Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No, no ciekawe wyzwanie mimo wszystko go nie przyjmę, bo mam na razie już podjęte dwa inne. Kiedyś w tej komedii oglądałem odcinek, gdy Boczek był wrestlerem i zwał się Ponury Grabarz. Planuję go zrobić, tylko ciężko znaleźć ten odcinek.

1623504524b1fd2301336b.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

19

• Ja1674304320

11

• 1909

5

• malysz22ziom

3

Top użytkownicy w tym temacie

Tak to było to :P

Znalazłem ten odcinek. Jakby ktoś chciał obejrzeć to kierować się na ten link: http://webseriale.pl/35/swiat-wedlug-kiepskich/1/20/w-betonowym-kregu/

Konkurs na Pudziana dobiega końca. Publikujcie swoje pracę. Swoją dam pojutrze (jutro nie mogę, ze szkoły wracam o 19).

O Pudziana zgłosili się:

-Bałwan

- malysz22ziom

- ja

Ja też dam swojego pojutrze.

Dodano: 2010-01-06, 18:13

Chyba.

[[podpis]]
  • 2 tygodnie później...

mam pytanie co z konkursem o pudziana ?

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

O kurde, przepraszam was bardzo. Zapomniałem, obiecuję, że dziś dam na 100% . Tylko czym mam to zdjęcie zrobić? Aparatem? Nawet przy 10.2 mpx jakość nie jest najlepsza, ale postaram się.

Ja się chyba wycofam, bo z Face Morphing chyba nigdy, nigdy sobie nie poradzę :cry: :( . Jeżeli tak bardzo chcecie zobaczyć mojego Pudziana mogę dać formułę, ale naprawdę nie opłaca się.
[[podpis]]

Nie piernicz dżejms tylko wrzucaj Pudziana tak jak robię to ja. Mój też nie jest idealny, ale cóż pojdąłem się to wywiąże się z tego jakże ciężkiego zadania. Na początek powiem, że połączyłem jego strój mma z kilkoma elementami strong mana. A więc nie pozostaję mi nic do powiedzenia oprócz TaDaM! UWAGA! Aparat nie spełnił swojej roli i dodam, że Dominator na konsoli wygląda min. 100 razy lepiej!

Za dosłownie 5 min edit ze zdjęciami(hostują się)

http://img442.imageshack.us/i/p1181416.jpg/

http://img402.imageshack.us/i/p1181415.jpg/

http://img341.imageshack.us/i/p1181414.jpg/

http://img402.imageshack.us/i/p1181413.jpg/

Bicepsy powiększ i będzie Git xD
fin de siècle

No dobra postaram się. Formułę opublikuję w najbliższy weekend, ponieważ w tygodniu za wiele czasu nie mam. Czekam na wasze pracę (ja, malysz22ziom).

EDIT: Jest jakiś spsób, aby zrobić zdjęcia w lepszej jakości? Ps2 i ew. nagrałbym tym lepszym sposobem entrance, bo sądzę, że wyszło ciekawie.

Musisz podłączyć konsole do karty telewizyjnej. Tak ludzie podobno zgrywają i na yt wrzucają, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Temat zwie się tworzenie CAWów, więc pozwolę sobie wstawić mojego Mariusza Pudzianowskiego do Smackdown! 2:

http://i48.tinypic.com/2jd2btg.jpghttp://i48.tinypic.com/2agm437.jpghttp://i45.tinypic.com/2ponuwh.jpg

Appearance -> Head -> Advanced -> Face -> Nose -> Nose 009, Type 01

Appearance -> Head -> Advanced -> Face -> Eyes -> Eyes 010, Type 01 -> Variation 102, Shade 141, Brightness 76

Appearance -> Head -> Advanced -> Face -> Mouth -> Mouth 001, Type 01

Appearance -> Head -> Advanced -> Hair -> Base -> Hair 035, Hair 002 -> Variation 128, Shade 128, Brightness 100

Appearance -> Head -> Advanced -> Hat -> Hat 020 -> Variation 128, Shade 128, Brightness 100

Appearance -> Upper Body -> Advanced -> Base -> M-Type 008, Normal 03

Appearance -> Upper Body -> Advanced -> Base -> M-Type 008, Normal 03

Appearance -> Lower Body -> Advanced -> Skin -> Base -> M-Type 005, Normal 02

Appearance -> Lower Body -> Advanced -> Tights -> Body Suit 019 -> Length 74, Variation 128, Shade 128, Brightness 128

Appearance -> Skin Colors -> Adv Colors -> Variation 128, Shade 134, Brightness 124

Appearance -> Figure -> Upper Body -> Chest -> Mass 132, Width 132, Thickness 132

Appearance -> Figure -> Upper Body -> Abdomen -> Mass 142, Width 142, Thickness 142

Appearance -> Figure -> Upper Body -> Arms -> Mass 155, Width 163, Thickness 148

Appearance -> Figure -> Upper Body -> Forearm -> Mass 137, Width 137, Thickness 137

Appearance -> Figure -> Upper Body -> Hands -> Mass 136, Width 136, Thickness 136

Appearance -> Figure -> Lower Body -> Thighs -> Mass 137, Width 137, Thickness 137

Appearance -> Figure -> Lower Body -> Legs -> Mass 119, Width 119, Thickness 119

Appearance -> Figure -> Height -> 609

Appearance -> Weapons -> Kendo Stick

Ability -> Powerful -> Level 4, Attack 4, Defense 2

Ability -> Speedy -> Level 2, Attack 2, Defense 2

Ability -> Technical -> Level 3, Attack 3, Defense 2

Ability -> Rough Neck -> Level 3, Attack 3, Defense 2

Moves -> Powerful

Logic -> Attack, Grapple

MOVESET

Bases -> Fighting Stance -> Normal

Bases -> Ring In Move -> Normal

Bases -> Ring Out Move -> Over The Rope

Bases -> Taunt -> Muscle Appealing 1, Powerful

Bases -> Winning Move -> Big

Bases -> Entrance -> POWERFUL

Ready Moves -> Attack -> Big Boot, Low Kick, Body Punch, Clothesline, Uppercut, Overhand Punch

Ready Moves -> Grapple -> Irish Whip, Bearhug Front Slam, Body Press Drop, Shoulder Breaker, Suplex Drop, Irish Whip, Chokeslam 2, Spinebuster 3 HiAngle, Powerbomb 4 Diving, DDT 6 Dangerous, Irish Whip, Atomic Drop Super, Full Nelson Slam, Pumphandle Slam, Suplex German Multiple

Ground -> Attack -> Angry Stomp, Elbow Drop 2, Leg Drop

Ground -> Grapple -> Raise, Pin Fall, Neck Wrench, Mounted Punching 1, Stretch Eastern, Raise, Pin Fall, Big Swing, Knee Stomp, Anklelock

Turnbuckle -> Upper -> Irish Whip, Turnbuckle Powerbomb, Super Fall Away Slam, Irish Whip, Super Back Suplex

Turnbuckle -> Lower -> Raise The Opponent Up, Foot Choke

Turnbuckle -> Run To Lower -> Knee Attack

Rope Opponent -> Rope Down -> Running Knee Strike

Rope Opponent -> Jump Off Rope -> Vaulting Body Press

Rope Opponent -> Jump Down Over -> Baseball Slide

Aerial -> Stand -> Diving Fame Asser, Shoulder Block

Aerial -> Down -> BANZAI Drop, Diving Elbow, Elbow Drop

Running -> Attack -> Axe Bomber, Clothesline 6 Power

Running -> Grapple -> Lou Thesz Press 2, Spear, Bulldog

Running -> Counter -> Scrapbuster Pin, Tilt A Whirl Sideslam

Double Team -> Irish Whip, Double Chokeslam, Mudhole Stomping, Front Slam, Body Splash & Whip

Special -> Special Move -> Neckbreaker Test

Special -> Favourite Move -> Suplex German Multiple

Special -> Combination Move 1 -> Low Kick

Special -> Combination Move 2 -> Middle Kick

Special -> Combination Move 3 -> Clothesline

Jestem trochę niezadowolony z twarzy, jednakże uważam, że jak na możliwości edycji w Smackdown! 2 wyszła całkiem dobrze. Jeżeli ktoś odważyłby się poprawić moją wersję, to byłoby bardzo dobrze. :D

Dobra, dam swojego Pudziana jeszcze w tym tygodniu, ale będzie bez face morphing bo tego nie umiem ( chyba mam jakiś dziwny przypadek ). Nigdy nie zrobię dobrego face morphing. :sad: Ale pracuję nad Boczkiem z Kiepskich. W nim spróbuję zrobić face morphing. Jeżeli chcecie możecie się ze mną amierzyć, ale mój Boczek będzie z lat 98-02 i tych z 2009.

Dodano: 2010-01-19, 20:15

A, jeszcze jedno: skoro jest to temat ''Tworzenie cawów'' to czy mógłby mi ktoś stworzyć caw Vance'a Archera do svr2010 lub svr2009 na ps2? Mam prawie cały roster WWE w svr2010, ale nie mam m.i.n jego. :cry:

[[podpis]]