Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada

Kto zasługuje na ten tytuł?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Kofi Kingston
      29
    • Shawn Michaels
      3
    • Chris Jericho
      7
    • The Undertaker
      6
    • Shelton Benjamin
      4
    • AJ Styles
      5
    • Amazing Red
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Kto zasługuje na ten tytuł?

RAW:

Kofi Kingston

Shawn Michaels

SmackDown!:

Chris Jericho

The Undertaker

ECW:

Shelton Benjamin

TNA:

AJ Styles

Amazing Red

Ankieta trwa 5 dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Andrew

2

• lepek

1

• Longer

1

• LeViathan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Zastanawiałem się nad Takerem i Y2J.

Wybrałem tego drugiego.

Moim zdaniem Chris bardzo się ostatnio poprawił.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Zdecydowanie na tytuł "Wrestlera Listopada" zasłużył sobie Kofi Kingston, oczywiście na pochwałę w tym przypadku na pochwałę zasługują również a może przedewszystkim panowie bookerzy i pan Żmija (który wziął się w końcu za promowanie przyszłego ME i bez szemrania dzieli się z nim swoją renomą, dawno już powinien robić coś takiego zamiast tkwić przy beznadziejnych "chłopcach z nazwiskami" ), bardzo dużo wniósł też retusz płytkiego wcześniej gimmicku w którym ten wrestler nie mógł pokazać że ma "jaja", fakt że nie obeszło się bez żenady - Kofi porzucił mówienie z jamajskim akcentem ,bo okazało się że jednak jest z Ghany i tylko lubił jamajskie żarcie, kulturę i trochę tam mieszkał.

Nie umniejszając jednak "Jamajczykowi" z Ghany, to chłopina zrobił niezłe postępy jako entertainer i selling jego nearfalli wygląda jakby nieco lepiej niż kilka miesięcy wstecz i co najważniejsze publika zaczęła baaardzo żywo reagować na jego osobę - nie ma już bezpłciowego pana "bum - bum" przy którego wejściu jedynym słyszalnym hałasem był jego własny theme.

Wykonywał kawał dobrej na nudnym Rawie (ostatnio został zabookowany jako mega-twardy, nie użalający się nad swoim losem męczennik a ja uwielbiam ten typ bohaterów) i błyszczał również na listopadowym PPV.

Edytowane przez Andrew

Mój głos też poszedł na Kofiego. Nie będę się rozpisywał, bo większość powodów głosowania na tego pana podał andrew199.

no trzeba przyznać, że to był miesiąc Kingston'a :D

nawet jeśli jego feud z Viperem ktoś rozpatruje bardziej jako upadek Ortona niż wzlot Kofiego.

Mój głos na Kofiego ... rozkręcił się chłopak, mam nadzieję na jeszcze większy dla niego push ... może wygrana MITB ... i zdobycie wwe champ. no mimo wszystko w miarę ciekawy feund z Ortonem no i wygrana na SS

Głos mój pada na Kofiego trochę z braku wyboru. Bo gdyby był Desmond lub Kurt na tych zawodników bym zagłosował (choćby za ich wspaniałą walkę). Ale szczerze muszę przyznać ,że przestali robić z Kofiego "cukierkowatego Jamajczyka" i tak jak wyżej napisał andrew199 zaczęli go bookować na nie bojącego się starć z bardziej rozpoznawalnymi przeciwnikami.

Zastanawiam się nad Kofim i Undertakerem, ale jednak wybiorę Kofiego. Tak jak już poprzednicy mówili zrobił duże postępy. Zwiększyli push na nim i feud z Ortonem. Hmm nie chce zapeszać, ale to mógłby być dobry materiał na nowego WWE Championa.

Podtrzymuję mój głos sprzed miesiąca-Kofi.Za dużą pracę nad swoją postacią i fajny feud z Randym

nawet jeśli jego feud z Viperem ktoś rozpatruje bardziej jako upadek Ortona niż wzlot Kofiego.

Upadek Ortona :lol: :lol: :lol: (i tak 199 razy). Jak można być takim markiem?

W takich aspektach "sprawę" tą może rozpatrywać jedynie mark, podkreśliłem tu rolę jaką odegrał pan Żmija, który tylko i wyłącznie wykonywał swoją robotę i zrobiłem to tylko ze względu na moją słabnącą ostatnimi czasy sympatię do Randy'ego, mógł przecież również tupnąć nogą i powiedzieć że za żadne skarby nie będzie jobbował zwykłemu midcarderowi.

W tym miesiącu mój głos poleciał na Kofiego Kingstona za feud z Randym Ortonem w którym sobie dobrze radzi jednocześnie zgłaszając swoje predyspozycje do miana przyszłego Main Eventera

W moim przypadku wynik głosowania jest chyba oczywisty i co najwazniejsze, nie muszę tu markować...po prostu Kofi wraz z Ortonem ciągnął jakoś ten wielki RAW przez cały listopad. I w końcu stał się wrestlerem z osobowością, a nie tylko podrabianym produktem for WWEkids z Jamaiki.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Najwyraźniejszym wrestlerem tego miesiąca był oczywiście Kofi, który dostał ostatnio niesamowity push, zdrowo poniewierał Ortona n galach a na Survivor Series został sole survivorem, pokonując czysto CM Punka i Randy'ego. Świetny miesiąc dla tego wrestlera!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Tak jak większość głos na Kofi'ego, który w listopadzie został lepiej wypromowany niż przez większość 2009 roku. Świetnie wypadł szczególnie na Survivor Series gdzie pod koniec Elimination Matchu wyeliminował Ortona i Punka, ale też bardzo pozytywnie wypadł podczas RAW w MSG. Same plusy, trzeba mieć nadzieje, że WWE tego nie zmarnuje.

15974308365193fac7b7921.jpg

Głos na Kofiego Kingstona za feud z Randy'm .
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...