Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza CI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Z wielką radością ogłaszam, że jeszcze w tym roku udało się opublikować kolejną Wrestlepaloozę. Wprawdzie pierwotny plan zakładał okres przed Świętami, ale gala wpadła w kontrolowany poślizg, co się często w EWF zdarza. Jak zawsze mam głupią nadzieję [choć sam w to nie wierzę] i oczekuję na komentarze [więcej niż ostatnio!], recenzje czy też dzielenie się swoimi refleksjami, smutkami i radościami [oczywiście wszystko w temacie gali]. Groźby oryginalnych gimmicków mogę niedługo zacząć wprowadzać w życie [patrz: zapowiadany w karcie gimmick bułgarskiego kontrabasisty, który pojawił się na gali]. Chciałbym też życzyć wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i żebyśmy się tak nie spóźniali z galami i eRPami.

Dnia 31 grudnia 2009 roku, w dzień św. Sylwestra, papieża, św Kolumby z Sens (dziewicy i męczennicy), a także 1817 lat po śmierci Kommodusa, cesarza rzymskiego, w ósmym roku naszego panowania.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

1

• Ja Myung Agissi

1

• K-PEL-K

1

• Psycho Dragon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdziwiłem się, że gala już się pokazała, a czytając, że miała być już przed świętami - wielki podziw ode mnie dla Ciebie za to, że tak zajebiście wykonujesz swoją pracę. Karta na galę była sporą zagadką, ale jak zwykle bywa - wyszło bardzo dobrze. Szczerze mówiąc optowałem za Jankiem, bo byłem ciekaw, jak Toster zareagowałby na to, że siedzi z szefem za jednym stołem :) Bardzo dramatyczna końcówka w której Castro obraca się przeciwko Kravenowi i Szakalowi, dzięki czemu Esmeralda zachowuje fotel :) O jejku jej! Co za emocje :) Po za tym odniosłem wrażenie, że ta Palooza jest jedynie przystawką do tego co zdarzy się w Rosji. Whiped vs Crazy, walka o World Title, co zrobią Szakal i Kraven? Następna gala zapowiada się wspaniale. Po za tym bardzo emocjonujące walki o Tag Team Titles, to mi się podoba. Ogółem gala trzymała poziom, poza tym przyniosła nam kilka niespodziewanych zmian i o to chodzi. W tym roku życzę sobie i Wam zajebistych Palooz, a Crashowi długiego pozostania niespinowanym :)

PS. W EWF chaos - Crash będzie w domu :)

PS2. Gimmick kontrabasisty ma potencjał być istnymi schodami do gwiazd dla jakiegoś zawodnika. W tej postaci drzemie wielka charyzma, już widzę wejście ala Jeff Jarrett, El Kabong za pomocą kontrabasu... dobra, już dosyć tego sarkazmu...

z gory sorry za brak polskich liter

Xtreme Dragon here

Wiec tak:

Gala znakomita, jak zawsze poziom bardzo wysoki. Co do mojego meczu z Dastinem to... spodziewalem sie, ze cos takiego sie stanie :-) bo obydwaj popelnilismy ten sam blad. Ale poprawie sie na przyszlosc a wtedy biada wam!

Pozdrawiam

! ! ! DDW ! ! !

oby Psycho Dragon :P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Gala zrobiona bardzo szybko, a mimo to udało się zachować ustalony już dawno wysoki poziom, czyli żadna niespodzianka, genialnie jak zwykle. Muszę przyznać, że zasmuciła mnie porażka Kowalskiego - idealny kandydat na to stanowisko :P Walki i segmenty jak zwykle świetne - zwłaszcza motyw z rogiem Avengera :D Także przyszły ME kontrabasista zasługuje na uwagę :D Brawo panowie, a Palooza w Rosji zapowiada się jeszcze lepiej!

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Jak już wspomniano, gala pojawiła się bardzo szybko, co nie wpłynęło negatywnie na jej poziom. Tym razem najwięcej emocji przyniosły segmenty z wyborem nowego prezydenta. Osobiście spodziewałem się, że Castro w finale zrezygnuje z głosu nie mogąc wybrać samego siebie. Aczkolwiek wdzięczność Esmeraldy może wystarczyć do zrealizowania jego celów.

Świetnie wyglądają również raporty z wyspy. Trudno się temu dziwić, skoro mają samego Monkey Championa. Coś mi się jednak wydaje, że na następny Survival Horror trzeba będzie trochę poczekać.

Teraz pozostaje tylko czekać, co w swej łysości uczyni mistrz Szakal. Vacleaux panowie, Vacleaux. Czuję to.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Podobne zdanie co do Milosa. Gala bardzo szybko, co negatywnie wpłynęło na jej poziom ;] Walki, były nieco krótsze niż zwykle, odnieść można było wrażenie, że segmenty z wyborem prezydenta EWF i innymi ciemnymi sprawkami wewnątrz-federacyjnych zajęły więcej czasu "antenowego" niż zwykle. ;)

Gala tylko dobra :)

Moją uwagę przykuło niezwykle emocjonujące głosowanie na prezesa. Dobrze, że prezes pozostał bez zmian. Cieszy mnie wygrana w mojej walce. Jak zwykle wymiatały segmenty i komentarz, długo by pisać. Lekko skrócone walki nie były takie złe, ba nawet jakby odrobinę lepiej się czytało. Emocji było tyle co zwykle. Gala może nie taka jak setka, ale b.dobra. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

przyznam szczerze , że nie pamiętam , kiedy ostatnio przeczytałem AŻ tyle gali . :D wyścigi o fotele świetne , dobrze poprowadzone , do ostatniej chwili nie było wiadomo , co jest pięć i kto zgarnie te pięć . :D

Vesna Obrenowić – A co by zmienił pan honorowy komisarz Szakal?

Szakal – Po pierwsze kurwa dywany.

:lol: szakal jest królem , pisałem już ? :D za to fanklub leśnego będzie moim kandydatem na przypał roku , nie ma jak wyjść z lasu do ludzi , hahah . :twisted: ale zaraz , zaraz , kolejna kandydatura , a mianowicie pokolenie vacleaux ( jak to wymówić ? :D ) , idą łeb w łeb , co będzie przypałem roku ? :lol:

Szakal – Moi kurwa drodzy.
:lol:

Scyther – O kurwa, nawet jej nie zauważyłem. (nagle wpada na błyskotliwy pomysł) Dziewczyny słuchajcie, chcecie pograć w pokera?

brudny harry w formie . :D dyrektywa numer pięć jaknajbardziej zajebista . 8) za to trzecia hm , powyżej dwóch osób więc tag teamu można zakładać ? :> przy londyńskiej budce telefonicznej niemal uroniłem krople złocistego napoju bogów zwanego piwskiem , tak mnie rozbawiła , hehe . :D aczkolwiek na pewno nie tak , jak to :

Scotty Whiped – Wiecie co z nim robić.
:lol: :lol:

do tego świetny main event . gratulacje dla obu długich nóg i brudnego harrego , yes we can , ewf ! hehe , mam tylko jedno , kurewsko poważne zastrzeżenie :

co z szakalem ? :/

[ Dodano: 2010-01-06, 16:27 ]

Jinheung Taewang ?? :/ god damn it , steven .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   1

No gala jakby mniej oczekiwana od jubileuszowej paloozy, ale jak zwykle stojąca na wysokim poziomie. Zestawienie walk trochę zaskakujące, ale tak to jest z tymi kartami niespodziankami. Fajnie, że zwiększono dawkę hardcore'u (nawet stół zapłonął, fajnie).

I ej, mu, trochę szacunku dla fanbase'u - z wrestlingowego prawidła wynika, że bez nich nie byłoby nas :P

Wątki z wyborem prezydenta są bardzo fajne, bo przyjemnie czytało się speeche niektórych osób. Jeżeli chodzi o moją walkę to spodziewałem się porażki, ale i tak cieszę się, że była to normalna walka... Ogólnie palooza na wysokim poziomie i z tego się cieszę... Mam nadzieję, że następnym razem pójdzie mi lepiej ;)