Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2005.04.14 Friend / enemies from #wcwfans

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hey :)

Wielu z Was wchodzi na kanal... Napiszcie kto Wam podpada na nim, za kim nie przepadacie a z kim trzymacie sztame... Mozecie tez dorzucic pare zdanek na temat co byscie chcieli zmienic na kanale...

Mala dopiska...

Mozecie pisac o sytuacjach z czasow zamierzchlych :D Nie musicie pisac o obecnym stanie rzeczy :D

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

2

• SixKiller

2

• SPoP

2

• Wee Man

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Na IRC wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie, często bywa tak, że najpierw z kims prowadzi sie zazarte wojny, a potem ma sztame ;). Ja tam osobiscie nie chce powracac do jakis tam wydarzeń z przeszłosci, bo po co to odgrzewac... obawiam się tylko, ze za ponizej znajdą sie posty, w których userzy zaczną sie wzajemnie obrazac i doprowadzi do tylko do pogłębienia/odnowienia konfliktów (a chyba tego wszyscy chcemy uniknąć) ;). Więc ja osobiscie zostane przy friendach ;)... tutaj wymieniłbym kilku starszych uzytkowników... jeśli kogos pominę to przepraszam ;): Hartfan, Mysterio, Generatio, PeWee, G0L0B, Razor, DDP (z nim akurat zawsze dochodziło do sporów, zwlaszcza, że markowaliśmy różnym wrestlerom ;), chociaz wszystko zawsze w przyjacielskiej aatmosferze było), Przemk0, Tony Rock, Marco... później dogadywałem sie też świetnie z Rabolem, mnihem... a teraz to nie wiem... moze Luk ;). A co bym chciał zmienic na kanale... nic, dałbym Garnerowi opa żeby znowu był na topie jak kiedyś ;P... a poza tym po staremu.

PS: Taka moja mała sugestia - ten topic możnaby zrobić w skali IRCowo/forumowej, zwlaszcza, że większośc ludzi, którzy zawitali na wcwfans są zarejestrwoani na tym forum, a tutaj takze pojawiają się jakies przyjaznie i konflikty... z tym, ze moim zdaniem te drugie powinnismy zostawic w spokoju dla świętego spokoju ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

mi sie podoba RazorR no moze nie on jak jego czapka (dla nie w tajemniczonych RazorR kupil sobie kilka lat temu czapke z lat siedemdziesiatych i nie chce mi do dzis ppowiedziec gdzie jesli ktos wie gdzie mozna kupic to niech mi powie >>> CZAPKA <<< ale wracaja do do tych co lubie

to beda wszyscy bo kazdy kto tam wchodzi wprowadza specyficzny klimat (nawet ci co bany dostaja) - tak wiec pozdrawiam wszytskich :)

78269406145f2cb280ea01.jpg

Dobra czas wrocic do przeszlosci :)

Najwieksze wojny na kanale mialem na pewno z Shapem :D Ehhh, to byla prawdziwa rzeznia :) Jakos nie moglismy na poczatku sie zgadac i pewnie dlatego dochodzilo do "incydentow" :)

Drugi moj ulubiony user to KidKash... :) Kolejny, ktory napsul mi krwi :)

Najlepsze jest to ze teraz z jednym i drugim (z Kashem mniej gdyz zakotwiczyl na stale pewnie we Francji) mam dobry kontakt i nie ma mowy o zadnych utarczkach.

Shape i Kasha mimo utarczek lubilem i szanowalem za ich wiedze. Jednak byla jedna osoba ktorej po prostu nie znosilem... Demonek... Ale nie bede o tym pisal... Stare to bardzo to stare czasy.

Co do friends... J-Ro, Przemk0, Y2J, SixKiller, HellOutsi, RazorR, SPOP, Vampirro, k|dman to chyba czolowka... :D Przewinelo sie wiele osob i musze przyznac ze ciesze sie ze poznalem kazdego z Was przynajmniej poprzez mIrca...

JayRaw: pamietaj... Wypijemy dobrego browarka jak wpadniesz wreszcie do USA :)

Przemk0: pamietaj... Wypijemy dobrego browarka jak wpadne wreszcie do Szczecina :)

Pozdro dla all #wcwfans users...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Teraz ja, teraz ja... :P

IRC i #wcwfans to już od dość dawna całkiem istotna część mojego życia (ależ pompatycznie zabrzmiało... ;) ). Kilka razy odchodziłem, kilka razy wracałem, teraz siedzę od mniej więcej roku i niestety, nie zanosi się, żebym w najbliższym czasie przestał marnować życie konwersując z Wami ;))

O ile mnie pamięć nie myli, nigdy nie miałem na kanale jakichś szczególnych wrogów. Na IRC-u jak w życiu...jeśli ktoś mnie wybitnie irytuje, staram się tak ustawić, żeby wzajemne kontakty doprowadzić do minimum, no chyba że sytuacja dojrzała do reakcji, ale to już zupełnie inna para kaloszy... ;)

Ludzi, z którymi świetnie mi się rozmawia i rozmawiało jest za to sporo...

Z zamierzchłych czasów na 1.miejscu jest oczywiście KOBIETA-ANIOŁ, czyli Syksia :) Duuuużo impulsów poszło na przemiłe i jeszcze bardziej miłej konwersacje ;)I podejrzewam, że w tym poglądzie odosobniony nie jestem, choć jestem jednym z niewielu, którym dane było obcować na kanale z tą niesamowitą niewiastą :P

Potem długo, długo nic ;)...a wymieniając dalej jednym tchem mogę wymienić Scarlet, Skylighta, Bullzeye'a, Blazmana i Boryssa (w regulaminie nic chyba nie ma o wychwalaniu wrogów publicznych forum :P) Niestety, z żadną z tych osób nie utrzymuję już kontaktu, a że tak się dzieje, przynajmniej z niektórymi, jest mi niewymownie przykro ;)

Obecnie na kanale dobrze rozmawia mi się z wieloma ludźmi, dlatego jeśli kogoś pominę, proszę o wybaczenie...

Na samym początku towarzysko-psychologiczno-domorosło-poradnicze rozmowy toczyłem przede wszystkim z Y2J'em ;). Potem przyszedł czas na frakcję szczecińską (DDP, Rejf, Cool i P0), która jednak ostatnio coś słabo pojawia się na kanale ;) Teraz...hmmm...tak jak mówię, dobrze rozmawia mi się ze wszystkimi, a jeśli mogę kogoś wyróżnić to pewnie będą to:

- mnih - bo bardzo odpowiada mi jego poczucie humoru

- LuK - chociaż za bardzo się wszystkim przejmuje, a już zwłaszcza widoczne jest przewrażliwienie dotyczące żartów na swój temat ;)

- Hartfan, P0, J-Ro - nie za często i zwykle w godzinach nocnych, ale miło można sobie porozmawiać :)

- Koper, RazorR

- eM

hmmm....jak sobie kogoś przypomnę to obiecuję dopisać, a teraz lecę na wykład :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Teraz...hmmm...tak jak mówię, dobrze rozmawia mi się ze wszystkimi, a jeśli mogę kogoś wyróżnić to pewnie będą to:

(...)

- LuK - chociaż za bardzo się wszystkim przejmuje, a już zwłaszcza widoczne jest przewrażliwienie dotyczące żartów na swój temat ;)

a widzisz gdzies tam duze K? :P :D ;)

Sam nie wiem, czemu mi się to "K" tak chrzani. Jakiś taki osobisty schiz :P

Ale bądź cierpliwy - może kiedyś się nauczę :)

Luk,Luk,Luk...no widzisz, robie postępy :)

A z postulatów to chciałbym:

- @ dla mojego bardzo dobrego kolegi mniha :), oczywiście pod warunkiem, że weźmie się za kanałową stronę i będzie ją w miarę na bieżąco aktualizował (Ku pamięci: To, co robił P0, to nie była aktualizacja na bieżąco :) )

- więcej ciekawych rozmówców i tematów rozmów na kanale, bo czasem jest dużo ludzi, a konwersacyjne przestoje drażnią przynajmniej co nieco :)

- żeby Hartfan wrócił z USA do 7 maja, to może mógłbym go poznać osobiście :) (A'propos: jeśli to czytasz P0: Czy zaproszenie do Sz-na ciągle aktualne? :) Nie codziennie można zobaczyć, jak Nafciarze obijają paprykarskie tyłki i to jeszcze na paprykarskim boisku :) )

Jak mi się coś przypomni to dodam :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

To moze od poczatku ;)

Friends:

na ircu najszybciej zapoznałem sie z DDP (double D and amazing P ) :) To wlasnie Barman ( hehehe ;) ) zapoznal mnie z tajnikami dcc, za co jestem mu bardzo, ale to bardzo wdzieczny. W tym miejscu musze wspomniec o Hartfanie, ktory jest dla mnie bardzo sentymentalna postacia: jako pierwszy sie do mnie odezwal ( to bylo cos w stylu: 'mogbys nie uzywac polskich znakow?" :P) i jako pierwszy mnie zbanowal ( do dzis nie wiem za co :P wiem tylko, ze przez Kasha :P ) :D

Byl to czas wakacji, bardzo nie ciekawy dla #wcwfans bo nic sie tam nie dzialo... dlatego wiec wieczej czasu spedzalem na #wrestling, gdzie bardzo fajnie mi sie rozmawialo z Shape'm, Six'em i oczywiscie G0L0bem. Sa to osoby, ktorych mi dzis na #wcwfans brakuje... no Six sie pokazuje od czasu do czasu i zawsze mozna go zlapac na gg... gorzej z Szejpem, a z Golobem to juz w chuj czasu nie konwersowalem... a byloby o czym... tyle aluminium sie nazbieralo :P

Z okresu tego kojarze takze RazorRa, ktory malpowal na obu kanalach... i na privie 'reklamowal' wcwfans :P

Ogolnie milo wspominam ten czas.

Pozniej wcwfans odzywalo... zmiana servera... zabawa w pcw, dzieki ktorej poznaje Rave'a z ktorym zajebiscie zawsze sie nabija staty... to chyba jedyna osoba, ktora zauwaza roznice miedziy masturbacja a waleniem konia :P i potrafia rozprawiac cale dnie na temat sexu i swojego zalosnego losu prawiczka :P :D :)

Ze stanow powraca Przemk0, ktory od poczatku mi w pewien sposob inponuje swoja naturalnoscia, pogodnaoscia i dobrym stosunkiem do wszystkich :) Troche to dziwne, ale mimo ze go praktycznie nie znam, czuje, ze zajebiscie bym sie z nim w realu bawil :P Zreszta wisze mu z dwa browce... ;)

Ze snu letniego budzi sie Vamp (a raczej to ja wczesniej nie siedzialem noca na kanale) czyli nasz bananowy backyard hero :P Pamietam jak pierwszy raz rozmawialem z Hartym, ten mnie ostrzetgal przed pedofilem o imieniu Vampirro :P

Pojawia sie takze my black bro Kamala ;) :P i 'aktywuje' sie Marco, z ktorym zajebiscie sie rozmawia praktycznie o wszystkim, a zwlaszcza o jednym, tym zielonym ;)

Zaczyna byc coraz lepiej. Okazuje sie, ze J-Ro to kum z Walcza :* , Rave przyprowadza Coolera, poznaje pierwsza pyre Tappego :P no i pojawia sie SPoP z ktorym zawsze jest o czym porozmawiac, posmiac sie ze starych dobrych seriali i piosenek :)

Kazda z osob wymienionych wyzej daze spora dawka sympatii, z kazda (chyba) potrafilem sie dogadac... przede wszystkim z P0 i SPoPem, z ktorymi mamy podobne gusta ;) Big 5 for Ya :P

Enemies: hmm nie pamietam za bardzo... Sowa mnie wqrwial, ale juz sie troche utemperowal... a moze to ja sie do niego przyzwyczailem? :P

Tyle o przeszlosci... co o terazniejszosci? Napisze za 1,5 roku :P

Co chcialbym zmienic na kanale? Hmm zachowanie czesci opow, ktorzy jednych faworyzuja a drugich 'tepia'... ale to jest raczej nie osiagalne :) No coz jednych lubimy innych nie, a jak mamy wladze to jednych 'nagradzamy' innych 'karamy' ;)

Niektorzy mogliby takze zmienic sowje podejscie do kanalu... otoz kanal moze i faktycznie jest Wasz, ale jest takze dla nas, i jak dajecie komus bana z dopiskiem 4ever (chyba cala starszyzna o tym decyduje ? :P ) a pozniej sie go zdejmuje, to chyba mamy prawo wiedziec czamu? Tak wiem, to nie moja sprawa, a jak mi sie nie podoba to moge sobie isc, right? ;)

SPoP co do @ dla mojej skromnej osoby :) Juz chyba kiedys zostalo ustalone, ze sie nie nadaje ;) a stronka chetnie bym sie zajmowal i bez opa, ale P0 sie nie odzywa :)

Hasta la vista! :)

[ Dodano: 2005-04-22, 18:20 ]

a chcialem jeszcze podziekowac wszystkim, ktorzy wnosza na kanal troche siebie, ze wszystkimi zaletami i wadami... kolorujecie w ten sposob ten ircowy swiat ;) Wielkie dzieki za to :D

p.s. dlaczego tak malo osbo sie wpisuje? nikt na mnie nie narzeka? o_O a ja tak sie staram byc dobrym assclownem :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Juz mozna? Halo? Jestem na antenie?

ok...a wiec tak...moge napisac jak trafilem do tego syfu? ok...dzieki...

Chcialem zaczac od akapitu, ale cos mi przelaczylo...Ok, na kanal trafilem przez Lukasha (RazorRa), bo go meczylem pytaniami o sciaganie z IRC'a itp...bylo to gdzies w lipcu...i mowil, zebym wchodzil na #wcwlams (nawet nie mam pojecia po co...pewnie teraz pol kanalu na priv do Raza: Po chuj Ty mu kazales wchodzic na ten kanal?!...itp. itd.)...i tak sie zaczelo...uzaleznilem sie.. :P

hmm...sztame trzymam raczej ze wszystkimi...wrogow nie mam, bo nie lubie miec...jak sie przezywamy to tylko w zartach i tworzy sie dobry klimat :P

No, ale jak trzeba napisac osoby, z ktorymi really dobrze sie gada itp. to tak:

-> Koper - osoba, bez ktorej wielu rzeczy bym nie zrobil, z ktora zawsze sie dogaduje...z poczatku mnie wkurwial na maxa, ale teraz naprawde swietnie mi sie z nim rozmawia. Czasem ja mu w czyms pomoge, czasem ja mu pomoge...uzupelniamy sie:P

-> RazorR - a to, to jest pipa...jak mam go nie lubiec jak mnie wprowadzil na ten kanal?:P Pipa jakich malo z niego...najwieksza jego wkreta na mojej osobie byl release GTA San Andreas PC dzien przed Prima Aprilis...kidman to nawet siknal w majtki :P

-> Sixkiller - z nim tez sie dobrze zartuje...widac, ze porzadny gosc, a nie jakas pipa (patrz wpis wyzej:P)...

Nie pamietam wiecej takich osob, z ktorymi mi sie swietnie rozmawia...ale jak przypomne sobie, to przypisze:P

Enemies? Tu raczej nikogo nie ma...choc czasami ktos moze wkurwiac...Np. WeeMan, kiedy dostaje nowy prezent z pomocy dla powodzian z WWE czy TNA...to wkurwia....Sowa czasami jest ostro wnerwiajacy...Hartfan, to kiedys, jak mu jeszcze dobrze z Latynoskami nie wychodzilo, teraz jest ok...J-Ro to heel admin takze wiadomo :P Kidman tez czasem potrafi dogryzc...To tyle...

yo

[ Dodano: 2005-04-26, 21:11 ]

Sorry za niepamiec...ale lepiej pozno niz wcale :P

Przypomnialem sobie teraz, taa...wlasnie w tym momencie :P

-> Camp - mozna z nim normalnie porozmawiac...zawsze gadujemy o nowych produkcjach, kawalkach itd. :)

-> Spop - z nim lubie czasem pozartowac :) (czasem? e, on zawssze zartuje:P) To, czy wcwfans jest w humorze zalezy od niego i od mniha w najwiekszym stopniu :)

-> The_Game - choc ostatnio rzadko przesiaduje w ogole na IRCu to kiedy tylko jest rozmawiamy o...plci zenskiej...ale moze innym razem o tym :P

to moze ja :P teraz :P

buhehe moja historia nie jest wielka i nie tak stara jak "gwiazdy" #wcwfans ale :P

Moze zaczne od wrogow :P ich jest wiecej :P

Shape-- heh rok temu a moze mnie doprawadzal mnie do szewskiej pasji zreszta ja tez jego :P hm to byl trudny czas :P dojrzewania :P no ale spoko gosc :] Pierwszy wrog :P

Spop- Uwaza ze nie jestem kibicem wiernym :P --- SPop WISLA KRAKOW :P

Weeman- Nasze utarczki to niemal wchodza do legend :P o gowno o drugie gowno :P godzimy sie i klucimy jestesmy niczym Kane & Undertaker w tej chwili nie bede nic wiecej pisal o Weemanie bo jestem w nim w zgodzie :P Weeman mi juz nawet sadem grozil :P

hm wlasciwie to sa glowni jakby mozna by to nazwac nieprzyjaciele :P

jeszce male zatarczki :

RazorR aka Cygan :P tym przezwiskiem go dobrowadzam do szewskiej pasji :P Gamer mi opowidzial o tym jak nazywal Razora cyganem :P

Luk - Bo czasami zachowuje sie jak panienka ktora ma okres :P Sorry Luk :P

Hartfan - Rownie himeryczny a moze chimeryczny :P niechce mi sie mysleC:P

Przyjaciele :

Rejf aka chujoglow :P nie smiac sie tak go nazywa tony rock :P -hehe slawny prawiczek :D spoko gosc z nim zawsze na kazdy temat mozemy gadac :P o dziewczynach meczu i Weemanie :P

Tony Rock - hehe legenda :P najwiekszy dawniej popapraniec #wcwfans :P teraz rzadko tam bywa ale utrzymuje z nim kontakt :P

C00lerr - Szczere rozmowy jest dla mnie niczym jak starszy madry brat :P drugie ja madre :P

mnih-- neutral gosc :P zmienny :P

Koper - spoko gosc spoko sklep spoko obsluga -- nie ma to jak dobra reklama jego shopa :P

no i moj najlepszy kumpel z irca :

Y2J - to on mnie "ulozyl" :P na ircu genialny koles teraz juz nie wchodzi na irca :( ma basie :P zawsze mnie bronil przed zapachem bana Cygana :P - sorry raz :P i innych opow :]

Mysle ze to tyle ale byli jeszcze tacy ludzie lub sa jak :

RvR

eM

k|dman

brk = spoko goscie ale nie mam sily by pisac wiecej o nich :P sorry :P

no i pozdrawiam Garnera:P :*

Sorry Kamala przeoczylem cie :P

• Urządzenie:  Android

Jakoś mnie wymienienie C00lera, Rave'a czy Tonego nie przyszło do głowy... nie wiem, moze dlatego ze rozmawiam z nimi codziennie... no ale, że zapomnialem o SPoPie (który chyba najlepiej wie co przezywam w szkole na swoim profilu ;P) i Kashu to już woła o pomste do nieba :P.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 3 tygodnie później...

Z racji tego, że od wczoraj jestem na forum, nie mogłem ominąć tego posta ;)

No to lecimy:

PRZYJACIELE

:arrow: Rave: nie będę się tu rozpisywał, bo i tak wiadomo o co chodzi... dobry kumpel, który jednak czasami ma dziwne napady egoizmu, no ale co tam nawet ja nie jestem doskonały ;) 8)

:arrow: SPoP: ostani aktywny członek "Starej Gwardii", bardzo godatliwy, mistrz trafnej riposty uwielbiający wszelkiego rodzaju konwersacje na tematy wszelkie... Bardzo się cieszę, że wrócił i z tego miejsca ślę Mu wielkie Yoł :lol: :grin:

:arrow: SixKiller aka Shawn: ma wiele cech, które można również przypisać SPoP'owi, zawsze pozytywnie nastawiony do życia, człowiek, który poświęca się co tydzień śląc ludziom z całego kraju najświższe doniesiena ze świata wrs... Apeluję tylko, aby wiecęj wchodził na #, bo takich jak on to można ze świecą szukać ;)

:arrow: Hartfan: nasz kanałowy Yankess, ma bzika na punkcie kobiecych pośladków (zwłaszcza J-Lo)... co wcale nie przeszkadza mu normalnie funkcjonować... Fan Dwaine'a "Flasha" Wade'a i w ogóle NBA (to się ceni :lol: )... niestety za to, że pominął mnie w swoim poscie powinienem zabrać mu sopa na #nba, ale sie wstrzymam ;)

:arrow: Tony Rock aka HBK: świr nad świrami, jeżeli jest na kanale osoba, której się jeszcze nigdy od niego nie dostało... to gratuluje masz szczęście niebywałe... Tak jak SPoP opracował ironiczne wypowiedzi niemal do perfekcji... Dobry środek na poczucie humoru... :razz:

OSOBY, KTÓRE ZNAM NIECO MNIEJ, ALE RÓWNIE BARDZO LUBIĘ (kolejność zupełnie przypadkowa):

Przemk0, eM, RazorR, Luk, Koper, tap-chan, k|dman, DDP, Y2J, Sowa, Camp, Vamp, J-Ro, navroth, mnih, BrK, Outsi ... jak sobe kogoś przypomnę jeszcze to napiszę potem (z góry sorry :oops: )

OSOBY, KTÓRYCH OBECNOŚCI STRASZNIE MI BRAKUJE

:arrow: Syksia: ehhh szkoda gadać, cud dziewczyna, zawsze uśmiechnięta, szczera i piękna 8) Dobrze, że chociaż od paru dni możemy pogadać na Dżi - Dżi... Wielki Buziak :mrgreen:

:arrow: Scarlet: super babka z niej była... i fajną miała koszulkę Stinga :lol:

:arrow: Bullzeye: jush powoli zapominam jaki był, ale zawsze będę pamietał, że był :P

:arrow: Sandman aka Blazman: bardzo barwna postać, kto zna ten wie o czym mówię :wink:

Wrogowie

:arrow: Garner: skubany oszukuje w liczeniu statów... powinienem być pierwszy z dużą przewagą nad pozostałymi :twisted:

Ludzi nie będę wymieniał... kto się nieznalazł powyżej, a wie, że nie darze go sympatią... niech sobie sam dopisze ;-) .... albo looknie poniżej :evil:

"I'm asshole... U know me..." - Allen Iverson

4463079904287581457e5e.jpg

Z ludzi obecnych często (lub tych którzy bywają sporadycznie)

Lubię:

-The Game

-Hartfan

-Patrykk

-Przemk0

-Tony Rock

-G0L0B

-ElKoyote

-Forest

-Brutal

-Rey023

-Kamala

-Rejf

Mieszane uczucia:

-RazorR

Nienawidzę:

-Luk

-Sowa

-C00lahh

-k|dman

-Koper

-navroth

-SPoP

Czemu lubię??Bo tak...są wporzo,można na nich liczyć w każdej sytuacji...Nie są dwulicowi,ale koleżeńscy i sprawiedliwi.Mają poczucie humoru.

RazorRa od zawsze uważałem za kumpla,ale strasznie stracił w moich oczach po ostatniej aferze i dlatego w stosunku do niego mam mieszane uczucia.

A czemu nienawidzę wyżej wymienionych osobników?Są maxymalnie denerwujący,a przy tym nie wyrażają wysokiego poziomu inteligencji.

Luk to człowiek bez serca,bawi go wyśmiewanie ludzi.Jest dwulicowy i chamski.

Sowa to Sowa....wystarczy?Dodam tylko wyzywanie moich rodziców i oszustwo w wymianie na pamiątki sportowe.

C00lahh to człowiek u którego z trudem szukać mózgu.

k|dman to mistrz ironii,chmskich i kąśliwych uwag-jego nienawidzę najbardziej z całego #wcwfans i modlę się żeby mu internet zabrali,albo palce połamali.

Koper mówi mało,ale w każdej jego wypowiedzi jest jakaś aluzja do mnie.

navroth jest dwulicowy,jak reszta.

Mam nadzieję że nie dostanę bana w tym temacie,podobno po to został założony.

PS. Przez takich ludzi zostałem zmuszony na pewien czas odejść z #wcwfans aby odpocząć od głupoty co poniektórych.

Peace.

Edytowane przez Wee Man

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

i co? mocno spociles sie jak to pisales?:)
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

I właśnie dlatego jesteś na odpowiedniej liście.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg