Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaki najlepszy wrestling na PC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak dla mnie to najlepszym rozwiązaniem dla PCtowców jest Wrestling MPire z modem TWC 3 (niektórzy zawodnicy już nieaktualni, ale prawdziwi przynajmniej). Jest kariera (realistyczna i dobra), jest wiele ciekawych stypulacji, jest masa użytecznych broni (od stołów i krzeseł do gaśnic), jest super grywalność, czego więcej trzeba? Co prawda grafika nie jest najlepsza, ale wiadomo że w grze liczy się przyjemność z gry.

Ew. Smackdown 2! na PSX, emulowanie jest banalne a gra nie ścina.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Simson

6

• michal9433

5

• Nyks

4

• Extreme21

3

Top użytkownicy w tym temacie

:neutral: :neutral: No cóż. Jeśli chodzi o mnie to Wrestling MPire nie przypadło mi do gustu. Powiem szczerze grafa jest naprawdę denna i po prostu głupio by się grało przy takiej grafice. Ale dla mnie najważniejsza jest gra nie grafika ale w tym przypadku grafa psuje całą grę. Oczywiście wnioskuję to na podstawie filmów z youtube.pl bo sam w to nie grałem i najwidoczniej nie zagram.

Jeszcze jedno ktoś wspomniał o Smackdown vs. Raw 2010 Online. Ludzie poczytajcie trochę :!: :!: to wyjdzie koło listopada 2010r. Więc lepiej nie czekać tylko kupić sobie nową grę lub emulować. :roll: :roll: :roll:

Smackdown vs Raw 2010 na PC! Rewolucja w świecie WWE. Wyzwij mnie a zobaczysz do czego jestem zdolny.

2182967734b1d5d02b770d.jpg

• Urządzenie:  Windows

:neutral: :neutral: No cóż. Jeśli chodzi o mnie to Wrestling MPire nie przypadło mi do gustu. Powiem szczerze grafa jest naprawdę denna i po prostu głupio by się grało przy takiej grafice. Ale dla mnie najważniejsza jest gra nie grafika ale w tym przypadku grafa psuje całą grę. Oczywiście wnioskuję to na podstawie filmów z youtube.pl bo sam w to nie grałem i najwidoczniej nie zagram.

Twierdzisz, że grafa psuje granie w grę, w którą nawet nie spróbowałeś grać?! Give me a break! IMO ta grafika nadaje jest specyficzny klimat... Co ciekawe jej poprzedniczka, czyli Wrestling Encore po wgraniu modu TWC3 straciła trochę na "tym czymś". W ogóle nie Wrestling MPire, a Wrestling MPire 2008, te gry dzieli z 5 lat (WM08 z 08, WE z 05/06, a WM chyba z 04, albo 03), w 08 jest dużo lepsza grafika niż w zwykłym, choć w prawdzie podobny silnik.

Jeszcze jedno ktoś wspomniał o Smackdown vs. Raw 2010 Online. Ludzie poczytajcie trochę :!: :!: to wyjdzie koło listopada 2010r. Więc lepiej nie czekać tylko kupić sobie nową grę lub emulować. :roll: :roll: :roll:

Nie SvR 2010 online, a SvR online.... tylko online i prawdopodobnie w ogóle nie w Polsce, a jedynie na rynkach azjatyckich i amerykańskim... Człowieku, poczytaj trochę :1::1:

Edit:

@Down:

Najlepiej ściągnąć emulator i SvR 2010 i pykać. Super gra :D

Ja tam się a tej grze mocno zawiodłem i żałuję tych 130 zł, które dałem za oryginalną grę na PS2.

Edytowane przez Simson

Ja polecam Here comes the Pain. No to powiem tak + emulator :D

Chodzi o gre na PC!

(kołku)

Edytowane przez michal9433

17604122554b61f252eba43.jpg

Twierdzisz, że grafa psuje granie w grę, w którą nawet nie spróbowałeś grać?! Give me a break! IMO ta grafika nadaje jest specyficzny klimat... Co ciekawe jej poprzedniczka, czyli Wrestling Encore po wgraniu modu TWC3 straciła trochę na "tym czymś". W ogóle nie Wrestling MPire, a Wrestling MPire 2008, te gry dzieli z 5 lat (WM08 z 08, WE z 05/06, a WM chyba z 04, albo 03), w 08 jest dużo lepsza grafika niż w zwykłym, choć w prawdzie podobny silnik.

Dobra w sumie żle oceniłem gierkę. Np. są ludzie którzy grają w tibie, grafa jest dla niektórych beznadziejna a ci którzy w nią grają nie-zwracają na to uwagi. Tak było również ze mną bo już w Tibie nie gram. Trochę złe odniosłem wrażenie na tej grze i dlatego ją wypróbuję.

Nie SvR 2010 online, a SvR online.... tylko online i prawdopodobnie w ogóle nie w Polsce, a jedynie na rynkach azjatyckich i amerykańskim... Człowieku, poczytaj trochę :1::1:

Wiem że to wyjdzie na runku amerykańskim i azjatyckim ale co za problem ściągnąć to tydz. po premierze gry :?: :?:

Smackdown vs Raw 2010 na PC! Rewolucja w świecie WWE. Wyzwij mnie a zobaczysz do czego jestem zdolny.

2182967734b1d5d02b770d.jpg

Wiem że to wyjdzie na runku amerykańskim i azjatyckim ale co za problem ściągnąć to tydz. po premierze gry :?: :?:

To, że dostaniesz bana na serwerze, bo z Polskim I.P. będziesz grał, w grę, której nie kupisz w Polsce i do tego bez oryginalnego nośnika... No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Najlepsza gra jaka jest to Wrestling Mpire z patchami oraz polecam ściągnąć Smackdown 2 linki do emulatora i gry są na forum, wszystko powinno Ci śmigać bez problemu wkońcu ta gra nawet na słabych kompach działa.

To, że dostaniesz bana na serwerze, bo z Polskim I.P. będziesz grał, w grę, której nie kupisz w Polsce i do tego bez oryginalnego nośnika... No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Są gry które nie wyszły na polskim rynku, a na azjatyckim i mimo to można w nie grać więc nie mów, że nie będzie można :)

No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Czytaj uważnie... No oficjalnym serwerze nie pograsz (no chyba, że moderatorem będzie Stevie Wonder), ale na "oficjalnym inaczej" dasz radę...

Nie! :) mówię ci że są gry w które można grać na oryginalnych serwerach a pochodzą z rynków azjatyckich i są one póki co TYLKO ORYGINALNE :D

To również można wywnioskować z moich wcześniejszych postów (a właściwie jednego).

To, że dostaniesz bana na serwerze, bo z Polskim I.P. będziesz grał, w grę, której nie

kupisz w Polsce i do tego bez oryginalnego nośnika... No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Trochę dokładniej czytaj...

Ale z drugiej strony kto sprowadzi z dalekiego wschodu/zachodu hurtową ilość oryginalnych nośników żeby potem rozprowadzać je na tak ryzykownym dla gier tego typu rynku wschodnioeuropejskim? Inna sprawa to "ciotka z USA", lecz to zupełnie inna baśń :)

Tę rozmowę proponuję przenieść do tematu om Smackdown vs. RAW Online, bo tu robi się już za duży offtop, a tytuł Wrestling Mpire 2008 (zaznaczam 2008, bo to bardzo ważne... BTW. Zwykły Wrestling MPire oraz Wrestling Encore jaki i Booking Encore/Mpire można za darmo, na licencji freeware pobrać od kilku dni ze strony twórcy, czyli www.MDickie.com ) przewinął się już tyle razy, że ten temat można odstawić do lamusa... no bo chyba nikt nie ma zamiaru podawać takich "szmir" jak Homebrew Wresting 4, a przez miesiąc raczej nie wyjdzie żaden hicior, a na przyszły rok możemy się najwyżej spodziewać Pro Wrestling X, który nie wydaje się wnioskując po ostatnich "rewelacjach" (wystarczy zamówić e-mailowy newsletter ze strony www.prowrestlingx.com żeby wiedzieć o co chodzi) i filmikach z oficjalnego kanału You Tube, gra ta będzie raczej średniakiem.

• 1 miesiąc temu...

Na poczatku chciałbym was wszytki powitac , nastepnie przepraszam za odswiezenie ale moze zadam glupie pytanie ale jak da sie grac na 2 w Impact Raw ? ja probowalem rozkminy ze jeden klawiatura drugi padem ale nic to nie dawalo czyzby chodzilo o to zeby na 2 pady grac ?
1. Miejsce - Typer Ligi Mistrzów 2014/2015

Simsonecztos, jeśli będzie możliwość zdobycia gry w Polsce, to na pewno znajdą się różne sposoby żeby zagrać. I nie chodzi mi wcale o privy.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Musisz wejsc w opcje i ustawic sterowanie padem.

SDVR10 czym robiłeś te filmy :?:

[you] you're the nexus, or against us?

http://iwf.laa.pl

Sygna i avek by Filipoo666

15075152664c3ae7f0ee952.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 025 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 887 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Dobrze. Można coś wywróżyć z fusów. John Cena vs. Randy Orton: Myślę, że większość, znając miejsce, gdzie się odbywa gala wskazała, że dostaniemy taki pojedynek. Czerwona tygodniówka potwierdziła nasze przypuszczenia. Wygląda na to, że dwóch legendarnych zawodników zmierzy się ponownie. Cena oczywiście tak szybko nie straci tytułu, a Randy raczej nie powinien czysto przegrywać na swojej ziemi, więc pewnie pójdziemy w jakieś interesujące zakończenie tego pojedynku. Oby bez zaangażowania pewnego rapera. Seth/Bron vs. Roman/Punk: Nie wiem, na ile jest to możliwa do zrobienia na teraz walka, gdyż nie posiadam wiedzy dotyczącej grafiku Romana, ale skoro pojawił się na RAW to może jest jakaś szansa, żeby pociągnąć to dalej? Nowy pakt pomiędzy dwójką Seth-Bron powinien wygrać na starcie, więc Punk do ewentualnego odliczenia. Dom vs. Balor: Być może za wcześnie na takowe rozwiązanie, ale na pewno w przyszłości panowie dostaną program między sobą. Dominik walkę by wygrał. Nie ma sensu zabierać mu tytuł po niecałym miesiącu, zwłaszcza gdy dostał taką reakcję na WM. Jacob Fatu vs. Solo Sikoa: Słowo za wcześnie też tutaj może pasować, ale mimo wszystko Han Solo to byłby dobry rywal na start jego (Fatu) panowania. Solo zazdrosny o sukces kolegi robi swoje i program pisze się sam. Lyra Valkyria vs. Becky Lynch: Skoro Ruda zgaręła po powrocie na jeden dzień pas tag team, to może też na kolejnej gali Premium zdobyć i pas IC ależ niektórzy fani zareagowaliby alergicznie na coś takiego. To wcale nie jest takie głupie. Lynch zdobywa pas, a później ostatecznie traci tytuł i przegrywa finalnie program z młodszą rywalką. Walka powinna być znośna, bo Becky zwykle nie zawodzi. Uso vs. Zayn? Iyo Sky vs. Ripley? Rhea przyleciała na ratunek na ostatnim RAW i podała Iyo pas. Znak, że będzie się przy tym pasie dalej kręcić.
    • MattDevitto
      Po co jej charyzma z takim tyłkiem?
    • Bastian
      NXT Booker T zaczął od tłumaczeń, że podczas HoF nie spał, lecz się... modlił 😁 Chyba o bezludna wyspę i Stephanie Vaquer. 😁 Steph znowu broni tytułu, powoli kończą się rywalki. Tak się buduje mistrza, która nie ma hollywoodzkiej charyzmy a'la The Rock. Przyjmujesz wyzwania, bronisz pasa niemal co tydzień i zyskujesz uznanie. Up Up Up Up Up Yeeeaaahhh! O tym, jak nędzna jest męska dywizja NXT niech świadczy fakt, że wpadł na chwilę Joe Hendry z TNA i publika była za nim, a nie za Williamsem czy mistrzem Oba Femim, którego potencjał kończy się na byciu drabem jakiejś marnej stajni w głównym rosterze. Marny jest ten jego run. Ruler chyba nie pokonał nikogo ze stałego rosteru w walce 1 na 1.
    • KyRenLo
      Kairi Sane: Alexa Bliss: Daliby sobie siana z tym całym Wyatt Sicks. Szkoda, że po tej kosmicznej reakcji na Lexi podczas Royal Rumble, a później walce na EC zniknęła nam z ekranów, bo koniecznie musi być z nimi sparowana.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 5 Data: 25.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kochi, Japan Arena: Kochi Prefectural Gymnasium Publiczność: 853 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...