Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaki najlepszy wrestling na PC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak dla mnie to najlepszym rozwiązaniem dla PCtowców jest Wrestling MPire z modem TWC 3 (niektórzy zawodnicy już nieaktualni, ale prawdziwi przynajmniej). Jest kariera (realistyczna i dobra), jest wiele ciekawych stypulacji, jest masa użytecznych broni (od stołów i krzeseł do gaśnic), jest super grywalność, czego więcej trzeba? Co prawda grafika nie jest najlepsza, ale wiadomo że w grze liczy się przyjemność z gry.

Ew. Smackdown 2! na PSX, emulowanie jest banalne a gra nie ścina.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Simson

6

• michal9433

5

• Nyks

4

• SDVR10

3

Top użytkownicy w tym temacie

:neutral: :neutral: No cóż. Jeśli chodzi o mnie to Wrestling MPire nie przypadło mi do gustu. Powiem szczerze grafa jest naprawdę denna i po prostu głupio by się grało przy takiej grafice. Ale dla mnie najważniejsza jest gra nie grafika ale w tym przypadku grafa psuje całą grę. Oczywiście wnioskuję to na podstawie filmów z youtube.pl bo sam w to nie grałem i najwidoczniej nie zagram.

Jeszcze jedno ktoś wspomniał o Smackdown vs. Raw 2010 Online. Ludzie poczytajcie trochę :!: :!: to wyjdzie koło listopada 2010r. Więc lepiej nie czekać tylko kupić sobie nową grę lub emulować. :roll: :roll: :roll:

Smackdown vs Raw 2010 na PC! Rewolucja w świecie WWE. Wyzwij mnie a zobaczysz do czego jestem zdolny.

2182967734b1d5d02b770d.jpg

• Urządzenie:  Windows

:neutral: :neutral: No cóż. Jeśli chodzi o mnie to Wrestling MPire nie przypadło mi do gustu. Powiem szczerze grafa jest naprawdę denna i po prostu głupio by się grało przy takiej grafice. Ale dla mnie najważniejsza jest gra nie grafika ale w tym przypadku grafa psuje całą grę. Oczywiście wnioskuję to na podstawie filmów z youtube.pl bo sam w to nie grałem i najwidoczniej nie zagram.

Twierdzisz, że grafa psuje granie w grę, w którą nawet nie spróbowałeś grać?! Give me a break! IMO ta grafika nadaje jest specyficzny klimat... Co ciekawe jej poprzedniczka, czyli Wrestling Encore po wgraniu modu TWC3 straciła trochę na "tym czymś". W ogóle nie Wrestling MPire, a Wrestling MPire 2008, te gry dzieli z 5 lat (WM08 z 08, WE z 05/06, a WM chyba z 04, albo 03), w 08 jest dużo lepsza grafika niż w zwykłym, choć w prawdzie podobny silnik.

Jeszcze jedno ktoś wspomniał o Smackdown vs. Raw 2010 Online. Ludzie poczytajcie trochę :!: :!: to wyjdzie koło listopada 2010r. Więc lepiej nie czekać tylko kupić sobie nową grę lub emulować. :roll: :roll: :roll:

Nie SvR 2010 online, a SvR online.... tylko online i prawdopodobnie w ogóle nie w Polsce, a jedynie na rynkach azjatyckich i amerykańskim... Człowieku, poczytaj trochę :1::1:

Edit:

@Down:

Najlepiej ściągnąć emulator i SvR 2010 i pykać. Super gra :D

Ja tam się a tej grze mocno zawiodłem i żałuję tych 130 zł, które dałem za oryginalną grę na PS2.

Edytowane przez Simson

Ja polecam Here comes the Pain. No to powiem tak + emulator :D

Chodzi o gre na PC!

(kołku)

Edytowane przez michal9433

17604122554b61f252eba43.jpg

Twierdzisz, że grafa psuje granie w grę, w którą nawet nie spróbowałeś grać?! Give me a break! IMO ta grafika nadaje jest specyficzny klimat... Co ciekawe jej poprzedniczka, czyli Wrestling Encore po wgraniu modu TWC3 straciła trochę na "tym czymś". W ogóle nie Wrestling MPire, a Wrestling MPire 2008, te gry dzieli z 5 lat (WM08 z 08, WE z 05/06, a WM chyba z 04, albo 03), w 08 jest dużo lepsza grafika niż w zwykłym, choć w prawdzie podobny silnik.

Dobra w sumie żle oceniłem gierkę. Np. są ludzie którzy grają w tibie, grafa jest dla niektórych beznadziejna a ci którzy w nią grają nie-zwracają na to uwagi. Tak było również ze mną bo już w Tibie nie gram. Trochę złe odniosłem wrażenie na tej grze i dlatego ją wypróbuję.

Nie SvR 2010 online, a SvR online.... tylko online i prawdopodobnie w ogóle nie w Polsce, a jedynie na rynkach azjatyckich i amerykańskim... Człowieku, poczytaj trochę :1::1:

Wiem że to wyjdzie na runku amerykańskim i azjatyckim ale co za problem ściągnąć to tydz. po premierze gry :?: :?:

Smackdown vs Raw 2010 na PC! Rewolucja w świecie WWE. Wyzwij mnie a zobaczysz do czego jestem zdolny.

2182967734b1d5d02b770d.jpg

Wiem że to wyjdzie na runku amerykańskim i azjatyckim ale co za problem ściągnąć to tydz. po premierze gry :?: :?:

To, że dostaniesz bana na serwerze, bo z Polskim I.P. będziesz grał, w grę, której nie kupisz w Polsce i do tego bez oryginalnego nośnika... No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Najlepsza gra jaka jest to Wrestling Mpire z patchami oraz polecam ściągnąć Smackdown 2 linki do emulatora i gry są na forum, wszystko powinno Ci śmigać bez problemu wkońcu ta gra nawet na słabych kompach działa.

To, że dostaniesz bana na serwerze, bo z Polskim I.P. będziesz grał, w grę, której nie kupisz w Polsce i do tego bez oryginalnego nośnika... No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Są gry które nie wyszły na polskim rynku, a na azjatyckim i mimo to można w nie grać więc nie mów, że nie będzie można :)

No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Czytaj uważnie... No oficjalnym serwerze nie pograsz (no chyba, że moderatorem będzie Stevie Wonder), ale na "oficjalnym inaczej" dasz radę...

Nie! :) mówię ci że są gry w które można grać na oryginalnych serwerach a pochodzą z rynków azjatyckich i są one póki co TYLKO ORYGINALNE :D

To również można wywnioskować z moich wcześniejszych postów (a właściwie jednego).

To, że dostaniesz bana na serwerze, bo z Polskim I.P. będziesz grał, w grę, której nie

kupisz w Polsce i do tego bez oryginalnego nośnika... No chyba, że jakiś haker założy piracki serwer i nie będzie trzeba grać w Stanach, czy Japonii i nie będzie potrzebny oryginalny, unikatowy kod.

Trochę dokładniej czytaj...

Ale z drugiej strony kto sprowadzi z dalekiego wschodu/zachodu hurtową ilość oryginalnych nośników żeby potem rozprowadzać je na tak ryzykownym dla gier tego typu rynku wschodnioeuropejskim? Inna sprawa to "ciotka z USA", lecz to zupełnie inna baśń :)

Tę rozmowę proponuję przenieść do tematu om Smackdown vs. RAW Online, bo tu robi się już za duży offtop, a tytuł Wrestling Mpire 2008 (zaznaczam 2008, bo to bardzo ważne... BTW. Zwykły Wrestling MPire oraz Wrestling Encore jaki i Booking Encore/Mpire można za darmo, na licencji freeware pobrać od kilku dni ze strony twórcy, czyli www.MDickie.com ) przewinął się już tyle razy, że ten temat można odstawić do lamusa... no bo chyba nikt nie ma zamiaru podawać takich "szmir" jak Homebrew Wresting 4, a przez miesiąc raczej nie wyjdzie żaden hicior, a na przyszły rok możemy się najwyżej spodziewać Pro Wrestling X, który nie wydaje się wnioskując po ostatnich "rewelacjach" (wystarczy zamówić e-mailowy newsletter ze strony www.prowrestlingx.com żeby wiedzieć o co chodzi) i filmikach z oficjalnego kanału You Tube, gra ta będzie raczej średniakiem.

• 1 miesiąc temu...

Na poczatku chciałbym was wszytki powitac , nastepnie przepraszam za odswiezenie ale moze zadam glupie pytanie ale jak da sie grac na 2 w Impact Raw ? ja probowalem rozkminy ze jeden klawiatura drugi padem ale nic to nie dawalo czyzby chodzilo o to zeby na 2 pady grac ?
1. Miejsce - Typer Ligi Mistrzów 2014/2015

Simsonecztos, jeśli będzie możliwość zdobycia gry w Polsce, to na pewno znajdą się różne sposoby żeby zagrać. I nie chodzi mi wcale o privy.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Musisz wejsc w opcje i ustawic sterowanie padem.

SDVR10 czym robiłeś te filmy :?:

[you] you're the nexus, or against us?

http://iwf.laa.pl

Sygna i avek by Filipoo666

15075152664c3ae7f0ee952.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
    • Grok
      W minioną sobotę na AEW Collision Tony Schiavone ogłosił, że pre-show Zero Hour przed galą Revolution, która odbędzie się w tę niedzielę, będzie dostępny „za darmo” na HBO Max. Potem konto AEW na X promowało tę informację. To sformułowanie nie było jednak w pełni precyzyjne. Zgodnie z grafiką pokazaną w transmisji, Zero Hour będzie też dostępne na YouTube, Amazon Prime Video, X i Facebooku. Zaktualizowana karta AEW Revolution 2025 | Ta sobota | Los Angeles Marina Shafir vs. Toni Storm
    • HeymanGuy
      My tu gadu gadu, a Ethan Page nadal kisi się w NXT. Jak to jest że osoby które powinny przejść przez NXT mają start na RAW albo SD, a osoby które mogłyby na RAW lub SD już występować od miesięcy o ile nie lat - siedzą w NxT? Przespano wspaniały moment na call-up dla Ciampy i Gargano swego czasu i jak się to skończy/ło, to wszyscy wiemy.
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Tokijska hala wrestlingowa Shinjuku FACE podobno zamknie się pod koniec tego roku. Chociaż nie ma oficjalnego oświadczenia ze strony samej hali, źródła twierdzą, że hala zamknie swoje drzwi jesienią. Wiadomość pochodzi od konta KAKUTOLOG na X, co z pewnością zasmuci fanów wrestlingu i różne promocje. Shinjuku FACE gości eventy wrestlingowe od połowy lat 2000. i stała się jednym z filarów tokijskiej sceny wrestlingowej. Jak dotąd w 2026 roku hala gościła m.in. STARDOM, M
    • Grok
      Po storyline'ie, w którym na krótko został „zwolniony” z federacji, TNA Wrestling potwierdziło, że Steve Maclin podpisał nowy kontrakt. TNA opublikowało ogłoszenie w poniedziałek, stwierdzając, że Maclin podpisał nowy kontrakt. Szczegóły umowy, w tym jej długość, nie zostały podane. Doniesienia o przedłużeniu kontraktu pojawiły się już w styczniu. Były TNA World Champion, Maclin, zmierzy się z Mike'iem Santaną o tytuł na Sacrifice 27 marca. Build-up do walki obejmował angle, w którym M
  • Dodaj nową pozycję...