Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsze wejscie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

yo

ten temat przyszedl mi do glowy po WMXXI. Mimo bardzo slabych walk JBL'a oraz Triple H'a cechowala ich jeszcze jedna wspolna rzecz. Oboje mieli moim zdaniem swietne wejscia. Przypomne JBL wchodzil na ring w deszczu banknotow 100 dolarowych ze swoja podobizna a HHH przy muzyce life motorhead, przyjechal jakas winda na scene na ktorej gral zespol.

Mnie bardziej podobalo sie wejscie Huntera od JBL'a, ale tak sie zastanawiam kto w przeszlosci WWE/WWF mial rownie dobry a moze i lepszy entrance.

(byc moze to pytanie/temat winien trafic do question zone)

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• Hartfan

1

• sixter

1

• Ganzes

1

Top użytkownicy w tym temacie

hmm...ja pamietam, jak dzieciak bylem i ogladalem WM12, kiedy HBK wbil na ring na linie z samej gory...wygladalo efektownie...

• Reputacja:   3

Moim skromnym zdaniem najlepsze wejście miał Undertaker ale w starych latach pamiętam jak oglądałem stare wwf i przed każdą walą Undertakera biły dzwony i był najazd kamery na tintron gdzie Undertaker kopał grób dla swojego rywala i mowił swoim grubył "Rest in Piece" :P :twisted:

od niepamietnych czasow najlepsze wejscia w wwf mial Hogan(w WCW podobnie, z wyjatkiem nWo tam ludzie mieli rowniez niesamowita reakcje, ale polegajaca na rzucaniu wszytskiego co maja pod reka), potem przejal po nim schede Rock, ale oczywiscie malo co moze przebic reakcje ludzi na dzwiek tluczonego szkla...
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Według mnie Triple H miał super wejście na WM XXI. Undertaker kiedyś też miał nie złe, chociaż też co są teraz też mogą być. I oczywiście Sting z WCW gdy zjechał na linie z helikoptera na którymś tam Nitro
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Najlepsze wejscie mial DDP jak byl przebrany za La Parke i nawet taniec jego odwalil. Nikt nie wiedzial ze to nie meksykaniec dopuki nie jebnal Cuttera :P A na powaznie to z WCW pamietam wejscie Dustina Rhodesa jak powrocil po runie w WWF z bycia Goldustem. Zrobilo sie ciemno i we mgle wlecial na ring na linie ale ona szla wzdluz przejscia nie z gory i na poziomie okolo 2 metrow nad ziemia ze po prostu wjechal nad linami ringu, wygladala jakby lecial. Mial plaszcz czarny i kapelusz a poniewaz wtedy nie orientowalem sie za bardzo w WWF i nie mialem neta to myslalem ze Undartaker do WCW przylazl :P

Wejscia ze spadajacymi shitami z nieba typu kasa ala JBL sa tandetne i juz znane we wrestlingu jak swiat, tak samo motoryzacyjne wyjscia sa denne. HBK mial chyba najlepsze jesli chodzi o uzycie liny bo nie zjechal nia w dol tylko stopniowo zygzakiem co fajnie wygladalo. Szkoda ze Owen nie zdazyl pokazac nam swojego zejscia ;( Ogolnie wejscia zawodnikow na ring sa denne...Gra muzyka, wychodza, machaja, fajerwerki jakies i nara. Z drugiej strony nie da sie wymyslec niczego lepszego na normalne potrzeby. Jakby kazdy zjezdzal z liny to bylby to cyrk nie wrestling. Wejscie Takera z sepem na ramieniu moze robilo wrazenie ale 10 lat temu. Na mnie zrobilo wrazenie wejscie Steinera z bialym tygrysem. Po pierwsze biale tygrysa sa wchuj drogie i rzadkie i nie wiem skad go wyczarowal. Raczej byl jego bo szedl bez kaganca i on go prowadzil bodajze a watpie by tresowany nawet dal sie prowadzic przez pol nagiego czlowieka, predzej by go zjadl :P

[ Dodano: 2005-04-20, 23:24 ]

Najlepsze wejscie mial DDP jak byl przebrany za La Parke i nawet taniec jego odwalil. Nikt nie wiedzial ze to nie meksykaniec dopuki nie jebnal Cuttera :P A na powaznie to z WCW pamietam wejscie Dustina Rhodesa jak powrocil po runie w WWF z bycia Goldustem. Zrobilo sie ciemno i we mgle wlecial na ring na linie ale ona szla wzdluz przejscia nie z gory i na poziomie okolo 2 metrow nad ziemia ze po prostu wjechal nad linami ringu, wygladala jakby lecial. Mial plaszcz czarny i kapelusz a poniewaz wtedy nie orientowalem sie za bardzo w WWF i nie mialem neta to myslalem ze Undartaker do WCW przylazl :P

Wejscia ze spadajacymi shitami z nieba typu kasa ala JBL sa tandetne i juz znane we wrestlingu jak swiat, tak samo motoryzacyjne wyjscia sa denne. HBK mial chyba najlepsze jesli chodzi o uzycie liny bo nie zjechal nia w dol tylko stopniowo zygzakiem co fajnie wygladalo. Szkoda ze Owen nie zdazyl pokazac nam swojego zejscia ;( Ogolnie wejscia zawodnikow na ring sa denne...Gra muzyka, wychodza, machaja, fajerwerki jakies i nara. Z drugiej strony nie da sie wymyslec niczego lepszego na normalne potrzeby. Jakby kazdy zjezdzal z liny to bylby to cyrk nie wrestling. Wejscie Takera z sepem na ramieniu moze robilo wrazenie ale 10 lat temu. Na mnie zrobilo wrazenie wejscie Steinera z bialym tygrysem. Po pierwsze biale tygrysa sa wchuj drogie i rzadkie i nie wiem skad go wyczarowal. Raczej byl jego bo szedl bez kaganca i on go prowadzil bodajze a watpie by tresowany nawet dal sie prowadzic przez pol nagiego czlowieka, predzej z mordy zrobilby mu globus - rowniki i poludniki :P

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja juz kiedys załozyłem podobny temat, proponuje poszukać jesli ktoś chce poznać moje typy i typy innych osób, które wtedy sie wpisały ;)

1005187806541accfacb3d6.jpg

Mi się podobały dwa wejścia Undertakera gdy na żywca grał Limp Bizkit

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

zamykam... Jednoczesnie przenosimy sie do postu zalozonego przez SixKillera...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja jak zawsze na żywo bo już kwestia przyzwyczajenia że każde PLE (poza SNME przez reklamy) na żywo choć karta zupełnie nie zachęca. - Lyra vs Becky : walka będzie świetna jak ostatnio ale coś feud mnie nie kręci i to będzie po prostu solidna walka ale jednak powtórka z ostatniej gali. - Tag Team Match : 2 gości których nie trawię więc mam nadzieję że to będzie zamykało galę to sobie wyłączę przed walką i zaoszczędzę czas na sen. - Walizka Kobiet : super skład. Dla mnie o ile nie wygra Ripley czy Naomi to będzie dobrze. - Walizka mężczyzn : nie podoba mi się skład. Almas to nudny jobber więc nie, Penta nie pasuje mi jakoś na głównego mistrza choć go bardzo lubię, LA Knight trochę mnie nudzi i mimo wszystko też nie widzę go z głównym pasem. Grande jest dobry i Gable zasługuje na swój moment ale kolejny raz, myślę bardziej o mid-cardowym pasie, no i jest duże ryzyko że któryś meksykanin przeszkodzi mu w walizce i neseser kolejny raz będzie zmarnowany. Rollinsa nie chcę bo nie lubię jak byli mistrzowie i ME zdobywają walizkę (zwłaszcza że rok temu McIntyre już ją miał) + znowu ryzyko nieudanego cash-inu. Zostaje Solo który udowodnił że jest za krótki na ME i jak za dużo się na nim opiera to nie daje rady. Także kto by nie wygrał to i tak nie będzie mi pasowało. Zamiast tego dałbym skład np : Cobb/Fatu, Black, Dominik, Gable (w sumie może być o ile nie wygra), Breakker i np Axiom/Fraser dla latania (i pyk mamy 3 z RAW i 3 ze SD, gwarancja dobrej walki i ciekawy zwycięzca)
    • Nialler
      Ja to w sumie cały maj nie oglądałem wrestlingu (obejrzałem tylko double or nothing), ale MITB to choćby skały srały nie odpuszczę jak bardzo ciulowe to by nie było.  Narzekacie, że tylko 4 walki na PLE? I będzie to trwać pewnie ze 3h45m? A myślicie, że reklamy kabanosów, gier, filmów czy czegokolwiek to trwają 30 sekund? Nie będzie tu jakiś wrestling nam reklam przerywać!
    • Jeffrey Nero
      Z tego co pamiętam to pojawiła się też w WWE w story Kane i Bryana jak mieli chyba tą terapię.
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dzisiaj świat wrs obiegła informacja, że niedawno bodajże w wieku 44 lat zmarła aktorka, która grała w TNA postać sławnej Claire Lynch. Chyba każdy fan fedki pamięta to story i z czym ono się wiązało. Niestety dość szybko z powodu hejtu jaki wylał się na tę zatrudnioną do tej roli aktorkę skrócono storyline, który od początku był dla mnie słabym pomysłem. Pamiętam, że z czasem pojawiały się doniesienia, że miała ona dużo nieprzyjemności ze strony fanów i żałowała, że zgodziła się na angaż w TNA. Szkoda, że jej losy tak się ostatecznie potoczyły. RIP.
  • Dodaj nową pozycję...