Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na Wrestlepalooza CI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

EWF Wrestlepalooza CI, Konin (29.11.2009)

Karta:

01. Dark Match: Xtreme Dragon vs Dastin Tornado

02. Dark Match: Gabriel Iwanow vs Frank Deux vs SeBa

03. The Great Barri vs Flying Man - Banana & Coconut Match

04. Vegard Jacobsen & Ieshige vs Crash Martin & Curtis Woods - zwycięzcy walczą jeszcze na tej gali o pasy Tag

05. Izzy Nilsen vs Reebok - EWF Evolution Championship

06. pozostali, czyli: Psycho, Vaclav, SR-Crazy, Ordinary Mortal, Scotty Whiped, Scyther, Tool i Nas Jazzowski + Mystery Opponent mają walki-niespodzianki, gratuluję!

Inne informacje:

- Ogłoszenia dotyczące programu "Wyspa 2009":

a) Xtreme Dragon, Dastin Tornado, Gabriel Iwanow oraz Frank Deux zostali dołączeni do programu. Przypominam, że dokładne zasady zostały objaśnione w karcie "Aborcji". Jak zawsze służę pomocą i rozwiewam wszelkie niejasności.

b) Crash Martin, Vegard Jacobsen i Ieshige mogą bezpiecznie opuścić Wyspę, gratuluję.

- Gala antydatowana na koniec listopada.

- Ogłoszenia dotyczące punktu "06":

a) Szanse na spotkanie się kolegów z teamu/stajni w jednej walce są małe, nie trzeba o tym wspominać w eRPach.

b) Do wygrania: EWF FTW title shot (być może), EWF Tag Team titles (na 104%), EWF World title shot (jeśli jakiś eRP mnie bardzo bardzo zainspiruje).

c) Nas Jazzowski w związku z odejściem Y2Ja otrzyma nowego tag partnera, który zostanie wybrany z listy podanej wyżej. Z uwagi na nadzwyczajność sytuacji oficjalny scenariusz do wykorzystania w eRPach głosi: Y2J zaginął albo i nie, miejsce pobytu nieznane, sytuacja niepewna, krążą plotki o nowym partnerze - tego się trzymać. Nawiązanie do tej sytuacji jest obowiązkowe. Każdy może zostać nowym tag partnerem.

d) Walka o pasy Tag Team będzie walką trzech tag teamów: Jazzowski i nowy partner, dowolnie wybrana dwójka oraz zwycięzcy walki numer 04.

e) Walka o pasy Tag Team może zostać uznana za walkę dodatkową (zgodnie z nową koncepcją pasów Tag przedstawioną w karcie Wrestlepaloozy XVIII), może się więc zdarzyć, że ktoś będzie miał dwie walki na tej gali.

- Czekam na więcej komentarzy pod setną Wrestlepaloozą. Gimmicki do wykorzystania: syberyjska tajga, Bronisław Komorowski, unijny biurokrata, bułgarski kontrabasista (z dorodnym wąsem i w kraciastym podkoszulku), cypryjski bezrobotny.

UWAGA!

- W związku z konkursem/wyborami na nowego prezydenta EWF, każdy z was otrzyma szansę na uczestnictwo w wyścigu o to szlachetne stanowisko. Warunki jakie należy spełnić:

a) W scenariuszowej części eRPa zgłosić swoją oficjalną kandydaturę i odpowiednio to umotywować.

b) W adnotacji pod eRPem uczynić to ponownie (w razie gdybym przegapił albo zapomniał), bez motywowania.

c) Zebrać poparcie co najmniej 4 osób o odpowiedniej reputacji. Taka osoba powinna wyrazić poparcie osobiście pod eRPem kandydata.

e) Życzę owocnych wyborów, choć nie obiecuję sukcesu. W EWF nigdy nie było demokracji.

RP do wtorku (15.12.2009) do godziny 23:57. Wszelkie spóźnienia należy zgłosić do mnie przed upływem terminu.

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

2

• mu

1

• ajfan

1

• Longer

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

A ja tylko chcę zapytać czy nazwa "Banana and Coconut" wniesie coś specjalnego do tej walki? (Czy trzeba będzie zakończyć ją zniszczeniem banana na przeciwniku:P ) Czy po prostu jest to związane tylko z gimmickiem Barriego?

10136801454e08b07ab2e86.jpg

A ja tylko chcę zapytać czy nazwa "Banana and Coconut" wniesie coś specjalnego do tej walki?

Wniesie, aby wygrać musisz wspiąć się zarówno na palmę kokosową jak również na bananowiec. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Widzę, że muszę powoli obmyślać RP'a i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś nie będę walczył w Dark Meczach, ale wiem, że aby tak się stało muszę długo i dobrze pisać. Interesuje mnie walka Reeboka, ponieważ bardzo lubię czytać jego RP'y.

Widzę, że muszę powoli obmyślać RP'a i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś nie będę walczył w Dark Meczach, ale wiem, że aby tak się stało muszę długo i dobrze pisać.

Regularnie przede wszystkim. :) Tylko nie morduj małp. :P Od dark matchu każdy zaczyna:

7. UWAGA - Osoby przychodzące do EWF już po starcie federacji, teoretycznie walczą najpierw w dark matchu (walka odbywająca się przed galą, nie ujęta w scenariuszu samej gali). Do dark matchu muszą napisać RP, który także tu jest podstawą wybrania zwycięzcy. Opis dark matchu na gali jest skrócony. Jeżeli dark match wypadnie dobrze, przechodzicie do głównej gali i od tego dark matchu może zależeć pozycja w EWF z jakiej wystartujecie. Jeśli poziom waszych RP-ów zostanie uznany za niewystarczający - wtedy niestety możecie zostać zatrzymani w dark matchach na dłużej.

+ Odnośnie małp:

Wszelkie przejawy zdziczenia (gwałty, porwania przez UFO, rytualne mordy, nadmierna liczba przekleństw) będą surowo tępione. Zabronione jest też bicie wszelkiego typu oficjeli EWF (od kamerzystów przez ochroniarzy aż po komentatorów).

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Urządzenie:  Windows

rytualne mordy

nie wiem , co on napisał ale zaraz to nadrobie . :lol: odnośnie karty , żeby nie było , że napierdalam off top : karta kopie morde , wiesz jak uwielbiam worek rywali do obłożenia pięściami . 8)

c) Nas Jazzowski w związku z odejściem Y2Ja otrzyma nowego tag partnera, który zostanie wybrany z listy podanej wyżej. ( ... ) Każdy może zostać nowym tag partnerem.

a co jeśli ktoś nie chce ? :twisted:

- Czekam na więcej komentarzy pod setną Wrestlepaloozą. Gimmicki do wykorzystania: syberyjska tajga, Bronisław Komorowski, unijny biurokrata, bułgarski kontrabasista (z dorodnym wąsem i w kraciastym podkoszulku), cypryjski bezrobotny.

potrafisz człowieka zmotywować do pracy . :lol: chociaż myśle , że o gimmick kontrabasisty będą sie bić w jobberlandii . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg