Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #133

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Maska Rey`a Mysterio w USA kosztuje do 100$ za sztuke. Dla porownania z meksyku taka maske można mieć już za 10$ (ciekawostka :P)

Na ostatnim Smackdown za Tazzem i Colem stal fan z czapeczka WWF Attitude. Przez caly czas był widoczny w TV. Podczas gali podszedl do niego pracownik WWE i dal mu zdjecie Brocka Lesnara z autografem, po to żeby ten fan zdjal ta czapeczke (albo bandamke czy jak to się pisze).

Shannon Moore jest zadowolony z przejscia Matta Hardego na RAW, gdyz wlasnie to on najwiecej na tym zyskal. Dostaje sporego pusha i walczy na kazdej cotygodniowej walce.

Goldberg jest na zdjeciu SmackDown! Vengeance DVD. Może to oznaczac ze Bill przeskoczy na Smackdown.

Sa pogloski ze Lita zgodzila się na sesje w Playboy`u. Playboy na dzien dzisiajsze jest bardzo zainteresowany sesja zdjeciowa z Lita, Trish Stratus i Stacy Keibler.

Vince McMahon i czesc rosteru Smackdown, która była na gali w Iraku spala w palacu Saddama Husajna.

Vince McMahon ciagle mysli zrobic walke Bill Goldberg vs. Brock Lesnar na Wrestlemanii XX, jednak po Armageddon nie będzie to już walka champion vs. Champion.

Na Royal Rumble zapowiedziano walke Triple H vs. Shawn Michaels o World Title.

Jakis czas temu pisalem ze WWE zamierza robic ciecia w zalodze. Chodzi tu glownie o wrestlerow wystepojacych w OVW. Jednak pojawila się pogloska ze WWE może zerwac kontrakty z takimi wrestlerami jak Tommy Dreamer, Spanky, Paul London, i Kanyon

Ernest Miller w weekend walczyl na House Showie przeiwko Jamiemu Noble. Widownia wogole nie była ta walka zainteresowana.

Undertaker teraz siedzi w domu i odpoczywa wraz z zona od wrestlingu. Zaczal zapuszczac dlugie wlosy, chociarz teraz jest już chyba za pozno. Undertaker ma wrocic na Wrestlemanie XX jako Deadman i walczyc przeciwko Kane`owi.

Nie należy w najblizszym czasie oczewikac powrocu Micka Foley`a do TV. Ma on pojawic się dopiero przed Wrestlemania XX. Za to Stone Cold w tym tygodniu powinien już „powrocic na stale” do federacji.

Na dzisaijszym RAW jakas walke ma mieć Jerry Lawler.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

2

• Dejv

2

• BenefitA

2

• drvampire

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Super, Jerry Lawyer ma miec walke. Juz wole sluchac jego idiotycznych textow o divach niz ogladac go w ringu...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Jerry Lawler nie powinien walczyć. Zresztą komentować też nie - Heyman jest dużo lepszy jeśli chodzi o colour comentators, a ja osobiście najbardziej lubiłem komentarz Bobby'ego Heenana - jak się czymś podniecił to się zapluwał :)

Taker na WM wyskoczy w peruce :)

Kanyon będzie zwolniony - szkoda, to dobry wrestler, ale jak się ma taki ogromny roster, to nic dziwnego, że nie ma jak wykorzystywać wszystkich.

Co do motywu z czapką WWF, to pamiętam motywa na jakimś Nitro to było, że zamazali kilka (x-ray)transparentów - być może chodziło o Hogana :D

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Moim zdaniem Lawler jest świetnym komentatorem, lepszym od Heymana ale walczyć rzeczywiście nie powinien bo jest po prostu cienki.

A jeśli chodzi o zwalnianychj to mi osobiście bardziej szkoda Dreamera. No ale co mają powiedzieć Spanky i London, ci się dopiero nawalczyli.

684699834088ea601d4d3.jpg

Bosh WWE to ma problemy. Koleś chciał się pokazać w czapeczce to już mu dali autograf jakiegoś kolesia z "drugiego garnituru" zawodników. Kto u licha jest ten Lesnar i za kogo on się uważa??? Kurka ten tego motyla noga a tak w ogóle to co on jest " Thw nwxt Big thing " może? Takich leszczy powinno się z miejsca kasować 8)
Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

Lawler ma walczyć - taaa super wręcz. Ciekawe czy Yokozune wykopią z grobu (z całym szacunkiem dla niego). Ja nie rozumie dlaczego w WWE nie mają swojego miejsca tacy zawodnicy jak Dreamer czy Kanyon. Są dobrymi wrestlerami i moga robić dobre walki to czemu WWE ich marnuje a daje czas w TV takim kretynom jak The Cat. Ja bym "kotowi" nie dał nawet pisuaru czyścić a co dopiero walczyć !! A Dreamer mógłby nawet mieć feud z Kanyonem i sądze że zrobili by dobre walki (może nawet hardcorowe czego w WWE dawno nie widziałem niestety :( ).

Undertaker teraz siedzi w domu i odpoczywa wraz z zona od wrestlingu. Zaczal zapuszczac dlugie wlosy, chociarz teraz jest już chyba za pozno. Undertaker ma wrocic na Wrestlemanie XX jako Deadman i walczyc przeciwko Kane`owi.

Taker na samym początku wcale nie miał bardzo długich włosów, zakrywały mu twarz ale nie były tak długie jak w czasie Ministry Of Darkness dlatego też przy zastosowaniu cudów techniki może zdąży :)

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

goldberg na Smackdown?.....spoko jestem za przyda sie tam jakaś świeża krew i to jescze

ktoś z wagi ciężkiej.......przynajmniej Lesnar będzie miał z kim walczyć( bo dawanie mu

takich przeciwników jak Hardcore Holly to lekka przesada)

HHH vs Michaels na Rotal Rumble to niezła rzecz jeśli zrobią walke choć w połowie tak

dobrą jak na Summerslam 2002 to będzie zajebisty pojedynek.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Rey023 tpie czy to prowokacja tego Benefita to ten gość od tematów "Czy Wrestling Jest udawany" oraz "Czy Undertaker serio umarł" więc mu wybacz. :wink:

Co do zwolnień BRAVO kolejny dobry krok Vinca Bravo (oklaski i vivaty)

Wywala tak znakomitych i poświęcających się wrestlerów jak Dreamer,SPanky,London,Kanyon a ściąga kilku set tonowych kolcków, i trzyma im podobnych kloców typu SHowa,A-Train'a którzy o wiele więcej wyciągają od niego z kieszeni kasy. Vince sam sobie kopie grób.

Bravo (oklaski).

1872433537428f0b46b98ce.gif

Walka HHH vs HBK na Royal Rumble bedzie Last Man Standing Match.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Dokładnie DX Vince sam sobie kopie grób. Ja rozumie że w WWE czy WCW główe skrzypce grali zawodnicy z dywizji "Heavy"ale to nie znaczy że ludzie chcą ciągle oglądać 100 i więcej kilowych bolców :) .

Mam nadzieje że HBK vs. HHH bedzie fajnym matchem.

"Rey023 tpie czy to prowokacja tego Benefita to ten gość od tematów "Czy Wrestling Jest udawany" oraz "Czy Undertaker serio umarł" więc mu wybacz. "

Ja Ci tu dam... ^_^

A z Undertakerem o co Ci chodzi?? przecież sam o sobie mówi "Deadman" więc pewnie nie żyje skoro tak mówi :-P

Wiesz stary może i nie jestem taki boss jak wy ale żeby o aż takie herezje mnie posądzać - no nie DX-Pac właśnie zafundowałeś sobie stunnera ode mnie więc ... watch Your back :->

rey023 pewnie że prowokuję... nie przepadam za Lesnarem za bardzo więc czasem będę mu tu docinał...eh kiedyś to za fotkę Hogana z autografem sie ludziska zabijały...a teraz - wielki Brock Lesnar...cóż... jedni odchodzą drudzy przychodzą

Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg