Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mecz Na TELE 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Siema!!!!

Wczoraj po 5 wygranej z rzędu :P ..dowiedzielismy sie ze telewizja TELE 5 bedzie relacjonować nasz kolejny mecz z Mazowszem Grójec(który tak dobrze sobie radził ostanio w Pucharze Polski).tylko wałsnie niewiem cze bedzie nasz mecz pokazywany na zywo ( w najbliszą sobote o 11 )czy tez bedzie retrasmisja w porze wieczornej w przyszły poniedziłek..jak bede więcej wiedział to tu napisze

A wiec jak komus bedzie sie nudzić to moze zerknąć na swojego znajomego z Forum :D .

Ps. TAk sobie pomyslałem ze jak mecz bedzie nadawany na całą Polske(bo z tego co sie orjętuje Tele 5 jest w każdej kablówce) obiecuje ze jak uda mi sie strzelić bramke(ostanio ekzekwuje krane -więc moze cos ustrzele :wink: )to troszke zarklamuje nasza strone Wrestlingową i pod zdjeciu koszulki klubowej bede miał na drugiej koszulce nazwe naszej Strony.. :twisted:

Pozdro....[/b]

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Strong Fan

6

• Przemk0

3

• Luk

3

• Viruss

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Hehehe spoko tylko Strong Fan powiedz jedno w jakim klubie Ty grasz :???:

PS Piast Gliwice czy tylko mi sie wydaje :-)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

wow! Stary, jak bedziesz wiedzial o ktorej jest mecz to powiedz jak bedziesz wygladal i jaki numer na koszulce masz:P I masz strzelic brame i tak jak piszesz z ta koszulka :P

Hehehe spoko tylko Strong Fan powiedz jedno w jakim klubie Ty grasz :???:

PS Piast Gliwice czy tylko mi sie wydaje :-)

Heheh nie Piast Gliwice a Gwardia Warszawa.

a co do pytania Luka numer 15 na koszulce...

• Reputacja:   3

Zycze powodzenia i dobrego meczu :P :twisted:

• Urządzenie:  Android

Dobra spoko moja gafa :P a tera nic tylko "szczekac" na mecz :-)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Moja babcia kiedys miała dzialke za Gwardia,to jak na weekendy przyjezdzałem to czasem wpadałem pna mecz. Pamietam jakis baraz o 2lige i Gwardia przegrała,pozniej tez grała o 2lige ale podobno w koncowce sezonu paru zawodnikow sie podkladalo za kase.
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Strong Fan, czyżbyś nadal czekał na decyzję terminu tego meczu w tv, czy po prostu zapomniało Ci się o tym nas poinformować? :)

Teraz Juz wiem ze na 100% będzie nasz mecz w TELE 5!!

tylko niewim czy bedzie na żywo( sobota godzian 11) czy też retrasmija w niedziele lub najpużniej w poniedzłek w porze wieczorenj...

A tak napisli na naszej stronie klubowej..:

Jerzy Piasecki, prezes Sekcji Piłki Noznej WKS "Gwardia", apeluje o możliwie jak najwyższą frekwencję na sobotnim meczu pomiędzy Gwardią a Mazowszem Grójec. Spotkanie będzie transmitowane w telewizji TELE 5. Jeśli zaprezentujemy dobry, głośny, kulturalny doping i stworzymy prawdziwie piłkarską atmosferę na trybunach, TELE 5 być może zdecyduje się na kolejne relacje z meczów "Harpagonów". Nie zawiedźmy prezesa, a przede wszystkim zawodników i samych siebie - przecież doskonale wiemy, że sytuacja finansowa Gwardii jest trudna, a każda taka transmisja to dodatkowa gratyfikacja dla naszego klubu.

no a więc musicie wypatrywac sie w ekran i w sobote i w niedzile a w najgorszym przpadku w Pondziałek..

• Urządzenie:  Windows

Na telegazecie pisze , że mecz będzie retransmitowany w niedzielę bodajże 15.55. Nie wiem ile będzę trwała , ale twoją bramkę na pewno pokażą :)

1575893877482df76acc17a.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

No to trzeba bedzie nagrac mecz.. :-) i czekac na brameczke..

Jakby pokazali w TV jak sciagasz koszulke a na niej jakis napis w stylu Attitude czy adres strony (www.attitude.pl) to laduje to odrazu na glowna strone do loga :-)

a tak ogolnie to powodzenia.. :-)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

taa...Luk wstawi:D spokojna Twoja glowa, tylko koszulke z ladnym nadrukiem prosimy, wyraznym...wiesz... :)

dzieki Chłopaki...

No zobaczymy czy sie da cos ustrzelić a koszulka juz przygotowana...z przodu duży napis razormedia.prv.pl a z tyłu attitude.pl...

kurcze choć z drugiej strony troszke żałuje ze zdradziłem plan z tą koszulką moglem napsiać tylko o meczu taki mały suprias by sie przydał no ale tak to by obejrzało ten mecz z 2 formuowiczów a tak moze lukinie z sześciu.:P ..

Pozdro...

Napisz jeszcze dokladna date emitowania w TELE 5 i czlowieku ide do sasiada :P

Potwierdzona wiadomośc mecz będzie na Tele 5 w niedziele o 15:55

i co lepsze Tele 5 ma byc naszym sponsorem a wiec bedzie okazja na zarekalmwoanie storny jak cos sie ustrzeli

a teraz lece na odprawe bo za godiznek mecz

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Draft: Jade vs. Charlotte: Cody Rhodes:  
    • GGGGG9707
      Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę. Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 
    • Nialler
      @GGGGG9707 A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj. Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć
    • MattDevitto
      Tak to już działa, że idealnie wbił się w moment i zażarło. A że ludzie nie lubią w wrs Loganopodobnych gości zabierających czas innym to już inna kwestia
    • GGGGG9707
      Pipe Bomb ludzie uznali, że powiedział na głos to co wszyscy myślą i zyskał szacunek wszystkich. Potem też wypuścił "dokument" o swoim weekendzie Wrestlemanii po którym ludzie stwierdzili, że w sumie on jest spoko   Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności. Teraz trzeba śledzić jak WWE zareaguje, czy przemilczą temat i poczekają aż jego popularność wróci na swoje miejsce czy stwierdzą, że dadzą mu szansę skoro ludzie tak za nim są. Biorąc pod uwagę że zbliża się Money In The Bank a paru faworytów do walizki nie potrzebuje jej aktualnie (Dom, Breakker) to myślę, że Kross nie mógł na lepszy moment trafić bo nie zdziwię się (choć nie rozumiem tego) jak dostanie zaraz mega push i nam zaraz walizkę ściągnie   
  • Dodaj nową pozycję...