Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Draft - przypuszczenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Kogo byście chcieli przenieść między RAW a SD! ?

2. Kto przypuszczacie że przejdzie.

Ja chciałbym aby do SD! doszedł ktoś z nich: Edge, Jericho, Cristian, Benoit wtedy troche może wyrównałyby się poziomy.

175399202844658d164bb2d.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elliott

3

• navroth

2

• Forest

2

• evertonian

2

Top użytkownicy w tym temacie

chcialbym aby oba rostery polaczono, raw da sie ogladac ale na smacku to co sie wyrabia to przesada, tyle nowych osob sie pojawia tam nowych i praktycznie zadna nic nie wnosi , na raw to jakos lepiej wychodzi.

na raw chcialbym zobaczyc angle,big show,

na smacku z kolei triple h, shawn michaels,christian i chris masters

2 za 4 moze na smacku by zaczelo sie cos dziac.

tzn tyle z tych glownych wrestlerow ,bo jesli znowu bedzie taki draft jak byl rok temu to niczego nie zmieni.

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Ja myśle, że połączenie rosteru było by najlepszym rozwiązaniem, ale to napewno się nie stanie.

Myśle, że do SD! przejdzie Orton, Christian, Tomko i Chris Masters, a do Rawu Undertaker, Luther Reigns, Rob van Dam i Mark Jindrak (może Eddie Guerrero)

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Ja bym przeniosl Kurta Angle na Raw... I jakis feudzik z Benoit czy Y2J...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ja bym najchetniej zmienil pozycje pana HHH , przenioslbym go na......Veliocity :PPPPP

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Na Smacku chetnie bym zobaczyl Benoit'a, Y2J i Edga, a Raw moglby przejsc Angel i Undertaker. Wydaje mi sie ze byla by to calkiem sensowna wymina.

1834956475425a6143900bd.jpg

przeciez benoit i RVD przeskoczyli z rosterow rok temu. to co, teraz znowu maja wracac ? bezsens jakis...

na smacka:

HHH - na raw walczyl juz ze wszystkimi...na nastepnym ppv znowu HHH vs Batista vs ktos jeszcze ? a moze znow HHH-HBK ? choc to tylko chyba marzenia to ja widzie wklasnie Huntera na smacku. nowe main eventy, nowe wyzwania :)

Jericho - na raw spadl do poziomu przecietniaka z przeblyskami. na smacku pewnie tez by szalu nie robil, choc gdyby tegoroczny draft mial poziom zeszlorocznego to moglby robic za takiego Bookera T 2 obecnie.

Christian - no w tv szumia caly czas, ze Capitan Charisma jest main eventer, przeskoczy na smacka i bedzie z Cena feudowal ;) wiec pewnie przejdzie i moze nie bedzie walczyl o WWE Title jednak bedzie silna heelowa postacia.

na Raw:

hmmm w zasadzie tu nie mam zadnych pomyslow jednak jesliby wybierac to na sile

-JBL

-Rey Mysterio

-pewnie kilku welositowcow :)

129287286446c8a666924a3.jpg

Christian - no w tv szumia caly czas, ze Capitan Charisma jest main eventer, przeskoczy na smacka i bedzie z Cena feudowal ;) wiec pewnie przejdzie i moze nie bedzie walczyl o WWE Title jednak bedzie silna heelowa postacia.

i dobrze, jak dla manie Christian jest teraz najciekawsza postacia w calym WWE :)

...

nie tylko dla CIebie ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

Po 3zawodnikow wybrałbym

Na Raw przeniosl bym Undertakera,Kurta Angle,Big Showa

Na Smackdown Kane,Chris Jericho,Randy Ortona

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

No właśnie jakby Undertakera przeniesli na RAW to na 100% Kane też tam został i pewnie jakiś feud albo Brothers of Destruction... mogliby zdobyć World Tag Team Title i wreszcie ktoś poważny miałby ten pas
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

No właśnie jakby Undertakera przeniesli na RAW to na 100% Kane też tam został i pewnie jakiś feud albo Brothers of Destruction... mogliby zdobyć World Tag Team Title i wreszcie ktoś poważny miałby ten pas

oooo...zgadzam sie. Dobry pomysl wg mnie...Tag Team Title otrzymalby nareszcie jakis porzadny, zajebisty Tag. Ponadto marzy mi sie Kurt na RAW i zdobycie przez niego HV Title i feud z HBK:D Chyba, ze Shawn przejdzie na SD! to tez mogloby dodac rangi Sdkowi :)

Na SD! chciałbym:

Shawn Micheals, Randy Orton, Shelton Benjamin

Na Raw:

JBL (i cały jego gang) oraz ewentualnie Chavo Guerrero

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Co do Draftu, to ja bym wysłał Angle'a, Takera i ew. Eddiego Guerrero na RAW a HHH'a (lub ewentualnie HBK'a. Ale nigdy ich razem!!!), Y2J'a, Christiana i ew. Ortona na Smacka. Myślę, że po takich roszadach możnaby było później montować całkiem niezłe feudy.

Oby tylko draft objął także main eventerów, a nie - jak co roku - dotyczył tylko mid cardu...

Co do tego kto przejdzie, to obstawiam że na Smacku wylądują Orton, Christian i HBK a na RAW - Angle, Big Show i Luther Reigns.

Co do łączenia rosterów, to nie powinni absolutnie tego robić! Wtedy to już na pewno tylko HHH'a oglądalibyśmy w main eventach:))) Powinni tylko jakoś logicznie (czyt. równomiernie) obydwa rostery zasilić w main eventerów i mid card, oraz częściej niż raz w roku robić przetasowania (np. od czasu do czasu organizować match'e ze stypulacją - "przegrany opuszcza roster":PPPP). Niegłupim pomysłem by było, aby na wspólnych PPV zawsze (lub przynajmniej częściej) robić jakąś jedną lub 2 walki interbrandowe, a nie tylko na WrestleManii.

Cały kiks w tym, aby obydwa rostery były porównywalne pod względem poziomu, a tu - tak jak u nas w sejmie:))) - jednego roku zajebiście silny SmackDown i kiepściutki RAW, a po przetasowaniach - na odwrót...

Panowie, bez jaj! Taker i Kane nie byliby poważnym Tag Team'em, tylko zwykłą hybrydą. Single wrestlerzy powinni walczyć solo, a walki Team'owe zostawić Tag Team'om "z krwi i kości". Głupotą byłoby łączyć na jakiś dłuższy okres Takera i Kane'a, udupiając ich (a zwłaszcza biedaka Kane'a, który jest i tak dostatecznie już szmacony) w dywizji Tagów.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Na SD! chciałbym:

Randy Orton,Christian,Chris Jericho,

Na RAW:

Undertaker,Rob Van Dam,Big Show,