Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problemy z forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Od dłuższego czasu mam problem z dwiema rzeczami.

Pierwsze to opcja, która w dłuższych tematach pozwala od razu skoczyć do konkretnej strony - gdy klikam w <<>>, nie wyskakuje mi to małe okienko, w które wpisuje się numer.

Druga to możliwość zobaczenia wszystkich postów danego użytkownika. Kiedy klikam w odpowiedni link w jego profilu, najpierw długo trwa ładowanie, a gdy już się załaduje, to widzę tylko naszą mapkę i wrestlera (poniżej zamiast forum, jest tło). Co istotne - o ile pierwszy opisany przeze mnie problem występuje zawsze, o tyle drugi "tylko" prawie zawsze (tzn. raz na jakiś czas rok uda się te wszystkie posty komuś zobaczyć).

Sprawdzone na FF i IE.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• Koper

1

• kuba154

1

• Misiek_PL

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

1) Także mam taki problem, jednak zauważyłem, że to okienko pojawia się w zupełnie innym miejscu, niż byśmy tego oczekiwali. Przykładowo, klikając w odpowiedni przycisk na dole strony, okienko pojawia się na górze, w okolicach tamtejszego wybierania stron.

Odniosę się - pierwszy problem dotyczy również mnie. <<>> nie reaguje.

Natomiast bez problemu mogę sprawdzić posty użytkowników.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Podbijam temat - proszę coś z tym zrobić. Faktycznie po kliknięciu w <<>> wyskakuje okienko z numerem strony, ale na samym dole pod białą tabelką.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 2 miesiące temu...

Dzisiaj zauważyłem, że nie wyświetla mi się prawdziwa liczba postów, ponieważ tak jak np SixKiller ma ponad 4k postów to mi się pokazuje, że ma tylko 23 posty. Ja mam ponad 100 postów a pokazuje mi się, że napisałem tylko 3. Dlaczego tak się dzieje? Czy inni też mają taki problem? Dodam jeszcze, że występuje on zarówno na Firefoxie jak i na Expolrerze
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Ja mam Google Chrome i nie mam żadnych problemów z forum.
Do adminów: już dawno jestem poza branżą, lecz proszę, byście nie usuwali konta. Czasem będę - jeżeli coś odpowiedniego się stanie - komentował pewne wydarzenia.

6043907034bbf6a575e208.gif

• Urządzenie:  Macintosh

Problem był chwilowy, związany z synchronizacją liczby postów. Już wszystko zostało przywrócone do porządku.