grafikiem

I może lepiej nie rób tego wcale. Gdzieś ty się chłopie (o ile można to tak w dużym cudzysłowie napisać) naczytał takich głupot , że wtopiony render czy ramka - to warunek konieczny do tego by praca , nawet tak gównania jak sygnaturka na forum - była dobra ?

Nie wiem kto Ci wpoił te bzdury , ale wyprowadź się z błedu. Pamiętaj o jednej rzeczy "domowego grafika" ograniczają tylko dwie rzeczy :

1. Jego własne limity fantazji

2. Jego RAM na kompie.

Nigdy jakieś bzdety typu brak ramki i czy brak wtopienia. Praca Grafika z powołania może być dobra nawet będąc tylko podrasowanym tłem jednolitym z położonym na nim renderem , lub dobrze zabarwionym stockiem ...

Mimo , iż prace może na kolana nie powalają , nie możan ich okreslać w taki sposób jak ty to zrobiłeś.

Dodałbyś przynajmniej , że to TYLKO - i wyłącznie twoje osobiste zdanie.

Dokładnie Dziku. Z tym, że z jednym się mogę nie zgodzić, mianowicie z RAM :D . Jadąc na 128 ram, myślę, ze większego problemu nie mam jeśli wyłącze firefoxy, winampy i inne programy :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Superboy98, wtedy to zaczynałem, a teraz jestem dużo lepszy.

Lepszy...od ciebie....Mariusz......

Superboy98, wtedy to zaczynałem, a teraz jestem dużo lepszy.

Lepszy...od ciebie....Mariusz......

i właśnie o ty mówię.

Jak możne się wychwalać osoba nie mająca pojęcia o grafice.

Sami widzicie nie jest dobry max mój poziom a będzie pisał że jest lepszy bo 1 miesiąc temu to on zaczynał , więc teraz jest "kimś"

Ja bawię się grafiką ok pół roku i nigdy nie powiedziałem że jestem lepszy od kogoś tak jak on

Superboy98, mam prawo mieć własną opinie, i ta opinia jest prawdą.

Człowiek, który zanadto lubi sine i jest kujonem to człowiek, który nie jest u mnie mile widziany.

Superboy98, mam prawo mieć własną opinie, i ta opinia jest prawdą.

Człowiek, który zanadto lubi sine i jest kujonem to człowiek, który nie jest u mnie mile widziany.

Mówisz o mnie chyba cie pogrzało doszczętnie

Widać że twój poziom intelektualny nie jest za wysoki , stwierdzam to po twoich wiadomościach na PW które do mnie wysyłasz.

A nie moja wina że moja wrodzona inteligencja pozwala mi mieć lepsze oceny niż ty w szkole,

tu masz definicje kujona tu

A jak byś nie zauważył ja siedzę cały czas na kompie albo na podwórku , a że słucham na lekcjach i mi to automatycznie wchodzi do głowy to nie moja wina.

Naprawde fascynujące, ale nie wiem, czy kogoś interesują wasze wzajemne przepychanki. Proponuję zakończyć spór, ewentualnie dokończyć go na PW i dać odsapnąć innym, którzy chcą obejrzeć ciekawe prace, nie wasze kłótnie.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Chłopaki, dalsze pranie brudów w tym czy innym temacie skończy się warnem.

I tylko dla ścisłości dodam, że każdy bez wyjątku może oceniać cudze prace, stosując sobie tylko znany system. Będziemy jednak Was mieli na oku, żeby nie dochodziło do takich sytuacji jak ta.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Sandboy to powiedz mi z czego sie robi prace jak robię z Render, napis i światło , teksturek i dodaje kolorki i inne filtry

Pochwal się czym ty robisz prace jak nie z tego co ja chyba że gotowce z neta dajesz

A i jeszcze jedno TO CO JA DAJE TO NIE JEST RENDRER TO CUT-OUT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
    • Jeffrey Nero
      Wcześniej już straciła pas NJPW Strong i nie traciła kolejnych pasów a nawet dokładała kolejne tak tylko napiszę 😛
    • MattDevitto
      Mnie bardziej zastanawia co będzie z innymi pasami - przecież nagle nie podłożą jej x razy
    • MattDevitto
    • Mr_Hardy
      Podczas oglądania cofałem kilku krotnie bo nie wierzyłem, że to się wydarzyło. Z resztą nadal do mnie w 100% nie dotarło.  
  • Dodaj nową pozycję...